44995
F1CHL - Retro
-
#38715 j
Mentem, majd este még írok valszeg, lehet Free te már nem leszel.Mindenesetre ha nem, akkor jó munkát hnapra -
#38714 Jah, nemtom, h érdekel-e vkit.... Megtudtuk a nyelvvizsga eredményeket:
Esztinek sajnos egyik sem jött össze:S, Ágit meg engem meghúztak szóbelin.... Nemsokára újra megyünk sztem. 7%kellett volna.... ÁÁÁÁÁ életem első bukása. De szerencsére nem törtem össze:)
Ami viszont sztem röhely, az részben az, hogy elhagytam a kódszámom, szal mehettem feltöretni (persze pénzért, de erről csak én tehetek) Na, ami röhely, hogy totál más eredmények voltak kinn a vizsgaközpontba a falon, mint az interneten (pl falon 0%ot kaptam szóbelire, neten meg 53%ot....) -
#38713 igen-igen, ez igaz -
#38712 :DD -
#38711 vagy még az után is :D -
#38710 nem baj, illedelem vagy milófasznak nevezik... -
#38709 hát igen, de a meccs a lefújásig tart, ahogy a versenysport a kockás zászlóig:) -
#38708 OKé, de nem tudom átadni:) -
#38707 jaja, hát én már lemondtam az egészről.Képzelheted...a 88.percben büntető...hát ez nagy adag malac volt tényleg.
igen ma lesz
-
#38706 atyám, hát mákod volt rendesen h ilyen bendzsa...
Tényleg, ma lesz a Milan meccs? -
#38705 a kiállítás (borzalmas mit művelt ez az ember pfúj) és a 11-es :D -
#38704 jajj de jó napot! -
#38703 lololol az igen :) -
#38702 jó egészséget a babának és Anyukájának is! -
#38701 Liverpool-Arsenal 4-4! Arsavin mesternégyest lőtt
Real-Getafe 3-2...hát majdnem buktam a 12 rongyomat.83.percben 1-2 volt, aztán 85.-ben 2-2, aztán 11-est kapott a Getafe és kiállítottak egy madridit, de kihagyták a 11-est!És az utolsó percben lőtte a Real a 3.-at!Pfúúúúúú, ez már veszett fejsze nyele volt -
#38700 Sziasztok!
Jaja, megszületett:) Viktória 16.05 perckor, 2490 gramm és 46 cm:) -
#38699 :DD -
#38698 na egy két humorbomba, aztán aludni kéne, de magától a fü nem fog levágódni, jaj de magyaros volt, sebaj...
1, - Lehet csináltatok piercinget a mellbimbómra, hogy legyen mire akasztani a mikrofont mikor meztelen vagyok.
2, - az olyan jó buli, kapok kinder tojást
- háát tőlem nem igen :D
- tőled milyen tojást kapok?:P
- szőröset:D:D
3, - és ilyen lágy zene szól, vonaglok majd letolom a kis bugyikámat és utána bevadulnak a dolgok... Érted mire gondolok, ugye? ;) :P
- ...ahamm... hasmenés a Westendben? :D
4, - ITT A HÚSVÉT, ITT A NYÚL, MAGYAR-MÁLTA HÁROM-NULL!!!"
5, - annyira örülök hogy már annyira szeretsz hogy csináltál nekem felhasználót a laptop-odon
- korlátozottat, nehogy elbassz valamit
-
#38697 hali...rotfl:)))
Atya úr isten.... -
#38696 hali
csak nem??!!! :D:):PXDDD -
#38695 huh, olvassa Bryan a gondolatod...nacsak alakul vmi?:P
Ja várj most jön a 13 éves szint...
nacsak alakul vmi?:P:D:):S:P:)(L)(K) -
#38694 Zsóf: megszületett az oszt.társ babája? Jól vannak? -
#38693 jajóreggelt. Megint 0 alvás éjszaka. Yeah!:) De legalább a pizza finom volt:P -
#38692 Son - fiú(gyerek) .... legalábbis angolul -
#38691 Ez yóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:DD -
#38690 Jóreggelt
néhány vicces póló felirat:
részemről go work,aztán suli zh-val,úgyhogy ma sem unatkozok majd.Nektek jobb napot,Sziasztok -
#38689 -
#38688 Aaaaaz merész:) -
#38687 a vébén egyelőre még nem kívánok indulni :D -
#38686 Elképzelem magam, ahogy az én kis bicómmal gyök 2vel, tökig behúzott fékkel ott próbálok "legurulni":D:D Asszem rögtön kiütnének:D:D -
#38685 Igen.. A sisak 30000-110000ft ig.. A védők 40000-50000ft..
Szóval egy 150 ezer kell a cucokra is.
Persze ha a vb-n akarsz menni:D Én nem költöttem el ennyit sőt:D a felét sem. -
#38684 Igen ezt úgy csinálják, hogy (legalábbis külföldön mert itthon a turista utakon megyünk) felvisz a sífelvonó, és a hegy tetejéről 2-3 pályát jelölnek ki.. Ezeke egész évben megvannak ugyan úgy kiszalagozva a fák mellett gumik stb (tehát egy komplett pálya). Ezekere turisták nem mehetnek rá. Csak bringások..
De ezek közül a pályák közül van egy (sok helyen csak ez az egy van) ami a vb futamot rendezik.. (persze általában ez a legdurvább)
A kijelőlés meg ugy van, hogy a sípályák mellett az erdőben, vagy magán a pályán mennek.. Szóval nincs messze a felvonó, veszel egy bérletet és egész nap tolhatod:D -
#38683 a felszerelés is belekerül akkor egy kis lovettába gondolom. -
#38682 aha.jó, most a pálya helyett nem tudtam mást kitalálni :D.
akkor azok direkt erre vannak kialakítva ezek szerint.(mmint amit mutattál vidin). -
#38681 Igazából azok akik profin tolják, ugy vannak beöltözve mint a motocrossosok.. Én annyira nem szoktam de majdnem ugy vagyok.. Szóval megfelelő védelmet nyujt azért.. Perse sérülések mindig lehetnek.. -
#38680 A pályák:D Hát úgy van a dolog, hogy magyarországon a szabadsághegyre járkálunk.. Ott nincsenek ennyire kemény pályák, de vannak durvák itt is..
Ha külföldre ki tudunk menni akkor ugyan ezeken megyünk:D Mivel a Downhill parkokban (ausztriában, szlovéniában stb) azokon a pályákon lehet bringázni (ide turistát nem is engednek) ahol a vb futamok mennek.. Ha megnézted a siksak kamerát akkor láthatod kb milyenek azok a pályák ahol vb-t rendeznek.. -
#38679 aha, na az jó, maradjon is így.
és ugyanilyen vad "pályákon" nyomod mint itt a videóban?tényleg nagyon kemény :D. -
#38678 Én totál paráznék, h összezúzom magam, vagy mi:(. De szívesen kipróbálnám (nemtom, egy szkafander talán elég védőszerkó lenne:D:D) -
#38677 Nekem igazából szerencsére, nem tört meg ilyenek.. Voltak zuzódások sebek stb.. De nagyon komoly, tehát ilyen korházba kerülősök nem.. (szerencsére:D) -
#38676 gondolom h nem atlétában meg rövidnadrágban toljátok simán.de hát akármennyire is be vagy öltözve, a csont még akkor is simán törhet.
neked mi volt a legnagyobb sérülésed? (bocsi h ilyeneket kérdezek :D)