44995
F1CHL - Retro
-
#38795 Szerintem ez nem normálisság kérdése. Van, akinek seggig érő haja van, van akinek hosszú a haja, van, akinek rövid, és van, akinek nincs... -
#38794 maradiak...vagy normálisak?
-
#38793 Anyám azt mondta, ne, bátyám meg "pofánbaszkodna"... mert "egy nőnek legyen haja" De miért???? Tök maradiak az emberek... vagy velem van a gond.... -
#38792 sok a helyzet szó...megártott a tegnapi Milan meccs... -
#38791 Próbáld ki, aztán lesz vélemény biztosan, én felvázolom a helyzetet, ahogy én látom a helyzetet:
- Anyád olyan pofont ad sztem, h meg se állsz fogalmam sincs meddig, aztán talán faterod visszatesz Érdre, Balázs meg pusztán le lő.
Gondolkodj már egy picit az isten áldja már meg -
#38790 Nemtom -
#38789 konkrét esetről beszélünk jelenleg példáról és pasikról szó nem volt. Azt kérdezted gáz lenne e, reagáltam rá. Sztem igen, gondolom a párodnak se tetszene -
#38788 Csak példaként hoztam fel őket, könyörgöm... -
#38787 most itt kibeszélt a nőkről és férfiakról könyörgöm. Arról van szó h borotvált fej vagy sem. Méghozza Te hoznád meg ezt a döntést. Erre mondtam azt h nem okés fent vmi ha ilyen gondolataid vannak és igen, h a kérdésedre válaszoljak, ők se 100%san vannak fejben itt, akik ilyen szinűre festik a hajukat. -
#38786 leglább ugyanannyi csaj mászkál bizarr színű hajjal, mint hapsi -
#38785 ki mondta h azok normálisak?Senki.
Most megint jön ez a pasi-csajszi háború?Izgii -
#38784 Miért? Azokkal miden ok, akik pl pink, zöld, sárga lila hajjal rohangálnak? Akkor mennyi hülye pasi van.... -
#38783 hát az... -
#38782 Igen, Brithney hülye volt... -
#38781 :DD
osztom -
#38780 nem tudok rá mit mondani, ez azt jelenti h van nagyon nem oké ott fent... -
#38779 ld Britney Spears :) -
#38778 Ha egy lány levágatja 0ással a haját, az arra utal, h 0 az IQja?! Ez azért kicsit durva volt.... -
#38777 alig, kb iq szint 0 lenne. -
#38776 Szerintem?Igen.De azért megnézném -
#38775 Inkább tartok pár ember reakciójától... Szerintetek gáz lenne?:) -
#38774 Szép álmokat!
Köszi:) -
#38773 loool 3. :)) -
#38772 sok sikert a ZH-hoz! Hát IC rulz?! Azért nem azt mondom h qrva nagy király vagyok, de Cegléden -4perccel álltam meg az IC-vel, ami nem sürün van, de úgy mentem mint az ökör. Utasok szerintem borultak előlre hátra. Mozdonyvezető csak nézett sokszor, h mit csinálok, lol volt
Na de sok sikert!!!!! GO Peet! Nekem éccaka munka, aztán Kassa, este szalonnasütés... -
#38771 húhahmmm ha húha hi hahúhamhmhmmmmmmm -
#38770 és akkor három viccet,hogy vidáman teljen az este:
1.
Nagymama a kis unokájához:
Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket!
- De nagymama, ez a porszívó!
2.
Van egy férfi és annak egy beszélő papagája. A fickó egy nap felszed egy
nőt, aki felmegy a lakására. De van egy kis probléma. A nö utálja a
papagájokat. A fickó nem esik kétségbe. Úgy dönt, hogy letakarja a
kalitkát, de előtte ledumálja a papagájjal is, nehogy megszólaljon, mert kivágja a nyelvét.
Délután fel is viszi a nőt és azt mondja neki:Te csak vetkőzz le és tedd szét a lábad. Én majd egy dupla szaltóval felugrok a szekrényre, onnan hátraszaltóval a csillárra, onnan pedig egy dupla cukaharával éppen beléd érkezem!
Erre a papagáj nem bírja tovább és mégis megszólal:
- Vazze, inkább vágd ki a nyelvem, de ezt látnom kell!
3.
A rendőr megállítja a szabálytalankodó Trabantost:
- Kétezer.
- Oké, a magáé. -
#38769 jó éjt, s sok sikert a ZH-hoz :)
hát délután biztos nem jó már sajnos, mert nekem jelenésem van vhol 4kor, plusz lehet h már holnap este elutazunk.így aztán ha megyünk, akkor 4 előtt.Ha neked jó így is, akkor szólj.Nemtom mikor kezdődnek az óráid -
#38768 akkor annyira mégse akarod. -
#38767 urak,részemről kellemes estét kívánok!
irány aludni,hnap munka+zh :S utóbbi nagyobb gond,remélem sikerál abszolválni,reggel még felkelek kicsit korábban hátha tehetek vmit az ügyért.
Free,IC rulz,én is azzal jöttem ma és tegnap is,és milyen jó kalauz néni volt a tegnapin... hát lett volna ötletem,hogy mire használjuk azokat a szabad utazó kabinokat :))) amúgy makacs volt,az nem tetszett,fennakadt azon,hogy kollégám bérletére nincs szám írva.
Zsófy,soksikert!
Bryan,akkor mentek holnap? vagy elhalasztottátok? -
#38766 Döngölőgép.... hmmmmm -
#38765 A sztereotípiák... meg nemtom, h pl hogy reagálná le egy-két ember, ha eléjük állítanék kopaszon... -
#38764 nekem nincs :S -
#38763 szia, van myvipen asszem, már van rajta vagy 10 üzi biztosan, csak se a jelszót, se az reg. e-mail cimem nem tudom. Vhonnét ismerős ez a helyzet. -
#38762 jó estét mindenkinek
hát ez kész,ezeken a képeken behalok,gatti rulz :DD
nem linkelem be,etikátlan lenne,akiknek van myvipje,ott megnézheti:) -
#38761 gondolom már késő volt, sztem amilyen balfaszok voltak, beszorultak a két sorompó közé aztán megijedtek. Aztán 40-45mp és már ott is vonat. Legalábbis a piros után, sorompó lezáródása után kb. 15-20mp normális esetben. -
#38760 pff, és nem tudtak volna szólni a vasútnak h van egy "akadály"? -
#38759 tény
na nem teherautó volt, rosszul tudta a nyiregyházi forgalmista...
cikk -
#38758 ki tudja.inkább ahogyan használják, az a baj tán. -
#38757 megvolt a körIC...tök jó volt igy 2.szorra, legalább már ismertem a pályát. Oda-vissza percre pontosak voltunk. Tök jó volt reggel a következő IC ami 7:30kor indul Ms-ről Nyugati felé, Rakamaznál találkozott egy teherautóval. Hmm, azzal kellett volna mennünk akkor mi nyaljuk a fagyit... -
#38756 hajrá, mi akadályoz meg benne?