44995
F1CHL - Retro
-
#38835 meglepő... -
#38834 meglepő... -
#38833 Jólvanna... a kolbászos sem rossz:P:D:D A vonatok meg sztem piszkosak:(... Az a hárfás emberke meg... Hárfa mellé nem ilyen embert képzelek el valahogy... oldalzsebes naci, vmi vans-szerű cipő, sutyósatyi (ahogy én mondanám:)) Szal ilyen fura:) -
#38832 meglepő... -
#38831 A hárfás csávó tetszik a legjobban:) -
#38830 sziasztok!
A kassai kirándulás képeit megnézhetitek itt -
#38829 pá.vasárnap jövök. -
#38828 köszi :))
reménykedünk a legjobbakban :) -
#38827 Szia.
grat a kombóhoz.
hát nem ez lett a legjobb,azért megpróbáltam kihozni a maxot,majd meglássuk,lényeg,hogy görbüljön:) -
#38826 hogy ment a ZH? -
#38825 re.itthon vok
holnap utazunk. -
#38824 :DD -
#38823 huh, de jó az utolsó 5 pilóta a 2.szabadedzésen.
16. Massa, 17. Kubica, 18. Rai, 19. Kovaleinen, 20.Heidfeld -
#38822 én is igy gondoltam mondanivalóm:) -
#38821 ami nála ki van írva: három munkanappal később :D
3 work days left...gondolom ezt akarja kifejezni :) -
#38820 Gattinak lehet meg kéne emliteni, h a 3 work days later az nem vmi helyes mondat...mivel ahogy látom, nap mint nap csökken, vagyis akkor nem 3 work days left...legalábbis szerény angol tudásomat felhozva... -
#38819 köszi, na majd most lesz lehetősége még bizonyitani -
#38818 grt :)
na mondtam h jó ez a Lindfield :D -
#38817 Ja igen, az Európai Super Cupát megnyertem. Az Ajaxot vertem 2-1re re.
Club World Championshipet is megnyertem. A döntőben a Bocát vertem 4-0ra
A következő idényre a kezdőcsapatom:
Arenas - Adriano - Heitinga - Vidic - O'shea - Anderson - Nani - C.Ronaldo - Henry - Ibra - C.Lindfield -
#38816 Na újabb évad lefutott az MU-val és eddigi legsikertelenebb év volt.
Lássuk:
- Bajnokságban a 4.lettem. 7ponttal lemaradva a győztes Arsenaltól.
- League Cupban a negyeddöntőig jutottam ahol a Blackburn ellen 0-1re kikaptam.
- FA Cupban rögtön a 3.körben kipottyantam az Everton ellen szintén 0-1re
- BL-ben a csoportkör pontveszteség nélkül hoztam, aztán eljutottam itt is a negyeddöntőig ahol a Barcelona ellen 0-2 ; 2-1 meccsekkel kiestem.
Legnagyobb győzelmem egy 6-0s siker volt a BL csoportkörben az FCK ellen.
Legnagyobb vereség 0-2 a Tottenham ellen
Leggólgazdagabb meccs 7-2 a Middlesbrough ellen
Legtöbb gólt Zlatan rúgta 25t a csapatból ebből 20at a bajnokságban, amely a 2. helyre volt jó hiszen 21el Santa Cruz győzött. Lindfield 22gólt rúgott, de több mint 1,5hónapig sérült volt.
Következik az utolsó évem az MU-ban, ha nem fognak hosszabitani persze -
#38815 ja bazd, tényleg...hmm 2:1...2007 visszanyal... -
#38814 egyet nyertél.a "23 óra előtt"-it :) -
#38813 2ből semmi, jó formában vagyok :) -
#38812 Nyertem!!bendzsa vagy Free :D
sok sikert a ZH-hoz!! -
#38811 a picsába h ilyen későn irtál:)) ...na sok sok sok sikert!!! GO PETEY!:)
jóreggeltet kivánok -
#38810 Drukkolok!:)
Jóreggelt! -
#38809 jóreggelt
látom estére megvolt a téma..
Bryan,sajnos ha mentek,nekem az nem jó,mert 13:45től zh-m van,utána meg óra rendesen kb 15:45ig,mindenesetre,akkor jövök haza,ha mentek,akkor jó játékot kívánok! Hétvégére meg jó pihenést vidéken! -
#38808 Lassan én is elpárolgok... szép álmokat! -
#38807 remek lezárás e remek napnak :))
jó éjt! -
#38806 Na akkor mai nap is megtudtuk h miként lesz hülye egy pasi, mikor a parlagfü koncentrált állapotba kerül a mező közepére és emiatt allergiás lesz Tedi maci a barlangban.....ezzel kivánok jó éjszakát! Ez már csak vicc, hülye angol fahumor
-
#38805 Oké, összetett, nem rám/ránk tartozik. Megértem, de azt nem h ilyen radikális kb. hitlerizmus elvén fajuló dolgokat akarsz végra hajtani. Lázangó életmódot lehet folytatni, de van egy vonal, onnantól kezdve már a nyúl viszi a puskát. -
#38804 Már nem vok annyira lázangó, mert nincs kivel... azonkívül.... mindegy,ez túl összetett... -
#38803 leirtad... -
#38802 jó éjt
Remélem egy kis alvással, pihenéssel és hideg fejjel átgondolva és visszaolvasva rájössz se Bryan se Én nem akarunk Neked rosszat. Bryan részéről pusztán a józan ész megvalósitása olvasható, részemről is megtalálható a józan ész gondolkodás módja, de azért tudom h nem ilyen vagy, vmi óriási lázangó korszakban lehetsz vagy nem is tudok erre mit mondani, de vigyázz ennyit tudok mondani. ; Azért irtam h nőjj fel, mert ebből fel kell nőni, sok féle képpen érthető, a szó szoros értelmében is és maga, h nőjj fel ebból a korszakból, mert ez nem visz a célhoz -
#38801 a második részét nem kellett volna...sorry -
#38800 ahogy én téged kopaszon :)
te meg akarod csinálni, nekem meg eszemben sincs "fűszoknyában hullahoppkarikázni" :) -
#38799 Jóéjt. Majd meglátom. Nem fogok soha sem annyira felnőni, mint te... -
#38798 Pedig megnéznélek szoknyában:) -
#38797 jólvan részemről off, ha ekkora a szád tedd meg. Addig meg nőjj fel -
#38796 akkor van aki fiúnak születik, van aki lánynak.Aztán sajnos van olyan, aki nőnek születik, de mégis fiúnak "csináltatja" meg magát például.Sajna ezt nem tudom normálisnak tekinteni, sőt, kifejezetten abnormális.
Bemehetnék holnap én is szoknyában a suliba, semmi nem akadályoz meg benne, "Van hozzá jogom".Nem igazán lenne normális, az emberek sztem hülyén néznének, a suliban meg hétrét röhögnék magukat.Teljes joggal.