44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    Hát azért a történelem során már tiltottak be játékokat.Mondjuk amik hazárdjátékokká váltak.Azért annyi ráció van benne, hogy az államnak nem érdeke, hogy csomó földönfutó éljen az országban, merthogy a fogadóirodák elszívták a pénzüket-akármennyire is szabadon döntenek arról h mire költik a pénzüket
  • Freedom88
    miért lenne a szerencsejáték illegális...tök egyértelmü h legalábis. Qrva istenit h SB-re nem tudok regelni, pedig qrva jó fogadó oldal. Bwin egy rakat fos.
  • antijuve
    lol.nem 1, nem 2 fogadóiroda van már, meg TV-ben is hirdetik orrba-szájba, akárcsak a pókert is.Gondolom ha szabályellenes lenne, nem hirdetnék.Habár van olyan állam, ahol az online pókert már betiltották (legjobb tudomásom szerint...)
  • Jeff Gordon
    amúgy mielőtt regisztráltam volna ide,épp azt néztem mindenfelé a neten (jogszabályokban is) hogy ez nem törvényellenes-e.. mármint az internetes fogadás,de nem találtam rá semmit,sőt pontosabban csak annyit,hogy az EU eljárást indított ellenünk,hogy korlátozzuk a "szolgáltatások szabad áramlását" azzal,hogy a szerencsejáték állami monopóliumban van.. Viszont már ez is két éves hír volt,biztos megoldódott a történet, mert azért nem egy-két magyar játékos van.
  • antijuve
    szóval összességében:CSEZD MEG ANDY!! :P
  • antijuve
    jah.azt már igen :).a másik kis probléma h 10e-ből indítottam egy sorozatot (gémekre fogadva), felvittem 22e-re, csak aztán az is bukta lett :).szval összességében -30e-ben voltam, mostmár csak -5e :).
  • Jeff Gordon
    az igen,grat:))
  • antijuve
    nekem 48 ezer volt max a számlán, de 20 ezret meghagytam játékra.
  • antijuve
    pontosan :DD
    de noproblem, már visszanyertem, hosszadalmas fogadgatásokkal.
  • Jeff Gordon
    úgy nézem kiesett:S
    A. Murray J. Monaco 6-1 3-6 5-7
  • Jeff Gordon
    most vettem ki először,60e,kicsit kerekítve
  • antijuve
    ez is igaz
  • Freedom88
    elvileg a Fradi is hozzátartozott az NB1-hez meg a Juventus is a Serie A-hoz mégis kizárták őket. Attól, hogy nagyobb név, nem vonatkoznak rájuk más szabályok, de abban biztos vok, h ha ezt a vétséget vagy akár a tavalyit egy kisebb csapat tette volna meg, akkor már rég nem lennének az F1 közelében
  • antijuve
    Sportkódex 151.c bekezdés elleni vétség esetén (ha jól emlékszem, most olvastam el kicsikét jobban :D).
  • antijuve
    amúgy tök igaz.Azért nem semmi amit műveltek és megúszták egy ilyennel.Nem mondom h akkor most zárják ki őket a szezonból, mert azért a McLaren hozzátartozik az F1-hez, akárcsak a Ferrari, de ez azért elég "enyhe" "büntetés"...főleg h nem ez volt az első turpisságuk az elmúlt években.
  • Freedom88
    fogalmam sincs, de azért erősebbre mint egy fehérvonal átlépés...ugyanilyenért vagy vmi lopás gyanújával ahogy 07ben is.
  • antijuve
    vajon a "következő szabálysértés" alatt mit értenek? (nem olvastam el a cikket teljesen :D).átlépik a fehér vonalat, három futamos büntetés :)
  • antijuve
    hát ja.evvan.amikor vmit fizetni kell, azt rögtön leveszik, ha meg fordítva, akkor meg basznak az egészre.
  • Freedom88
    ergo nem kapott semmit. Lehet akkor simán hazudni, minden csapat kezdheti. Ezt is megúszta a McLaren. Hihetetlen...
