44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    oké, nekem megmarad a véleményem a Neptunról. Persze lehet tök jó dolog, annyira nem foglalkoztat, csak pusztán amit hallok másoktól onnan szüröm le a dolgokat.
  • Freedom88
    meg, jobb is volt a világ sztem
  • Freedom88
    drukk
  • Zsófy
    Szar hír: Döntsem el, h Elméleti gazdaságtan érettségire megyek, vagy nyelvvizsgára... tudniillik egy időpontban van a kettő:S:S:S.... írok egy kérvényt a BMEnek, h legyenek tekintettel az érettségizőkre, ti meg drukkoljatok, légyszíves!:)
  • Zsófy
    A pipám is leégett, (valóban)
    A tüdőm meg megérett. (nem)
    Az agyam már lelépett, (valóban)
    Zsófika meg beégett. :D:D:D (amugy nem):P

Jó fura volt ez a versike, de most ez jött, szép estét!
  • antijuve
    mi akadályoz meg benne?
  • antijuve
    én már többször fizettem Neptunon, eddig semmi gond nem volt.van ami jó, van ami rossz.fizetni pl sehogyse jó :D.de sokkal jobb nálunk pl, hogy egy-két gombot megnyomok, leveszik a számlámról a pénzt és bemegyek a TO-ra, már el is van intézve minden.nem kell csekket kérni, postára menni satöbbi.
  • antijuve
    2.höz: a világ régen is megvolt számítógép, autó, áram vagy épp vasút nélkül :)
  • antijuve
    Neptunhoz: Gabinak tökéletesen igaza van.Én se szeretem mikor vizsgákat kell felvenni satöbbi, de nem tom mennyivel lenne jobb, ha be kéne menni az egyetemre és ott tolakodni.Nekem semennyivel.Vizsgát felvenni mindenhogy szar :).
  • Zsófy
    Jóccakát!:) ÉS kitartás holnapra!:)
  • Zsófy
    Te miről beszélsz?!:D:D

Nézegessétek:) Van egy-két jó csaj, de van amit pl nem értek... miért csak minimum vállig érő hajúakat vesznek fel? És tök furi, h van köztük 160körüli magasságú

Jah, most simán leborotválnám a hajam..... Annyira ki akarom próbálni!!!
  • Freedom88
    na mentem, reggel fel kell kelni 3:30kor és 2x4,5óra és több mint 800km vár rám...
    Szevasztok Srácok!
    Szia Zsófy!
  • Freedom88
    h szar...oké:)
  • Zsófy
    oké:) ezek úgyis kovácsolt tények (ez nemtom hogy jött ide, de le kellett írnom:))
  • Freedom88
    rendben és zárjuk is le ezzel.
  • Zsófy
    Én nem azt mondom, h maradi vagy, hanem azt, hogy a technikai fejlődés megállíthatatlan, és még ha néha nem is tökéletesítik az adott programot/ötletet/mittoménmit, akkor is forgalomba hozzák...
  • Zsófy
    Nyammmi
  • Freedom88
    3. Sztem ha Neptun müködik akkor jóval több időt fog igénybevenni egy ügyintézés...majd meglátod:)

