F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A The Pits kiadta a TPSCC modjának 2.0-ás verzióját, ami teljesen új cockpit nézetett kapott, javítottak a 3 és 2D-s grafikán, valamint teljesen új realisztikusabb fizikát kapott. A csapat a modhozhamarosan kiadd egy NASCAR Sprint Cup packet valamint aki szeret saját autót festeni azoknak elérhetõ lesz majd egy templates is.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
Nem tûnik rossznak.
Ha valakit érdekel,akkor letöltése itt
The only speedometer is in your head.
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Van egy blog ahol ilyen autós sztorikat tesznek fel. Aztán egy emberke irta h volt egy srác aki ment mint az õrült, szabályokat nem ismerve, irását ezzel fejezi be..
" - a renault fékei rövid távon jók;
- a dízel néha még mindíg füstöl;
- a lámpák züldhullámai nem 212 Km/h-ra vannak programozva; "
😊)
T.T.
Mondjuk akkor ma nem is mondom el mi történt😊)
Csak erõs idegzetüeknek😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T.T.
Szép napot mindenkinek!
Free, majd dumálunk, mert háááát... nyári gumival, ilyen havazásba para lenne feljönni.... Csibe meg a nyárigumik, meg te....
ennyi volt mára az oktatás szerencsére.
Komolyan mondom, leesik 3cm és megáll az élet, semmi úttakaritás semmi, nem az, lehet közlekedni simán, kicsit lassabban persze, de lehet.
Jó lesz felmenni Pestre igy😊) Tuti izgalom😄
T.T.
Pl,31.fordulóban megnyertem a bajnokságot,ezután még öt meccs volt,na ebbõl egyet se sikerült megnyerni.nem hittem a szememnek.. jó mondjuk nagy vész így se történt mert maradt vagy 13pt elõnyöm.Tulajdonképpen hazai fronton talán az a mázli,hogy nem Bryan irányítja a Celticet.Viszont Európa szinten újra gatyába rázom a teamet,és két év múlva újra a BL gyõzelem lesz a cél.
hát most meglátjuk az Mu-val, remélem végig tudom vinni a szerzõdésben aláirt 6 évet
T.T.
A média kikiáltotta a csapatot a bajnokság legnagyobb esélyesének, a vezetõk meg azt szeretnék ha mindent megnyernék...hát köszi 😄
ups and downs
Most nagy átalakítás alatt van a csapat,nincs könnyû dolgom,szerencse,hogy pénzem viszont van 😄
öhm,sok sikert
ups and downs
ups and downs
Na itt hagyom a gépet picit.... áááá nem tok gép közelben tanulni!!!😄😄
Jah, vkinek nincs tanulásmódszertan könyve? És kölcsönadná?😊
-matekóra: Livinek én kellett, h diktáljam a feladat megoldását... Szögfgv-t kellett alkalmazni, és mondta, h bármelyik jó: sin, cos, tg... Zsófi melyik a kedvenced? Erre én: egyik sem😄😄
-Törióra:
- nyalókáztam, és úgy gondoltam talán abbahagyom... elkezdtem baszkurálni a becsomagolt nyalókát, mire a tanár: mielõtt bekapod nem ártana kicsomagolni (vagy vmi nagyon hasonló😄)
- leírtuk, h "a lengyel kapituláció miatt megbukott Chamberlain és Daladier"... erre én: kapitulátus (Herry Potterbõl)... hát Engösz úúúúúgy elkezdett röhögni... Mire a tanár: miaz, bohócot nyeltetek? Válaszom: hát, ha a tanárúr így hívja...😄😄 Fél pillanatra sikerült kizökkentenem az óra menetét😄😄
Kellemes napot mindenkinek! Én nemtom mi van velem, de ma olyan dolgaim voltak...😄😄 És tök happy vok😊
Aki tud jöjjön, további infók majd késõbb...
De gyertek szombaton😊
T.T.
ups and downs
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
de ha mp lenne akkor se nagyon ünnep mert nagyon leszarom
T.T.
sok sikert hozzá
ups and downs