44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    Magyarázzuk el egy vonalnak mi az a kör...
  • Freedom88
    drakula. Mivan itt?! óóóó, hát bolondok háza:))) Üdv :)
  • antijuve
    jesszus isten....mivan itt??

Peti: király nap volt, meglett a VÁLLGAZDOM!!!!IGEEEENNNN!! :DD
  • Zsófy
    ...
  • Freedom88
    BRUHAHAHAHAHAHAHA
  • Zsófy
    Igen, most pénteken... de én most totál HP vok (és ugye ilyenkor utálom magam...), szal lényeg, ami: NEM AKAROK MEGSZABADULNI TŐLE!!! KELL NEKEM...:(:( csak ugye miből tartanám fenn?:S)
  • Zsófy
    Haha... bocsi... épp tegnap azt taglaltad, h neked nem kell senki... akkor most tényleg nem értelek... Sztem tedd rendbe a lelki világod... (mint barát mondom, nem mit vki, aki ki akar oktatni...)
  • Freedom88
    érdekes, hétfőn még ott volt...ja h most pénteken majd? az lehet. Jó autó volt, én is örültem h vezethettem.
  • Freedom88
    amire számitottam. Ki a fasz akar olyan vkit aki 2 hónapig nem látna szinte? Áh...
  • Zsófy
    Köszönöm, igyekszem:)
  • Zsófy
    Ma kifakadtam anyunak, h nekem kell a swift.... :'(:'( ÉN nem akarok megszabadulni tőle:(:(.... Sír a pici szívecském:S:S... És pénteken ennyi volt...:(
  • Zsófy
    Lelkileg? Mi történt?:S:S
  • Freedom88
    az már a mi mozdonyainkban is van, de hogy minek fogalmam sincs. Jó sok pénz elment rá, ez kell qrvára a cégnek is....
  • Freedom88
    jobbulást!!!
  • Freedom88
    sajnos igen, örülni kell h van munka. Rohadt szemét egy világ.
  • Freedom88
    én igenis büszke vok, mert egy közel sem rossz autó, főleg úgyh 19 éves voltam mikor önálló keresetből megtudtam venni és mai napig imádok vele autózni és jelenleg szivem csücske az az autó és suzuki swift. Közel nem látszik meg rajta a régi arcvonások és hibák.
  • Freedom88
    Igy van mindenki magával foglalkozik, pedig qrvára nem kéne....
  • Freedom88
    mert majd ha nem lesz hol és mit termelni, plusz olyan finom lesz a levegő h sorra hal meg mindenki, akkor ők is megszivják asszem
  • Freedom88
    igen az volt, lelkileg fárasztó volt. fasz tele van...
  • Zsófy
    Köszönöm szépen!:)

Te is álmodj szépeket!:)
  • Jeff Gordon
    jobbulást kívánok neked zsófya

részemről irány a pihenés,urak és zsófy,kellemes éjszakát:)
  • Zsófy
    Japp, mert rohadtul lázas vagyok, és a szüleim le sem szarnak:)
  • Zsófy
    Igen, már csak múltidőben beszélhetek róla...:'(
  • gordon 24
    Igen. Ott dolgozom még mindig..
    Persze itt is vannak szigóritások (pl GPS nyomkövető a kocsiba) De ezen felül semmi gáz nincs.. [kopp, kopp]
  • Jeff Gordon
    komolyan már lassan örülök,hogy van munkám,habár így,hogy korán kelni dolgozni,aztán tanulni roppant fárasztó,de ha bekapcsolom a tv-t este,és látom mi van,azért mázlistának érzem magam:)

a Dallmyr (lehet nem így kell írni:S) cégnél vagy még Petya?
  • gordon 24
    Jahh:D Leszámitva azt, hogy dolgozni kellett:D
  • Jeff Gordon
    ez fárasztó nap volt.nektek? jól telt?
  • gordon 24
    Erről beszélek:D
  • Zsófy
    Héééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!! Én igenis büszke voltam a mienkre:)...
  • gordon 24
    Hát igen!:D Vannak olyan embereke akik büszkék egy Suzukira.. Ez van:DDD
  • Zsófy
    Az emberiség alapproblémája, h mindenki csak magával foglalkozik, és csak azt nézi, mi neki a jó... (legalábbis az emberek többségének...)mint mindenhez, ehhez is pénz kell, de addig, amíg az emberek azt látják, h "fenn" mindenki lejmol, ők is feketén fognak dolgozni, nem fognak adót fizetni, meg bla bla bla... Itt összefogni úgy kéne, h "igen, nem lejmolok, és nem csak a saját érdekemet nézem" de ez soha nem fog bekövetkezni.
  • antijuve
    miért pont ebben fognának össze? :).
    valljuk be, a környezetkímélés egy igencsak sokadrangú dolog a "nagyhatalmaknál" (mondjuk Kínánál...).Azzal nem lesz "nyerő" egy ország, hogy de szép zöld mezei vannak, max a turistáknak, meg netán az egyszerű embereknek + Greenpeace :D.
  • Freedom88
    minden egyszerü, összefogás kérdése. Csak jelenleg ezzel nem akarnak foglalkozni.

Estefelé re...
  • Zsófy
    Meg ha az olyan egyszerű lenne...
  • Freedom88
    Suzuki fórumon olvastam, de nagyon komoly, tetszik:)
  • Freedom88
    nem ilyen akciókkal kell védeni Földet, van ennél sokkal nagyobb lehetőség is, csak ahhoz belekéne egyezni a világ összes országának és nem hatalmi játékot játszani
  • antijuve
    na persze :)
  • antijuve
    Boldog névnapot Gab :)
  • Zsófy
    2009. március 28-án, helyi idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - a Föld Órájára. Csatlakozz Te is a mozgalomhoz!
    A Föld Órája 2009 egy világméretű felhívás, hogy minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség cselekedjen. Felhívás a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való munkálkodásra. Ezen az estén Európától Amerikáig szimbolikus épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása.
  • Zsófy
    Boldog névnapot PeetÖcsinek:)