44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
  • antijuve
  • Freedom88
    na én el dolgozni, sziasztok
  • Freedom88
    van hely otthagyni, mert a fütőháznak van saját belső parkolója, szóval biztonságban lenne szerencsére
  • Freedom88
    most ezért nem fogok felmenni csibével, autózok 80km-t. Van két reggel is, amire egyszerüen nincs vonatom, akkor jön Csibe előtérbe. Most nem.
  • antijuve
    akkor ott kéne hagynia valahol nem?
  • antijuve
    huhh mennyi "óra"..bocsi :D
  • antijuve
    várni én se szeretek.
    pl most kedden van egy óra szünetem két óra között.szépen vártam 1 órát, majd mire elkezdődött volna a következő óra, kiírták h "a mai óra elmarad".Hát fasza, vártam egy órát, hogy hazamehessek :D
  • Jeff Gordon
    csibe?:S
  • Freedom88
    h az a *******.
    21:00ra kell mennem dolgozni, erre a vonatom 21:13ra ér fel, muszáj a korábbival bemenni ami már 19:13ra fent van Ms-en. Tök jó lesz 1,5órát várni a nagy semmire...
  • antijuve
    igen, kombinált. :)
    nagyszerű.akkor már csak 44.400 HUF-ot kell nyerned :D
  • Freedom88
    felső tizezer se mindig jó, de a vicc egyébként :)))))
  • Jeff Gordon
    az szép.kombinált? én 600at nyertem vele:) de csak egy 1e-t tettem fel én is belőle:)
  • antijuve
    én már fel is raktam egy 1000-t.10 ropi ha bejön :D
  • antijuve
    légy ha gondolod :)
  • antijuve
    :)))
  • Jeff Gordon
    - Mi a különbség a felső tízezer és a női lábak között?
    - Semmi. Egyiket sem kritizálni kell, hanem bejutni közéjük.
  • Freedom88
    legyek én is IQ fighter?:))
  • Jeff Gordon
    szintén:)
  • antijuve
    Istencsászár?pfff, na pl őmiatta is nem olvasom azt a topicot.mindig osztja az igét...borrzalmas.nekem bőven elég ha itt megdumáljuk :).nem kell IQ fighterekkel vitatkozni :)
  • Freedom88
    én csak röhögük rajtuk, néha mókás mikor a divatdrukkerek összecsapnak :) Ja meg istencsászár osztja az észt és h Hamilton mekkora császár, király...jó olvasgatni
  • antijuve
    Peti, megkaptam a bónuszt!TE?
  • antijuve
    ne olvasd már azt a topikot :D.csomó hülyeséget írnak, én tuti csak felhúznám magam :D
  • Freedom88
    forma1 topicba most jönnek rá, hogy szar a közvetités? Hát igen... Mondjuk tényleg gyalázat. Gyulai Balázs nagyon gyenge, Wéber aki ott van a szeren. Czollner nem tudom miért nem tud figyelni a TV-re meg a Live Timingra egyszerre. Sokkal jobb közvetitést tudna csinálni. Sajna holnap megint Palik+Czollner kettős lesz, szóval agyhalál szokásosan...
  • Freedom88
    1. az qrva jó :DD
    2.-at ismertem
  • Freedom88
    hát vmit nagyon elbaszarintotak az biztos...Buttonnak azért én örülök
  • Jeff Gordon
    üdvözlet
    grt button
    divatdrukkerek menjenek a sunyiba..

