44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    MSNen nemtom mikor leszek, de [email protected] :)
  • Zsófy
    Persze, küld csak át:) Amúgy mikorra kell?
  • antijuve
    miért nem viszed el a Hakone-ba a Gyöngyösi utcánál?Én a jogelmélet 80 oldalát ott nyomtattam ki, és 500 FT-ból megvolt.
  • Jeff Gordon
    nagyon köszi zsófy,előre is hálás köszönetem érte,akkor este küldhetek pár anyagot?:S
  • Zsófy
    Jajj, ezt leírom: :)
    Tegnap grilleztünk... Hallottam vmi szirénát, erre beszól egy ilyet Tibi: na jönnek a tűzoltók. Mondom: persze. Hát jöttek is:D... Elmennek a ház előtt, nézik, h ég a grill, majd visszafele megállnak, és megkérdezik: "jóban vannak önök a szomszédokkal?" Hát én akkorát néztem, h kihívták ránk Őket, vagy mi?! Aztán kérdezték, h kész-e a kaja. Mondom: nem, majd később. Elkezdik: oké, téves riasztás, visszamentek. Közben még megjelentek bátyámék rendőrpólóba, és kérdezték, h mivan, meg mittomén:D... Hát 10 perc múlva jönnek vissza a tűzoltók (kiderült, h a szomszédba hívták őket, mert vmi öreg néni begyújtotta a szemetét, vagy mi:)... Megálltak előttünk, lerendezték, majd egy jó 20 percet dumáltunk velük a kapuba:D Vicces volt... Persze anyám megkajáltatta őket, aztán kapták a következő riasztást... Annyira vicces volt, komolyan:D:D
  • Zsófy
    Hát erre nem visszadobja?!.... De itt nincs olyan opció, h "vissza a feladónak"... ezt benézte:D
  • Zsófy
    Freecseknek egy nagy kalap sz*rt kívánok (nekem is mindig ezt mondta anyu vizsgák előtt, és jobban ment:))
  • Zsófy
    Jóreggelt!

Peet, ha sokat kell nyomtatni, küldd el nekem, én továbbküldöm anyumnak, és ha gondolod, vmikor ütközünk, és odaadom:)
  • Jeff Gordon
    hát igen,a Rangersnek nagyon örülök,igazából ott lettek bajnokok,hogy legyőzték a Celticet nem rég hazai pályán,bár után rögtön x-eltek egyet,azt hittem el fog úszni,de mégse.
    Newcastle-ért nagyon kár,remélem visszajutnak,bár nem lesz könnyű:(
  • antijuve
    Bajnok a Rangers, a Newcastle pedig búcsúzott a PL-től.
  • Jeff Gordon
    azért köszi.
    majd kinyomtatok mindent pénzért,más választásom nincsen sajnos
  • Jeff Gordon
    újraraktam,hát semmi változás,a zörej nem szűnt meg,így mára gép kikapcs.
    további szép estét
  • antijuve
    sajna nálunk se jó a nyomtató, úgyhogy nem tudok segíteni ilyen téren :(.
  • Jeff Gordon
    le se lehet törölni... :S f*sza.
    ráadásul a gép úgy zúg,hogy tanulni lehetetlen tőle,mert idegesít,csak az a baj,hogy gépen van az anyag.Jah,hát nyomtatóban meg már nincs annyi festék.. úgyhogy remek,minden adott egy újabb sikeres vizsgaidőszakhoz.

jó utat free,neked több sikert mint nekem van ezzel..
  • antijuve
    és sok sikert!!
  • antijuve
    pá.majd gyere
  • Freedom88
    Na mentem! Sziasztok!
  • Freedom88
    Hajj, már megint pakolás stb. lassan indulás Szombathelyre. Holnap 10:00tól kezdődik a halál aztán folytatás kedden 8:00.
    Elvileg 13:00s IC-vel szeretnék hazajönni kedden. Ha nincs semmi buktató.

Zsóf: ha gondolod ha nem tök mind1, kocsi Kelenföldön lesz. Mondjuk most nem az épület előtt hanem egy mellékutcában, de ha gondolod...csak irj sms-t róla vagy nem tudom. Ha nem nem. Az se érdekes. Csak tudjak róla ha változás van. Köszi.
  • antijuve
    ganajj egy futam volt
  • Freedom88
    SB-n bejött a tipp!:) Zsóf, tök jó dolog futam közbe vasalni, ma kipróbáltam, nem olyan vészes...jaj, már annyira szervezik az életem a vizsgák után, de hát ahhoz sikerülni kell, már mindent szereznek nekem, NEM AKAROM! elsőnek a feladat és aztán a szórakozás
  • Freedom88
    Na GO Button, GO Kimi!
  • Freedom88
    hát ja, én még délután elolvasok egy részt az egyik könyvemből, meg a vonaton és ennyi. Többet nem kivánok tanuini a vizsgára. Ami lesz lesz. Kész.
  • Jeff Gordon
    amúgy jó reggelt mindenkinek,aki alvás helyett a tanulást választotta így május vége felé:) és természetesen a többieknek is.
  • Jeff Gordon
    nem,én is akkor keltem:)
  • Zsófy
    ezt benéztem:D
  • Freedom88
    nem fizetünk érte semmit
  • Zsófy
    Neked is... így kelés után 5 órával... (nyertem )
  • Freedom88
    jóreggelt igy 3 órával a kelés után
  • antijuve
    Peti, át tod küldeni akkor azt az összefoglaló anyagot?:)
  • Freedom88
    király!:)
  • Freedom88
    igen:DDD
  • antijuve
    "Nagy meglepetés lenne, de nem lennék meglepődve" :DD
  • antijuve
    Jó, akkor nem fogunk MC-ben lakni..de csak ezért, mert nincs vasút :P
  • Freedom88
    aztán ha fúj a szél?! beledöglünk...másik meg, nincs vasút a közelben, nem tudok élni nélküle:)
  • antijuve
    Toyota 1-2
  • antijuve
    oké, akkor vegyünk közösen egy lakást :D.de egy yacht is simán megteszi :D
  • Freedom88
    én is!!!:) Szomszéd...
  • antijuve
    csá Lujza!!
  • antijuve
    Monte-Carloban akarok lakni!!! :)
  • antijuve
    húú nem játszol az RTL-el?50.000 FT-os utalványt lehet nyerni a GP Shopnál :D