  • Freedom88
    h a bank üljön rajta, sok más pénzzel egyetembe és ezzel jó sok sok sok millió forint kamatot eltegyenek.
  • antijuve
    A Meki felfüggesztett 3 futamos eltiltást kapott :)
  • antijuve
    miért, neked amúgy mi a legnagyobb összeg?
  • antijuve
    amúgy én is.bár most Murray-n vagy egy 20-asom, de nem állok túl jól jelenleg :D
  • antijuve
    olyan 8 nap kábé míg utalják.Ez van :).De megérkezik :)
  • Freedom88
    Nem. Csibe Kelenföldön marad, az utcán...nem állok úgy anyagilag h most bevállaljak 4 szombathelyi utat. Annyi cuccot úgyse viszek már le, 1 hónapra kell csak visszamenni.

Na de Csibe karbantartva van, megzsirozva az ajtók, h ne nyikorogjanak, csapágyak a kerekeknél...minden gördül rajta
  • Zsófy
    Hogyhogy? Nem Csibével mész?
  • Freedom88
    köszi, megteszek mindent ez érdekében h sikerüljön
  • Jeff Gordon
    Free,sok sikert a vizsgához,szerintem sikerülni fog:)
  • Jeff Gordon
    hmm,az se rossz,gratos.
    kíváncsi leszek hány nap lesz míg utalják a nyereményt,mert a levétel azonnali,a kifizetés viszont nem,holott,a művelet ua,csak fordított irányban..
    egyébként általában gólokra szoktam fogadni,vagy tenisz meccsen gamekre:)
  • Freedom88
    na lassan elkezdődik az idei évem 4.költöze. Hát nem csodálatos?! Aztán félig költözés Szombathelyre, számoljuk az 5.nek és akkor 6.ra már tényleg szeretnék megállapodni és onnan már csak 1szer életembe elköltözni, mikor vkivel?!?!?!?! összebútorozok örökre... Csodálatos 6 költözés fél év alatt, havonta 1 átlagban...anyám, hát szerencsésnek érzem magam...
  • Freedom88
    meg még1szer aztán csá vasút
  • antijuve
    mért?csak egyszer lehet vizsgázni?
  • Freedom88
    rotfl
  • Freedom88
    oké-oké, sztem majd május 2. hétvégéjén vagyis 9-10.
    hétközben nem is leszek úgyse netközelben
  • Freedom88
    legyen igy, helyette beszopom én szokásosan, hiszen jöv hét pénteken Szombathelyről megint nem tudom hogy fogunk hazajönni, mert épp akkor kéne hazajönni, de mondjuk ha ott lehetne maradnék is, jó az ott, kutya se vár itthon úgyis...
  • Freedom88
    Tigristanknak irtam ezt és ahogy mondtam, senkit nem tiltottam le azért mert töröltem, akik alapból tiltva voltak, azok már úgyis maradnak részemről.
    Olyanokat töröltem akikkel már úgyse beszélek pl: volt osztálytársaim vagy olyan F1 tagok akikkel már nem beszélek, mert felesleges és a hülye idióta vasútbarátok, akik akkor vettek fel, mikor kiderült h mozdonyvezető-gyakornok vagyok. Ők törölve lettek.
    Akikkel azért beszélek maradtak. Pl: Te,Bryan,Peet,Eagle vagy mittomén még ki.
  • Freedom88
    szerencsére munka alatt megtudtam nézni a második félidőt, közbe még kajáltam is, arany élet volt.
    Hát elég szar 2.félidő volt, de GO Chelsea!
  • Freedom88
    jóregg

hát ez volt az utolsó miskolcon töltött szolgálatom, a hónapban most dolgoztam utoljára.
    Aztán ha a vizsga nem sikerül, akkor pedig agyő vasút, ezért irtam ezt.
  • Zsófy
    Oké, majd tudasd vhogy, ha optimálisnak érzed az időpontot:)
  • Zsófy
    Köszi, majd meghálálom...