44995
F1CHL - Retro
-
#38035 Pozsgay volt, nem DS :D -
#38034 Értem.... Nem hiszem, h pont ő lenne az aki elszáll:) Ő Button, és kész:) -
#38033 cikk a honlapon -
#38032 hát kár. Nem Dávid Sándor van, hanem vki új, elég jól tolmácsol. Akkor már nem csak úgy egy kérdés válasz a pilótáknak, hanem többször hozzájuk fordulnak, sőt a legfontosabb történéseket megmutatják a pilótáknak és ott reagálnak rá. Érdekes látni, hogy amit nem is tudnak még akkor h alakult, miként nézik vissza. Pl: Button a rajtot. Nem látott belőle semmit, mert elsőként elfordult, most meg csak bambult.
Azt mondom h GO Button és akkor végre megérte szurkolni! Csak maradjon ilyen szimpatikus mint most -
#38031 hát ja, már mind1, még olyan 2 óra aztán alszok és akkor innentől számitva 7 óra és kelek :) -
#38030 Azt meg már egy az egybe nem láttam... épp EBÉDELTÜNK....:S -
#38029 De addig is tudnál aludni -
#38028 Ja és F1ben király az új sajtótájékoztató!! -
#38027 1 napra, meg aztán kb még olyan 10 éjszakára...aztán ha minden sikerül költözés :)
-
#38026 :S:S Akkor foglald be a szobát... mostmár.... -
#38025 Aucs:D:D
Szép álmokat!:) -
#38024 jóéjt -
#38023 pénteki vonat ( mv készitette )
pénteki vonat ( én készitettem ) -
#38022 lol jóccak -
#38021 részemről jóéjszakát
Nascar eddig jól alakul,az a pilóta vezet,akinek kell:)) go Gordon,és nem a Bajnai :D (huh ez sz*r volt,bocs)
hnap nekem is korai kelés,Sziasztok -
#38020 ja, csak Roland 11kor jön haza, vagyis addig nem tudok aludni. Sztem megint lesz éjfél mire lefekszek... -
#38019 de már 1 köre mutatták, ki is volt irva....erre Rosberg. Live Timingot legalább megnézték volna. komolyan, vicc. -
#38018 jóóóó... csak tudom, h holnap sokat fog vezetni... -
#38017 bagoly mondja -
#38016 és a diffi???meg a Williamses Torro Rosso :D -
#38015 OKé:) Te ha meg ennyire kómás vagy, sztem ma mielőbb vágd be a szundit:) -
#38014 az is jó ötlet. Amerre gyalogoltunk a kocsihoz vissza a meccs után. Jobb oldalt lesz a kapu, közvetlen az OMV kút előtt. -
#38013 Akkor nem egyszerűbb, ha elindulok a keleti posta utcájába? ahhoz közelebb van a fehér kapu, nem?
Ja, és ne essen!! Nem akarok elázni! -
#38012 idióta ez a Palik...mindig a Shell meg a kenőanyag, meg a benzin, mondjuk azzal még nem foglalkozott, majd eljön az ideje. Egyszerüen nevetséges a közvetités. Futam az marha jó volt. Főleg Kubica feljövetele, meg azért úgy az egész tetszett. Volt esemény..mondjuk AP-ban mindig van:) -
#38011 ja, nem kell vkinek iwiw meghívó -
#38010 de:)) -
#38009 Zsóf, remélem olvasod még...szóval holnap akkor kb. 13:35 felé Keletiben vhol... elvileg 13:45-14:25 között van az MKSZ-em (Munkaközi szünet). Most jön egy hülye váltani az ott lesz 30 körül, 100%ra nem mondom.
Nem hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy nem a csarnokban fogunk váltani, hanem a hidnál ami a kijárati jelzőknél van, vagyis qrva messze a peronoktól. Ráadásul a kocsi is a fütőház parkolójában fog állni. Elég valószinü h esni fog. Menj be sztem addig az Aréna Plázába és akkor csörgök aztán találkozunk vhol. Vagy ha szeretnél levegőn lenni, akkor a Stadionok megálló felé gyalogolsz, lesz egy OMV kút, amögött a Syma csarnok. Ott lesz egy fehér kapu, szembe egy bódé, ha bemész akkor jobbra látni fogod a kocsit. Elvileg oda nem mehetsz be, kapunál is megvárhatsz, igyekszek ahogy tudok.
-
#38008 Gondolom hívhatod pókerezésnek is:D -
#38007 Nem volt rossz, én az ismétlést nézegettem (vajon miért nem tudtam nézni?:D:D)
Azért röhögtem egy jót, mikor arról beszéltek, h a szakembereknek olyan speciális kenőanyagot kellett kifejleszteni, amivel még nem találkoztak, és sztem túlzásba vitték a """poénkodást""" Button apukájával... (az x-edik szívmasszázs után, és ha a fia nyer tuti infarktust kap haha... nagyon vicces...:S) -
#38006 hehe:))
ha jól sejtem nem pókerezésre gondoltál :D -
#38005 hát Szávai annyira nem szép, bár el lehetne tölteni vele pár órácskát :) nem csak egy alkalommal :) -
#38004 Hja!A kurva életbe h nem lehetett nézni :@.CSak az eredményt tudtam követni gépen :(( -
grt áginak.két jó csaj küzdelme lehetett:p -
#38002 nekem nincs bajom a francia számokkal, sőt külön felüdülés az angol után.de sztem ebből jobb az eredeti. -
#38001 franciázással? köszi jól :)
Szám meg koppintás, ahogy Bryan is irta, de nem annyira rossz, de angol rulz -
#38000 végre jó futam előzéssel, harccal, ez hiányzott..
Button királyság, ennek örülök.
Csak ilyen futamok legyen mindig és akkor jó lesz.
Letöltöttem ncore-ról a futamot úgy néztem meg mielőtt kérdeznétek.
Hulla kóma vok, teljesen elfáradtam mindenhogy. Meddig tart ez a hajtás még. Holnap megint 4:45 -
#37999 Szávay Á. - A. Ivanovic 6-4 4-6 6-1 :DDDD -
#37998 sejtettem :) -
#37997 Tudom, csak youtube ezt dobta fel:) -
#37996 response