44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Az most nekem is jól esne:)
  • Tigristank

• Tigristank
    Legalább megvolt a látványosság a mai napra is. :P
  • antijuve
    jó nap volt...
  • Jeff Gordon
    jó napot
    háhá,ez nagyon jó,de az a baj,h igaz.Utolsó mondat: "Magyarország?! én most leiszom magam" :D
  • Zsófy
    Reggelt:) Megyek tojást enni vmilyen formában:)
  • Freedom88
    jóreggelt kivánok
  • Zsófy
    Jóccak, szép álmokat!
  • Freedom88
    jobbis. :)

Na asszem tépek alvadni, holnap akkor Zsóf ahogy megbeszéltük, majd azért csörgetlek merre is jársz. Ha van vmi nyugodtan hivhatsz, headset be lesz üzemelve...

Jó éjt mindenkinek! Sziasztok!
  • Zsófy
    Asszem inkább írok emlékeztetőt...:D
  • Freedom88
    nem kell ennyire csak úgy a szokásos. Jólvan rá fogok kérdezni, Te meg h cipőt hozzam el a javitóból, mert én hülye elfelejtem és kell Nagyimnak.
  • Zsófy
    Pfff....Ennyire kell a pénz/ennyire szar voltam????
    Inkább adok egy foszforeszkálós mellényt (ha minden igaz), csak majd holnap kérdezz rá....
  • Freedom88
    semmi gond, 5000ért megbocsátok :)
  • Zsófy
    Jah, boccs:)
  • Freedom88
    #35058ban a tyúkszaros irásomkor erre gondoltam, ez is tetszik :)
  • Zsófy
    Nagyon sok ilyen szöveget tolnak...
    Van ilyen is...
  • antijuve
    sztem is :P
  • Freedom88
    sokat nem olvastam még.
    Amiről tudok igaz az eredeti, akkor a tyúkszaros:) ami tök jó...akkor a suzukist, máv-sat, meg most ezt a BME-set. Ebből a Suzuki és a MÁVos is érint
  • Tigristank
    Szerintem meg 1 kicsit túlzásba viszik már.
  • Freedom88
    nekem nagyon tetszenek ezek..persze ha ötletes és frappáns. A vasutas épp illik rám, mert abban a fütőházban fogok remélhetőleg dolgozni
  • antijuve
    "Büszkén gondolok a viccek királyára, Zolira" :D
  • Tigristank
    Ilyet a mi egyetemünkkel is kitalált már valaki. :)
  • Freedom88
    BME szöveg:

"Nincs tavaszi szünetem, nem vagyok bölcsész és nem hordok fehér köpenyt. A világ egyik legszebb és leginkább süllyedő egyetemére járok, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolkok, amikor azt mondom: matek pót-pót zh. A Neptun kódom helyettesíti a kereszt- és a vezetéknevem, és nem örülök, ha egy kalap alá vesznek az építészekkel. Büszkén gondolok a Mechanika tanszéken szerzett összes kreditemre, a házik megmentőire, Pali bácsira, Cseh Lacira. Szeretem a kolis bulikat, a Drönköt, a hentesnél a sült kolbászt, a reghetet és a diplomám értékét. Itt tanulok az ország szívében. Az egy napra jutó házik számában mi vagyunk a császárok, és igenis, az egyetemet nyolc éven belül is el lehet végezni. BME, én így szeretlek! ()"
  • antijuve
    hihi
  • Zsófy
    Köszi, majd meglátom (tűsarkúba is tudok vezetni, csak kicsit kényelmetlen:P:))
  • Freedom88
    meglátjuk
  • Freedom88
    Nincs aktatáskám, nem vagyok gazdag és nem hordok öltönyt. A világ egyik legbonyolultabb és legnehezebben megtanulható utasítását alkalmazom, és rajtam kívül még négyezren tudják, mire gondolok, amikor azt mondom „lassújel". A busz megelőzi a vonatomat, és szeretem, ha az utasok tőlem kérdezik, hogy „Már megint miért késünk?”. Megvetéssel gondolok Gaskó Istvánra, a VDSzSz-re, az NKH-ra, és az egész szakadt mozdonyparkra. Nem szeretem a hajnali kezdéseket, a rövid szolgálatokat, a gyenge mozdonyokat és az értetlen utasokat. Itt dolgozom az ország szívében, mégis a legszarabb vonatokat kapjuk meg. Kelebia felé mi vagyunk a császárok, de már nagyon unjuk azt a vonalat! Fradi fűtőház én így szeretlek!!

:DD
  • antijuve
    hát ja, teniszt én nézem, meg Peet még tudja nagyjából a dörgést, meg Te, aztán slusszpassz...de focit mondjuk sokan nézzük (most nem arra gondoltam h minden meccs után, hanem mondjuk egy BL negyeddöntő kört követően...).Hát majd meglátjuk, de tech.sportokról mindenképp lehet
  • Freedom88
    kihasználhatjuk persze. Hát azért közel nem egyértelmü a dolog, mert most a mexicóban azért Prialux megszorongatta a Seatokat. csak nem tudott hol előzni.
    Hát nem tudom, igazából max technikai sportokról lehetne irni, mert mondjuk teniszt kevesen nézünk, én se mindig, mert egyszerüen nincs időm rá. most talán Putnokon lesz, aztán májusba semmi. Júniusba meg még TV se lesz az albérletbe, szóval F1-et majd nézem mindig vkinél :D
  • antijuve
    akár.én olykor megnézem, ha épp eszembe jut, csak sajna most eléggé egyértelmű a dolog :S.de ha írsz, talán többen rákapnak a dologra.Lehet MotoGP is, de én nem csak technikai sportágakra gondoltam.Most úgysincs nagyon használva a honlap, hát akkor mért ne használjuk ki?:).
  • Freedom88
    WTCC? Senki nem nézi rajtam kivül :S
  • Freedom88
    oké, de nagyjából hasonlóan gondolom amit leirtál, ezért feleslegesnek érezném, h irjak én is egyet, mert kb. azt irnám le mint Te, csak más szó használatokkal.
  • antijuve
    sőt, sztem lehetne másból is, nemcsak F1-ről
  • antijuve
    nyugodtan.azért is írtam h "talán nem csak tőlem".én szívesen olvasok pár véleményt, olyanoktól akik nem médiabarmok :D
  • Freedom88
    Zsóf: ha úgy van kedved akkor úgy vegyél fel cipőt vagy nem tudom h akkor Keletitől vezetheted Csibét Érdig nyugodtan...
  • Freedom88
    grt grt grt. Ha látom a következő futamot, akkor irok én (is) egy ilyet.
  • antijuve
    vége lett a futamnak és le is kapcsoltam :).szval nemtom ki és milyen volt :)
  • Freedom88
    Igy van, Button az Button :)

Bazd, kezdtem aggódni h a Discovery nem landolt, de aztán olvasom az origo-t és irták h sikeresen landolt. Szerencsére!
  • Freedom88
    nem tudom ki volt ez a faszi, de jól csinálta a dolgát
  • antijuve
    mmint az elmúlt években