F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát pedig az elsõ helyig még van pár hsz.és nem egyszer repítettük az 1. helyre a Retro-t 😊)D.
ups and downs
vasútvonal😄
errõl jut eszembe...kalauz csávó mondja nekem a bzn h volt egy esete, mikor szigányok jegyet akartak venni tõle..mondja lehet persze...erre szigány, de hát 90%os kell nekik...erre a kaller hidegvérrel..90%os csak Auschwitzba tudok adni, Aszódig teljesárút....mondom ROTFL, alig birtam aztán megállni a megállóba😊
errõl jut eszembe...kalauz csávó mondja nekem a bzn h volt egy esete, mikor szigányok jegyet akartak venni tõle..mondja lehet persze...erre szigány, de hát 90%os kell nekik...erre a kaller hidegvérrel..90%os csak Auschwitzba tudok adni, Aszódig teljesárút....mondom ROTFL, alig birtam aztán megállni a megállóba😊
T.T.
sziasztok,aludni nem tudok,láttam itt most fellendült a dolog,gondoltam,i join😊
The only speedometer is in your head.
köszönöm a felvilágositást, és amúgy mikor újraolvastam, rájöttem, h filmrõl van szó. sorry 😄
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
az egy film.nem sorozat😊)
hát sebaj 😊
(mindig nézd az élet napos oldalát - a nem értett mondat magyarul)
hát sebaj 😊
(mindig nézd az élet napos oldalát - a nem értett mondat magyarul)
ups and downs
csönd lett. lehet hogy imám meghallgatásra talált....😄
nem, csak ez a "köszke-puszka" nem épp az én stilusom. De nem, egyáltalán nem hányok a puszitól 😛
Your memory will carry on ..... az emlékeid visznek majd tovább....legalábbis én igy forditanám
T.T.