F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a barom ez a Gaskó, most olvasom h karácsonyig eltarthat a sztrájk...ha 23án nem tudok utazni....
T.T.
nem Pest miatt.ez van bekötve.lehetne bõvebb csomagot is kérni 😊
de gondolom ezt te is tudtad 😄. csak Bicske miatt írtad 😛
de gondolom ezt te is tudtad 😄. csak Bicske miatt írtad 😛
ups and downs
vidéken nálunk is van hála a DigiTV-nek.de itthon nincs 😞((.
pedig vannak akadályversenyek, és a két kommentátorcsaj mindig halálra röhögik magukat 😊) (na meg PL és jövõre BL)
pedig vannak akadályversenyek, és a két kommentátorcsaj mindig halálra röhögik magukat 😊) (na meg PL és jövõre BL)
ups and downs
Bicskén mükszik, mennyetek (direkt igy) aszt nézzétek 😄
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
nekem köszönted meg 😄 Free csak kirakta az árjegyzéket.de nekem jó lesz az ötezer is 😄
ups and downs
öööö, Freecske kérdezte...😊 azt hittem, rá vonatkozik a dolog...már megint magyarázkodom 😄😄
akkor végülis Bryan Te is térdelsz és Neked is térdelnek
Nekem csak térdelnek
Engösz térdel és fizet is
Hát nem tudom ki járt a legrosszabbul😄DD
Nekem csak térdelnek
Engösz térdel és fizet is
Hát nem tudom ki járt a legrosszabbul😄DD
T.T.
köszönöm Bryan, valami ilyesmire gondoltam én is!
oké😊 Én örömmel fogadom h tudom a vasúti utasitásokat, sokak meg meg se értik😊 akkor 1-1 ?😊
T.T.
hogy mi a hasznos és mi nem, azt nehéz megmondani.én sem ebbõl fogok élni h tanultam latint, de mégis valami plusz szerintem.nem mondom azt h aki nem tanult az hülye, szósincs róla.de valaki szerethet verseket olvasgatni latinul, és ha azt megérted, az egy öröm.de tényleg. (nem mintha én olvastam volna, de én örülnék neki ha ilyenre lennék képes 😊 )
ups and downs
jójó, tisztában vok vele, h nem mindennapi, de megeshet. nekem pl örömet okoz, ha meglátok egy magyar kifejezést, és rájövök, h hoppá basszus, ezt én tudom latinul.
csak ennyiben. mondom, semmi extra.
Tisztában vok vele, h az angol a favourite...... 😄
csak ennyiben. mondom, semmi extra.
Tisztában vok vele, h az angol a favourite...... 😄
attól még érdekes, és akár hasznos tudás is lehet.....sosem lehet tudni.
szerencsére már nem.egy éves tárgy.nálunk nyelvtant meg kifejezéseket meg fordítást meg mindent megtanítottak.persze nem annyira mélyen, de ha azt mind megtanultad (volna, és nem felejted el), akkor az egy elég jó tudás szerintem.
ups and downs