44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Hát akkor tilts le... nincs sértődés belőle, komolyan.
  • antijuve
    A Barcának már nem megy annyira, ha védelem is van velük szemben.Mondjuk erre számítani lehetett. (és most majd a második félidőben jól megszórják magukat h rámcáfoljanak :D).
  • antijuve
    mit szoktál játszani? (csak úgy kérdezem :) ).
  • antijuve
    28 ezer.
  • Jeff Gordon
    részemről jó8
    meccshez jó szurkolást:)
  • Jeff Gordon
    Bryan,neked mennyi volt a max amit felvettél SB-ről?:)
    nekem most kicsit elég volt,lehet megnézem a bwin-t,mert az olyan szempontból jobb amiket én szoktam játszani:)
  • antijuve
    Igli nem foglalkozik most vele, szval bukónak tűnik a dolog
  • antijuve
    micsodi???
  • Freedom88
    Na, elintéztem Neked. Telefonáltam párat és már az Index meg is irta. Szivesen máskor is, 6000
  • Freedom88
    Na én el utolsó miskolci szolgálatomhoz és lehet életem utolsó vasutas szolgálatára is...

Zsóf, majd idővel beszélnünk kéne a költözésem miatt, de nagyon ráér, csak jelzem, h na mégis...

sziasztok
  • Freedom88
    nem tiltottam le senkit, pusztán töröltem a felhasználókat
  • Jeff Gordon
    köszi.
  • Jeff Gordon
    én szerintem nem,csak a szűk társaság megmarad,és ennyi:)
  • Tigristank
    Jah, akkor nem tiltottál le. Így oké. :)
  • Freedom88
    asszem téged is töröltelek, mert nagyon úgyse beszélünk MSNnen. Attól h én töröllek, Te még látsz. Forditva viszont nem
  • Freedom88
    a sztrájk reggel 8tól este 6ig tart, vagy reggel 6tól? teljesen mind1...május 1ére nem tervezik. Csak 30.

Zsóf: lesz, akármi is lesz. mert ha megegyeznek, akkor is csak az elégséges szolgáltatás lesz meg. Jelenleg úgy néz ki, h országos szinten a napi 3100 személyvonatból 300 ha elindul.
  • Tigristank
    Rendben. Átteszük május 4-től 6-ig. :D
  • Freedom88
    mert nem tudom h a Liga tovább fog e müködni, mert ha igen, akkor maradnak az emberek fent, ha nem akkor delete.
  • Tigristank
    Még én is fent vagyok, juhé. :)
  • Zsófy
    Jajj, intézzétek el, h 30án se legyen!!! Kérlek, vhogy!!!
    Ugye ez még nem biztos?
  • Jeff Gordon
    nekem vagy 100,de tényleg igaza van freenek,fölösleges,mert kb ha 20-al beszélgetek...

Tényleg Free,nem tudod,hogy ápr. 30-i MÁV sztrájk csak aznap lesz-e vagy folytatódik május elején is?:)
  • Zsófy
    Akkor miért nem teszed?
  • Freedom88
    te még fent vagy, meg maradsz is...most már csak 22...de mondom, olyan 10-12re le tudnám redukálni
  • antijuve
    nekem 37 van
  • antijuve
    legyen fenn 1 ember.én :D
  • Freedom88
    no, kicsit megnyírbáltuk az MSN-t...volt fenn majd 60 ember, mostmár csak 25, de még ezt is le kéne redukálni olyan 10-12re...az is bőven sok
  • antijuve
    ja, vizsgázni tök jó
  • Freedom88
    nekem is...barom jó lesz mindenkinek, everybody happy and pleased
  • Zsófy
    Látom a mai nap mindenkinek mozgalmas volt:)

Akkor én is mesélek: Találkoztam volt haverokkal Campiba, megijesztették Esztert:D, megvettük Livinek meg Klárniak az ajándékot:), majd szerenád a némettanárnál... Hazafele:
    Busz- találkoztunk haverokkal, egy sor Tescozás, majd utána busz, és rendőrbácsik átintegettek és mosolyogtak nekünk:)
    Városház tér: Megint másik haverok, de ők mentek tovább, majd: Eszti mondta, h menjünk ki 250essel Kelenföldre... Jó. Buszmegálló: 3 (ebből 2 jól bebaszott) faszi... Odajön hozzánk az egyik, h adjunk cigit. Mondtuk, h nem dohányzunk. Odajön a másik, kiszakítanak a két csaj mellől (kopasz, bőrkabátos emberek, piaszaggal:S), majd elkezd csesztetni az egyik. Nem is néztem rá, de már majdnem az útra szorítottak. Ilyet szól: nekem mindig bejöttek a szemüveges csajok, már rögtön kiszúrt:S. Aztán: nézzek rá. Mondom: nem nézek. Miért? Van párom. Engem nem érdekel, "Hamar Beverem"-nek hívnak. Ott szivatott, aztán felhívtam bátyóm, de már nagyon féltem:S. Erre odébbmegy, és jó hangosan mondja a haverjának, h: "Az a hülye ribanc akkora bunkó volt velem, h mindjárt odamegyek, leszedem a fejét, megölöm meg társai" Persze rendőrök ott álltak kocsival a buszmegbe, de semmit nem hallottak:S. Aztán elindultunk busszal (persze a faszikkal) és jöttek a további oltások... Mondtuk, h felmegyünk Esztihez, mert már hívtam a bátyóm, h jöjjön elém. Én annyira féltem:S:S... még jó, h hárman voltunk, most is remegek:S
  • antijuve
    értem...hát sajna nemsoká vizsgaidőszak :(
  • Jeff Gordon
    semmi különös mostanában.. veled? csak fáradtnak érzem magam hétköznaponként,de jövőhéttől nem megyek mindennap dolgozni,lassan tanulni is kell (a vizsgákra).aztán meg holnap zh,csütörtökön szintén
  • Jeff Gordon
    láttam vannak "COD-os" képek is myvipen,nagyon jók lettek,mókás,de jó :D
  • antijuve
    adná az ég
  • Gatti
    had menjenek :P
  • Freedom88
    kiderül majd, ha nem dolg, akkor lehet kinézek...
  • Gatti
    Jön valaki? :)
  • Freedom88
    húúú de nem irom le mit gondolok...
  • antijuve
    i
  • Gatti
    nem hiszem XD Elég nekem az rfgpl és ez a hsrl. így sincs időm tesztelni rájuk , csak úgy elmegyek a futamra meg az időmérőre. :)
  • Freedom88
    egy-két kombó és lesz pénz