Na mind1, végülis én nem vagyok benne, nem is érint, szóval olyan amilyen, sztem egy szar fos, meg sok-sok minden, ami elszámitógépesedett, de én vok maradi..sorry.
  • Freedom88
    Vacsim
  • Zsófy
    És nemtom mire gondoltál:P:D
  • Zsófy
    Reagálok:)
    1. Igazad van
    2. Régen egyetemre nem vettek fel minden hülye jött-mentet (persze tisztelet a kivételnek). Szerinted, amikor GV van, minden szervezet több embert szeretne alkalmazni? Sőt, GV nélkül is arra hajtanak, hogy minél több maradjon a zsebükben... ÉS ugye mindenhol leépítenek:S
    3. Szerintem nem mindegy, hogy ha pl ügyet mész intézni, fél órát vársz, míg 5000ember aktája közül előbányásszák a tied, vagy egy gombnyomásra előugrik (feltéve, h működik a rendszer)
    4. Szerintem valahol a Neptunt is a könnyebb ügyintézés és kényelem érdekében találták ki, az más dolog, hogy nem úgy szuperál, ahogy kéne...
  • Freedom88
    *ne keverjük
    első sorban javitom...
  • Freedom88
    no, akkor álljunk meg egy paraszt szóra. Ne kerüljüka szezon a fazonnal. Irhattam volna tudod mit de nem irom:) Szóval ne keverjük már könyörgöm!
    1. Belegondolok, h mennyi diák van. Ezt a tervező is tudta, h sok diák van, tessék olyan szerverre tenni ami elbirja. Nem olyat, amin 500 diák fellépése után behal/meghal/csigalassú lesz. Ha beleöltek több 10millió forintot, akkor tessék olyat csinálni ami müködik normálisan.
    2. Régen is tökéletesen müködött az egyetem számitógépek nélkül. Mindent meg lehet csinálni papirral is. Oké, lehet bonyolultabb egy picit, de biztos h jobban müködne. Több alkalmazott? Jó is, úgysincs sok embernek munkája sajnos.
    3. Miért is nincs a gépen az adatok?! Ki a felelős érte...nem végezte el munkáját. Mondjuk itt mind1, h papir vagy számitógép. Ha nincs megcsinálva egyiken se jelenik meg.
    4. Az meg h a pénzt neten utalom, pusztán kényelem dolga. De miért is?! Mert mükdödik a rendszer. Az OTP megcsinálta úgy h müködik. Ahogy mondtam nekem nem a Neptun ellen van konkrétan bajom, hanem h nem müködik ergo akkor igy fölösleges. Sajnos Mo-n még nem lehet sok-sok csekket bankkártyán a neten keresztül fizetni. Csak ebben a tetves országban van még sárga csekk, a világon sztem sehol máshol.
  • Zsófy
    Szted? Egy egyetemen tudod hány diák van?! Most gondolj bele.... Akkor meg rinyálás lenne, h két napig állnak sorba, és papírokat töltögetnek, és egy csomó plusz embert kéne alkalmazni, a papírhasználásról nem is beszélve.... és aztán ha ügyet akarsz intézni, és nincsenek a gépen az adatok.... halál:S:S Te miért nem mész be mindig a bankba, és utalsz át onnan pénzt? Miért fizetsz bankkártyával, akár a számláidat is, ahelyett, h a postán állnál sorba?
  • Freedom88
    értem. Nehéz megtervezni jól....Nyugi, nem a Ti hibátok, hanem az egészet aki kitalálta. MÁVnál is bevezették most ezt a számitógépes lófaszt és csak a baj van vele...Miért nem jó a régi, hagyományos módszer? Miért kell mindent számitógépekre terhelni. Nem értem, biztos maradi vagyok.
  • Tigristank
    Csak a nagy jelentkezési időszakokban nem jó. (Ill. jó akkor is, csak lassú.)
  • Freedom88
    igen egyszerübb, ha müködik. De a Neptunra nagyon sokan panaszkodnak h nem jó.
  • Zsófy
    A Chill out az egy zenei műfaj:) és youtube-on hallgattam:)
  • Tigristank
    Ez olyan helyzet, hogy mindenkinek az aktuális probléma a legrosszabb. Tehát amikor érettségiztem, akkor az, mostanában pedig a vizsgaidőszak. Szerintem igazán csak az tudja megmondani, hogy melyik a jobb (Neptun vs bejárás), akinek mindkettővel kapcsolatban van tapasztalata. De: gondolom van olyan online szolgáltatás, amit igénybe vettél. Ugye mennyivel egyszerűbb a gépen elvégezni a dolgokat? :)
  • Freedom88
    most a youtubeot vagy a chill outot hallgatod?:) Chillout is egy videómegosztó lett? Nem tudtam róla.
    amúgy meg tök jó szám...ezek hiányoznak a mai világból, qrva jók...
  • Freedom88
    régen is megvolt az egyetem neptun nélkül, mindenki levizsgázott aki akart, mindenki ott volt ahol kell.
    Én nem vagyok benne szerencsére és ha benne lennék, úgy szidnám mint a bokrot és tiltakoznék ellene
  • Zsófy
    Youtube-ot chill out-ot hallgatok, és ez is ott volt:D:D
  • Zsófy
    Jó, de meglesz:)
  • Tigristank
    Neptunt sokan szídják, csak abba nem gondolnak bele, hogy mi lenne nélküle. Szerintem sokkal jobb, hogy van, mert még így is jobb, mintha a suliban kéne a helyekre tülekedve feliratkozni...
  • Freedom88
    múlthéten pénteken, 17én.

Hja, saját nem mondható kecó, mert albérlet, de végülis ugyanott tartok, mintha sajátlakásom törleszteném a banknak, egy kutya...ez legalább biztos h mindig annyira marad:). Ja meg saját autó?! höh...csak sikerüljön aztán majd csak alakul vhogy az életem.
  • Zsófy
    És fogászaton mikor voltál?

Nyugi, mindjárt vége a gyakorlatodnak, és a saját lábadra állhatsz (saját kecóval:))
  • Freedom88
    ok, legyen igy, ámen...

Nekem tegnap küldtek e-mailt, június 02-03 hatósági vizsga...eltolták 1 héttel...ajj, lehetne már inkább holnap...1. Nem kéne korIC-ni, 2. rohadtul unom már a felügyelet alatti vezetést, 3. végre elkültözhetnék külön egyedül.
  • Zsófy
    Asszem szerencsére senki nem keseredett el:) És nem idővel, hanem a következő alkalommal fog sikerülni:P:)
  • Freedom88
    oké-oké jó szórakozást! Hát nem tudom meddig leszek, de most éjszakás után aludtam majd 13 órát, fáratnak nem mondható vagyok, de sztem 11 felé megint dőlök le, mert 3:30kor kelni kell, de azért köszi:)
  • Freedom88
    na nem akarom mondani, de még mindig egyre jár az agyunk...épp azon gondolkoztam most, h mondom megkérdezem már h mi lett a nyelvvizsga, de aztán elvetettem az ötletet, mondom, nem zavargatlak emiatt. Aztán most mégis megtudjuk.

Esztinek fel a fejjel, lesz jobb is. Azért egy bukás nem olyan vészes, ha lesz akkor meg el is felejted.

Istenem röhejes ez a mai világ...röhejes. Rohadt internet meg a papir világa. Ugyanez az egyetem is a Neptun vagy mi a tököm. Mi a lófasznak?! Kitenni a falra, olvasd el, viszontlátásra. Itt is, 0% meg 53%, röhejes komolyan, ezen már csak nevetni tudok.

Összegezve, fel a fejjel, sőt tényleg nem szabad letörni, sikerülni fog! idővel:)