F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engösz
A munkaerõpiacon a következõ helyeken számíthatnak felvételre: a közszektor mikroszintû állami intézményeiben, nonprofit szervezeteinél, központi és helyi szintû kormányzati hivatalokban és testületekben, emellett olyan hazai és nemzetközi szervezeteknél, amelyek kiemelt szerepet játszanak az ágazati közpolitikák megvalósításában.

Ennek van vmi értelme???

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Engösz
Te hogy állsz??!

Freedom88
döntsétek már el😊

T.T.

Engösz
Még nincs. 😞😞😞
Rajta vagyok erõsen a dolgon. BKF egész jónak tûnik. És asszem maradok a gazdálkodási és menedzsment szaknál.

Freedom88
végállomás elõtt 1 megállóval kapcsoltuk ki, szóval akkor már tök mind1😊

T.T.

Zsófy
Lehet... habár ma sem volt fûtés :S és reggel még késtünk is:S:S

VAn már rangsorod?

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Engösz
Lehet hogy annyira nem találnád viccesnek, ha te ülnél rajta... 😊

Zsófy
Hihi... ez jó😄😄 van humora😊

Szép napot Neketek!

Freedom88
második jó reggelt kivánok😊

Ma reggel az mv-tõl a legjobb beszólás: "Kapcsold le az utasoknak a fütést avagy vondd meg tõlük a szociális juttatást"

😊)

T.T.

antijuve
amíg te alszol, mi addig meg csinálunk minden mást 😊

ups and downs

Freedom88
na mivel most mindenki felébredt és suliban/dolgozni van, ezért megyek aludni. Amig Ti aludtatok addig én dolgoztam😊

T.T.

Freedom88
jaja, van az index fórum, ahol ezeket meg lehet találni. Általában aki fotózza a vasutat az olyan 95%ban az indexes vasutas fórumon fent van. Néha irkálok én is, de max képeket kérek el v. baromi nagy hülyeségre reagálok...

T.T.

antijuve
látok egy fejet, de csak egy pacának tûnik 😄

ups and downs

antijuve
és van ilyen honlap ahol ezek fennvannak?

letöltöm õket és rázúúúmmolok hátha meglátlak 😄D

ups and downs

Freedom88
vmi vasúthülye😊 Én vezettem mind2szer, hála égnek h nem látszok😊

T.T.

antijuve
és ezeket ki fényképezte?vagy nem akkor készültek?😄

ups and downs

antijuve
😞(
legalább még nem rúgtak ki 😄.

ups and downs

Freedom88
Letelt a 2.szezonom a Chelseavel a CM-ben.
Kis beszámoló róla...

Nagyon elkeseritõ szezon volt, az új igazolások nem jöttek be. Pedig Ribery és Guily is a csapatomban volt, de nem sokat alkottak.
A bajnokságban az 5.helyen végeztem 18pont hátrányba a Tottenham mögött. 14ponttal kevesebbet szereztem mint tavaly.
FA Cupában a döntõben 1-0ra kikaptam a Porthm. ellen
League Cupban 3.körben kiestem.
BL-ben pedig a csoportkör után a Juventus ellen 1-2 ; 1-1 meccsekkel kiestem.

Nagyon szomorú az év sajnos, de reméljük jövõre jobb lesz, igaz csak az UEFA-ban 😞

Folytatás következik a 3.szezonnal, az biztos h Bellamyt leigazoltam, aki most az év játékosa lett.

T.T.

Freedom88
Fricske vonatja és beosztott mozdonya (02.10én)

Fricske vonatja és beosztott mozdonya (02.06án)

T.T.

Jeff Gordon
Hello ismét

Látom,már megbeszéltétek,úgyhogy én már nem szólok hozzá😊
Lányok,szerintem menni fog.Ez nem lett a legjobb,de majd a következõ.Majd meglátjátok
Sok sikert kívánok hozzá!

