F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
hát ez meg mi az isten?

ups and downs

Freedom88

T.T.

Freedom88
mai mIRC-es beszélgetés az iNDEXF1 szobában:
- <11:27> <ksgy> 'mer' rákapcsollak a transzformátorra, azt' anyádig vezetlek a hálózatban, az meg majd csak nézd, hogy milyen
<11:27> <ksgy>ismerõs a szellemkép a tévén.'

😊)

T.T.

Freedom88
Lehet h az nem tudom, de nekem 5:30kor van a jelentkezésem, az IC meg 6:30 körül indul Miskolcról és úgy megyek fel Pestre, majd vissza asszem fél 1 körül jövünk vagy hogy. Szóval nem azon leszek.
Melyik a jobb? fogalmam sincs. IC-vel jó rohangálni, de ott aztán észnél kell lenni, meg menni mint az ökör, ha késés van rögtön baszogatnak a fõnökök h miért is késtél stb. Személyvonatnál nincs ilyen, ott basznak rád egy jó nagyot, aztán amikor mész-mész😊
Asszem BpNyugati-Vác között olyan 6-8szor teszik meg egy nap. Oda-vissza. Unalmas és sztem fárasztó. Kicsivel nagyobb távolság jobb.
Én azért ha választani kell akkor IC.

T.T.

Freedom88
jóreggelt. Akkor viszem a szervizbe, mikor a 45000km-s kötelezõ javitás is lesz, vagyis a szabadhétvégémen azaz április 18.
Remélem tudsz jönni akkor, mert király lenne.

T.T.

antijuve

ilyeneken gondolkozni

ups and downs

Jeff Gordon
jóreggelt
Free.
Április 23-án csütörtök reggel 5-30-as IC véletlen nem a kárász? Kár h nem hétfõn mész,akkor én is azzal szoktam😊
Amúgy lenne egy fura kérdésem,IC-n jobb lenni,vagy személyvonaton? Azon gondolkoztam tegnap,hogy akit pl beosztanak egy személyre,és egy Göd-Vác vonalra tesznek,az egy 10 órás szolgálatban,vajon hányszor teheti meg azt az utat... hát nem lehet valami izgalmas :S

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Wow... mikor?

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

antijuve
OJJJÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ups and downs

Freedom88
Na most már még biztosabb h menni kell a szervizbe, mert küldtek egy levelet a Suzukitól h ellenõrizzék a csomagtartóban vmi rozsdásodást. nem hittem volna h megkeresnek, de aztán mégis😊

T.T.

Freedom88
antijuve
Szervusz!

ups and downs

Freedom88
jóreggelt Putnokról.

T.T.

Zsófy
PFfff<#idiota> de most már itt is süt a nap😊

antijuve
mert Érd sötét hely<#csodalk>

ups and downs

Zsófy
Hát ha nálatok az volt, akkor jó nektek😊 Úgy látszik, ide Érdre nem ért el😄😄

Tigristank
Ragyogó napsütés volt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zsófy
Meg tudlak érteni, ha most szürkeség és undok idõ van kinn, milyen lehetett 2 órája?:S

Jeff Gordon
ma reggel nagy fáradtságra ébredtem,semmi kedvem menni sehova,de sajnos muszáj,tehát szép napot mindenkinek

Zsófy
OMG<#wow1>

Zsófy
Az most nekem is jól esne😊

Tigristank
<#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Legalább megvolt a látványosság a mai napra is. 😛

antijuve
jó nap volt...

ups and downs

Jeff Gordon
jó napot
háhá,ez nagyon jó,de az a baj,h igaz.Utolsó mondat: "Magyarország?! én most leiszom magam" 😄

Zsófy
Reggelt😊 Megyek tojást enni vmilyen formában😊

Freedom88
jóreggelt kivánok

T.T.

Zsófy
Jóccak, szép álmokat!

Freedom88
jobbis. 😊

Na asszem tépek alvadni, holnap akkor Zsóf ahogy megbeszéltük, majd azért csörgetlek merre is jársz. Ha van vmi nyugodtan hivhatsz, headset be lesz üzemelve...

Jó éjt mindenkinek! Sziasztok!

T.T.

Zsófy
Asszem inkább írok emlékeztetõt...😄

Freedom88
nem kell ennyire csak úgy a szokásos. Jólvan rá fogok kérdezni, Te meg h cipõt hozzam el a javitóból, mert én hülye elfelejtem és kell Nagyimnak.

T.T.

Zsófy
Pfff....Ennyire kell a pénz/ennyire szar voltam????
Inkább adok egy foszforeszkálós mellényt (ha minden igaz), csak majd holnap kérdezz rá....

