44995
F1CHL - Retro
-
#38875 ehhez még hibádzik pár forintocska :) -
#38874 és az f1hgkpkfjéeakfel-en voltál? :) -
#38873 vagyis utolsó lettél? -
#38872 Ez aztán az autó -
#38871 ja és köszi (: bár már nem annyira új :D -
#38870 hali :D azon nem is voltam xD az rfgpl meg nem kezdődött még el :D viszont most volt egy futam a hsrl be az jól ment :D Majdnem megnyertem :P -
#38869 ohh yee, nem tom mi hiányzott :)
Mizu Peti? :) -
#38868 Szia Gatti!
Hogy sikerült a TDL-es futam?
amúgy grt az új bnőhöz:) -
#38867 :DD -
#38866 :DD -
#38865 Aranyos
Aranyos2
Aranyos3 lol
lol2
-
#38864 :S -
#38863 paff, kár h nem az alvázszámot kérte a kutas, még több ":D" jel jött volna, de jó story...
Én ma kishiján megöltem egy embert, Vámosgyörknél a vonat alá esett a hülye paraszt...fel akart szállni amikor már mozgott a vonat...
Story egyben: Megálltunk Vámosgyörknél már hazafelé, 7 Halbi kocsi, azok a német szarok. A peron tőlem balra esett vagyis a távolabbi tükröt kellett néznem (mozdonyon jobb oldalt vezetsz aki nem tudná), de mivel baszottul sütött a nap, megkértem a mozdonyvezetőt nézze már nekem az utascserét és azt h mikor hatalmazzák fel az inditásra a vonatunkat. Megtörtént minden, kalauz adja a jelzést, forgalmista felhatalmaz az indulásra, mozdonyvezető mondja nekem, h oké indulhatunk. Épp h megmozdult a szerelvény egy faszi a semmiből jön futva, ráugrik az ajtóra, de hát nem szedte eléggé a lábát és megbotlott. Mivel szerencsére folyamatosan figyeltem a tükröt, azonnal gyorsfék és megáll. De már ez ilyen téren késő volt, mert a faszi vhogy alákeveredett, de csak a lábai, felsőteste az a peron és a sin között volt vhogy. Megálltunk, kikászálódott, felszállt, mintha misem történt volna. Forgalmista meg fogja, jóvan akkor menjetek. Mi meg mentünk. Az az óriási piszok mákja volt a faszinak, hogy a középső ajtónál akart felszállni, ahol nincs tengely, mert ha mondjuk a hátsónál, vagy első ajtónál száll fel, akkor bye-bye láb. Elindultunk, de teljesen szétesett a koncentrációm egy jó 5-6percre, az se tudom h mentünk pár kilométeren keresztül. Ne éljétek át, még most is fut a hátamon a szőr, ahogy átéltem. Áh... -
#38862 lett belőle 2...megnéztem még a Heti Hetest, aztán fürdés, kár volt aludni is -
#38861 :D:D:D:D:D ez komoly?!?! És én miért nem láttam?!:D:D:D:D Egy élmény lehetett:D:D -
#38860 NEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÚRISTEN!!!!!!!! Ilyen tényleg csak a viccekben van :DDDDDDDDDDDDD -
#38859 benzinkutas story:
Időpont: 2009 április 19 délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút
Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, -
#38858 pá -
#38857 :O:O jóccak.... már azt a 4 órát... -
#38856 az még éjszaka :D -
#38855 na jóccak, reggel 2:25kor vkinek fel kell kellni:) -
#38854 igen, épp ezen csodálkoztam...most igy nem fogok tankolni és kenőolajat vásárolni ott...nem tudom mit fejlesztettek a mérnökök:)) -
#38853 viszont Vettelt meg Webbert annyiszor keverte, ahányszor mutatták őket -
#38852 hát pedig most Palik nem említette meg a Shell mérnökeit... de a "Richard Bransont, A szponzort" ha 8x nem mondta el,akkor egyszer se:)) -
#38851 ja, okés. -
#38850 Félreérted, az argh, arra h elutaztok akkor..mondjuk ki a hülye nem utazna el ilyenkor, hosszúhétvégén, én is mennék...
Akkor majd irok én, én láttam az egészet. -
#38849 ja, h az?...okés-okés, igazad van... -
#38848 most mit csináljak?tényleg nem láttam, utaztam.
és 'erre a dologra' : Free hagyjad már sztem :). -
#38847 Iwiw, április 17. 17:49... olvasd el még egyszer... -
#38846 Bull irta fórumon h nem akarja irni...
Hát argh, akkor mind1, akkor majd júniusban -
#38845 nem, ezt nem beszéltük meg, de nem is érdekes...csak összejön majd vhogy ez az érettségi,nyelvvizsgás vmi... -
#38844 Free, sztem nem leszünk itthon.
Szubjektívet Bull írja.Én nem láttam a fél futamot -
#38843 Össze fog jönni:) -
#38842 Fuuuu ez jól esett:(... azt hittem, megbeszéltük, hogy mi is a stájsz velem és az engem körülvevő dolgokkal... Max. érettségi után... és még egy rohadt nyelvvizsgaközpontot is kell találnom, ahol leszóbelizhetek... Persze, h a BME-n a szakmai érettsgéimbe, a Rigó utcába meg a német emelt érettségimbe ütközik a vizsgaidőpont, a TELCen nincs csak szóbeli, a többiről meg nincs infó... de miért írom le, úccse érdekel senkit:D:D -
#38841 én is remélem, h megváltozik ez ha minden sikerül is sikerül elköltöznöm és nem fog zavarni engem senki... -
#38840 Bryan,Peet...jöv héten szombaton este egy tali? Pénteken május 1, nem hiszem h nyitva lesznek a ""szórakozóhelyek"". Aztán utána nem leszek, vasárnap már Szombathely
Meghivnálak Zsóf Téged is, de mivel nem akarsz látni, igy felesleges is rákérdeznem
Ja, akkor Bryan megirod majd a szujjektivot? -
#38839 OKé, akármi is legyen az, remélem jobban leszel!:) -
#38838 mindegy az. Még szerencse h holnap dolgozok, az jó lesz. -
#38837 Mi a bajod?! -
#38836 :) köszi, h apró mosolyt csaltál arcomra eme "remek" napon...