F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
ups and downs
2-est kaptam, de rohadjon meg a tanár komolyan.Olyanokra nem tudtam válaszolni amibõl tétel se volt....geciség teteje komolyan...Minden kérdésére normálisan válaszolok, erre megdob egy 2-essel.A kihúzott tételeket jól tudtam, a másodikat végig se kérdezte...mindegy...
ups and downs
T.T.
2 hét múlva sok minden kiderül.
T.T.
amúgy...tesztek talán, meg én inkább a szóbelire mennék rá (én azt mindig jobban utáltam), kifejezések tanulása, netán néhány témakört kiválasztani és a hozzá kapcsolód szavakat megtanulni, ilyesmiket javaslok én.Maga az írásbeli sztem nem jelent gondot ennyi némettanulás után, levelet nyilván tudsz írni (ha még kell...).
ups and downs
ups and downs
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Ha meg már Lujza, hát a McLaren nagyon elbaszott vmit, rendre utolsók. Kivácsi vagyok mit hoznak ki az utolsó jerezi tesztjükbõl. Vhogy úgyérzem h a pilótáik nem tudnak normális visszajelzést adni a kocsiról. Alonso ott volt akkor õ csak tudott vmit, aztán meg hát a papirok😊
Szóval érdekes F1 szezon elé nézünk! Ja és hát akkor természetesen GO BUTTON! GO F60!
T.T.
Én a 07es Eu futamot néztem meg, akkor 07 Bahrain, amikor Bryan küzdünk ezerrel hát az nagyon filinges, aztán még a magyar videót is megtekintettem, hát azért tényleg hiányzik a versenyzés az istenit...
T.T.
ups and downs
T.T.
Max hangerõvel!😊 Bizsergetõ érzés rendesen! GO F60!
Na mentem is vissza tanulni...
T.T.
Estefelé majd re.
T.T.
pj tényleg az :S
free: sok sikert!
zsófy: szia😊
részemrõl jó éjt. Sziasztok
Ja, polgári jog SUXX!!
ups and downs
Köszi, indulok is.
hát ez kb olyan, mint F1ben az elsõ futam után vezetni, szart se ér, de azért jó marketing😊
pá
T.T.
jó étvágyat,jó melót neked
a hétvégi futamot Kurt Busch (Atlantában volt),de egyébként Championship leader: Jeff Gordon. 4 futam ment le eddig,még van hátra 32😊
Nagyon nagyon jó film, tökéletes szerep osztás és hát John Travolta (respect neki de óriási!
Nem is néztem Bond filmet jó ideje, kihagyom ezt is akkor😊
Hát én lassan készülök, eszek, fürdök aztán irány a munka. Jókis éccakázás.
Zsóf: kép a helyén amit tegnap beszéltünk. Omm, nem tudom h ma beszélünk e, mert mire végzünk sztem lesz éjjel 1, aztán akkor gondolom nem kéne h zavargassalak, meg én szunditanék vmit, ha tudok aztán jóvan...majd csüt.este értekezünk ha úgy van.
Peet: NASCARt kinyerte?
T.T.
amit viszont ne nézzetek meg (sajnos én már megtettem) a legújabb James Bond (kvantum csendje) filmet,mert ez tényleg nagyon sz*r lett.
Nem is gondoltam volna,hogy ennyire tetszik ez a tûzbõl nincs kiút c film neked😊
Nagyon jól tetted Peet, h a Taken feliratos, mert a faszi nagyon jó akcentussal beszélte az angolt, kellemes volt hallgatni és fix h elbaszta volna a magyar szinkron.
Terminált meg már láttam, de klasszikus film! KRAKÓZIA!😊
Eddigi sorrend: 1.Tûzbõl nincs kiút, 2. 21,3. Terminál 4. London, 5.Taken 6.Csak barátok, 7. Amerikai Gangster.
Viccet ismertem, de qrva jó😊
T.T.
- Gyorsan, menj a sarokba! - Kapkodva bekeni a szeretõt babaolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok" - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél".
- Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet.
A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek.
Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
-Tessék - mondja a szobornak, - egyél valamit. Én három napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel
Szopás Real! Love Chelsea! Liverpool nice job😊
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Na, asszem offolom is a techinkát, megyek tanulni...😊
Szép napot Nektek!😊
Én is meg akarom tudni csinálni... az más, h nem megy...
Hétvégén újratelepitem a windowsod, nehogy 2 legyen rajta vétlenül.
T.T.
Már mindenem tele van, h tök lassú a gépem, és föl-fölugrál 100%ra:S
Hát kár h nem jöttök...
Ápr. 19én Critical Mass, aki tud jöjjön!
Buék a Nagyinak!
Na mára elég is volt ez az 5 perc!
Üdv mindenkinek!
T.T.
Oké, akkor ez van... Kellemes ünneplést, és boldog születésnapot a nagyidnak!😊
De azért nektek jó mulatást😊