F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
nem az a gond, h elfelejtett autót épitani, hanem az h a Seat vert helyzetbõl húzott egy olyat, amit nem sokan tettek volna meg és megcsinálta a TDi autókat. A BMWk pedig leragadtak egy szinten sajnos. Prialux csak vergõdött a mezõnyben. 2. futam a 2.helyrõl lett 9. asszem

T.T.

Jeff Gordon
valóban,kicsit fura nekem,hogy egy ilyen prialaux és bmw dominancia után,hirtelen a BMW elfelejtett autót építeni.. habár nem követem a széria eseményeit fokozott figyelemmel,de azért Go Sevyk 😊)
mára én mentem
free,jó munkát jövõ hétre😊

The only speedometer is in your head.

Freedom88
2. futam jobb volt, hátulról feljöttek a Seatok, meg esõ volt az elején, annyira nem volt unalmas mint az elsõ. Hát ha vmit nem csinál a többi csata akkor ez nem WTCC lesz, hanem STCC, szóval Seat Túraautó bajnokság. Ez a 2.0Tdi nagyon odabasz

T.T.

Jeff Gordon
izgalmas lehetett:S
most én nascart nézek még picit,aztán irány aludni
részemrõl elköszönök.Mindenkinek kellemes estét

Freedom88
WTCC Race 2:
4 Seat, 3 BMW, 1 Seat

T.T.

Freedom88
WTCC Race 1:
Elsõ 4 helyen Seat aztán 1 Sevi, 2 BMW, 1 Seat

T.T.

Zsófy
Jó lett? Akkor miért izguljak?! Max kíváncsi vok😄
Ahhoz képest, h azt akartad, h "hosszú" maradjon...

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Köszönjük, köszönjük😊

Freedom88
jóreggelt. Boldog nõnapot Zsófnak és Engösznek!
Mehetek fel Miskolcra megint..argh...

Zsóf: 62es sz. átjáró, nem 82es sz., nem tudom miért volt úgy benne és felszálltam a lóra, ahogy leestem. Majd beszélünk...

Ma este 19:00tól WTCC Curitiba! tessék nézni!

T.T.

Engösz
Zsófi!!! Lehet izgulni! Annyira jó lett a hajam, hogy nagyon nagyon. Jóval rövidebb, de nem sajnálom. Teccik! 😄

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Engösz
Naon köszönöm/jük!
Szép napot Nektek!
cuppák

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Tigristank
Boldog nõnapot!

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zsófy
pontosan😛😄

Zsófy
Jóregg!

Köszönjük!😊

Jeff Gordon
bizony ám.Sajnos ezt éljük,házibulikat kell tartani 😄

és akkor egy Billy Idol számot ébresztõnek 😊

Jeff Gordon
jóreggelt

Zsófy,Ági! Boldog nõnapot nektek!

Zsófy
oh, yeah.... ez kész😄😄

antijuve
😄D barommmm 😄

ups and downs

Tigristank
Ez komoly arc lehet: <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zsófy
Na ezért utálok pár helyre menni, van, h olyan zenéket nyomnak, h a hajam égnek áll:S:S
Azért örülök, h legalább a társaság feldobta😊

antijuve
akkor jó.hallom fél hétkor értél haza 😊.

ups and downs

Jeff Gordon
jaja,elmentem,azért mégis csak elértünk a feléhez,megünnepeltük.szerencsére a társaság jó volt,így jól éreztük magunkat.

Jeff Gordon
Azért köszi.nem rossz a hely,zene volt végül is pocsék,de hát ez van.
Ebben a korszakban már sz*r bulizni,azt kell hogy mondjam,a nõkön kívül semmi jó nincs benne,és mellé még borzasztó drága.

Zsófy
B7... semmit nem mond, azon kívül, h hallottam már róla, véleményt még senkitõl sem kérdeztem..

Freedom88
fontos😊

T.T.

antijuve
a lényeg h jól hangozzon, amit mondasz.

ups and downs

Freedom88
most mit mondjak rá? h semmi baja nem lesz? hát ez nem igaz, mert ha igy marad kinyirja a procit.

T.T.

antijuve
jah, látom elmész 😊.jó szórakozást hozzá

ups and downs

antijuve
ja ez ma van???hú basszus.még jó h azt mondtuk h elmegyünk rá 😄D
te elmész amúgy?

ups and downs

antijuve
durvák a srácok az ollóval 😄D

ups and downs

Jeff Gordon
semmi kedv hozzá :S
na majd lesz vmi,remélem a zene jó lesz,zsófy te tudsz valamit a b7rõl?😊

Jeff Gordon

Zsófy
Olyan kedves vagy, h meg fog halni a gépem.... én megengedtem volna, h leszedd az AVG-t, még mondtam is, h nem értem, h miért van a gépemen. Majd segítesz?

