F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
- <11:27>11:27> <ksgy> 'mer' rákapcsollak a transzformátorra, azt' anyádig vezetlek a hálózatban, az meg majd csak nézd, hogy milyen
<11:27>11:27> <ksgy>ismerõs a szellemkép a tévén.'
😊)
T.T.
Melyik a jobb? fogalmam sincs. IC-vel jó rohangálni, de ott aztán észnél kell lenni, meg menni mint az ökör, ha késés van rögtön baszogatnak a fõnökök h miért is késtél stb. Személyvonatnál nincs ilyen, ott basznak rád egy jó nagyot, aztán amikor mész-mész😊
Asszem BpNyugati-Vác között olyan 6-8szor teszik meg egy nap. Oda-vissza. Unalmas és sztem fárasztó. Kicsivel nagyobb távolság jobb.
Én azért ha választani kell akkor IC.
T.T.
Remélem tudsz jönni akkor, mert király lenne.
T.T.
Free.
Április 23-án csütörtök reggel 5-30-as IC véletlen nem a kárász? Kár h nem hétfõn mész,akkor én is azzal szoktam😊
Amúgy lenne egy fura kérdésem,IC-n jobb lenni,vagy személyvonaton? Azon gondolkoztam tegnap,hogy akit pl beosztanak egy személyre,és egy Göd-Vác vonalra tesznek,az egy 10 órás szolgálatban,vajon hányszor teheti meg azt az utat... hát nem lehet valami izgalmas :S
The only speedometer is in your head.
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
háhá,ez nagyon jó,de az a baj,h igaz.Utolsó mondat: "Magyarország?! én most leiszom magam" 😄
Na asszem tépek alvadni, holnap akkor Zsóf ahogy megbeszéltük, majd azért csörgetlek merre is jársz. Ha van vmi nyugodtan hivhatsz, headset be lesz üzemelve...
Jó éjt mindenkinek! Sziasztok!
T.T.
T.T.
Inkább adok egy foszforeszkálós mellényt (ha minden igaz), csak majd holnap kérdezz rá....
Van ilyen is...
Amirõl tudok igaz az eredeti, akkor a tyúkszaros😊 ami tök jó...akkor a suzukist, máv-sat, meg most ezt a BME-set. Ebbõl a Suzuki és a MÁVos is érint
T.T.
T.T.
"Nincs tavaszi szünetem, nem vagyok bölcsész és nem hordok fehér köpenyt. A világ egyik legszebb és leginkább süllyedõ egyetemére járok, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolkok, amikor azt mondom: matek pót-pót zh. A Neptun kódom helyettesíti a kereszt- és a vezetéknevem, és nem örülök, ha egy kalap alá vesznek az építészekkel. Büszkén gondolok a Mechanika tanszéken szerzett összes kreditemre, a házik megmentõire, Pali bácsira, Cseh Lacira. Szeretem a kolis bulikat, a Drönköt, a hentesnél a sült kolbászt, a reghetet és a diplomám értékét. Itt tanulok az ország szívében. Az egy napra jutó házik számában mi vagyunk a császárok, és igenis, az egyetemet nyolc éven belül is el lehet végezni. BME, én így szeretlek! ()"
T.T.
😄D
T.T.
ups and downs
Hát nem tudom, igazából max technikai sportokról lehetne irni, mert mondjuk teniszt kevesen nézünk, én se mindig, mert egyszerüen nincs idõm rá. most talán Putnokon lesz, aztán májusba semmi. Júniusba meg még TV se lesz az albérletbe, szóval F1-et majd nézem mindig vkinél 😄
T.T.