44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    j

Mentem, majd este még írok valszeg, lehet Free te már nem leszel.Mindenesetre ha nem, akkor jó munkát hnapra
  • Zsófy
    Jah, nemtom, h érdekel-e vkit.... Megtudtuk a nyelvvizsga eredményeket:
    Esztinek sajnos egyik sem jött össze:S, Ágit meg engem meghúztak szóbelin.... Nemsokára újra megyünk sztem. 7%kellett volna.... ÁÁÁÁÁ életem első bukása. De szerencsére nem törtem össze:)
    Ami viszont sztem röhely, az részben az, hogy elhagytam a kódszámom, szal mehettem feltöretni (persze pénzért, de erről csak én tehetek) Na, ami röhely, hogy totál más eredmények voltak kinn a vizsgaközpontba a falon, mint az interneten (pl falon 0%ot kaptam szóbelire, neten meg 53%ot....)
  • Freedom88
    igen-igen, ez igaz
  • antijuve
    :DD
  • antijuve
    vagy még az után is :D
  • Freedom88
    nem baj, illedelem vagy milófasznak nevezik...
  • Freedom88
    hát igen, de a meccs a lefújásig tart, ahogy a versenysport a kockás zászlóig:)
  • Zsófy
    OKé, de nem tudom átadni:)
  • antijuve
    jaja, hát én már lemondtam az egészről.Képzelheted...a 88.percben büntető...hát ez nagy adag malac volt tényleg.
    igen ma lesz
  • Freedom88
    atyám, hát mákod volt rendesen h ilyen bendzsa...
    Tényleg, ma lesz a Milan meccs?
  • antijuve
    a kiállítás (borzalmas mit művelt ez az ember pfúj) és a 11-es :D
  • antijuve
    jajj de jó napot!
  • Freedom88
    lololol az igen :)
  • Freedom88
    jó egészséget a babának és Anyukájának is!
  • antijuve
    Liverpool-Arsenal 4-4! Arsavin mesternégyest lőtt
    Real-Getafe 3-2...hát majdnem buktam a 12 rongyomat.83.percben 1-2 volt, aztán 85.-ben 2-2, aztán 11-est kapott a Getafe és kiállítottak egy madridit, de kihagyták a 11-est!És az utolsó percben lőtte a Real a 3.-at!Pfúúúúúú, ez már veszett fejsze nyele volt
  • Zsófy
    Sziasztok!

Jaja, megszületett:) Viktória 16.05 perckor, 2490 gramm és 46 cm:)
  • antijuve
    :DD
  • Freedom88
    na egy két humorbomba, aztán aludni kéne, de magától a fü nem fog levágódni, jaj de magyaros volt, sebaj...

1, - Lehet csináltatok piercinget a mellbimbómra, hogy legyen mire akasztani a mikrofont mikor meztelen vagyok.

2, - az olyan jó buli, kapok kinder tojást
    - háát tőlem nem igen :D
    - tőled milyen tojást kapok?:P
    - szőröset:D:D

3, - és ilyen lágy zene szól, vonaglok majd letolom a kis bugyikámat és utána bevadulnak a dolgok... Érted mire gondolok, ugye? ;) :P
    - ...ahamm... hasmenés a Westendben? :D

4, - ITT A HÚSVÉT, ITT A NYÚL, MAGYAR-MÁLTA HÁROM-NULL!!!"

5, - annyira örülök hogy már annyira szeretsz hogy csináltál nekem felhasználót a laptop-odon
    - korlátozottat, nehogy elbassz valamit
  • Freedom88
    hali...rotfl:)))

