44995
F1CHL - Retro
-
#38915 Hát akkor tilts le... nincs sértődés belőle, komolyan. -
#38914 A Barcának már nem megy annyira, ha védelem is van velük szemben.Mondjuk erre számítani lehetett. (és most majd a második félidőben jól megszórják magukat h rámcáfoljanak :D). -
#38913 mit szoktál játszani? (csak úgy kérdezem :) ). -
#38912 28 ezer. -
#38911 részemről jó8
meccshez jó szurkolást:) -
#38910 Bryan,neked mennyi volt a max amit felvettél SB-ről?:)
nekem most kicsit elég volt,lehet megnézem a bwin-t,mert az olyan szempontból jobb amiket én szoktam játszani:) -
#38909 Igli nem foglalkozik most vele, szval bukónak tűnik a dolog -
#38908 micsodi??? -
#38907 Na, elintéztem Neked. Telefonáltam párat és már az Index meg is irta. Szivesen máskor is, 6000 -
#38906 Na én el utolsó miskolci szolgálatomhoz és lehet életem utolsó vasutas szolgálatára is...
Zsóf, majd idővel beszélnünk kéne a költözésem miatt, de nagyon ráér, csak jelzem, h na mégis...
sziasztok -
#38905 nem tiltottam le senkit, pusztán töröltem a felhasználókat -
#38904 köszi. -
#38903 én szerintem nem,csak a szűk társaság megmarad,és ennyi:) -
#38902 Jah, akkor nem tiltottál le. Így oké. :) -
#38901 asszem téged is töröltelek, mert nagyon úgyse beszélünk MSNnen. Attól h én töröllek, Te még látsz. Forditva viszont nem -
#38900 a sztrájk reggel 8tól este 6ig tart, vagy reggel 6tól? teljesen mind1...május 1ére nem tervezik. Csak 30.
Zsóf: lesz, akármi is lesz. mert ha megegyeznek, akkor is csak az elégséges szolgáltatás lesz meg. Jelenleg úgy néz ki, h országos szinten a napi 3100 személyvonatból 300 ha elindul. -
#38899 Rendben. Átteszük május 4-től 6-ig. :D -
#38898 mert nem tudom h a Liga tovább fog e müködni, mert ha igen, akkor maradnak az emberek fent, ha nem akkor delete. -
#38897 Még én is fent vagyok, juhé. :) -
#38896 Jajj, intézzétek el, h 30án se legyen!!! Kérlek, vhogy!!!
Ugye ez még nem biztos? -
#38895 nekem vagy 100,de tényleg igaza van freenek,fölösleges,mert kb ha 20-al beszélgetek...
Tényleg Free,nem tudod,hogy ápr. 30-i MÁV sztrájk csak aznap lesz-e vagy folytatódik május elején is?:) -
#38894 Akkor miért nem teszed? -
#38893 te még fent vagy, meg maradsz is...most már csak 22...de mondom, olyan 10-12re le tudnám redukálni -
#38892 nekem 37 van -
#38891 legyen fenn 1 ember.én :D -
#38890 no, kicsit megnyírbáltuk az MSN-t...volt fenn majd 60 ember, mostmár csak 25, de még ezt is le kéne redukálni olyan 10-12re...az is bőven sok -
#38889 ja, vizsgázni tök jó -
#38888 nekem is...barom jó lesz mindenkinek, everybody happy and pleased -
#38887 Látom a mai nap mindenkinek mozgalmas volt:)
Akkor én is mesélek: Találkoztam volt haverokkal Campiba, megijesztették Esztert:D, megvettük Livinek meg Klárniak az ajándékot:), majd szerenád a némettanárnál... Hazafele:
Busz- találkoztunk haverokkal, egy sor Tescozás, majd utána busz, és rendőrbácsik átintegettek és mosolyogtak nekünk:)
Városház tér: Megint másik haverok, de ők mentek tovább, majd: Eszti mondta, h menjünk ki 250essel Kelenföldre... Jó. Buszmegálló: 3 (ebből 2 jól bebaszott) faszi... Odajön hozzánk az egyik, h adjunk cigit. Mondtuk, h nem dohányzunk. Odajön a másik, kiszakítanak a két csaj mellől (kopasz, bőrkabátos emberek, piaszaggal:S), majd elkezd csesztetni az egyik. Nem is néztem rá, de már majdnem az útra szorítottak. Ilyet szól: nekem mindig bejöttek a szemüveges csajok, már rögtön kiszúrt:S. Aztán: nézzek rá. Mondom: nem nézek. Miért? Van párom. Engem nem érdekel, "Hamar Beverem"-nek hívnak. Ott szivatott, aztán felhívtam bátyóm, de már nagyon féltem:S. Erre odébbmegy, és jó hangosan mondja a haverjának, h: "Az a hülye ribanc akkora bunkó volt velem, h mindjárt odamegyek, leszedem a fejét, megölöm meg társai" Persze rendőrök ott álltak kocsival a buszmegbe, de semmit nem hallottak:S. Aztán elindultunk busszal (persze a faszikkal) és jöttek a további oltások... Mondtuk, h felmegyünk Esztihez, mert már hívtam a bátyóm, h jöjjön elém. Én annyira féltem:S:S... még jó, h hárman voltunk, most is remegek:S -
#38886 értem...hát sajna nemsoká vizsgaidőszak :( -
#38885 semmi különös mostanában.. veled? csak fáradtnak érzem magam hétköznaponként,de jövőhéttől nem megyek mindennap dolgozni,lassan tanulni is kell (a vizsgákra).aztán meg holnap zh,csütörtökön szintén -
#38884 láttam vannak "COD-os" képek is myvipen,nagyon jók lettek,mókás,de jó :D -
#38883 adná az ég -
#38882 had menjenek :P -
#38881 kiderül majd, ha nem dolg, akkor lehet kinézek... -
#38880 Jön valaki? :) -
#38879 húúú de nem irom le mit gondolok... -
#38878 i -
#38877 nem hiszem XD Elég nekem az rfgpl és ez a hsrl. így sincs időm tesztelni rájuk , csak úgy elmegyek a futamra meg az időmérőre. :) -
#38876 egy-két kombó és lesz pénz