Freedom88
Ja még két kép gyorsan:

T.T.

Freedom88
Jóóóóreggeltet kivánok. Hjaj, de hosszú volt az este, na mind1.
Na gyors reagálás a hsz-re aztán lépek is le a faszba..

#37453: Gratula!!!
#37454: Hát inkább az mint ez a narkós fasz film, de sebay, megnéztem és újra bebizonyosodott, h gyilkolni kell a terjesztõ/fogyasztókat szép számba. Bebiztositottad legalább ezzel nekem a "meglátásom"
#37455: Jó, hogy nem normális, ez olyan mint a szived végig 200 pulzussal pörögne. Ha ezt csinálja, akkor hamarosan proci cserére is beruházhatsz, mert nem nagyon szokta szivlelni a dolgokat.
#37456: Ahogy betölt a windows és mindent elinditott magának, akkor max 1-2% szabad futnia és néha-néha kell 100%on futni, de akkor legalább 10 ablaknak nyitva kell h legyen és a procid gyenge lenne, de ez a Tiedre nem igaz, mert annyira rossz proci nincs a Tiedbe. Nekem az rF alatt futott 40% kb, de mondjuk core2-s, vagyis 2 magos szóval 😛
#37457: AVG sux, mert akkor is mondtam. F-Secure tökéletesen kezeli önmagát. Persze, attól függ mit engedélyez neki az ember.
#37458: Kékhalálnak ezt szokás nevezni igen😊 Grt az új windowsodhoz.
#37459: Nyugi, ha ilyeneket csinál a géped, Tiedre is vár egy ilyen halál.
#37460: jó

Na már szédülök az internettõl, mentem inkább dolgomra. pápá

T.T.

Zsófy
Freecsek!!! Hozz szemüveget!😊

Zsófy
Hmmmm az is fincseeee😛😄

antijuve
nálunk viszont totál behalt a gép.most laptopról írok.Asszem ezt hívják kékhalálnak?Valami kék izé villan fel egy kis idõre 😊.

ups and downs

Zsófy
Hát igen, az nekem is feltûnt, h nem normális... Viszont bátyóm újratelepítette a windowst, és azóta fenn van ez az AVG izé, és múltkor kiirta, h vírusom van, erre lefuttattam az F-secure-t, mire az AVG azt írta ki, h az F-secure vírusos, és az agyamban (gondolom azért, mert nõ vok), most totális kavalkád van...:S
Na, majd megkérem Pufirizsát vagy Norbit, h alkosson vele vmit, mert ez így tarthatatlan😄😄

Jeff Gordon
az nagyon nem normális,hogy 100%on fut,összehasonlításképp: normál esetben (mondjuk gépeden keresgélsz) 1-4%ig terjed általában a kihasználtsága. 3D-s alkalmazások során (pl,rfactor játék közben) is nekem max 50% volt,de az nagyon max. Szóval nem tudom ez hogy jött össze,de nagyon nem jó a gépnek:S
jah,és nálam egyik sincs fent,egy sima mezei Ad-awaret használok,és általában vígan megy a történet.lekopogtam😊

Zsófy
Sziasztok!

Hát ezek tényleg nem épek😄

Az ugye nem normáils, h gyakran 100%on mûxik a CPU-m.... Benyaltam szerintetek vmi vírust:S:S? (valamit kiszövegelt, de eléggé irritál, h van AVG internet securitym, meg F-securom is. Hogy tudnám kiiktatni az AVG-t? És ha kiiktatom, az F-secure normálisan fog mûködni? Vki help, tanácstalan vok:S) Köszi

Jeff Gordon
re

bolondok😊)

Free: igen,pontosan emlékszem a storyra.Azért is válogattam bele,hátha tetszeni fog,amúgy egyetértek,számomra is kellemes idõtöltés volt a mozifilm. Akkor ezzel a filmmel mellé fogtam,gondolkoztam,hogy ezt rakjam-e rá,vagy az Emlékezz a titánokra,de az amcsi rögbi film ami kicsit történelmet dolgoz fel (a feketék befogadását a társadalomba) szóval nem tudtam melyik lenne a jobb,akkor ez mellé ment,se baj😊
Viszont Helgának jók az új képei😊

netbõl nekem is elég volt,vasárnapig szerintem offolom magam.

antijuve
gratula.
én is elkezdtem a köv szezont.5 fordulóig 100%-os voltam, de a 6.meccsen kikaptam a Fiorentinatol.De, hogy kicsit más is legyen, csináltam egy új managert, és most a Hellas Veronát is irányítom a harmadosztályban.Szeretném felhozni õket az elsõbe, hogy legyen városi rivális.5 játékost kölcsön is adtam magamtól 😊).Ja, meg az Olasz Szuperkupát is begyûjtöttem.Úgyhogy még 2 trófea van amit nem sikerült megnyerni: a BL és a Klub VB.A többi már begyûjtve 😊

ups and downs

Freedom88
*5 filmet a DVD-bõl😊 elirtam sorry...

