F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képzeld Peti, nem lesz holnap gyakorlatom.tök jó 😊) (ezért biztos valami más rossz fog történni...😞 )
ups and downs
😄D Igen, ez se rossz😛
Fellenditsük az élvonalba újból ezt a topicot?😊 Ha már igy kihalt...
Fellenditsük az élvonalba újból ezt a topicot?😊 Ha már igy kihalt...
T.T.
O_o
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Jéééé! Itt is van vmi élet?!😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
tényleg😊)
de ez ffi topicként indult,jó hogy nem férfiak szerepeltek😄
de ez ffi topicként indult,jó hogy nem férfiak szerepeltek😄
The only speedometer is in your head.
amúgy, google beírtam h F1CHL- erre kiadott egy rakat csajt.vagyis jó sokat linkelgettünk ebbe a topicba 😄
ups and downs
na ugye...azért egy holtversenyre csak jó?😊
nah jó, most nem tudom, mi következzen.
holnap szerda, utálom azt a napot 😄
nah jó, most nem tudom, mi következzen.
holnap szerda, utálom azt a napot 😄
ups and downs
jajjjj,megvan 😄
hát,szoros a dolog,igazából nem tudok dönteni😊)
hát,szoros a dolog,igazából nem tudok dönteni😊)
lol😊)) ezt hol találtad meg😄
hát sok lánnyal találkoztam már,egy se volt annyira hát khm,nem akarom ezt a szót használni de muszáj,szóval ellenszenves
hát sok lánnyal találkoztam már,egy se volt annyira hát khm,nem akarom ezt a szót használni de muszáj,szóval ellenszenves
Igen Earnhardt-Ganassi az uj név:
Itt vannak a csapatok 2009 ben:
2009 teams
Stewartot nem tudom.. De elég érdekes!
Itt vannak a csapatok 2009 ben:
2009 teams
Stewartot nem tudom.. De elég érdekes!
Downhill!!
Mi?? egyesült a DEI a Ganassival? hát errõl vhogy lemaradtam,köszi az infot.A többit tudtam,kiváncsi leszek én erre a Stewart-Haas Racingre,meg arra az Old Spice-os kocsira,azt nem tudom,hogy Stewart a mostani csapatából kit visz,de ha senkit,nem biztos h jó boltot csinált,idén jók voltak a Joe Gibb-sek,csak a chaseben nem 😄
Tényleg,nem tudsz arról vmit h miért lépett ki a csapatból?
Szerintem Motoya jobban jár a Chevyvel,ezzel a Dodge-al kb néha erõtlenül üldözte a mezõnyt.Daytonaban nagyon jók voltak a Dodge-ok,meg úgy általában a szezon elején,aztán kifulladnak,bár Kahne most sokat mentett a becsületükön,de még ez is kevés volt a top12hõz.Szóval én pl õt mindenképp elhoznám Everhamtõl,mondjuk Martin helyére 😄 igaz,még csak most jött,de szerintem a következõ már tényleg az utolsó éve lesz,érdekes lesz az a Johnson-Gordon-Martin-Jr felállás jövõre,hát majd meglátjuk😊
Tényleg,nem tudsz arról vmit h miért lépett ki a csapatból?
Szerintem Motoya jobban jár a Chevyvel,ezzel a Dodge-al kb néha erõtlenül üldözte a mezõnyt.Daytonaban nagyon jók voltak a Dodge-ok,meg úgy általában a szezon elején,aztán kifulladnak,bár Kahne most sokat mentett a becsületükön,de még ez is kevés volt a top12hõz.Szóval én pl õt mindenképp elhoznám Everhamtõl,mondjuk Martin helyére 😄 igaz,még csak most jött,de szerintem a következõ már tényleg az utolsó éve lesz,érdekes lesz az a Johnson-Gordon-Martin-Jr felállás jövõre,hát majd meglátjuk😊
Hát az van, hogy ugye most a Chip Gannassinál ment.
42-es Dodgeban.
De a válság meg fasz tudja mi miatt. Szövetkezett illetve egyesült a DEI (Dale Earnhardt int) és a Ganassi. Es mivel a DEI a nagyobb válalat vagy csapat, és õk Chevyket használnak, ezért a Dodge nem játszik.
Chevyvel fog menni ugy néz ki jövõre a Target sponzorral.
Szóval marad és indul 2009-ben.
42-es Dodgeban.
De a válság meg fasz tudja mi miatt. Szövetkezett illetve egyesült a DEI (Dale Earnhardt int) és a Ganassi. Es mivel a DEI a nagyobb válalat vagy csapat, és õk Chevyket használnak, ezért a Dodge nem játszik.
Chevyvel fog menni ugy néz ki jövõre a Target sponzorral.
Szóval marad és indul 2009-ben.
Downhill!!
Hát jahh! Igaz én most szerettem volna ha Edwards lenyomja.. Tudod Hendrickes vagyok meg mitomén de kezdem unni Johnsont!
Gordonról😄 Hát idén nem ment neki ez igaz remélem igazad lesz és jövõre ujjult erõvel vág neki.. Kicsit lassunak érzem mostanában..
Sok változás lesz jövõre kiváncsi vagyok mennyire befolyásolja majd a vég kifejletet..
Tony elhagya a 20-at, Clint Bowyer a 07-et Newman a 12 remélem mindegyiknek jobb éve lesz.
Egyesült a Gannassi meg a DEI! Montoya Chevyvel megy majd ugy néz ki valszeg a Target sponzorral.
Szóval érdekes lesz majd kiderül.. De a hendrick nem változik szóval valszeg jok lesznek ujra.
Gordonról😄 Hát idén nem ment neki ez igaz remélem igazad lesz és jövõre ujjult erõvel vág neki.. Kicsit lassunak érzem mostanában..
Sok változás lesz jövõre kiváncsi vagyok mennyire befolyásolja majd a vég kifejletet..
Tony elhagya a 20-at, Clint Bowyer a 07-et Newman a 12 remélem mindegyiknek jobb éve lesz.
Egyesült a Gannassi meg a DEI! Montoya Chevyvel megy majd ugy néz ki valszeg a Target sponzorral.
Szóval érdekes lesz majd kiderül.. De a hendrick nem változik szóval valszeg jok lesznek ujra.
Downhill!!
7.lett összetettben,az utolsó futamon 4.Idén gyõzelem nélkül zárt sajnos.
Jimmie Johnson lett a bajnok igen,zsinórban 3x is,2005-ben is volt esélye,egészen az utolsó futamig.2004-ben pedig az utolsó kanyarban bukta el Kurt Buschal szembeen.szóval mostanában jól megy a csávó.Gordonnak meg úgy van,egy jó év után mindig jön egy rossz,tavaly volt egy nagyon jó,idén rossz,jövõre megint jó lesz😄
Jimmie Johnson lett a bajnok igen,zsinórban 3x is,2005-ben is volt esélye,egészen az utolsó futamig.2004-ben pedig az utolsó kanyarban bukta el Kurt Buschal szembeen.szóval mostanában jól megy a csávó.Gordonnak meg úgy van,egy jó év után mindig jön egy rossz,tavaly volt egy nagyon jó,idén rossz,jövõre megint jó lesz😄