44995
F1CHL - Retro
-
#38275 Bréking nyúz a kép cime... -
#38274 jó étvágyat ja.
Akkor legyen ezen a héten nyugodtan, ne rajtam múljon, úgyse számit nagyon...
Úgylátszik az lesz...juhuuuu baszottul nem érdekel egyébként... -
#38273 jó étvágyat az ebédhez
Zsófy,ez a négy óra alvás nekem kevéske lenne:)
Free,én pont akkor nem vagyok,szóval max egyikünk nem megy a talira.
Bryan,majd szólsz h akkor Zoli mit mondott melyik nap legyen?
Látom károly is mekis manager lesz,vagy nem? -
#38272 lol, de jó -
#38271 legyen jövőhéten 18án, elvileg megyek fel, mert megyek a Critical Massra 19én. -
#38270 jóreggelt.
Nekem most elég volt, de ma este 22:30ra megyek dolgozni, kicsit szopás lesz, ja meg megyünk éccaka elvileg Fradiba...végigzöld egy huzamba...szopááááás, aztán legjobb péntek 3:30as kezdés Miskolcon:))) Ébresztő 2:00... -
#38269 egészségedre -
#38268 Jóreggelt!
Peet, ha ilyen korán kelsz, necces:)
Én viszont totál jól megvok... Fél órája ébren, és 2ig kukorékoltam:) -
#38267 jóregg
rájöttem,h ez a 10 órás fekvés,már késői nagyon:) -
#38266 jóéccakát... -
#38265 mit nem mondd...na, ezt majd én is követni fogom :) -
#38264 lehetséges :)) én örülnék neki nagyon -
#38263 hehe,szerintem azzal a könyvvel lehet nem kéne sietni,mert a kettőből könnyen lehet szezon végéig 12 is :D -
#38262 oké rendben,akkor marad.
jó volt ez a videós nosztalgia,azért 2007es szezon tényleg ott volt nagyon.
a legjobb: "Remit látjuk,a legkönnyebb utat választotta,az egyenest.Két pont között ez a legrövidebb távolság,nehogy már a sikánt vegye be!" Ez még két év után is nagyon jó:))
én mentem aludni,szép estét nektek. -
#38261 rotfl:)) birom ezt a Buttont:) -
#38260 hát nem, nem tudok menni semmiképp...munka most fontos nagyon, hamarosan vizsga...kell minden szolgálat, főleg a villanymozdonyból -
#38259 akkor tárgytalan.csak Bull mondta h lehet vmi találkozó.de akkor sehogyse tudsz itt lenni -
#38258 hagyd, mert tényleg sose lehet tudni :) -
#38257 héten?! huh, bazz, hát pénteken megyek de dolgozó ok miatt...
Jövőhéten megyek talán 18-19...why? -
#38256 hamarosan elolvasom, hehe legalább nem nekem kell irni :DDD -
#38255 mikortól leszel Pesten ezen a héten? -
#38254 jelen! mondhatod...
sziasztok, újabb munkanap után :) -
#38253 hát..sose lehet tudni. -
#38252 Free,Bryan: azt kérdeném tőletek,hogy kell még nekünk az a "másik" fórum? amit alig használunk mostanában?
csak azért,mert akkor beraknám a régi forum helyére a honlapra,hátha így 5-6 emberrel lehetne tartani a kapcsolatot.Ez csak ötlet -
#38251 igen,azt így én is láttam,hogy elolvastam az egészet egyben.
futamról tényleg nem sokat írtam,hát sebaj:)) -
#38250 mit akarsz, nekem nagyon tetszett a cikk.talán a futamról nem sokat írtál, de nem is gond ez.Na, egyszóval, szerintem tök jó lett.
Ja, talán még annyi stilisztikai hozzáfűzni valóm lenne, hogy a vesszők után hagyhatnál egy szóközt, és akkor úgy könnyebb olvasni. (ez nem okoskodás akart lenni :) ) -
#38249 hasonlót írtam én is,bár sztem a tied jobb lett:) -
#38248 jóreggelt
okés:)
hát tudtam volna még aludni :S -
#38247 Peti, Freedom Norbert majd beszélnünk kéne :) -
#38246 :DDDDD -
#38245 brutality -
#38244 rendben. Gondoltam h ez lesz, nem is vártam mást...ennyit a megbeszélt dolgokról... -
#38243 A költői kérdésekre nem kell választ adni, azért költőiek (de gondolom jelen esetben meg kell válaszolni:))
Nem -
#38242 Szépnapt!:)
Igen, van hogy visszaélnek, én ezt sem tagadom.
Remélem egy generáció elég lesz:) -
#38241 az biztos, nem volt egy drámai nap szerencsére -
#38240 nem volt egy izgalmas nap :) -
#38239 Zsóf: költői kérdés...18ára kaptam időpontot a szervizbe...
Szeretnél jönni és akarsz e vagy sem? Nem kell félremagyarázás, igen vagy nem választ kérnék :) Többivel ne foglalkozz...
köszöntem -
#38238 köszi megvolt...lefeküdtem kb 21:00kor és reggel 4:15kor keltem fel, h mivan?! elvileg csak 5:45kor kellett volna kelnem. Erre eszembejut h állitottam én be magamnak telót csörögni, hát nem:) Szóval gyorsan beállitottam és alusz vissza. De hát 5:45kor ébresztő volt.. -
#38237 jóregg igy oktatás után
Azért a maga az utcai rendőrök se az angyalok, rendesen visszaélnek a hatalmukkal sokszor, sajnos...
Senki se jó sehova. Egy(?!) teljes generációnak ki kell halnia h itt változás legyen, mi már későn kezdenénk el sajna...
Grt Gordonnak!:) -
#38236 sziasztok
hurrá,Gordon nyert.47 futam óta először,jól ment nagyon,örülök neki! Go Jeff,Go!
Akit érdekel a futam összefoglalója 17percben