F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
na ez csak egy szójáték volt 😄. nem néz ki rosszul, bár én nem értek hozzá
ups and downs
T.T.
Helyzetjelentés: Fürdõ csempézve, járólapozva. Most csinálom a faljavítást ahol beázott(alig fáj a fejem a szagtól, úgyhogy 0 levegõmozgás van), holnap glettelés, vasárnap festés, hétfõn fugázás és kész elméletileg. Kamra kész totálisan. Konyha kiglettelve, festve. Jön a csempézés és a járólapozás (ha kiszerelik a gáztûzhelyet vmikor).
Festést vállalok 😊)
T.T.
Amúgy... mikor nálunk is csinálták a konyhát... pffff... ilyen minigázpalackon fõztünk meg ilyenek...
És akkor most: ablakcsere, házszigetelés.... gondolom akkor már belül festeni is kell.. yupiiiii :S
T.T.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Zsóf: egy igen-nem kérdést tennék fel, lehet nem itt kéne ha nem akarsz ne válaszolj rá. ; Van baj nem kevés? ;
T.T.
Hulla vagyok.... 3kor aludtam el, és fél 7kor kidobott az ágy😞
reggeltet
mi következik most? na mi?! HÁT FELÚJÍTÁS! a büdös anyját...este meló és holnap?! FELÚJÍTÁS!! grrrrr
T.T.
Most az, hogy nem lennél két napig KO, nem személyeskedve írtam, hanem pusztán általánosítva gondolok, hogy azért egy jó sikerült buli után nem biztos, hogy az adott reggelen véget ért buli után, annyira hawai fílingesen töltöd el a napodat. Már ha csak azt nézem, hogy tapasztalatból tudom mikor egész éjjel fent vagy és azt, hogy reggel lefekszel aludni és mondjuk döglesz 3-4 órát, felkelsz és igazából azt érzed, hogy lófaszt nem ért az alvás. Ráadásul a buli az buli, a monoton munka meg monoton munka.
Igazából nem a buli kontra nem bulis életre akarom kihegyezni ezt...
T.T.
És nem lennék két napig KO. Na mindegy, várom a hétfõt, akkor megyünk, buli, és még a KOságot sem engedhetem meg magamnak, mert kb buliból fogok dolgozni menni...
Rövid távon jó, hosszabbtávon szart se segít.
T.T.
Elmennék bebaszni, de fáradt vok, és a haverok tanulnak... :@
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Akkor még szombat van, basszameg, hogy sehova nem tudok menni és néha már kibaszott qrva jó lenne ha vki lenne mellettem és mennénk vmerre, ellennénk. Itt ez a kibaszott szájba baszott nyár és sz@rt se csinálok, csak itthon (felújítás), meló. Lemegyek Miskolcra akkor ott is felújítás, mindenhol ez van és mostmár gecire tele van a tököm mindennel és hogy minden nap megyek erre a tetves vasútra is, rohadt 6-7 órás szolgálatokra és alig van meg a kötelezõ órám.
Huh, bocs kiakadtam, megyek nyomok a szofiánét, mert most kitört rajtam a dolog és ennek nem lesz jó vége.....
T.T.
Kicsit más, belekezdtem egy új sorozatba, Castle a neve, ismeritek? Egyébként szerintem nagyon jó. Nem helyszínelõs, hanem ilyen krimi detektív féleség, de végre egy értelmes, a piacon.
The only speedometer is in your head.
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.