F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
Megjelent a TPSCC 2.0 (Nascar rF MOD)

A The Pits kiadta a TPSCC modjának 2.0-ás verzióját, ami teljesen új cockpit nézetett kapott, javítottak a 3 és 2D-s grafikán, valamint teljesen új realisztikusabb fizikát kapott. A csapat a modhozhamarosan kiadd egy NASCAR Sprint Cup packet valamint aki szeret saját autót festeni azoknak elérhetõ lesz majd egy templates is.

kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6

Nem tûnik rossznak.
Ha valakit érdekel,akkor letöltése itt

The only speedometer is in your head.

Freedom88
loool😊

T.T.

Jeff Gordon

Freedom88
tök jó mennyi hó van, lapátolni kellett rendesen, de ez tök buli!! Csibét is betemette a hav...

T.T.

Freedom88
végre fent van😊

T.T.

Zsófy
http://www.youtube.com/watch?v=6rjCqdhkjf8 ezt nézzétek (Bátyóm gépén vok, nem tok url-t beszúrni...:S)

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
😞

Freedom88
én meg tanulok folyamatosan, néha belenézek a netbe, hát röhögtem egy jó nagyot.
Van egy blog ahol ilyen autós sztorikat tesznek fel. Aztán egy emberke irta h volt egy srác aki ment mint az õrült, szabályokat nem ismerve, irását ezzel fejezi be..

" - a renault fékei rövid távon jók;
- a dízel néha még mindíg füstöl;
- a lámpák züldhullámai nem 212 Km/h-ra vannak programozva; "

😊)

T.T.

antijuve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmentem.

ups and downs

antijuve
Megjöttem.

ups and downs

Freedom88
éééén? Vigyázok😊)
Mondjuk akkor ma nem is mondom el mi történt😊)

Csak erõs idegzetüeknek😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval Kazincbarcikán mentem egy mellékutcába és jobbra egy emelkedõre kellett kanyarodnom, persze sózás, takaritás luxus volt, na szóval 20al megyek kb, max 25el, elforditom a kormányt eleje kanyarodik, segge megcsúszik, oldalt csúszva dirr neki a padkának...disztárcsa balról lerepült, visszaraktam és mentem tovább, még jó hogy nem volt ott autó

T.T.

Zsófy
Pontosítok: Csibével jönni....

Zsófy
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Free, majd dumálunk, mert háááát... nyári gumival, ilyen havazásba para lenne feljönni.... Csibe meg a nyárigumik, meg te....

Freedom88
re
ennyi volt mára az oktatás szerencsére.
Komolyan mondom, leesik 3cm és megáll az élet, semmi úttakaritás semmi, nem az, lehet közlekedni simán, kicsit lassabban persze, de lehet.
Jó lesz felmenni Pestre igy😊) Tuti izgalom😄

T.T.

Zsófy
loller😄😄

Jeff Gordon
én már 12 éve vagyok itt a Rangersnél,és kezdek kicsit beleszürkülni.Néha nem tudom hol újítsak a csapaton/taktikán.
Pl,31.fordulóban megnyertem a bajnokságot,ezután még öt meccs volt,na ebbõl egyet se sikerült megnyerni.nem hittem a szememnek.. jó mondjuk nagy vész így se történt mert maradt vagy 13pt elõnyöm.Tulajdonképpen hazai fronton talán az a mázli,hogy nem Bryan irányítja a Celticet.Viszont Európa szinten újra gatyába rázom a teamet,és két év múlva újra a BL gyõzelem lesz a cél.

Freedom88
sok sikert hozzá, nekem fogalmam sincs miért nem ment, folyamatosan döntetlen meg stb. 6.voltam, UEFAban is továbbjutó helyen voltam, League Cupból estem ki és akkor rúgtak ki...

hát most meglátjuk az Mu-val, remélem végig tudom vinni a szerzõdésben aláirt 6 évet

T.T.

antijuve
én meg kiestem az elsõ körben az olasz kupából a Cagliari ellen. (ez elõzõ két kiírásban döntõs voltam...).BL-ben a MU,Celtic,Sporting (asszem...) a csoportkörben.

