F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
T.T.
pl most kedden van egy óra szünetem két óra között.szépen vártam 1 órát, majd mire elkezdõdött volna a következõ óra, kiírták h "a mai óra elmarad".Hát fasza, vártam egy órát, hogy hazamehessek 😄
ups and downs
21:00ra kell mennem dolgozni, erre a vonatom 21:13ra ér fel, muszáj a korábbival bemenni ami már 19:13ra fent van Ms-en. Tök jó lesz 1,5órát várni a nagy semmire...
T.T.
The only speedometer is in your head.
- Semmi. Egyiket sem kritizálni kell, hanem bejutni közéjük.
ups and downs
T.T.
ups and downs
T.T.
grt button
divatdrukkerek menjenek a sunyiba..
és két viccet (második klasszikus,sztem ismeritek):
1.A fiatal ügyvéd vesz egy BMW-t. Hazafelé tartva az autószalonból száguldozik az országúton. A kocsi felugrik kétszázra, ám az ügyvéd késõn veszi észre, hogy az út elég élesen elkanyarodik. Beletapos a fékbe, de már túl késõ, a kocsi kipördül, és felkenõdik az út szélén álló óriási tölgyfára. Egy motoros, aki épp a kocsi mögött ment, látja a szörnyû balesetet, odamegy, hogy tud-e esetleg segíteni. De csak azt látja, hogy az ügyvéd szanaszét szakadt ruhában és könyékbõl leszakadt alkarral áll, és bámulja a roncsot. Észre sem veszi, hogy nincs karja, miközben így siránkozik:
- A kocsim! A gyönyörû kocsim!
A motoros erre megszólal:
- Ember, tényleg azt gondolja, hogy a kocsija miatt kéne aggódnia? Szerintem inkább a kezét nézze meg.
Az ügyvéd fásultan néz le a bal karjára, és meglátja a csonkot ami a kezébõl maradt. Egybõl elsápad és felsikolt:
- A Rolexem!
2.A Magyar Trabantos németországban autózik. Egyszer csak lefullad a kocsija az úton. A Trabantos kiszáll, és órákig bütyköli a kocsi motorját. Végül úgy dönt, hogy megállít valakit, és beviteti magát a legközelebbi városba. Pár perc múlva leint egy Ferrarist, aki vállalja, hogy bevontatja a kis Trabantot a legközelebbi szervízbe. Utána is kötik a kis autót az erõs sportkocsinak, és elkezdenek száguldani. A Trabantos nagyon élvezi a helyzetet, mivel még soha sem repesztett ilyen sebességgel. Félóra múlva elmegy melletük egy Porsche, és a sofõrje beint a Ferrarisnak. Nosza, a Ferraris begerjed, és maximális sebességre kapcsol. A Trabantos megijed, és ijedtében dudálni kezd hogy lassítsanak, de azok rá sem hederítenek. Elszáguldanak egy benzinkút mellett, ahol a benzinkutas rémülten nézi õket. Miután elmennek, gyorsan beszalad a házba, és áttelefonál a következõ kutasnak:
- Te, ezt látnod kell! Hárman versenyeznek! Egymás mellett egy Porsche és egy Ferrari, szorosan mögöttük pedig egy Trabant, amelyik dudál, mert nem hagyják elõzni!
ups and downs
T.T.
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Jelenleg csak klinikailag létezem, de az agyam meghalt a mai nap után 😊
ups and downs
grt a magyar válogatottnak,legyõzték a finneket,habár a jégkoronghoz nem értek,de azt tudom,h a finnek jók nagyon.
végre péntek,kedvenc napom már egy éve
ups and downs
Akartam egyébként,csak aztán elfelejtettem,de most így beugrott,ezek a Csibés képek Putnokon készültek?
Nekem már nem is üzensz semmit?😊 köszi
T.T.
hát ez a meccs nagyon jó volt,rég voltam válogatott,meg egyáltalán futball meccsen is,de most nagyon megérte,remek hangulat volt.Igaz a meccs elején volt egy balhé mellettünk,mert 5embernek elfoglalták a helyét,csak az volt a probléma,hogy meccskezdésre jöttek ki,nem tudom mit gondoltak,hogy majd meg lesz a helyük? hát rosszul gondolták,verekedtek vagy 5 percig,már kezdtem nézelõdni mikor jönnek a droidok,és ekkor rúgtuk az elsõt,utána nagy békesség lett😊)
hazafelé is érdekes volt,azt hittük lesz egy is balhé,de nem.Leérünk a peronra,és mindenki csoportosan szidta a BKV-t😊 ez így nem valami vicces,de ott az volt nagyon😄
Beszállunk az elsõ kocsiba,pont volt egy olyan szurkolói csapat akiknél volt dob,hát több se kellett.. sokáig nem indultunk.jött a dobszóló 😄 majd erre énekeltek valami BKV-t szidó dallamot.Nagyon jó volt mindenkinek a kedve a metroban,és kulturáltak voltak,nem szedték szét a metrot,lehet mert nyertünk?😄
Bryan,köszi a meccs infót
grt McLaren team :S
gab-zsófy,ti még nem is találkoztatok.