F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
hja.én sztem nem fogunk kijutni, de már az is nagy szó h ezeket a meccseket hoztuk sztem.aztán a többi meg a bravurkategória (mmint h a gyõzünk, és nem a döntetlen)

ups and downs

Zsófy
Mert? Nem csúszott a mélytorok?😛😄

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

antijuve
hja, most jól védett.

ups and downs

antijuve
lettek nyertek.

ups and downs

Freedom88
köszönjük Babos G.-nak

T.T.

Freedom88
az h mi beszéltünk az nem volt gond, csak aztán kollega is hivott, fáj a torkom tõle😊

T.T.

Tigristank
Lettekkel mi történt? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Majd meglátjuk, az igazán nehéz meccsek csak Málta után jönnek majd.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
még van egy meccs:Hollandia-Skócia, dehát a hollandok 3-0ra vezetnek 😊.
Amúgy Luxemburg-Lettország 1.70 (ez jó sok 😄D) sima 4-0
Moldova-Svájc: ez is ekkörül (0-2)
NÉM-LIE (1.006-os szorzó 😄D) 4-0
van a magyar meccs
meg a holland
és a ruszkik azeriek elleni meccse 😊

ups and downs

antijuve
az most nem érdekes.Svédországban jól játszottunk tényleg, elsõ félidõben akár 2-3 góllal is mehettünk volna.Most az a lényeg h megvan a gyõzelem, és se a portugálok, se a svédek nem tudják már kétszer megverni Albániát, ezt azért ne felejtsük.A játék tényleg nem volt szép, de legalább nem szartak be a srácok, nyertek és kész.Ahogy Nyilasi is mondta, majd szerdán remélhetõleg lesz szép játék is.

ups and downs

Tigristank
Aha, akkor jól sejtettem, néztem én is, hogy mennyit adnak a magyarokra. És akkor már az összes többi bejött? Miket raktál még meg?

antijuve
nem.csak 2.6-os.de kötésben játszottam 😊.szóval olyan 6-7 meccsre tettem fel.

ups and downs

Tigristank
Jó lenne, ha a portugálok ikszelnének a svédekkel. 😊

Tigristank
Hát jah, csak az a baj, hogy szerintem ilyen játékkal a 3 komolyabb ellenfél ellen nem sokat fogunk érni. :S

Tigristank
11-szeres szorzó volt a magyar gyõzelemre?

antijuve
ezzel a gyõzelemmel 11-szeres pénzt kaszáltam 😄.szépséghiba h csak 200-at raktam fel 😄

ups and downs

antijuve
GYÕZTÜNK!!!!!!! 😄D

ups and downs

Zsófy
Akkor most elkezdem szarul érezni magam... és még az AVATAROD sem dicsérem meg😊 😛

Freedom88
Ez fasza, majd 1 óra elment telefonálással...
Kollegával most beszéltem majd 30percet, még szerencse õ hivott😄

T.T.

Tigristank
Hirtelen hangtalanra van állítva, és sajnos nem hallom meg. 😄

Freedom88
nézzük akkó itt

T.T.

antijuve
Gib's uns MUNITIOON!!!!!

nincs hol

ups and downs

antijuve
és amikor Z ügynök hív akkor hirtelen kikapcsolódik vagy mi?😄

ups and downs

Tigristank
Nekem is bevan. -.-

Freedom88
szárnyas betétként ment a válasz

T.T.

Freedom88
most akkor nem nézzük meg a meccset vhol közösen? Van még rá idõ

T.T.

Freedom88
retek...szép befejezés a napnak újra

T.T.

antijuve
nekem legalább be van kapcsolva! 😄

ups and downs

antijuve
hát ha megerõszakolja a fantáziáját akkor mindenképp

ups and downs

Zsófy
Peet, köszönöm, rámfér még😊
A nyelvvizsgáról nem nagyon nyilatkoznék, egy egész feladatot (5betõ) az osztálytársam súgott le... Fele idõm azzal ment el, h a hátammal próbáltam meg kezdeni vmit, és nem szét köhögni az agyam... Fincsi volt hol hõemelkedéssel hol kis lázzal végigtolni (ja, és persze az ablak is nyitva volt...😊)

Zsófy
Free levél ment iwiwen!

Jeff Gordon
jóreggelt szakemberek,megjöttem én is 😄

free,felõlem mehetett volna a tali,tegnap bryan meg én azt beszéltük,hogy munkatársakkal sörözünk du. elején,aztán utána (kb 5 körül) nekem rendben ha ti is úgy gondoljátok.Így is volt,nagyon jól elvoltunk,rég nevettem ilyen sokat 😄

divatdrukkerek szerintem is sucks,Brawn GP elõtt azért le a kalappal,én nem gondoltam volna,amikor kiszállt a Honda és írták "hogy pedig jók lehettünk volna",hogy tényleg jók is lesznek.Mindazonáltal a Honda ezzel most befürdött,ha egész évben jó lesz ez a csapat,és miért is ne?

free,amikor belinkelted ez a linket,elég komolyan elgondolkoztam,hogy el kéne azért oda menni,ha van jegy,de aztán rájöttem,hogy ez már az új nightwish,és el nem tudom képzelni,hogy pl ez a csaj énekelje a Dark Chest of Wonders c számot pl,az,hogy meg meghallgassam az új albumukat (amirõl azért kb 2 szám tetszik) azért meg tényleg nem éri meg..Habár,ha jól emlékszem,amikor kijött az új album elsõ két száma (Amarath,Bye-bye beautiful) mindketten azt mondtátok nekem,h jó lesz ez még... de szerintem is,a régi jobb,sokkalta,legalábbis nálam😊

Zsófy,puszi,jobbulást.remélem jó lett a nyelvvizsgád😊

The only speedometer is in your head.

Tigristank
Tényleg jó, az is kiolvasható belõle, hogy "antijune". 😄

Tigristank
De gonosz vagy. 😄

Freedom88
mondom igen mondod h mondom h én mondom h mondod amit mondok

elkészültem, indultam, pá

T.T.

Freedom88
bocs h megszólaltam....

T.T.

Zsófy
Mondom, ha nem mondod.....

Na jó, asszem ez kib*szottul nem az én napom....
Bye....

Zsófy
Ha nem mondod akkor is lejön....

Zsófy
Elpirulóssmyle....

Freedom88
nem kioktatás, csak olyan laza oltás 😊)

hát komoly ez a Brawn GP tényleg.
Na adios, majd estefelé retek

T.T.

antijuve
ízlések és pofonok.nálam semmivel sem rosszabb az új mint a régi.De különbözünk 😊.

ups and downs

antijuve
nem szándékoztam kioktatni senkit :S

ups and downs

Freedom88
lol...laza oltás 😛

T.T.

Freedom88
nekem annyira nem jön be...régi klasszikus számaik hiányoznak. (pl: Come cover me)

T.T.

antijuve
köszi.de még nem vok topic 😄.úgyhogy csak avatarom van 😄

ups and downs

antijuve
mivel eddig egy albumok volt, nehéz is lenne 😊.asszem 12 szám van azon az albumon, abból nálam 7-8 nagyon bejövõs (nem csak h elmegy...), ami nem egy rossz arány 😊.és a többi se rossz.csak most épp nincs meg az album 😄

ups and downs

Freedom88
az újat annnyira nem szeretem, bár vannak jó számai, de közel nem annyi, mint a réginek.

T.T.

Zsófy
Tessik a bannerod😊

Zsófy
Akkor majd én zaklatlak <#nyes><#ravasz1>

antijuve
ha meg igen, nem veszem fel, ugye Gab? 😄

ups and downs