44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    De tündér... csak látszik, h szgépes..:(
  • Freedom88
    halihó
  • Freedom88
    F1 videók, katt I agree majd 2008 summary. Állati!:)
  • antijuve
    szia
  • Freedom88
    loooloolol:))
  • Freedom88
    ÁÁÁÁÁ, ez FÁÁÁÁJ :DDD
  • Freedom88
    találkozok én a vasúton ettől hülyébekkel is, nem kell még itt adni a lovat. Sztem több mint az 50%-uk adják a hülyét csak meg igy lazák úgy lazák, aztán ott lenne a lehetőség aztán összefosnák magukat. Képernyőn keresztül mindenki qrva okos és qrva kemény
  • Freedom88
    totálisan igaz!
  • Freedom88
    jóreggelt. Itthon, hulla, káosz:) Nem itt publikus...holnap Pécs, szombaton haza, kis pihi és rohadjon keresztbe az a gedvás vasút h vasárnapra visszahivott dolgozni, meg hétfőre is. F1et nem látom. Vki feltudja venni nékem a magyar közvetitést?
  • Zsófy
    Ezt nektek is látni kell, én szakadtam:)
  • Zsófy
    Igazatok van... néha tényleg nagyon primitívek.... ("tudnék veled mit kezdeni"...:S:S:S:O:O)
  • antijuve
    :DDD
  • Zsófy
    de néha olyan jó ilyen agyament barmokkal beszélgetni:D:D (vagyis nem beszélgetni, mert azt nem tudnak, csak vmi olyasmit illusztrálni)
  • Jeff Gordon

nagyon igaz.nekem mázlim van,ezekkel a b*rmokkal nem találkozom,mert ahol őket tenyésztik,vagy ahol élősködnek,oda én nem járok:) így egyszer-egyszer beleolvasok szánalom topicba,hogy "nagy cicik" meg mit tudom én,nevetek jókat,majd bezárom.de ettől független igazad van:)
  • antijuve
    Jajj hagyjuk már ezt a kamut.Nézd meg a fórumozók arányát, hogy hány százalék lány és mennyi fiú.Mellesleg egy szóval nem mondtam, hogy a női kiadások jobbak lennének, mert inkább szánalmasak.Az sg-n amúgy is annyi a barom ember h nem is lehet őket megszámolni.Azok akik abban élik ki magukat h vérben forgó szemekkel (???) benyomnak ilyen szövegeket, hogy "kecyyyy, :ADFh-l_j, meg".Ahol az a leggyakoribb szó h "tuknám"??Még csak nem is dugnám, nem még ezt is elferdítik, mert úgy mennyivel keményebb és trendibb.A gumiszobában lévő topicokat is meg lehet nézni.És tudom, hogy azok azért vannak gumiszobában, mert olyanok, de ugyanazok az "SG-s királyok" írnak oda.Szánalom az egész!Én nézegettem most ezt a pasis topikot, és az külön nevetséges amit ott lenyomnak egyesek, sőt a nagy többség.
  • Zsófy
    Hééééé ez cinikus volt!!!!:D:D
    Azért vegyük figyelembe azt is, hogy sokkal később alakult meg, mint pl. a Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei, az Aranyos Emos csajok, a Veszett jó nő ruhában (vagy vmi ilyen nevük van...)... Ez még mindig azt bizonyítja, h a csajok később fajulnak el, mint a pasik:)
  • antijuve
    újabb fantasztikus topic az sg-n.közösségi portálos pasik. ISTENEM!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jeff Gordon
    Rai nagyon élvezi a dolgot:))
  • Zsófy
    Jóreggelt!
  • antijuve
    Petinek egy jó hír reggelre :) :
    WTA Miami 1.kör:
    Edina Gallovits - Jelena Dokic 3-6 6-7(5)
  • Freedom88
    puszi! jó éjszakát
  • Zsófy
    Asszem én lassan visszamászok az ágyamba:S:S...
    Drukkoljatok, h legyek jobban, és hogy anyum megmasszírozzon (ha már megígérte...)
    Szép álmokat!
  • Zsófy
    Nem tudok túljárni az eszeden:D:D
  • Freedom88
    minden lehetséges. Nincs lehetetlen dolog. De tényleg nem tudom h oldottam volna meg, de megoldottam volna. Mondjuk anyudat felhivom, h adja ide a kulcsát...hm, meg is van oldva.)
  • Zsófy
    Ja, kibontottad volna a falat?:) (mert az új ajtót lehetetlen betörni:))
  • Freedom88
    megoldottam volna hidd el, azt nem tudom h miként és hogyan, de meg :)
  • Zsófy
    Aranyos vagy,de nem tudtalak volna beengedni, mert ahhoz sem volt erőm, h teát öntsek magamnak... szal max az ajtó előtt szobrozhattál volna....
  • Freedom88
    mondtam h segitek neked szivesen. 2.5óra alatt kiértem volna :)
  • Zsófy
    Rajta vagyok, csak kb erőm nincs semmihez:S:S

Ma 2,5 órát vártam, mire bátyám rám nyitotta az ajtót, és töltött nekem egy pohár teát (a nyomós termoszból), mert erőm nem volt hozzá:S:S. Fasza érzés, mikor sírsz azért, hogy valaki rád nyissa az ajtót, és segítsen, senkinek nem kívánom....
  • Freedom88
    Na akkor gyors vacsi még és akkor MSN Bryan.
  • Freedom88
    annyira gyors voltam, h nem vett észre:)
  • antijuve
    jaa.
  • antijuve
    ő gyorsult, csak te nem voltál ott :D
  • Freedom88
    hehe, állok elébe. Skyline is kihivott egy gyorsulásra, hát mai napig nem vettem részt benne:)
  • Freedom88
    nyelvvizsga 2.0
  • antijuve
    lenne kit látogatni a dutyiban : ))
  • Jeff Gordon
    nekem meg egy ilyen :)
    jó kis gyorsulást rendezhetnénk éjfél után tesco parkolóban :)))
  • antijuve
    miér, mi lesz pénteken?
  • Freedom88
    pihengess, pihengess ezerrel! Gyógyulj meg nekem péntekre!
  • antijuve
    ok