44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    kösz bazdmeg:D
  • antijuve
    najó, akkor én is: JOBBULÁST :SSSFGEGHHEEHSS
  • Zsófy
    Hmmm... ismerős... hasonlít vmi siemensre sztem, amit régen akartam... De jóféle:D
  • Zsófy
    :S jobbulást!:)
  • Freedom88
    hűha...winújratelep
  • antijuve
    na, akkor sztem most csupa negatív energiahullámok vannak a levegőben, ezért kergül meg minden műszaki kütyü :D
  • antijuve
    tyűűű, ez jobb mint az enyim :).sőt, itt már nem indult újra a gép...napok óta :D.
    a kérdéseket passzolom, mindenesetre ha a win reinstall előtt nem csinált ilyeneket, akkor lehet h vmi gebasz volt a feltelepítésnél. (de ez naon halvány tipp).a drivert tényleg próbáld ki
  • Freedom88
    Közben a héten a Samsung telefonom elkezdett megmarhulni, kikapcsol magától, megforditja a szineket, fehérséget mutat, épp aktuális lesz lecserélni a nyáron, MOSZ majd támogatja és veszek egy ilyet. Jó mi?!
  • Jeff Gordon
    jobbulást
  • Jeff Gordon
    van egy kis bibi a gépemmel,bár tudnám hogy mivel lehet megoldani,mert még sose volt ilyenem,és a furcsa,hogy azóta,mióta újratettük a rendszert.
    két verzió van:
    a,bekapcsolom,nem hallgatok folyamatosan zenét,mondjuk kb 15 percig nem,és utána automatikusan elmegy a hang,a wmp azt írja ki,hogy: nem tudja lejátszani a hangfájlt,mert probléma van a hangeszközzel.de 15p-el előtte még jó volt,és semmi különöset nem csináltam,ha itt hagynám a gépet és lemennék vmiért a közértbe,akkor is ez lenne.

b,esetkör pedig még jobb.egy hosszabb inaktivitás után tulajdonképpen lefagy az asztal.Pl,ha 15 percig nem ülök a gépnél,és utána meg akarok nézni vmit,akkor restartolni kell,mert az asztal nem müködik,se a start menü,se a tálca,sőt a ctrl+alt+del se jön be:S only reset...

most az első állt be,úgyhogy reboot lesz.
    másodikkal kapcsolatban videókártya driverre gyanakodom,ám nem biztos,majd meglássuk.

gondoltam megkérdem,hasonló volt-e nektek,de gondolom nem:)
  • Freedom88
    omm, bocs...Szia!
  • Freedom88
    kérek egy injekciót a térdembe, bedurrant és fáj. Ilyen fájdalomcsillapitó jelleggel
  • Zsófy
    Picit meglepődtem, h 17 új üzi van:D:D...

Szia Freecske! Miért kell házidokihoz menned?:S
  • Freedom88
    pesten leszek keddtől elvileg egészen hétfőig, aztán hatósági már csak ha minden jól alakul. Omm, ja akkor lehet róla szó
  • Jeff Gordon
    jó lenne,de a holnapit még ki se nyitottam,és hát abból az az egy dobás lesz,úgyhogy arra megy el az este..
    de mondjuk jövőhét péntek v. szombat? akkor már te is túl leszel kettőn,nekem is lesz kis lélegzetvételnyi időm,vagy akkor nem vagy Pesten?
  • Freedom88
    Itt az ÖBB-s. Zene is qrva jó..Nekem nagyon bejön...és vannak benne qrva nagy igazságok az mv élettel kapcsolatban...
  • Freedom88
    majd csinálok, F1CHL filingeset :)
  • Freedom88
    a mozdonyvezetők tényleg azok, tényleg mozdonyvezetők.
    Hát attól h a filmben szerepel nem biztos h ért is hozzá:)) Nem függ össze a kettő. Van egy német változata is, de azt még nem találtam meg, az sokkal jobb lett, mondjuk a magyar a német alapján készült. Koppintás rulz
    TALENT?!?!?!?!?! JÉZus kalap szar...
    Nekünk most lett Fradiban személyvonatunk is Győr felé ilyennel, szóval majd viszek a vezénylőnek vmit, úgyis ismerem és akkor meglesz rá tipusom és ezzel rohangálok majd, na persze vizsgázni kell előtte:)