T.T.

Freedom88
Jóreggelt, frankó éjszakázás után megint...mentem is tovább, bõven elég volt ez a 10perc is a netbõl, fel is baszta az agyam...

Peet: Megnéztem 2 filmet a DVD-bõl. Az Amerikai Gangster nem nagyon tetszett, vhogy ez a kokós világ egyáltalán nem az én világom. Én legszivesebben az összeset kinyirnám, lelkiismeret nélkül, aki kipróbálja azt is, undoritó egyszerüen!
Aztán következett a London film. Másra számitottam a cime alapján😊, de marha jó film. Jó szinészi játék, remek film és vmennyire tökre igaz rám. Nem tudom mikor láttad, vagy hogy emléxel e a történetre, de ha vmilyen szinten mégis emléxel akkor gondolj bele. Szóval tök jó film volt.
Majd egyszer folyt köv, nem mindig jön rám a filmezhetnék😊 Eddigi sorrend: 1.Tûzbõl nincs kiút, 2. 21, 3. London, 4. Csak barátok, 5. Amerikai Gangster.

Letelt a 3.évem a Manchester Unitedban és hát eddigi legsikeresebb évet zártam.
- A bajnokságban óriási harc volt 28.fordulóig hiszen a Chelsea,Newcastle és én szinte fej-fej mellett haladtunk, de az az utolsó 10 fordulóra a Newcastle leszakadt és végül csak az 5.helyen végzett. A Chelseavel akkora csata nem volt mint tavaly, végig lépés elõnyben voltam, végül 3 ponttal megnyertem a bajnokságot. 84 pontot szereztem. (26-6-6).
- BL-ben szerepeltem sajnos a legrosszabbul hiszen az elõdöntõben a Real Madridtól egy 0-4 ; 2-3 meccsekkel kiestem. Itt fogalmam sincs mi történt a csapattal, teljesen szétesett.
- League Cupát megint megnyertem. 3 év alatt ez a 2. sikerem. A döntõben a Tottenhamot vertem 2-1re.
- FA Cupában az elõzõ két idényben mindig a 3.körben kiestem, de most a végsõkig eljutottam és a döntõben a városi rivális City-t vertem ki, de csak tizenegyesekkel. 1-1 lett a mérkõzés, majd a 3-1re nyertem. A mérkõzésen a 80.perctõl kettõs emberhátrányban játszottam. Teljes defensive védekezés, kontrára játszottam.
- Az év managere én lettem. Augusztus és szeptemberben pedig a hónap edzõje lettem.
- A csapat gólkirály Zlatan lett 33 góllal. 21et rúgott a bajnokságban. A gyõztes Berbatov lett 28al.
- Legnagyobb gyõzelmem 4-0 lett a Bolton ellen.
- Legnagyobb vereség 0-4 lett a Real Madrid ellen.
- 4-2 lett a leggólgazdagabb meccs a WBA ellen.
- Volt egy 10 meccses gyõzelmi sorozatom és egy 15 meccses veretlenségi sorozat is, mellette párosult egy 5 meccses nem gyõzelmi sorozat is😊

Kezdõcsapat: Van der Sar - O'Shea - Cannavaro - Gabri Milito - Brown - Giggs - Scholes - C.Ronaldo - Rooney - Zlatan - Saviola

Jön a 4. szezon!

T.T.

Zsófy
Reagáltam!

Jónapt!

Freedom88
jóregg.
Zsóf: rendben. Én meg irtam egy mail-t.
Lujza dögöljön meg még mindig...

Mostanra ennyi és már ez is sok volt a netbõl.

T.T.

Zsófy
Szép estét!

Free egy kis segítség kéne... ha jól emlékszem putnokon kell lennie egy német-magyar Halász Elõd kéziszótárnak... Nagyid meg tudnád kérni, hogy adja kölcsön nekem legalább nyelvvizsgáig (ha nem kell neki😊), hogy tudjam gyakorolni a szótárhasználatot? Nekem csak kétkötetes nagyszótáram van, azzal meg elég nehéz dolgozni:S
Elõre is köszi! (ja, és ha ideadja, elhoznád?😊)

antijuve
antijuve
így van így van!!!!Boldog névnapot Lujza! 😄

ups and downs