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Einverstanden. Levezetés? Csütörtökön 😊 😄

Engösz
Soha nem voltam még ilyen nyugodt ilyen szar jegy után. Egyáltalán nem vagyok felhúzva. Pofonnak azért nem mondanám. Az jön máshonnan. Inkább jelzés, hogy szépen lassan, de biztosan el kell kezdeni készülni. És el is fogok, és Zsófi is el fog kezdeni, semmi gond.
Feszültséglevezetés? Meglesz!

antijuve
ez egy jó kis hsz volt 😄. (komolyan)
ha akkorra meg tudjátok tanulni ez le van ejtve.akkor majd szépen megtanuljátok és kész.
Mondjuk....én is szoktam mérges lenni vizsgák miatt 😄.Szóval inkább adjátok ki a feszültséget 😊.Az van amit Free is írt, kábé ez a lényeg.

ups and downs

Freedom88
de ha nem "fontos" annyira, akkor minek húzod fel magad rajta?! Francnak...
piros jegy, piros jegy, oké, ki lehet még javitani. Legalább tudjátok, hogy nem biztos h egy hétvége elég arra h megtanulod/megtanujátok ahhoz, hogy a kinézett suliba továbbmenj/továbbmenjetek.
Ez egy "kis" pofon h ébresztõ!!!!

T.T.

antijuve
1.Te tudod mit akarsz csinálni meg hogy mik a céljaid.Illetve elvileg mindannyian tudjuk.Úgy éred el, ahogy akarod (vagy tudod).
2.Nekem nem kell elszámolnod, nem vagyok se anyád, se apád.Felõlem mindenki úgy tölti az idejét ahogy akarja 😊.
3.Ha ilyen van és megteheted, pihenjél picit szerintem.
4.Gondolom senki nem kért arra senkit, hogy ott pikkpakk bárki is leelemezze a mûvet, gondolom ezért volt belõle a füzetben vagy akárhol ez+az, hogy ne ott kelljen kitalálni.De ez csak egy tipp.

ups and downs

Zsófy
Én sajna nem vok akkora ász, hogy a mûvet pikkpakkba leelemezzem, de talán majd egyszer eljön az én idõm is.

Zsófy
Ezt több helyrõl is hallottam már, de amikor kb 2 órát ülsz kibebaszott 1 tétel fölött, és az agyad képtelen arra, hogy befogadja, akkor akár fejen állva faszt is szophatnék... Bõven elég itthon elszámolnom, hogy kivel, mikor, mit csinálok...

Engösz
Remélem anyád majd ezután már nem jön a fasz dumájával.... Az én feleletem is egy szardarab volt. És a ki-kit húz le dumáról....Nem nyilatkozom. Az ember azt csinálja amit akar, semmi nem kötelezõ, senki nem kötelezett semmire. Nem tanultam eleget, akkor nem tanultam eleget. Azért érettségi tétel, hogy az érettségin tudjam. És tudni fogom. Mert jelenleg kibaszottul más dolgok is akadnak (legtöbbjük fos és egy csöppet lelkileg is leterhelõ...) az életemben, amiknek nagyobb jelentõséget tulajdonítok, mint egy piros jegyet érõ felelésnek. (aminek mellesleg túl nagy segget kerítettek a suliban. Miért nem lehetett órai keretek között lezavarni, feleltetni 10-10 tételbõl vagy pedig folyamatosan számonkérni)

Amúgy én kezem Juhász Gyulát húzta (amit nem említek meg, hogy nem volt benne a megbeszélt tételsorban, de semmi jelentõséget nem tulajdonítok neki...), nyelvtanból pedig mássalhangzótörvényeket (itt a példát levezettem, a tételbõl meg nem sok semmit mondtam.)

Ez van.

antijuve
kevesebb vízipipa-miegymás, több tanulás.
ezt tom mondani, de ti tudjátok.

ups and downs

antijuve
mese alatt nem azt értettem hogy elmondjuk hogy mi történik benne.

ups and downs

Zsófy
Nyugalom... ja, ezt hallottam tegnap is anyámtól, mikor elmondtam neki, h ne várjon semmit.... ma meg felhívtam, és kb akkorát csalódott... naggyon jó volt, mit se mondjak, és elrontok másokat, mert én vok a rossz, aki a f*szér nem tud olyan lenni, mint Ági (by: anyám....)

