44995
F1CHL - Retro
-
#39395 nemzetközi közjog? asszem vmi ilyesmi -
#39394 bazze, mi a faszt kell hat évig tanulni az olvasáson, számoláson meg íráson?? ez is arra megy, h minél hülyébb legyen a társadalom -
#39393 Utálom mikor vége van a Jóbarátoknak :@ :S -
#39392 Milyen vizsga?:) -
#39391 hogy ment a vizsga? -
#39390 hát ja...kicsit para volt.thx -
#39389 Zsófy: nagyon szívesen!
Bryan: grt a 7,5e-hoz! azért a sparta meccs nem volt túlságosan sima -
#39388 Peet! Köszönöm szépen a közgázkönyvet, amit adtál (már párszor írni akartam, csak most végre nem felejtem el:)), találtam benne sok hasznos dolgot a tételekhez:) -
#39387 szia! GoGoGo:) -
#39386 Szervusz, sok sikert a vizsgákhoz! -
#39385 Na, lassacskán pakolok, készülődök, holnap irány Szombathely...következőleg május 26án este leszek az kedd...ha mosolygósan leszek akkor 2 vizsgán átmentem és már karnyújtásnyira vagyok az álmomtól.
Szóval addigi viszontlátásra, legyetek jók!
-
#39384 köszi -
#39383 gratula -
#39382 Köszi!
Rajtnál előrébb jöttem egyet, majd visszaelőzött Wingman szépen, aztán szakadtam le tőle folyamatosan. West tapadt rám nagyon, de 3 körrel tovább voltam ki, igy kitudtam autózni egy kis hézagot a boxkiállás után. Wingman áthajtásos kapta, igy ölembe pottyant az 5. hely. Ja és vezettem a futamot 1 körre:)). Aztán West végig támadott, de megint 4 körrel tovább votlam kint, de a boxba sajnos 16mpig voltam, mivel nekem jött egyszer West és hát sérült az autó én meg elfelejtettem kikapcsolni. West mögé érkeztem a 2. box után 10 kör volt még hátra. Feltettem 6os boostra és go. West volt olyan "könyörületes" és kicsúszott igy visszakaptam az 5. helyem, amelyet végig őriztem aztán. Jó futam volt, következőt kihagyjuk. Bahrain! -
#39381 grt Free,4pt.milyen volt a futam?:) -
#39380 jogelmélet=szar
na csá -
#39379 szegény Chevy Cruze :)
remekül néz ki az a kocsi,remélem majd jók is lesznek:) -
#39378 Ez a Pau WTCCben mindig tart balesetet:
2007
2009 -
#39377 Igen, most vettem észre, h picit elizéltem a beírást...
Nincsmit:) Egyszerű volt: Rockstar...:D -
#39376 az egyiket meg kihagytam, wáá, köszi h megtaláltad!:) Király zene... -
#39375 King of my castle jó:) Nagyon jó.
wááááá, az elsőn jó emlákeim vannak, asszem ezen aludtam be:))
Második is qrva jó...Jók ezek a "természet" zajai -
#39374 Sziasztok! Hoztam nektek zenét!:)
EgyikEz asszem egy régi szám... de tök jó:)
Norbi, ez az egyik kedvenc Chill Out-om...
...ez meg a másik -
#39373 jóéjt! -
#39372 Yeahhhhh!!!! Ki van dolgozva az utolsó emelt elméleti gazdaságtan tételem is:))))))!
"jóccak", asszem ma már nem leszek:) -
#39371 lol, legyen..:) -
#39370 na ez aljas volt... -
#39369 van benne igazság, de mindig segit egy új windows telepités, akkor új csaj/pasi? :)) -
#39368 hja, kár h van már Linux is, meg más egyéb op rendszerek... -
#39367 A számítógép férfi, amit egy Windows típusú csaj működtet: tudod, tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni...
Vagy inkább a nők számítógép típusuak?!:P:D -
#39366 ez se rossz:
Egy amerikai vizsgálat során arra kértek egy nőkből és egy férfiakból álló csoportot, hogy döntsék el, szerintük milyen nemű a számítógép. Álláspontjukat négy érvvel kellett alátámasztaniuk.
A nőkből álló csoport hímneműnek ítélte a számítógépet, és a következő indokokat hozta fel emellett:
1) Előbb be kell kapcsolni, hogy aztán odafigyeljen az emberre.
2) Tele van információval, de nincs fantáziája.
3) Az lenne a 'feladata', hogy segítse az embert, de az idő nagy részében ő maga a probléma.
4) Mihelyt az embernek van egy, rögtön rájön, hogy ha várt volna még egy kicsit, jóval nagyobb teljesítményű modellt szerezhetett volna.
A férfiak csoportja szerint a számítógép nőnemű, mert:
1) Csak a teremtője érti a belső logikáját.
2) Az a nyelv, amelyen egy másik számítógéppel beszél, teljesen érthetetlen.
3) A legkisebb hibát is eltárolja a memóriájában, hogy aztán előhozza a legalkalmatlanabb pillanatban.
4) Mihelyt az embernek van egy, rájön, hogy a keresetének a felét kiegészítőkre kénytelen költeni
-
#39365 Meglessz:) remélem:) -
#39364 Pfff... látszik, nem ismered az illatukat... Jó, a Bvlgarit igen... de a Paradox...:PPPPP -
#39363 ja és használd egészséggel vagy mifene -
#39362 pfff, ezé pénzt kiadni? -
#39361 Ugye-ugye... Na ilyen a Chill Out... Imádom
Fuuu amúgy tudom, senkit nem érdekel, de ezeket is:
Bvulgari Omnia
és
Jacomo Paradox
Soha nem gondoltam volna, h találok Pardoxot...Tegnap rohadt jó napom volt:))) -
#39360 Sziasztok! Köszi mindenkinek a boldog névnapot cuccot!:)
Milyen volt a tegnapi tali? Póker, vagy mi? -
#39359 középen a sárga téglalap alatt, katt a lejátszóra...Budapest Ferihegy Approach nagyon érdekes... -
#39358 jóreggelt, na lassan tanulás...
Zsóf: amit tegnap mondtál a Chill Out zenéről délután, tegnap el kezdtem hallgatni és elaludtam a székbe éccaka...majd fél órát szunditottam benne -
#39357 :DDDD -
#39356 naggyon komoly:)))