44995
F1CHL - Retro
-
#39435 kösz bazdmeg:D -
#39434 najó, akkor én is: JOBBULÁST :SSSFGEGHHEEHSS -
#39433 Hmmm... ismerős... hasonlít vmi siemensre sztem, amit régen akartam... De jóféle:D -
#39432 :S jobbulást!:) -
#39431 hűha...winújratelep -
#39430 na, akkor sztem most csupa negatív energiahullámok vannak a levegőben, ezért kergül meg minden műszaki kütyü :D -
#39429 tyűűű, ez jobb mint az enyim :).sőt, itt már nem indult újra a gép...napok óta :D.
a kérdéseket passzolom, mindenesetre ha a win reinstall előtt nem csinált ilyeneket, akkor lehet h vmi gebasz volt a feltelepítésnél. (de ez naon halvány tipp).a drivert tényleg próbáld ki -
#39428 Közben a héten a Samsung telefonom elkezdett megmarhulni, kikapcsol magától, megforditja a szineket, fehérséget mutat, épp aktuális lesz lecserélni a nyáron, MOSZ majd támogatja és veszek egy ilyet. Jó mi?! -
#39427 jobbulást -
#39426 van egy kis bibi a gépemmel,bár tudnám hogy mivel lehet megoldani,mert még sose volt ilyenem,és a furcsa,hogy azóta,mióta újratettük a rendszert.
két verzió van:
a,bekapcsolom,nem hallgatok folyamatosan zenét,mondjuk kb 15 percig nem,és utána automatikusan elmegy a hang,a wmp azt írja ki,hogy: nem tudja lejátszani a hangfájlt,mert probléma van a hangeszközzel.de 15p-el előtte még jó volt,és semmi különöset nem csináltam,ha itt hagynám a gépet és lemennék vmiért a közértbe,akkor is ez lenne.
b,esetkör pedig még jobb.egy hosszabb inaktivitás után tulajdonképpen lefagy az asztal.Pl,ha 15 percig nem ülök a gépnél,és utána meg akarok nézni vmit,akkor restartolni kell,mert az asztal nem müködik,se a start menü,se a tálca,sőt a ctrl+alt+del se jön be:S only reset...
most az első állt be,úgyhogy reboot lesz.
másodikkal kapcsolatban videókártya driverre gyanakodom,ám nem biztos,majd meglássuk.
gondoltam megkérdem,hasonló volt-e nektek,de gondolom nem:) -
#39425 omm, bocs...Szia! -
#39424 kérek egy injekciót a térdembe, bedurrant és fáj. Ilyen fájdalomcsillapitó jelleggel -
#39423 Picit meglepődtem, h 17 új üzi van:D:D...
Szia Freecske! Miért kell házidokihoz menned?:S -
#39422 pesten leszek keddtől elvileg egészen hétfőig, aztán hatósági már csak ha minden jól alakul. Omm, ja akkor lehet róla szó -
#39421 jó lenne,de a holnapit még ki se nyitottam,és hát abból az az egy dobás lesz,úgyhogy arra megy el az este..
de mondjuk jövőhét péntek v. szombat? akkor már te is túl leszel kettőn,nekem is lesz kis lélegzetvételnyi időm,vagy akkor nem vagy Pesten? -
#39420 Itt az ÖBB-s. Zene is qrva jó..Nekem nagyon bejön...és vannak benne qrva nagy igazságok az mv élettel kapcsolatban... -
#39419 majd csinálok, F1CHL filingeset :) -
#39418 a mozdonyvezetők tényleg azok, tényleg mozdonyvezetők.
Hát attól h a filmben szerepel nem biztos h ért is hozzá:)) Nem függ össze a kettő. Van egy német változata is, de azt még nem találtam meg, az sokkal jobb lett, mondjuk a magyar a német alapján készült. Koppintás rulz
TALENT?!?!?!?!?! JÉZus kalap szar...
