F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
LOOL😄
Hát nem pont igy gondoltam, de amit majd gondolok leirom biztosan, de ez nem egy napos munka lesz.

T.T.

antijuve
Nyíltan?:

"Bryan vagyok, csapatvilágbajnok vagyok.Egyéni ezüstérmes vagyok!És meleg vagyok!!"

ups and downs

antijuve
ki mondott ilyet?remélem nem én :S.
mondjuk én is írtam...talán nem én írtam.ha igen bocsánat :$

ups and downs

Freedom88
nem kötelezõ irni én leirom...nem csak az évrõl , hanem magáról az egész Ligáról. Nyiltan, felvállalva...

T.T.

Jeff Gordon
besz*rok,egy redvás ponttal kaptunk ki.. a BMW-tõl. Habár mázlink volt,hogy a közelükbe értünk..

abszolút jobb lett volna,ha itt nem indulok el.. így két nagy csalódással ér véget.Belga futam óta azért hajtottam,hogy csapatban másodikak legyünk,és az,hogy ilyen kevéssel buktuk el az nagyon bánt,de már késõ,a ha mondatoknak meg értelme 0.

Azért gratulációt köszönöm.

Hogy vége lett az f1nek azt annyira nem sajnálnám,mintha nem találkoznánk többet,azért az rosszabb lenne. Ilyen összefoglalót meg azért nem írok,meg ne sértõdj free,de fölöslegesnek érzem.Tavaly is irtunk ilyeneket,akkor olyan kommentek jöttek rá,h "igy kell a semmit hosszan tárgyalni".Úgyhogy akkor ezt most mellõzöm,ha lesz aki ír,örülök neki,és szivesen elolvasom😊
de azért a kezdeményezés jó😊

The only speedometer is in your head.

Freedom88
én is baszottul. Kicsit az utolsó körben, összefolyt a monitor elõttem:'((((

QRVA ISTEN FASZÁT MÁR BOCSÁNAT! Megint elvesztettem az életembõl vmit! bocs, tényleg...

T.T.

antijuve
....vége elvileg.Sajnálom.

ups and downs

Freedom88
Peet: fogadd óriási gratulációm!!!

T.T.

Jeff Gordon
na még egyszer utoljára...

Freedom88
agy és a farok között ott a gyomor😊)

T.T.

antijuve
hát én nem értelmeztem máshogy.
minek kell mindenrõl a szexre asszociálni...

ups and downs

Jeff Gordon
Öhm,magyar nyelv,rendelkezik remekbe szabott kötõszavakkal,az egyik találó ide is,szóval a gyomrán keresztül is. 😊)

Zsófy
Aljasok vagytok, hogy a torkos csütörtököt így átértelmezitek! Jó, tudom-tudom, ami jó az jó (úgy látszik, egy pasit nem a gyomrán keresztül lehet megfogni, ahogy õsanyáink mondták?😄😄)

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Aljasak vagytok, h a torkos csütörtököt így "átértelmezitek"... tudom-tudom... pasiból vagytok, és ami jó, az jó (úgy látszik, egy pasihoz mégsem a gyomrán keresztül vezet az út?😄😄😄)

Freedom88
ja, pont a cselszka na mind1, evvan, majd köv. szezonba!😊

T.T.

antijuve
grat 😊

nahát, most a Chelsea nyert 😄D

én vezetem a bajnokságot, igaz most kaptam ki elõször, így már csak 2 pont az elõnyöm...de majd lerázom õket 😛.

ups and downs

Jeff Gordon
nem is rossz
grt😊

Freedom88
Véget ért az elsõ szezonom a Manchester Uniteddel.

Óriási harc ment a bajnoki cimért, melyben végül a Chelsea diadalmaskodott mindösszesen 1 ponttal volt jobb mint én, neki 86 nekem 85.
League Cupát megnyertem
FA Cupban a 4.körben a Tottenham ellen egy 2-2s döntetlen után 1-2re kikaptam és kiestem
BLben a csoportban elsõ lettem, majd az egyenes kiesésben jött a Real és egy 3-1 ; 1-3as meccsek után tizenegyessel kiestem.
Community Shieldet megnyertem. 1-0ra gyõztem le a Chelseat.

A gólkirály Saha lett 29góllal (szezonban 50et rúgott).
Young Player of the year cimet C.Ronaldo nyerte.
Legnagyobb gyõzelmem 5-0 volt egy League Cup meccsen az Accrington ellen.
Legnagyobb vereség 1-3 a Liverpool ellen
Volt egy 16 meccses veretlenségi szériám is.

Egy igazolásom volt, Zlaten Ibrit leigazoltam😊
Ez volt az elsõ évem.

Kezdõcsapatom a köv.szezonra:
Van der Sar - Brown - O'Shea - Vidic - Ferninand - Giggs - Scholes - C.Ronaldo - Zlatan - Rooney - Saha

T.T.

Freedom88
ommm oké😊 Én meg a partnerre😊)

T.T.

