44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Jó aluszt mindenkinek!:)
  • antijuve
    huhh hát a hülye Milan a frászt hozta rám, de azért nyertek nagy nehezen, úgyhogy én is nyertem :D
  • Zsófy
    Igen, tény és való, h nem a legbiztonságosabb... Mondjuk azért Érden szoktak este járőrözni...

Most olvastam, h a focisok is elvonultak, most béke van, remélem így is marad:). A rendőrök vannak kinn, azt hiszik sztem, h maguktól mennek oda "védeni a kormányt" vagy mi. De abba senki nem gondol bele, h nekik az a munkájuk, amit a föntiek mondanak...
  • antijuve
    nem akarom az egyszerű rendőrökre varrni, én nem tudom h mi van a rendőrségen, csak annyit érzékelek, hogy nem a legbiztonságosabb 10 után (vagy tök mindegy mi után) az utcán járkálni.

Remélem a bátyádnak nem esik semmi baja, sőt, jó lenne ha nem lenne balhé.Nem a zsarukra kéne haragudni talán, hanem akik ott benn ülnek...ellenük is tüntetnek (gondolom).De tök mindegy, mert hiába tüntetnek, ahogy a mellékelt ábra mutatja.
  • Zsófy
    Én nem azt mondom, h ők szentek, és sérthetetlenek... De talán, ha a fenitek nem lopnának annyit, nem ott lennénk, ahol. Én hallom, h mi folyik a rendőrségen, hogy viselkednek a főnökök az alkalmazottakkal. És hidd el, sztem pl te sem örülnél, ha hirtelen egy határőr bejönne, és ő osztaná neked az észt, holott ő "csak" egy határőr, és közel nem tud annyit az itteni helyzetről, de mivel a főmuftik így döntöttek... (és ez csak egy a sok közül)
  • Zsófy
    Ha mész aludni: szép álmokat!:)
  • antijuve
    jah, hát a magyar rendőrség nagyon híres a vigyázásról.
  • Freedom88
    ja, igy oké. Más nem vigyázhat az életedre, sokszor pedig kicsúszik ez a kezed közül...
    Lassan jó éjszakátot kivánok, még kicsi evés fürdés aztán alvás...marha fáradt vok
  • Zsófy
    Azt nem arra értettem, h ha többet kapnának, akkor ezek nem lennének, hanem arra,amit Te mondtál: "Saját magad vigyázol az életedre"
  • Freedom88
    amiket példának leirtál ne haragudj, de ha a rendőrök 200e nettót keresnének akkor se tudnák kivédeni...
    Amúgy igaz, ne is mozditsák meg, aztán észhez kap a kormány...
  • Zsófy
    Jah, saját magam vigyázok... de ha pl. berántanak egy bokorba, vagy betuszkolnak egy kocsiba, vagy rám törik a lakásomban az ajtót, akkor mind vigyázhatok... Ezek után totál megérteném, ha a rendőrök a kisujjukat nem mozdítanák a népért. Én is azt tenném...
  • Freedom88
    most olvastam én is, hogy kezdenek visszavonulni a Magyar Gárda tagjai, az a gond, h a Fradi csoport hozzájuk csapódott.
    Saját magad vigyázol az életedre, nem ők, de akkor is szomorú h 80e Ft a nettó. ilyen ez a rohadt ország és meg is szavazták h Bajnai lesz a miniszterelnök.
  • Zsófy
    De vágod, mondom anyunak: nyugi, sokan vannak.... Ja, basszák meg... 20 rendőr+egy kisbusznyi... nemtom hány 100 emberre:S:S
    Jah, és akkor még tegnap mondja Balu, h elfogadták a megszorításokat, és kb 80.000 lesz a nettója... Hát basszák meg. Ők vigyáznak az életünkre...
  • Freedom88
    békés tüntetésnek készülődött, vagy készülődik...
    Mondjuk erre most számitani kell, hogy el fog szaporodni ilyen tüntetések...
  • Freedom88
    Javitva...
  • Zsófy
    "Erősítés jött a rendőrökhöz

A Vértanúk terénél húsz rendőr ácsorog sisakban, felszerelten, jelentette tudósítónk. Most érkezett hozzájuk egy mikrobusznyi erősítés."(Index)
    Szerintetek? Itthon áll a kálvária, anyámnak nem merem megmondani... 20 rendőr... És most vitték oda a bátyámékat is...
  • Freedom88
    go
  • Freedom88
    Beo-s gépem
  • Jeff Gordon
    lassan kezdődik a Nascar, go #24
  • Jeff Gordon
    sajnos igen
  • Freedom88
    19:00...SportKlub, ismétli...

