44995
F1CHL - Retro
-
#44355 akkor nem mondtam semmit -
#44354 Ez nem tanulság. Sajnos. Akkor is megtörtént volna, ha csak a saját körmöm van épp ott. Sőt, akkor talán még durvább lett volna.
De azért köszi a tippet :P :) -
#44353 tanulság: ne viselj műkörmöt :D -
#44352 Azt én is :P (Asszem az lesz ma itthon :) ) -
#44351 Szilvásbuktát. Mert azt szeretem. -
#44350 Hát menjenek a picsába! Komolyan.... Oké, h levonják, de a 2500at miért nem veszik figyelembe? ...na mindegy :S
Inkább sétálj. Helyes. Támogatom. Többet érsz egy tehervonatnál <3 -
#44349 Ha Esztertől kapok valami anyagot, akkor
fényképezem és küldöm :D :D :D -
#44348 Ja és végül persze azért leszálltam a vonatról, ahol kellett. És Norbi tudja, hogy néz ki itt Bicske alsón az átjárás: van egy illegál átjáró, a síneken kell átmászni és ezzel olyan 5-6 perc sétát nyerek hazafelé.
De ma úgy éreztem, hogy esélyt sem adok egy tehervonatnak, hogy keresztül menjen rajtam és inkább körbe jöttem, a felüljárón és sétáltam. -
#44347 Igen, beakadt a táskámba és reccs. Letört a műköröm a sajátommal együtt. Elég idétlenül néz ki.
A 4 kilót pedig levonják, igen. A poén az, hogy hó elején ugyanebben az üzletben csináltam egy 2500 Ft-os pluszt (azt sem tudom, hogyan, mert tudatosan soha nem vágnék át senkit) és "természetesen" a pluszom nem korrigálja a mínuszomat. És meg sem kapom semmilyen más formában, viszont a 4000-et levonják, amint már mondtam.
De én komolyan majdnem sírtam. Rosszul esett, pláne hogy ebben a hónapban nem is tudtam sokat dolgozni,, ezzel a fizum még kevesebb lesz.
Mindegy, nem rágódok rajta, utólag úgyse tudok mit csinálni. -
#44346 Nem túl fényesen :S
Biztos én vagyok a béna, de nem találtam olyan anyagot, ami nekem tetszene. Pedig az első beadandót 20 perc alatt összehoztam. Mmint ami egy hete kellett. :( De nembaj, most már annál jobban idegesít, úgyhogy márcsak azért is menni fog! :) -
#44345 ne is mondd :) -
#44344 ...kár... :D -
#44343 :D.én is el vok árasztva tanulnivalóval -
#44342 Vontatóval.... Uhhh, fáradt vok:D
UTÁNFUTÓVAL! :D -
#44341 Free! Volt költöztetés vonatatóval Csibével vagy nem? -
#44340 Mi az F? Aucs, a körmös része az nagyon AUCS! De "csak" a műkörmöd tört le? Beakadt vagy mi?
Mi lesz a 4000rel? Levonják a fizudból?:S -
#44339 Nem írnád meg helyettünk? -
#44338 az ilyen körmös dolgoktól kiráz a hideg
és h állsz a beadandókkal? -
#44337 Mint az állat :D De már csak röhögni tudok magamon.
Ott helyben el kellett látnom magam, mert még a vérem is folyt. (Még szerencse, hogy tipikus női táskám van, mindenféle hasznos (és kevésbé hasznos) dolgoggal. :) -
#44336 Ouu, hát nem hangzik túl jól.Főleg a körmös, nagyon fáj? -
#44335 Nem hiszem el, hogy ma mi történt velem. Ilyen peches napom még nem volt.
Dolgoztam (6 órát, a Király u-i dm-ben) és nap végén kijött egy 4000 Ft-os kasszahiány. Még soha nem történ ilyen velem és nagyon szíven ütött és sehogy sem jövök rá, hogy mit néztem ennyire félre. Hiszen 2x is megnézem, hogy mekkora pénzt kaptam és mennyit adok vissza.
Ezzel nem ért véget a történet. Munka után találkoztam egy barátommal a Blahán és a Burger Kingben beültünk egy forró csokira. Sorban állás közben belekptam a táskába és letört a jobb kezem gyűrűsujjáról a köröm. De tövig.
Majd kishíján leszakítottam a bal fülem, amikor a fülbevaló beleakadt a sálamba.
Ezek persze apróságok, de a mai nap valahogy nagyobb jelentőséget tulajdonítok nekik....