Tigristank
Rádbízom. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
mélytorkos análisos vagy forditva?😄

T.T.

Tigristank
Mélytorkos? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
ja

ups and downs

antijuve
semmi különös 😊

ups and downs

Freedom88
torkos csütörtök lesz😊

T.T.

Jeff Gordon
mi történt?

antijuve
Úristen ÚRISTEN ÚRISTEN NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ups and downs

Freedom88
picsába, pont jókor:S

jóregg

Peet, ejha, próbáld akkor alulról megbontani a mosogatót lehet könnyebb lesz😊

T.T.

Jeff Gordon
jóreggelt

Zsó,szerintem azt akarta neked mondani,hogy német nyelvû szoftvert nem kell rá tölteni sehonnan,mert alapból benne van,mondjuk ez a telefonok 99%ra igaz,szerintem,de nem biztos,annyira nem értek hozzá,de még a régi 3310-em is tudta..

Amúgy talira,én megyek persze,de szerintem ezt úgyis tudtátok😊

Ismét egy remek éjszakán vagyok túl,és egy még jobb ébredésen,a mosogató tele edényekkel,a legalján a kávéscsészékkel.. mind1,lassan már hozzászokom.

Zsófy
26án torkos csütörtök van!!!

Jóccak, megyek törit tanulni:S:S

Freedom88
nem,de majd kideritjük

T.T.

Freedom88
hmm, biztos meg fogják dicsérni😛

T.T.

Zsófy
Tuti, h volt Mv, mert be is mondták a hangosba, h XY-t kérik a 8. vágányra😄

Zsófy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141139960 (még mindig nem tudok URL-t beszúrni, hülye explorer:S:S) Vki vágja, mi ez?

Freedom88
van amikor nincs mv😊 vagy vonat, nálunk is egy reggeli vonat kimaradt, megfeküdt a GÉPEM (2324), de mire szolgálatba jelentkeztünk már kész volt😊

T.T.

Zsófy
Loller... azért sok nõ van, aki az, de ez azért így erõs😄😄 azért a hülye helyett mondhatott volna mást!😄

Jah, tegnap megvonták tõlünk a szociális juttatást, miután 20percet vártunk az MV-re (biztos csajozott...) de a kaller legalább elnézést kért, h: "elnézést a késésért, nem volt mozdonyvezetõnk😄😄"

Freedom88
tudtam én h Edina...

Na de a mai beszólás megint tetszett az mvtõl ( elnézést kérek elõre a Hölgy olvasóktól):

" Minden nõ hülye, tisztelet a kivételnek. És mint tudjuk kivételek nincsenek " 😊))

T.T.

Zsófy
Képzeljétek, úgy látszik túlélte a gépem😊

Na, megyek tanulni...

Zsófy
Hát pont, h nem😄

Freedom88
köszi
hm, hát majd nagyon egyszer kipróbálom, de ezek a nascar izék csak kör pályára jó sztem, persze roadra is jó, de mégse az igazi, körpálya, kötél-tégla rulz😊

T.T.

Jeff Gordon
jobbulást😊
addig teszteltem egy hasznosat,megnéztem ezt a nascar modot,interlagosban 😄 hát,egyébként fasza mod lenne,de szerintem három embernél többet nem lehet rá összetoborozni.Vmiért nem tudtam szimmetrikus felfüggesztést csinálni,és ezzel nagyon sokat veszítettem,mert a bal kanyarokban fordult az autó rendesen,viszont a jobb az nem ízlett neki,így az idõm 1.56.368 lett.Amúgy motorhang remek,jó kis bõgõs motor,az az igazi amcsi féle 😊)
a célegyenesben a vonalnál már fékezni kellett,ha be akartál fordulni az elsõ kanyarba,ja,még volt vagy 200 m hátra,azért vicces,bár ez nyilván a setup kezdetlegessége miatt.Nekem jobb mint WTCC,gondolom ez nem meglepõ,csak vhogy készíteni "road pályás" setupot és remekül játszható

Freedom88
Erika, azsem😄

T.T.

Freedom88
jót, meg a térdnek amikor ráesel, qrva anyját a jégnek ami aláfagyott😊

T.T.

Jeff Gordon
hááát,érdekes látvány volt,inkább néztem volna Edinától vagy Erikától (tudom is én melyik,az elsõ sorból) hasonlót😊

na meg a Chicagós darabból az a nõ,huhuhu,na igen... :p

Jeff Gordon
az jó móka,én szeretem😊
jót tesz a tüdõnek😊

Freedom88
fogalmam sincs, de majd beszélnünk kéne egy másik darabról...
csak megyek havat lapátolni, qrva sok van

T.T.

Zsófy
Fuuuuj tepsi... még jó, h nem a mi osztályunk😊

Zsófy
A színdarabból miért nincs ilyen kimutatás?

Freedom88
nem bay az...

Peet: TEPSI SEGG RULZ mi?😄DD

T.T.

Zsófy
Csak éppen a fél osztály hiányzik róla..😄😄