hát gyere, igyunk meg egy sört vhol...
  • antijuve
    LOL :D
    hát ja, elhiszem.a film kicsit tényleg..hát...hát lehetne jobb is :D.Free, majd csinálj inkább te egy ilyen videót, hátha kapsz pluszpénzt érte :D
  • Jeff Gordon
    hát ö-ö,szóval tényleg az,már bocs:))
    bár a Desiro tetszett benne nagyon,jó kis vonat,igaz sose vezettem,de az még hagyján,nem is ültem rajta :D de külsőre nagyon tetszik,de a pálmát ez viszi nálam itthon

jah,és tök jó,hogy a vidiben ezekből a tipusokból is a jobbakat mutatják konkrétan az országban alig találni olyat,ami nincs teljesen lepukkanva és összefirkálva,pedig jó kis elővárosi szerelvény lehetne... de itt mindent tönkretesznek.

amúgy ez fickó látszik nagyon ért hozzá (mondjuk tőlem biztos jobban), ez színész v. tényleg mv?:))
    bocs a hosszú válaszért,unatkozom,és már elég volt az orvosok jogából:S
  • antijuve
    húú micsoda videó :DD de a "szép a vasutas élet" az az über :DD
  • antijuve
    nem, még nem :D
  • Freedom88
    ezt mutattam már? veszélyesen szar:)
  • Freedom88
    szombaton h lehet? na lol
  • Jeff Gordon
    nekem dettó,annyi eltéréssel,hogy szombat-hétfő.
    sok sikert hozzájuk
    amúgy szevasz
  • Freedom88
    cs
  • antijuve
    hali
  • Freedom88
    re
    Sajnos haza kellett jönnöm, nem lehetett bent maradni, vmiért kiadják a szobákat. Fuck! Meg legalább délelőtt meglátogatom a háziorvosom magánrendelésen, ez legalább jól jött...
    Kivagyok teljesen....hétfő vizsga...kedd vizsga
  • antijuve
    oké
  • Jeff Gordon
    én vizsgázok holnap,szóval be tudom adni,ha gondolod,de viszont 12kor kezdődik,1ig eltart,leghamarabb is kb fél2kor tudom felvinni.
  • antijuve
    hát holnap már kell
  • Jeff Gordon
    mikorra kéne neked?:)
  • antijuve
    :DD leleményes :)

azért mert kéne az alkotmányjog könyv :)
  • Jeff Gordon
    sziasztok
    bryan,miért kerestél tegnap? bocs h nem vártalak meg,de ma korán keltem munka+tanulás miatt

hoztam mára is egy viccet:

Egy férfi Texasba költözött és vett egy farmertől egy szamarat 100 dollárért. A farmer megígérte, hogy másnap elviszi hozzá az állatot. Másnap megjelenik a férfi szamár nélkül:
    - Elnézést, uram, de megdöglött a szamár.
    - Akkor adja vissza a pénzemet! - mondja a vevő.
    - Sajnos már elköltöttem.
    - Akkor hozza el hozzám a döglött szamarat!
    - Mit akar csinálni vele? - kérdi csodálkozva a farmer.
    - Kisorsolom tombolán.
    - Dehát ez lehetetlen! Egy döglött állatot kisorsolni?
    - Nyugi, nem fogják tudni, hogy döglött.
    Eltelik egy hónap, a farmer összetalálkozik a férfival:
    - Mi lett végül a döglött szamárral? - kérdezi.
    - Eladtam 500 sorsjegyet, darabját 2 dollárért, és nyertem 898 dollárt.
    - Senki nem reklamált?
    - Csak az az egy ember, aki nyert, de neki visszaadtam a 2 dollárját.
  • Zsófy
    Hmmm... jól hangzik... de nem próbálnám:D
  • antijuve
    kösz
  • Jeff Gordon
    európai közjog
  • Jeff Gordon
    szerintem nem lett rossz,hát majd meglátjuk.Hármastól adják meg,egyes-kettes bukta.. remélem sikerül:)

neked sok sikert mára:)
  • Zsófy
    ahhhammmm
  • Zsófy
    Jesszus... erről hallottam, de nem ennyire részletesen... Mi lesz a következő lépés? 10 éves kor alatt az ember oviba járjon?! Ezzel a tanulási időszakot is kitolják... lesz 40 éves, mire kijön az egyetemről...