F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mintha én se tudtam volna leszedni azt a hülye bétát a géprõl máshogy.mindenesetre amit mondtam, az nagyon valszínû h megoldja 😊.
ups and downs
The only speedometer is in your head.
ups and downs
Fuuu én nagyon jól éreztem magam tegnap (több-kevesebb kieséssel), sajnálom, h Bryan olyan hamar hazament, meg mindenki😞
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
hát ez az msn tönkrement... újratelepítettem,de nem enged belépni :S
bryan,zoli (bull) üdvözletét küldi,sajnálja,hogy nem találkoztatok,és sok sikert kíván az egyetemhez.Kérte,hogy adjam át😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
T.T.
ups and downs
18:30 amit zsófya írt nekünk?
igen, a pálya is kellett hozzá ez oké, de akkor nem fontos folytatni az F1et ilyen pályákon vagy alapból F1et.
Az biztos, h tudunk menni egymás mögött vonatozva, ezzel nincs gond, persze be-becsúszkálnak hibák, de hát emberek vagyunk
Vagyis akkor tényleg egy akár NASCAR, akár egy nyitott autók (értsd: F1-es autók, de mégse), ovál pályákon például és akkor lehet zúzni.
Most mindenképp pihi kell és aztán meglájjuk.
Csapattársak? hát igen. Nekem 1 jó csapattársam volt, nehéz kitalálni ki az😊))
T.T.
Hát igen, ha valaki egyszer "bekerül" ebbe, akkor ott akar maradni és ezért tud hajtani.Anno vhogy én is így voltam, hisz onnan indultam ahol te.A csapattársakra: ez az év a csapatok szempontjából gyenge volt.Maga a VB is eldõlt elég korán (idõ kérdése volt, hogy Bullék mikor húznak el).De valahogy nem voltak meg azok a párosok, amik úgy "összetartoztak" volna.Ferrari, Meki, BMW (Igliéket nemtom, nyilván jól megvoltak, nemtom milyen volt ott az együttmûködés, hülyeséget meg nem akarok írni).Szóval hát ezeknél a csapatoknál nem volt az igazi a dolog.Nálunk én nem kenem Gondyra (ezt Peetnek is mondtam), igazából ilyen szempontból semmi panaszom nem lehet rá, sõt, igazából ugye õ mente végig a szezont, én meg nem.Csakhát mondjuk néha kicsit furcsán ment.Na mindegy ez kicsit zagyva hülyeség lett 😄D.
"Mondjuk ebbõl látszik, h setupolás nélkül 6-7en közel azonos szinten vagyunk."- Ehhez azért jócskán kellett ez a brazil pálya.Ez a legegyszerûbb pálya a szezonban kábé, ha megnézed pl 2006-ban olyan szoros volt a dolog, hogy Kovi majdhogynem dobogóra állhatott volna az legjobb idõket tekintve, vagy említhetnél Cromwellt satöbbi.Tizedek voltak az emberek között.
Nagyjából ennyi 😊
ups and downs
Azt kell,hogy mondjam,az ilyen versenyek kellettek a ligának.Igli teljesítményén olyat néztem a futamon,nem számítottam ilyenre,mint ahogy kínában sem.Három szóval megfogalmazva,idegesítõen jól ment 😄
Grat igli,ha olvasod.
Öhm,szerintem a jövõt még nem érdemes kizárni,jómagam se teszem,csak nagyon valószínû,h abba hagyom,bár meg kell jegyeznem,a csapat nagyon hiányozna,nem is maga a versenyzés,hanem a társaság...Ha ez a 11fõs banda meglenne még egy szezonig,azt mondanám,nem is kell új ember,el vagyunk mi így is. Nem tudom még mi lesz,majd meglátjuk,azért mondjuk egy f1rft04 (ez lesz a legújabb mod) mondjuk egy jaguárban vagy mclarenben bryan csapattársaként nem biztos,hogy azt mondanám,hogy nem.Azonban ez még távoli,nagyon is az😊
Ha tudom h jövõre van folytatás, akkor talán, de igy h tudjuk h egy jó ideig utolsó futam, ezt nyernem kellett. Mégis semmi nagképüség nélkül, h a legeredményesebb pilóta voltam a 3 év alatt, legtöbb pontot is szereztem ezt Buller irta, szóval igy volt jó. Keretbe zártam a pályafutást. Elsõ futamomat nyertem, utolsót nyertem. És betartottam azt az igéretet is, amit egy nyilatkozatba adtam még régebben, már a malaysia futam után, vagyis az volt a kérdés h nyerek e még futamot az idén, azt mondtam igen, hát tessék. Igaz nem sok készülés senki részérõl és tessék. Qrva jó futam. Mondjuk ebbõl látszik, h setupolás nélkül 6-7en közel azonos szinten vagyunk. Érdekes azért ez...
Gattira meg nem tudok mit mondani. Még amikor nagyon szoros volt a 3-4-5. hely a csapatVB-ben, misix mondta h akkor hajtunk a 3. helyért, itt volt? nem. Basztam is rá én is akkor egyet.
T.T.
Zárom soraim,gratuláció még1x.
De azért a csapat,az nagy csalódás,kb annyi kellett volna,hogy gonda attila úr,végigmenjen,és utolsóként,hetedikként célba érjen. Oké,nem jogos tõlem,hogy ezt mondom,hisz nyert három versenyt,és én is rontottam el versenyeket,de itt mindenképp végigmentem volna,hisz volt a célunk... és kudarcot vallottunk.
Hozzáteszem gyorsan,jó volt valamiért küzdeni,még ha el is veszítettük..
na egyenlõre ennyi,ha valaki még ír vmit,akkor válaszolok szerintem,de most zuhany😊
ups and downs
Ez van, én igy éreztem, h ha itt a lehetõség ezt nyernem kell. Piszok jól ment az autó
T.T.
ups and downs
T.T.
T.T.
megcsináljuk ezt a brazilt?😊 vagy hagyjuk?😊
azért sz*rul esett akkor,összeszedtem a gondolataimat (nem csak én) aztán mindenféle ilyen jellegû kommentek érkeztek rá,akkor elhatároztam,hogy többet nem írok,legyen szó bármirõl is.
Mondjuk a többire már nem emlékszem,csak azt jegyeztem meg,ami az enyémre jött.