Félek leszállni a vonatról.... -
#44334 Szívesen.Ha kell még vmi segítség, akkor csak írj nyugodtan -
#44333 Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Neki is állok iziben, hogy a nagyja meglegyen.
Csak ne kéne kézzel lekörmölni az egészet.... jajjj! -
#44332 Itt megtalálsz egy csomó bírósági határozatot (bh-t)
A fontosabbakat kellene sztem kiszűrni, szóval én az egyedi érdemi határozatokat, a kollégiumi véleményeket, kollégiumi állásfoglalásokat kihagynám első körben, aztán ha nincs elég anyag, akkor azokat is meg lehet nézni.De ez csak egy ötlet. -
#44331 Ítélkezési gyakorlat annyit jelent, hogy megnézed, az adott témában (csődelj, felszámolás stb - ezen témák jellemzését inkább hanyagolom :D) milyen bírósági ítéletek születtek és ezekből milyen gyakorlat alakult ki, mi az amit konzekvensen, következetesen használnak.Szóval bírósági ítéleteket kellene felkutatni.Röviden ennyi.
a B kérdés sztem érdekesebb, nálunk ezeket a versenyjog körében tanítják. -
#44330 Bryan, Peet, elsősorban hozzátok intézem a kérdésemet, de ha másnak van ötlete, azt is szívesen látom!
Van nekünk egy Vállalkozások jogi alapismeretei c. tantárgyunk. Ennek keretében beadandót kell készíteni az alábbi témákból. (Minimum 5 oldal, kézzel írva.)
a. A csődeljárás, felszámolási eljárás és a felszámolás során keletkező jogi problémák az ítélkezési gyakorlat tükrében. -
Itt nekem nem világos, hogy mit takar az "ítélkezési gy. tükrében". Konkrét életből vett példát vár? Vagy valami Btk.-s ide vonatkozó részt írjak le neki?
b. A reklámozni kívánó cég jogai és kötelezettségei a reklámtörvény és a jogkövetkezmények tükrében. A reklámtörvény és a Tpvt. kapcsolata. -
Mondjuk, hogy ezt fölfogtam :)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
#44329 egy kis mulatság
-
#44328 aham, akk majd kiderül... -
#44327 nagyon necces, még nem tudom. Rámolunk pakolunk, fúrok, festek, padlószegélyt rakok le...nincs egy percem se, mely unalomba fulladna -
#44326 Szivi, jövhéten jössz védeni? -
#44325 Jól hangzik! Hétvégére betervezve! Köszi a tippet! :) -
#44324 Ehh, hát nem mostani film, én már vagy 4.5 éve láttam. :D
Viszont ha akarsz 1 másik jót, ugyanilyen témában, akkor ajánlom A mágus című filmet, Edward Nortonnal a főszerepben. -
#44323 Nagyon nem láttam sajnos filmeket, gyerek mellett nehéz:)
Egyet láttam, Wall-E a neve, animációs rajzfilm, nagyon aranyos, egyszerű történet, de van mondanivalója azért. Kikapcsolódásra tökéletes. -
#44322 ...hangtechnika helyett fogtechnikát olvastam XD mondjuk csoki után kellhet.... :D
Én ezt néztem meg a minap: Ezt és tetszett. Nagyon. :)
Majd megnézem ezt is:) -
#44321 Szívesen mondanék legalább 2 mondatot róla, de nem merek... én is utálom, ha elkezdik mesélni a történetet, amit ÉN AKAROK megnézni :D
De nem tudom megállni.... csak annyit, hogy kicsit döcögősen indul, a végére aztán nagyon felforrósodik a helyzet! :P
Ti láttatok mostanában valami jót? Teljesen felbuzdultam, viszont csak úgy találomra nem szeretek filmet választani. Ha mondanotok kellene kettőt, mi TOP, akkor melyikek lennének azok? -
#44320 9,5es osztályzat a Port.hu-n.az is nagyon jó -
#44319 Na majd mindenképp utánanézek ennek a filmnek. Nem lehet véletlen hogy ennyire tetszett. -
#44318 Húúú, gyerekek, ma este megnéztem egy filmet. Ez nagy szó, mert nem szoktam, egyedül meg pláne. De teljes rituáléval készültem rá: forró tea, pár kocka csoki (ez már bűnnek számít! :P ), hangtechnika rendben, filmnézős vacok kialakítva és a katarzis nem maradt el.
NÉZNI!!!!
Óriási! -
#44317 nem vagyok ekkora forgalomhoz szokva. Szégyenlem is magam. Sorry :D -
#44316 oks