44995
F1CHL - Retro
-
#39355 szépjóestét! Kellemes este után még találkoztam is srácok veletek, tök jó volt:) Jó nap volt igy 5 nap szenvedés után, na hsz bámulás -
#39354 nem fogsz késni, mert én ehhez igazítom magam :D -
#39353 Bryan,sorry,csak a 19es villamost érem el,kicsit kések.
Sziasztok -
#39352 először én se értettem.de gondolom arra gondolt a kollega, hogy azt lehet hinni h az ő gyerekeiről van szó :) -
#39351 én ezt nem értem O-o -
#39350 egy félreérthető üzenet iwiwről:
Mihálykó Hajnal [Hajnika,Nik... üzenete :
Boldog Születésnapot az én drága ikreimnek Remélem, hogy jól éreztétek magatokat puszi
:DD
sorry,kicsit fáradt vagyok:) -
#39349 boldogságos napot Zsófya:) -
#39348 Köszönöm szépen!:) -
#39347 Sok boldog névnapot Zsófy :) -
#39346 Köszönöm, kedves vagy:) De őszintén szeptemberben "szoktam ünnepelni" vagyis a volt osztályom akkor ünnepeltette velem:D -
#39345 boldog névnapot Zsófy! :) -
#39344 Peti, holnapra be tudnád küldeni az alkotmányjog könyvet?este vissza is adom -
#39343 :D:D -
#39342 egy viccet:
A bölcsész hallgató egy hosszúra nyúlt ivászat után meginvitálja az
ivócimborákat a lakására,levezetni a bulit.Ahogy körbejárják a
lakást kiszúrják hogy az egyik szobában van egy hatalmas fémgong, mellette
egy jókora ütővel.Kérdik a házigazdát:
-Hát ez meg mi?
-Ez kérlek szépen egy BESZÉLŐ ÓRA!
-Beszélő óra?Hát ezt meg hogy...?
A házigazda felkapja az ütőt ráhúz a gongra egy isteneset,hatalmas
döndüléssel.
Mire a fal túloldaláról beszól valaki:
-A kurva anyád,hajnali fél három van!! -
#39341 okkké -
#39340 Azért ha ezentúl is dobál linkeket, pls szóljatok, és vhogy újrateszem a windowst...:D -
#39339 nincsmit -
#39338 Fuuu köszi Bryan, Peet!:) Úgy látszik, megtalálta:)... Ki is irtottam gyorsba:) -
#39337 Aztán még kellett nyomogatni, de köszönöm:)... vmit elkezdett:) -
#39336 és perform full system scan:)
sokáig fog tartani de átnéz sok mindent -
#39335 scan now -
#39334 Oké, addig eljutottam, h leszedtem, és telepítettem... de hogy futtassam végig?Ez angol:S:S -
#39333 hát megpróbálnám ad-aware-val is, hátha az látja (nekem anno megtalálta, dehát ki tudja a tied milyen fajta) -
#39332 De ha tudsz vmit ajánlani, szívesen veszem:) -
#39331 ahaa -
#39330 Nem találja meg az FSecure:S:S:( -
#39329 és kiírtani nem lehet? -
#39328 ÉN elhiszem, h nem akarsz csesztetni, de én nem tudok windowst újra telepíteni majd kikönyörgöm bátyámtól... -
#39327 Te Zsófi.Én nem akarlak szívatni ezzel, de az msn vírusokkal nem lehetne kezdeni valamit?Mert nagy lelkesedéssel ikszelgetem ki a beszélgetőablakokat, amiket "nyitsz" :) -
#39326 Köszi, már Peet segít:) -
#39325 google, keres rá programot, violá :P -
#39324 küldd át nekem,és megcsinálom:) -
#39323 Tudnátok nekem segíteni? Van vmi zene a gépemen, ami WAV kiterjesztésű.. hogy tudnám átkonvertálni MP3ba? -
#39322 Azért ez sem semmi... Habár erről nemtom mi a véleményem... -
#39321 Neeeeeeeeee ez nagggyon komoly:D:D nyitva maradt a szám:D:D -
#39320 na és ez? :D -
#39319 Jelentem,kész a vidi,mármint a japán:)
szerintem elég jó lett,nekem tetszik,bár véglegeset csak akkor mondok,ha láttam nagyban,ugyan sok csata nem volt,de azért pár akadt,ezek bele is kerültek,16perc lett.
azért fura,kb 18-óta mentem,másfél órája,és még több mint ugyanennyi van hátra,kb 9-9:15re lesz teljesen lementve,tehát a mai tesztet is ki kell hagynom:( -
#39318 Nyilván. De ha ugyanilyeneket adnának továbbra is, akkor ugyanúgy nem kéne nézni ezeket a műsorokat, és 1 idő után a csatornák is rájönnének, hogy nem érdemes erőltetni. -
#39317 de ha mást adnának, akkor meg azt néznék. -
#39316 Hát pont ez a gond: NÉZIK. Ha nem néznék, akkor nem lennének ilyen műsorok.