Nekünk most lett Fradiban személyvonatunk is Győr felé ilyennel, szóval majd viszek a vezénylőnek vmit, úgyis ismerem és akkor meglesz rá tipusom és ezzel rohangálok majd, na persze vizsgázni kell előtte:)
hát gyere, igyunk meg egy sört vhol... -
#39417 LOL :D
hát ja, elhiszem.a film kicsit tényleg..hát...hát lehetne jobb is :D.Free, majd csinálj inkább te egy ilyen videót, hátha kapsz pluszpénzt érte :D -
#39416 hát ö-ö,szóval tényleg az,már bocs:))
bár a Desiro tetszett benne nagyon,jó kis vonat,igaz sose vezettem,de az még hagyján,nem is ültem rajta :D de külsőre nagyon tetszik,de a pálmát ez viszi nálam itthon
jah,és tök jó,hogy a vidiben ezekből a tipusokból is a jobbakat mutatják konkrétan az országban alig találni olyat,ami nincs teljesen lepukkanva és összefirkálva,pedig jó kis elővárosi szerelvény lehetne... de itt mindent tönkretesznek.
amúgy ez fickó látszik nagyon ért hozzá (mondjuk tőlem biztos jobban), ez színész v. tényleg mv?:))
bocs a hosszú válaszért,unatkozom,és már elég volt az orvosok jogából:S -
#39415 húú micsoda videó :DD de a "szép a vasutas élet" az az über :DD -
#39414 nem, még nem :D -
#39413 ezt mutattam már? veszélyesen szar:) -
#39412 szombaton h lehet? na lol -
#39411 nekem dettó,annyi eltéréssel,hogy szombat-hétfő.
sok sikert hozzájuk
amúgy szevasz -
#39410 cs -
#39409 hali -
#39408 re
Sajnos haza kellett jönnöm, nem lehetett bent maradni, vmiért kiadják a szobákat. Fuck! Meg legalább délelőtt meglátogatom a háziorvosom magánrendelésen, ez legalább jól jött...
Kivagyok teljesen....hétfő vizsga...kedd vizsga -
#39407 oké -
#39406 én vizsgázok holnap,szóval be tudom adni,ha gondolod,de viszont 12kor kezdődik,1ig eltart,leghamarabb is kb fél2kor tudom felvinni. -
#39405 hát holnap már kell -
#39404 mikorra kéne neked?:) -
#39403 :DD leleményes :)
azért mert kéne az alkotmányjog könyv :) -
#39402 sziasztok
bryan,miért kerestél tegnap? bocs h nem vártalak meg,de ma korán keltem munka+tanulás miatt
hoztam mára is egy viccet:
Egy férfi Texasba költözött és vett egy farmertől egy szamarat 100 dollárért. A farmer megígérte, hogy másnap elviszi hozzá az állatot. Másnap megjelenik a férfi szamár nélkül:
- Elnézést, uram, de megdöglött a szamár.
- Akkor adja vissza a pénzemet! - mondja a vevő.
- Sajnos már elköltöttem.
- Akkor hozza el hozzám a döglött szamarat!
- Mit akar csinálni vele? - kérdi csodálkozva a farmer.
- Kisorsolom tombolán.
- Dehát ez lehetetlen! Egy döglött állatot kisorsolni?
- Nyugi, nem fogják tudni, hogy döglött.
Eltelik egy hónap, a farmer összetalálkozik a férfival:
- Mi lett végül a döglött szamárral? - kérdezi.
- Eladtam 500 sorsjegyet, darabját 2 dollárért, és nyertem 898 dollárt.
- Senki nem reklamált?
- Csak az az egy ember, aki nyert, de neki visszaadtam a 2 dollárját. -
#39401 Hmmm... jól hangzik... de nem próbálnám:D -
#39400 kösz -
#39399 európai közjog -
#39398 szerintem nem lett rossz,hát majd meglátjuk.Hármastól adják meg,egyes-kettes bukta.. remélem sikerül:)
neked sok sikert mára:) -
#39397 ahhhammmm -
#39396 Jesszus... erről hallottam, de nem ennyire részletesen... Mi lesz a következő lépés? 10 éves kor alatt az ember oviba járjon?! Ezzel a tanulási időszakot is kitolják... lesz 40 éves, mire kijön az egyetemről...