Bayern szopóka volt rendesen...ha jól olvastam
  • Zsófy
    Mondhatod, h mit csinált, nem láttam ... na mindegy:)
    Tényleg jó felfogás... na jó, azért nem mindig
  • Freedom88
    megunta a futamot:)) meg azt h a 14.helyen tanyázott. Inkább bement, lefürdött megjégrémezett, mialatt a többiek kint üldögéltek a kocsiban a szakadó esőben...Kimi már csak ilyen , baszik mindenre és jó felfogás:)
  • Zsófy
    MI az, h jégkrémet eszik!? Énisénisénis:D:D:D
  • antijuve
    tudom :)
  • Freedom88
    reklama
  • antijuve
    zuhog az eső, de a napszemcsó az kell :D
  • antijuve
    ja, bocsi.
  • Freedom88
    kimi
  • Freedom88
    ok, előbb is 07-08 közötti változásra gondoltam...lehet rosszul fogalmaztam, sorry
  • antijuve
    épp ezért mondom h 2-3 mm-nél kicsit rövidebbek/hoszabbak a szárnyak most, mint tavaly.
  • Freedom88
    azt mondom h 2007-2008 között akkor szabályváltozás nem volt. mondjuk tc off lett, de aerodinamikailag nem sokat változtak. De azért a mostani autók elég mások, de ezzel nem mondtam újat:)
  • antijuve
    ja, és Kimi a legnagyobb arc!!! :D
  • antijuve
    1-2 mm?hát azért az több annál.
    közvetítés SZAR, én már régóta nem nézem ezeket a "felvezetető" műsorokat, mert amit ott mondanak, azt magamtól is tudom, ha érdekel.csak a futamot nézem, mert nem lehet máshol, de...szörnyű.bár Paklinak most volt pár jó szivatása, de akkora baromságokat mondott hogy fáj
  • Freedom88
    grt Button az biztos:)
    Közvetités igen tényleg kritikán aluli volt, de már a nyitány is. Szóval mutatják igaz az esős futamokat, benne volt Szingapúr...nem is volt esős...erre Gyulai Balázs...a 2008as év esős futamait láthatták...árgh, már asztal átharap...a többi meg szokásos faszság.
    Az oké, h a Ferrari meg a McLaren mindig ott volt, de közel nem változott soha ennyit az F1 mint most. Most azt h szárnyak 1-2mm-rel kisebbek nagyobbak nem sok tervezői munka, de ez elég radikális volt. Nem véletlen h az ex-honda ott az élen, ők a 08as évet beáldozták és láss csodát eddig 2ből 2. Mindkettő Button, örökmásodik Rubi meg mehet a faszba ezerrel!
  • Jeff Gordon
    grt Button
    közvetítés megint kritikán aluli volt,de néhány poénjuk már annyira rossz volt,hogy pont ezért volt jó :)
    letudtunk még egy viadalt,még 3-1 ilyen futam,és Ferrarinak nem lesz esélye semmire (hál isten) hozzá teszem McLarennek sem,de nekem tetszik ez,hogy mások vannak az elején,végre egyszer egy kis előnyt szereztek abból,hogy állítólag "előbb" kezdték tervezni a kocsit,ami szerintem azért kacsa,mert szabályváltozások mindig voltak,és érdekes,a McLaren és a Ferrari mindig jó kocsit tudott építeni..

Ilyenkor futam után kicsit hiányzik a versenyzés,jó volt,meg kell hagyni:)
  • Freedom88
    lololol:))

Köszi a logót.
    Kertfelásva, kezem szétszakad, hülye kapagép vagy mi a fasz menni akart mint az ökör...látszik , h shell mérnökök gyártották bele a benzint és kenőolajat:)
  • Zsófy
    Sztem tök jól néz ki:)
  • Jeff Gordon
    Free,kreáltam neked egy Brawn GP-s logot,nem lett vmi nagy szám,de sajnos nagyon kevés a hely,ha tetszik,íme:

• antijuve
    :))