A média kikiáltotta a csapatot a bajnokság legnagyobb esélyesének, a vezetõk meg azt szeretnék ha mindent megnyernék...hát köszi 😄

ups and downs

Jeff Gordon
nálam el vannak ragadtatva 😄 legalábbis állandóan ezt küldik emailben. Bár most BL-bõl kiestem a csoportkörben,skót kupában se vittem túl sokáig,de a bajnokság és a liga kupa,európai szuperkupa és klub vb meglett 😊
Most nagy átalakítás alatt van a csapat,nincs könnyû dolgom,szerencse,hogy pénzem viszont van 😄

öhm,sok sikert

antijuve
én meg megnyertem az Európai Szuperkupát és véééééééégre vezetem a Serie A-t! (igaz, két meccs után csak, de még sose voltam elsõ 😄)

ups and downs

Freedom88
engem meg kirúgtak a Chelseatõl!!!!😊))))

Kezdek újat, most az MU-val😄

T.T.

Jeff Gordon
lol 😄

antijuve
hú nekünk mondtak valamit h jót tesz az agynak ha ilyen-olyan mozdulatokat végzünk...na én egyszer megcsináltam és elfelejtettem megírni a matekleckét 😄

ups and downs

Freedom88
nekünk volt olyan tantárgyunk, csak nem volt soha megtartva😄

T.T.

Zsófy
ne tudd meg, folytak a könnyeink annyira fulladoztunk a nevetéstõl😄😄

Na itt hagyom a gépet picit.... áááá nem tok gép közelben tanulni!!!😄😄

Jah, vkinek nincs tanulásmódszertan könyve? És kölcsönadná?😊

Freedom88
LOL az utolsó jó😊))

T.T.

Zsófy
fuuu nekem mondod?
-matekóra: Livinek én kellett, h diktáljam a feladat megoldását... Szögfgv-t kellett alkalmazni, és mondta, h bármelyik jó: sin, cos, tg... Zsófi melyik a kedvenced? Erre én: egyik sem😄😄
-Törióra:
- nyalókáztam, és úgy gondoltam talán abbahagyom... elkezdtem baszkurálni a becsomagolt nyalókát, mire a tanár: mielõtt bekapod nem ártana kicsomagolni (vagy vmi nagyon hasonló😄)
- leírtuk, h "a lengyel kapituláció miatt megbukott Chamberlain és Daladier"... erre én: kapitulátus (Herry Potterbõl)... hát Engösz úúúúúgy elkezdett röhögni... Mire a tanár: miaz, bohócot nyeltetek? Válaszom: hát, ha a tanárúr így hívja...😄😄 Fél pillanatra sikerült kizökkentenem az óra menetét😄😄

Freedom88
szia!
jobb mintha szomorú lennél😊)

T.T.

Zsófy
Aloha😊

Kellemes napot mindenkinek! Én nemtom mi van velem, de ma olyan dolgaim voltak...😄😄 És tök happy vok😊

Freedom88
jól😊

T.T.

antijuve
és csak mert lesz*rod ha minden igaz.jó értem én 😊D

ups and downs

Freedom88
Szombaton (02.21)én egy kis záró vmit tartanánk a Katicában, persze ez még a nagytali elõtti valami.
Aki tud jöjjön, további infók majd késõbb...
De gyertek szombaton😊

T.T.

Freedom88
de azért kérek duplapénzt, mert h valentin nap van😊) az ünnepek ünnepe😛

T.T.

Freedom88
nem függ, de azért jó😊

T.T.

antijuve
Nyert az Inter 2-1re!

ups and downs

Jeff Gordon
GO, Jeff! GO!

antijuve
ja értem.szóval csak úgy szimplán kérnél érte duplapénzt, nem konkrétan azért mert valentin nap volt 😊.legalábbis gondolom 😄

ups and downs

Engösz
remélem azért a kettõ nem feltétlenül függ egymástól 😊

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Freedom88
hát ott éléssel együtt piálás jöhet😊

T.T.

Freedom88
igen most sp van, de hát akkor is kaphatnék érte duplapénzt😛
de ha mp lenne akkor se nagyon ünnep mert nagyon leszarom

T.T.

antijuve
hogy mehessél oda piálni?😄

ups and downs

antijuve
hát ha apa vmit elhatároz...

ups and downs

Jeff Gordon
hm,az jó.Hát ha ti ilyen elõrehaladott stádiumban tartotok,akkor elõbb-utóbb biztos meglátjuk😊
sok sikert hozzá

antijuve
van.már konkrét ajánlat is 😄.

ups and downs

Jeff Gordon
és terv van h milyenre?😊
csak kíváncsiságból kérdem😊

antijuve
ááá dehogy 😊).beszámítással lesz, ha lesz

ups and downs

Jeff Gordon
tényleg? és az astrát megtartjátok?😊

antijuve
miért?de most komolyan.Valentin-nap?fõleg h most single playerben nyomod... 😊.(vagy nem?😄).

ups and downs

antijuve
hát nálunk (is) új autó lesz valszeg hamarosan... 😊

ups and downs