44995
F1CHL - Retro
-
#38155 jóregg
grt a magyar válogatottnak,legyőzték a finneket,habár a jégkoronghoz nem értek,de azt tudom,h a finnek jók nagyon.
végre péntek,kedvenc napom már egy éve
-
#38154 lololololol:)))) -
#38153 nemtom melyik meccsen volt, talán a németek ellen?skandálták ezt az "Álljatok fel!!Álljatok fel!" rigmust, erre mögöttünk mondja vki, "Baszki, üljetek le ti" :D -
#38152 TÜNTETTÉÉÉÉÉSS!!!!! -
#38151 A legjobb időt Hitler autózta :DDDDDDDDDDD -
#38150 mindenkinek mindenkivel baja van.
Igen, ott készültek. Belső,külső, motormosás után -
#38149 én túl fegyelmezett voltam,nem szidtam senkit,de nagyon jól éreztem magam ettől független,amúgy sztem MÁV-val kevesebb embernek van baja,mint a BKV-vel.
Akartam egyébként,csak aztán elfelejtettem,de most így beugrott,ezek a Csibés képek Putnokon készültek? -
#38148 de jó ilyenkor dolgozni a metrón, tökre élvezném :))) Remélem lesznek ilyen Fradi-DVSC meccs mikor viszem a szurkolókat és skandálják együtt a MÁV "dicsőítését":)
Nekem már nem is üzensz semmit?:) köszi -
#38147 Sziasztok
hát ez a meccs nagyon jó volt,rég voltam válogatott,meg egyáltalán futball meccsen is,de most nagyon megérte,remek hangulat volt.Igaz a meccs elején volt egy balhé mellettünk,mert 5embernek elfoglalták a helyét,csak az volt a probléma,hogy meccskezdésre jöttek ki,nem tudom mit gondoltak,hogy majd meg lesz a helyük? hát rosszul gondolták,verekedtek vagy 5 percig,már kezdtem nézelődni mikor jönnek a droidok,és ekkor rúgtuk az elsőt,utána nagy békesség lett:))
hazafelé is érdekes volt,azt hittük lesz egy is balhé,de nem.Leérünk a peronra,és mindenki csoportosan szidta a BKV-t:) ez így nem valami vicces,de ott az volt nagyon:D
Beszállunk az első kocsiba,pont volt egy olyan szurkolói csapat akiknél volt dob,hát több se kellett.. sokáig nem indultunk.jött a dobszóló :D majd erre énekeltek valami BKV-t szidó dallamot.Nagyon jó volt mindenkinek a kedve a metroban,és kulturáltak voltak,nem szedték szét a metrot,lehet mert nyertünk?:D
Bryan,köszi a meccs infót
grt McLaren team :S
gab-zsófy,ti még nem is találkoztatok. -
#38146 Ez valami nagyon nagy:
-
#38145 [18:41] <Norbi> hivogatok embereket
[18:41] <ksgy> te vagy az egyik a sok buzi kozul akit elkuldok a jo edes kurva redvas tetves jo kurva edes anyjaba mikor felhiv valami ajanlattal?
[18:41] <Cooper911> :D
[18:41] <Norbi> hat
[18:41] <free> loool:D
[18:41] <Norbi> kb
[18:41] <steve_> :D -
#38144 jó étvágyat -
#38143 helyes, ennek örülök. Kis hazug kocsog..nem is köcsög..kocsog
na ebéd, tanulás :) -
#38142 képek -
#38141 bye Lewis!!!Félrevezetjük a másikat..ejnyebejnye :D -
#38140 Hamiltont kizárták. :D -
#38139 Nem néztem még, de szerintem sincs amúgy. :) -
#38138 Gab, nincs is fenn ez a Hart vagy ki a fene a students-en...vagy csak én nem találom?:D -
#38137 jóéjt -
#38136 toast szendvicsekben gazdag jó éjszakát kivánok mindenkinek -
#38135 Hát jah, de egész éjjel. :D -
#38134 ezek a műproblémák, kiráály :D -
#38133 hagyjuk...jóéjszakát kivánok Néked!
Én nagyon nem vagyok álmos, végre kialudtam magam...13 órát :D -
#38132 Éppen ezért hagyjuk:) -
#38131 Na, én most tényleg offolom a technikát, tanulni is kéne... Ezzel búcsúzom: Kozsóra dobta ki, remélem jobban élvezitek:)
Puszi mindenkinek!:) -
#38130 oké, nem értem, de igazad van. Tigristanknak válaszoltál mikor irtad ezt:)) Na ez már bonyolult lesz -
#38129 ez semmi...azóta már vannak sokkal durvább "zenék" -
#38128 Na hova? Tanulni?:D
"Érted fáj, könnyezik a szemem éjszakákon ááááááááááááááááááááááát" OMG, ma tuti rosszat álmodok:S:D -
#38127 Figy, az a "(jólvan, tudod, hogy szeretlek:P:D)" valójában neked szólt... de nemlényeg. Tehát Tigristanknak és Peetnek lenne joga rinyálni:)
Persze Titeket is szeretlek:) -
#38126 De nem úgy... :) -
#38125 dejó mindenkinek...Legalábbis kimondva Tigristanknak és Juvinak...
Látod Peet?! Mi le vagyunk szaródva -
#38124 hogy nem tudok h szeretnek?hát azt tényleg jól titkolják, szval valóban nem tudom.kis szemetek -.- -
#38123 Na tudod hová menjél ezzel a számmal. :D -
#38122 Hééééé ez aljas volt!!! Én Juvit is szeretem! -
#38121 Akkor kapsz egy számot:P:D.. Én meg lassan lépek tanulni -
#38120 Maradjunk a "másik" kategóriánál. Meg annál is, hogy te arról nem tudsz és hogy nem is áll fenn ilyen tényállás. :D -
#38119 majd a telefonos csajszi megvigasztal -
#38118 Nem kell. -
#38117 Hát köszi, még maradok a pasiknál.... Még... -
#38116 Megvígasztaljalak?:P