és két viccet (második klasszikus,sztem ismeritek):
    1.A fiatal ügyvéd vesz egy BMW-t. Hazafelé tartva az autószalonból száguldozik az országúton. A kocsi felugrik kétszázra, ám az ügyvéd későn veszi észre, hogy az út elég élesen elkanyarodik. Beletapos a fékbe, de már túl késő, a kocsi kipördül, és felkenődik az út szélén álló óriási tölgyfára. Egy motoros, aki épp a kocsi mögött ment, látja a szörnyű balesetet, odamegy, hogy tud-e esetleg segíteni. De csak azt látja, hogy az ügyvéd szanaszét szakadt ruhában és könyékből leszakadt alkarral áll, és bámulja a roncsot. Észre sem veszi, hogy nincs karja, miközben így siránkozik:
    - A kocsim! A gyönyörű kocsim!
    A motoros erre megszólal:
    - Ember, tényleg azt gondolja, hogy a kocsija miatt kéne aggódnia? Szerintem inkább a kezét nézze meg.
    Az ügyvéd fásultan néz le a bal karjára, és meglátja a csonkot ami a kezéből maradt. Egyből elsápad és felsikolt:
    - A Rolexem!

2.A Magyar Trabantos németországban autózik. Egyszer csak lefullad a kocsija az úton. A Trabantos kiszáll, és órákig bütyköli a kocsi motorját. Végül úgy dönt, hogy megállít valakit, és beviteti magát a legközelebbi városba. Pár perc múlva leint egy Ferrarist, aki vállalja, hogy bevontatja a kis Trabantot a legközelebbi szervízbe. Utána is kötik a kis autót az erős sportkocsinak, és elkezdenek száguldani. A Trabantos nagyon élvezi a helyzetet, mivel még soha sem repesztett ilyen sebességgel. Félóra múlva elmegy melletük egy Porsche, és a sofőrje beint a Ferrarisnak. Nosza, a Ferraris begerjed, és maximális sebességre kapcsol. A Trabantos megijed, és ijedtében dudálni kezd hogy lassítsanak, de azok rá sem hederítenek. Elszáguldanak egy benzinkút mellett, ahol a benzinkutas rémülten nézi őket. Miután elmennek, gyorsan beszalad a házba, és áttelefonál a következő kutasnak:
    - Te, ezt látnod kell! Hárman versenyeznek! Egymás mellett egy Porsche és egy Ferrari, szorosan mögöttük pedig egy Trabant, amelyik dudál, mert nem hagyják előzni!
  • antijuve
    istenem Gatti..."good work Toyota F1 Team"...mintha ő lenne a csapatfőnök vagy mittomén...blöööeeee
  • antijuve
    picsába..Ferkák mit műveltek megint...BMW-k is...gány F1
  • Freedom88
    Divatdrukkerek éljenek újra!:)
    Button juhéé :)
  • Freedom88
    reggeltet. Tegnapi Beugró megint qrva jó volt, olyanokat röhögtem rajta, h na na:)) Hamarosan kval, aztán este meg munka...
  • Jeff Gordon
    nagggyon jó :D

jóéjt,sziasztok
  • Freedom88
    jóreggelt. Huh, ez a nap elég volt. Reggel el Hidasnémetibe Miskolcról 67km, majd vissza Miskolcra, majd onnét fel Pestre gyorsvonattal, meg igaz vissza. 510km-t mentem...hulla én is, holnap folytatás
  • Tigristank
    :DDD
  • antijuve
    baszki és holnap is korán kell kelni..áááááááhhh csesszék meg h nem Újpesten bírnak kirándulni :D
  • antijuve
    *eszemben volt
  • antijuve
    én meg már megint elfelejtettem tippelni...pedig eszembe volt.bár féligmeddig tudatos volt, mert gondoltam úgyis a BGP nyer, nekik meg nem szurkolok, szval nem nagyon raknám őket első helyre, íg aztán sok pontot nem szereznék :D.de ez még úgyis csak egy szabadedzés.
  • Tigristank
    Persze pont most, amikor nem őket teszem meg f1híreken. :D
  • antijuve
    Ferrarik feltámadtak?:D FOR FERRARI!!!!!!!!!
  • antijuve
    jaja grat a fiúknak, főleg egy ilyen tragédia után.hokihoz én se értek, meg nem is nagyon szeretem, de a VB-n a magyar meccseket majd megnézem valszeg.A finnek tényleg jók, bár azt mondták 4 alapjátékosuk hiányzott, dehát akkor is... :)

Jelenleg csak klinikailag létezem, de az agyam meghalt a mai nap után :)