Atya úr isten....
  • antijuve
    hali
    csak nem??!!! :D:):PXDDD
  • Freedom88
    huh, olvassa Bryan a gondolatod...nacsak alakul vmi?:P
    Ja várj most jön a 13 éves szint...
    nacsak alakul vmi?:P:D:):S:P:)(L)(K)
  • Freedom88
    Zsóf: megszületett az oszt.társ babája? Jól vannak?
  • Freedom88
    jajóreggelt. Megint 0 alvás éjszaka. Yeah!:) De legalább a pizza finom volt:P
  • Freedom88
    Son - fiú(gyerek) .... legalábbis angolul
  • Zsófy
    Ez yóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:DD
  • Jeff Gordon
    Jóreggelt
    néhány vicces póló felirat:

részemről go work,aztán suli zh-val,úgyhogy ma sem unatkozok majd.Nektek jobb napot,Sziasztok
  • Zsófy
  • Zsófy
    Aaaaaz merész:)
  • antijuve
    a vébén egyelőre még nem kívánok indulni :D
  • Zsófy
    Elképzelem magam, ahogy az én kis bicómmal gyök 2vel, tökig behúzott fékkel ott próbálok "legurulni":D:D Asszem rögtön kiütnének:D:D
  • gordon 24
    Igen.. A sisak 30000-110000ft ig.. A védők 40000-50000ft..

Szóval egy 150 ezer kell a cucokra is.

Persze ha a vb-n akarsz menni:D Én nem költöttem el ennyit sőt:D a felét sem.
  • gordon 24
    Igen ezt úgy csinálják, hogy (legalábbis külföldön mert itthon a turista utakon megyünk) felvisz a sífelvonó, és a hegy tetejéről 2-3 pályát jelölnek ki.. Ezeke egész évben megvannak ugyan úgy kiszalagozva a fák mellett gumik stb (tehát egy komplett pálya). Ezekere turisták nem mehetnek rá. Csak bringások..
    De ezek közül a pályák közül van egy (sok helyen csak ez az egy van) ami a vb futamot rendezik.. (persze általában ez a legdurvább)
    A kijelőlés meg ugy van, hogy a sípályák mellett az erdőben, vagy magán a pályán mennek.. Szóval nincs messze a felvonó, veszel egy bérletet és egész nap tolhatod:D
  • antijuve
    a felszerelés is belekerül akkor egy kis lovettába gondolom.
  • antijuve
    aha.jó, most a pálya helyett nem tudtam mást kitalálni :D.
    akkor azok direkt erre vannak kialakítva ezek szerint.(mmint amit mutattál vidin).
  • gordon 24
    Igazából azok akik profin tolják, ugy vannak beöltözve mint a motocrossosok.. Én annyira nem szoktam de majdnem ugy vagyok.. Szóval megfelelő védelmet nyujt azért.. Perse sérülések mindig lehetnek..
  • gordon 24
    A pályák:D Hát úgy van a dolog, hogy magyarországon a szabadsághegyre járkálunk.. Ott nincsenek ennyire kemény pályák, de vannak durvák itt is..

Ha külföldre ki tudunk menni akkor ugyan ezeken megyünk:D Mivel a Downhill parkokban (ausztriában, szlovéniában stb) azokon a pályákon lehet bringázni (ide turistát nem is engednek) ahol a vb futamok mennek.. Ha megnézted a siksak kamerát akkor láthatod kb milyenek azok a pályák ahol vb-t rendeznek..
  • antijuve
    aha, na az jó, maradjon is így.
    és ugyanilyen vad "pályákon" nyomod mint itt a videóban?tényleg nagyon kemény :D.
  • Zsófy
    Én totál paráznék, h összezúzom magam, vagy mi:(. De szívesen kipróbálnám (nemtom, egy szkafander talán elég védőszerkó lenne:D:D)
  • gordon 24
    Nekem igazából szerencsére, nem tört meg ilyenek.. Voltak zuzódások sebek stb.. De nagyon komoly, tehát ilyen korházba kerülősök nem.. (szerencsére:D)
  • antijuve
    gondolom h nem atlétában meg rövidnadrágban toljátok simán.de hát akármennyire is be vagy öltözve, a csont még akkor is simán törhet.
    neked mi volt a legnagyobb sérülésed? (bocsi h ilyeneket kérdezek :D)