44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Szerintem ez nem normálisság kérdése. Van, akinek seggig érő haja van, van akinek hosszú a haja, van, akinek rövid, és van, akinek nincs...
  • antijuve
    maradiak...vagy normálisak?
  • Zsófy
    Anyám azt mondta, ne, bátyám meg "pofánbaszkodna"... mert "egy nőnek legyen haja" De miért???? Tök maradiak az emberek... vagy velem van a gond....
  • Freedom88
    sok a helyzet szó...megártott a tegnapi Milan meccs...
  • Freedom88
    Próbáld ki, aztán lesz vélemény biztosan, én felvázolom a helyzetet, ahogy én látom a helyzetet:
    - Anyád olyan pofont ad sztem, h meg se állsz fogalmam sincs meddig, aztán talán faterod visszatesz Érdre, Balázs meg pusztán le lő.

Gondolkodj már egy picit az isten áldja már meg
  • Zsófy
    Nemtom
  • Freedom88
    konkrét esetről beszélünk jelenleg példáról és pasikról szó nem volt. Azt kérdezted gáz lenne e, reagáltam rá. Sztem igen, gondolom a párodnak se tetszene
  • Zsófy
    Csak példaként hoztam fel őket, könyörgöm...
  • Freedom88
    most itt kibeszélt a nőkről és férfiakról könyörgöm. Arról van szó h borotvált fej vagy sem. Méghozza Te hoznád meg ezt a döntést. Erre mondtam azt h nem okés fent vmi ha ilyen gondolataid vannak és igen, h a kérdésedre válaszoljak, ők se 100%san vannak fejben itt, akik ilyen szinűre festik a hajukat.
  • antijuve
    leglább ugyanannyi csaj mászkál bizarr színű hajjal, mint hapsi
  • antijuve
    ki mondta h azok normálisak?Senki.
    Most megint jön ez a pasi-csajszi háború?Izgii
  • Zsófy
    Miért? Azokkal miden ok, akik pl pink, zöld, sárga lila hajjal rohangálnak? Akkor mennyi hülye pasi van....
  • antijuve
    hát az...
  • Zsófy
    Igen, Brithney hülye volt...
  • antijuve
    :DD
    osztom
  • Freedom88
    nem tudok rá mit mondani, ez azt jelenti h van nagyon nem oké ott fent...
  • antijuve
    ld Britney Spears :)
  • Zsófy
    Ha egy lány levágatja 0ással a haját, az arra utal, h 0 az IQja?! Ez azért kicsit durva volt....
  • Freedom88
    alig, kb iq szint 0 lenne.
  • antijuve
    Szerintem?Igen.De azért megnézném
  • Zsófy
    Inkább tartok pár ember reakciójától... Szerintetek gáz lenne?:)
  • Zsófy
    Szép álmokat!
    Köszi:)
  • Freedom88
    loool 3. :))
  • Freedom88
    sok sikert a ZH-hoz! Hát IC rulz?! Azért nem azt mondom h qrva nagy király vagyok, de Cegléden -4perccel álltam meg az IC-vel, ami nem sürün van, de úgy mentem mint az ökör. Utasok szerintem borultak előlre hátra. Mozdonyvezető csak nézett sokszor, h mit csinálok, lol volt

Na de sok sikert!!!!! GO Peet! Nekem éccaka munka, aztán Kassa, este szalonnasütés...
  • Freedom88
    húhahmmm ha húha hi hahúhamhmhmmmmmmm
  • Jeff Gordon
    és akkor három viccet,hogy vidáman teljen az este:

1.
    Nagymama a kis unokájához:
    Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket!
    - De nagymama, ez a porszívó!

2.
    Van egy férfi és annak egy beszélő papagája. A fickó egy nap felszed egy
    nőt, aki felmegy a lakására. De van egy kis probléma. A nö utálja a
    papagájokat. A fickó nem esik kétségbe. Úgy dönt, hogy letakarja a
    kalitkát, de előtte ledumálja a papagájjal is, nehogy megszólaljon, mert kivágja a nyelvét.
    Délután fel is viszi a nőt és azt mondja neki:Te csak vetkőzz le és tedd szét a lábad. Én majd egy dupla szaltóval felugrok a szekrényre, onnan hátraszaltóval a csillárra, onnan pedig egy dupla cukaharával éppen beléd érkezem!

Erre a papagáj nem bírja tovább és mégis megszólal:
    - Vazze, inkább vágd ki a nyelvem, de ezt látnom kell!

3.
    A rendőr megállítja a szabálytalankodó Trabantost:
    - Kétezer.
    - Oké, a magáé.
  • antijuve
    jó éjt, s sok sikert a ZH-hoz :)
    hát délután biztos nem jó már sajnos, mert nekem jelenésem van vhol 4kor, plusz lehet h már holnap este elutazunk.így aztán ha megyünk, akkor 4 előtt.Ha neked jó így is, akkor szólj.Nemtom mikor kezdődnek az óráid
  • antijuve
    akkor annyira mégse akarod.
  • Jeff Gordon
    urak,részemről kellemes estét kívánok!
    irány aludni,hnap munka+zh :S utóbbi nagyobb gond,remélem sikerál abszolválni,reggel még felkelek kicsit korábban hátha tehetek vmit az ügyért.
    Free,IC rulz,én is azzal jöttem ma és tegnap is,és milyen jó kalauz néni volt a tegnapin... hát lett volna ötletem,hogy mire használjuk azokat a szabad utazó kabinokat :))) amúgy makacs volt,az nem tetszett,fennakadt azon,hogy kollégám bérletére nincs szám írva.

Zsófy,soksikert!

Bryan,akkor mentek holnap? vagy elhalasztottátok?
  • Zsófy
    Döngölőgép.... hmmmmm
  • Zsófy
    A sztereotípiák... meg nemtom, h pl hogy reagálná le egy-két ember, ha eléjük állítanék kopaszon...
  • antijuve
    nekem nincs :S
  • Freedom88
    szia, van myvipen asszem, már van rajta vagy 10 üzi biztosan, csak se a jelszót, se az reg. e-mail cimem nem tudom. Vhonnét ismerős ez a helyzet.
  • Jeff Gordon
    jó estét mindenkinek
    hát ez kész,ezeken a képeken behalok,gatti rulz :DD
    nem linkelem be,etikátlan lenne,akiknek van myvipje,ott megnézheti:)
  • Freedom88
    gondolom már késő volt, sztem amilyen balfaszok voltak, beszorultak a két sorompó közé aztán megijedtek. Aztán 40-45mp és már ott is vonat. Legalábbis a piros után, sorompó lezáródása után kb. 15-20mp normális esetben.
  • antijuve
    pff, és nem tudtak volna szólni a vasútnak h van egy "akadály"?
  • Freedom88
    tény

na nem teherautó volt, rosszul tudta a nyiregyházi forgalmista...

cikk
  • antijuve
    ki tudja.inkább ahogyan használják, az a baj tán.
  • Freedom88
    megvolt a körIC...tök jó volt igy 2.szorra, legalább már ismertem a pályát. Oda-vissza percre pontosak voltunk. Tök jó volt reggel a következő IC ami 7:30kor indul Ms-ről Nyugati felé, Rakamaznál találkozott egy teherautóval. Hmm, azzal kellett volna mennünk akkor mi nyaljuk a fagyit...
  • Freedom88
    hajrá, mi akadályoz meg benne?