Freedom88
csak nyugalom, nyugalom, nyugalom...nem kell idegeskedni...ha nyugodt maradsz, jobban fog menni a többi...

T.T.

Zsófy
Tényleg nem rossz az ember tragédiája, de egyszerûen leblokkoltam... pedig 4 oldal volt róla... és a tanár kifejtette, h rohadtul nem érdeklik, h melyik szín után mi jött, és mi történt (nem mese) hanem konkrétan az elemzést akarta hallani....

Ráadásul azt is megkaptam, h Engösszel kölcsönösen húzzuk le egymást... HÁT FASZOM... ha most nem leszek ki idegileg, akkor soha...

Tigristank
Fúúú, pedig én annó nagyon szerettem volna Az ember tragédiáját húzni, mert arról tényleg sokat lehet beszélni, és még nem is rossz olvasmány. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
kockák jegyeznek meg 10 szót😊)) Na jó, meg lehet jegyezni ja, szóval tényleg hálás téma..

T.T.

antijuve
miért ne lehetne?kábé 10 szót kell sorrendben megjegyezni, nem egy nagy etwas.
amúgy szerintem is jó az Ember Tragédiája, ha elolvasta az ember, van pár dolog amirõl lehet mesélni.
nyelvtan tétel ahogy látom tetszett volna nekem 😊.ezek egész jó dolgok 😊.Najó, vannak rosszabbak 😄.

ups and downs

Freedom88
hát azért asszem ember tragédiája nem egy nagy dolog, el lehet mesélni róla jópár dolgot. Persze a színeket sorba nem lehet megjegyezni, csak a kockáknak, de azért hálás egy tétel...

Fel a fejjel, lesz jobb is, nem ez a lényeg hanem a nagy érettségi...

T.T.

Jeff Gordon
hányas adott?😊

antijuve
😞((

ups and downs

Zsófy
Száz kalap is kevés lett volna.... Én? Bementem, kihúztam mindkettõbõl a 18as tételt (állítólag a nyelvtan tételek közül ki kellett volna venni)... hát ahhoz nyökögtem 3 mondatot, emontam, h azonos alakú, rokon értelmû, meg egyjelentésû szavak, irodalom meg Az ember tragédiája... hát anyááááád... olvastam, láttam, és semmit nem tudtam mondani, azon kívül, h színekre tagolja.... pfff

Jeff Gordon
re.
sz*r idõ van..
lányok,kalappal!
5ös lesz😊

Freedom88
jóreggeltet, jaj de jó volt egyet aludni😊

Igen-igen, ismerjük az álláspontot, mindent ismerünk😛P
Hajrá Lányok!
Autót ma se tudok takaritani, hihetetlen már komolyan...

T.T.

Zsófy
Jóregg és drukkolizáció nekünk!😊

Jeff Gordon
Kv-s jó reggelt kívánok mindenkinek.Kellemes,esõs napra ébredtünk😊

hát errõl ismerjük a nõk álláspontját,múltkor elmesélték nekünk,emlékszel?😊)

Freedom88
bebaszna😊
holnap(ma 02.09én) nagy nap lesz: 8 nap után Csibézek, új rekord

na alias jóccakátot kivánok,

T.T.

Zsófy
Hát, lassan igen😄😄 épp most "tanuljuk" a trianon tételt😄😄

antijuve
a billentyûzet nagyobb mint Magyarország??? 😄

húú de vicces volt 😊)

ups and downs

Zsófy
Mo-n lehet, h nincs, de a billenytûzeten van😄😄

hihi

Freedom88
távolság? Hát az nincs Magyarországon😊)

hogyan kell elbeszélni egymás mellett😊

T.T.

Zsófy
Távolságról beszéltünk, nem enterrõl....