44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    ehhez még hibádzik pár forintocska :)
  • antijuve
    és az f1hgkpkfjéeakfel-en voltál? :)
  • Freedom88
    vagyis utolsó lettél?
  • Freedom88
    Ez aztán az autó
  • Gatti
    ja és köszi (: bár már nem annyira új :D
  • Gatti
    hali :D azon nem is voltam xD az rfgpl meg nem kezdődött még el :D viszont most volt egy futam a hsrl be az jól ment :D Majdnem megnyertem :P
  • antijuve
    ohh yee, nem tom mi hiányzott :)
    Mizu Peti? :)
  • Jeff Gordon
    Szia Gatti!
    Hogy sikerült a TDL-es futam?

amúgy grt az új bnőhöz:)
  • Gatti
    :DD
  • antijuve
    :DD
  • Freedom88
    Aranyos

Aranyos2

Aranyos3 lol

lol2

• antijuve
    :S
  • Freedom88
    paff, kár h nem az alvázszámot kérte a kutas, még több ":D" jel jött volna, de jó story...

Én ma kishiján megöltem egy embert, Vámosgyörknél a vonat alá esett a hülye paraszt...fel akart szállni amikor már mozgott a vonat...

Story egyben: Megálltunk Vámosgyörknél már hazafelé, 7 Halbi kocsi, azok a német szarok. A peron tőlem balra esett vagyis a távolabbi tükröt kellett néznem (mozdonyon jobb oldalt vezetsz aki nem tudná), de mivel baszottul sütött a nap, megkértem a mozdonyvezetőt nézze már nekem az utascserét és azt h mikor hatalmazzák fel az inditásra a vonatunkat. Megtörtént minden, kalauz adja a jelzést, forgalmista felhatalmaz az indulásra, mozdonyvezető mondja nekem, h oké indulhatunk. Épp h megmozdult a szerelvény egy faszi a semmiből jön futva, ráugrik az ajtóra, de hát nem szedte eléggé a lábát és megbotlott. Mivel szerencsére folyamatosan figyeltem a tükröt, azonnal gyorsfék és megáll. De már ez ilyen téren késő volt, mert a faszi vhogy alákeveredett, de csak a lábai, felsőteste az a peron és a sin között volt vhogy. Megálltunk, kikászálódott, felszállt, mintha misem történt volna. Forgalmista meg fogja, jóvan akkor menjetek. Mi meg mentünk. Az az óriási piszok mákja volt a faszinak, hogy a középső ajtónál akart felszállni, ahol nincs tengely, mert ha mondjuk a hátsónál, vagy első ajtónál száll fel, akkor bye-bye láb. Elindultunk, de teljesen szétesett a koncentrációm egy jó 5-6percre, az se tudom h mentünk pár kilométeren keresztül. Ne éljétek át, még most is fut a hátamon a szőr, ahogy átéltem. Áh...
  • Freedom88
    lett belőle 2...megnéztem még a Heti Hetest, aztán fürdés, kár volt aludni is
  • Zsófy
    :D:D:D:D:D ez komoly?!?! És én miért nem láttam?!:D:D:D:D Egy élmény lehetett:D:D
  • antijuve
    NEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÚRISTEN!!!!!!!! Ilyen tényleg csak a viccekben van :DDDDDDDDDDDDD
  • Jeff Gordon
    benzinkutas story:

Időpont: 2009 április 19 délelőtt
    Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
    Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
    Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
    Szóval jön ő a kutashoz:

Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
    Kutas: milyet?
    Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
    Kutas: ilyen-meg ilyen.
    Csaj: Ilyen jó lesz.
    Kutas: ok, rendszám?
    Csaj: Most szívatsz?
    Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
    erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
    Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
    3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
    Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
    Erre a csaj: "úúú igen,?"
    jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől,
  • antijuve
  • Zsófy
    :O:O jóccak.... már azt a 4 órát...
  • antijuve
    az még éjszaka :D
  • Freedom88
    na jóccak, reggel 2:25kor vkinek fel kell kellni:)
  • Freedom88
    igen, épp ezen csodálkoztam...most igy nem fogok tankolni és kenőolajat vásárolni ott...nem tudom mit fejlesztettek a mérnökök:))
  • antijuve
    viszont Vettelt meg Webbert annyiszor keverte, ahányszor mutatták őket
  • Jeff Gordon
    hát pedig most Palik nem említette meg a Shell mérnökeit... de a "Richard Bransont, A szponzort" ha 8x nem mondta el,akkor egyszer se:))
  • antijuve
    ja, okés.
  • Freedom88
    Félreérted, az argh, arra h elutaztok akkor..mondjuk ki a hülye nem utazna el ilyenkor, hosszúhétvégén, én is mennék...
    Akkor majd irok én, én láttam az egészet.
  • Freedom88
    ja, h az?...okés-okés, igazad van...
  • antijuve
    most mit csináljak?tényleg nem láttam, utaztam.

és 'erre a dologra' : Free hagyjad már sztem :).
  • Zsófy
    Iwiw, április 17. 17:49... olvasd el még egyszer...
  • Freedom88
    Bull irta fórumon h nem akarja irni...
    Hát argh, akkor mind1, akkor majd júniusban
  • Freedom88
    nem, ezt nem beszéltük meg, de nem is érdekes...csak összejön majd vhogy ez az érettségi,nyelvvizsgás vmi...
  • antijuve
    Free, sztem nem leszünk itthon.
    Szubjektívet Bull írja.Én nem láttam a fél futamot
  • Zsófy
    Össze fog jönni:)
  • Zsófy
    Fuuuu ez jól esett:(... azt hittem, megbeszéltük, hogy mi is a stájsz velem és az engem körülvevő dolgokkal... Max. érettségi után... és még egy rohadt nyelvvizsgaközpontot is kell találnom, ahol leszóbelizhetek... Persze, h a BME-n a szakmai érettsgéimbe, a Rigó utcába meg a német emelt érettségimbe ütközik a vizsgaidőpont, a TELCen nincs csak szóbeli, a többiről meg nincs infó... de miért írom le, úccse érdekel senkit:D:D
  • Freedom88
    én is remélem, h megváltozik ez ha minden sikerül is sikerül elköltöznöm és nem fog zavarni engem senki...
  • Freedom88
    Bryan,Peet...jöv héten szombaton este egy tali? Pénteken május 1, nem hiszem h nyitva lesznek a ""szórakozóhelyek"". Aztán utána nem leszek, vasárnap már Szombathely
    Meghivnálak Zsóf Téged is, de mivel nem akarsz látni, igy felesleges is rákérdeznem

Ja, akkor Bryan megirod majd a szujjektivot?
  • Zsófy
    OKé, akármi is legyen az, remélem jobban leszel!:)
  • Freedom88
    mindegy az. Még szerencse h holnap dolgozok, az jó lesz.
  • Zsófy
    Mi a bajod?!
  • Freedom88
    :) köszi, h apró mosolyt csaltál arcomra eme "remek" napon...