Freedom88
semmi gond, 5000ért megbocsátok 😊

T.T.

Zsófy
Jah, boccs😊

Freedom88
#35058ban a tyúkszaros irásomkor erre gondoltam, ez is tetszik 😊

T.T.

Zsófy
Nagyon sok ilyen szöveget tolnak...
Van ilyen is...

antijuve
sztem is 😛

ups and downs

Freedom88
sokat nem olvastam még.
Amirõl tudok igaz az eredeti, akkor a tyúkszaros😊 ami tök jó...akkor a suzukist, máv-sat, meg most ezt a BME-set. Ebbõl a Suzuki és a MÁVos is érint

T.T.

Tigristank
Szerintem meg 1 kicsit túlzásba viszik már.

Freedom88
nekem nagyon tetszenek ezek..persze ha ötletes és frappáns. A vasutas épp illik rám, mert abban a fütõházban fogok remélhetõleg dolgozni

T.T.

antijuve
"Büszkén gondolok a viccek királyára, Zolira" 😄

ups and downs

Tigristank
Ilyet a mi egyetemünkkel is kitalált már valaki. 😊

Freedom88
BME szöveg:

"Nincs tavaszi szünetem, nem vagyok bölcsész és nem hordok fehér köpenyt. A világ egyik legszebb és leginkább süllyedõ egyetemére járok, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolkok, amikor azt mondom: matek pót-pót zh. A Neptun kódom helyettesíti a kereszt- és a vezetéknevem, és nem örülök, ha egy kalap alá vesznek az építészekkel. Büszkén gondolok a Mechanika tanszéken szerzett összes kreditemre, a házik megmentõire, Pali bácsira, Cseh Lacira. Szeretem a kolis bulikat, a Drönköt, a hentesnél a sült kolbászt, a reghetet és a diplomám értékét. Itt tanulok az ország szívében. Az egy napra jutó házik számában mi vagyunk a császárok, és igenis, az egyetemet nyolc éven belül is el lehet végezni. BME, én így szeretlek! ()"

T.T.

antijuve
hihi

ups and downs

Zsófy
Köszi, majd meglátom (tûsarkúba is tudok vezetni, csak kicsit kényelmetlen😛😊)

Freedom88
meglátjuk

T.T.

Freedom88
Nincs aktatáskám, nem vagyok gazdag és nem hordok öltönyt. A világ egyik legbonyolultabb és legnehezebben megtanulható utasítását alkalmazom, és rajtam kívül még négyezren tudják, mire gondolok, amikor azt mondom „lassújel". A busz megelõzi a vonatomat, és szeretem, ha az utasok tõlem kérdezik, hogy „Már megint miért késünk?”. Megvetéssel gondolok Gaskó Istvánra, a VDSzSz-re, az NKH-ra, és az egész szakadt mozdonyparkra. Nem szeretem a hajnali kezdéseket, a rövid szolgálatokat, a gyenge mozdonyokat és az értetlen utasokat. Itt dolgozom az ország szívében, mégis a legszarabb vonatokat kapjuk meg. Kelebia felé mi vagyunk a császárok, de már nagyon unjuk azt a vonalat! Fradi fûtõház én így szeretlek!!

😄D

T.T.

antijuve
hát ja, teniszt én nézem, meg Peet még tudja nagyjából a dörgést, meg Te, aztán slusszpassz...de focit mondjuk sokan nézzük (most nem arra gondoltam h minden meccs után, hanem mondjuk egy BL negyeddöntõ kört követõen...).Hát majd meglátjuk, de tech.sportokról mindenképp lehet

ups and downs

Freedom88
kihasználhatjuk persze. Hát azért közel nem egyértelmü a dolog, mert most a mexicóban azért Prialux megszorongatta a Seatokat. csak nem tudott hol elõzni.
Hát nem tudom, igazából max technikai sportokról lehetne irni, mert mondjuk teniszt kevesen nézünk, én se mindig, mert egyszerüen nincs idõm rá. most talán Putnokon lesz, aztán májusba semmi. Júniusba meg még TV se lesz az albérletbe, szóval F1-et majd nézem mindig vkinél 😄

T.T.

antijuve
akár.én olykor megnézem, ha épp eszembe jut, csak sajna most eléggé egyértelmû a dolog :S.de ha írsz, talán többen rákapnak a dologra.Lehet MotoGP is, de én nem csak technikai sportágakra gondoltam.Most úgysincs nagyon használva a honlap, hát akkor mért ne használjuk ki?😊.

ups and downs