F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

antijuve

ups and downs

Freedom88
na én el dolgozni, sziasztok

T.T.

Freedom88
van hely otthagyni, mert a fütõháznak van saját belsõ parkolója, szóval biztonságban lenne szerencsére

T.T.

Freedom88
most ezért nem fogok felmenni csibével, autózok 80km-t. Van két reggel is, amire egyszerüen nincs vonatom, akkor jön Csibe elõtérbe. Most nem.

T.T.

antijuve
akkor ott kéne hagynia valahol nem?

ups and downs

antijuve
huhh mennyi "óra"..bocsi 😄

ups and downs

antijuve
várni én se szeretek.
pl most kedden van egy óra szünetem két óra között.szépen vártam 1 órát, majd mire elkezdõdött volna a következõ óra, kiírták h "a mai óra elmarad".Hát fasza, vártam egy órát, hogy hazamehessek 😄

ups and downs

Jeff Gordon
csibe?:S

Freedom88
h az a *******.
21:00ra kell mennem dolgozni, erre a vonatom 21:13ra ér fel, muszáj a korábbival bemenni ami már 19:13ra fent van Ms-en. Tök jó lesz 1,5órát várni a nagy semmire...

T.T.

antijuve
igen, kombinált. 😊
nagyszerû.akkor már csak 44.400 HUF-ot kell nyerned 😄

ups and downs

Freedom88
felsõ tizezer se mindig jó, de a vicc egyébként 😊))))

T.T.

Jeff Gordon
az szép.kombinált? én 600at nyertem vele😊 de csak egy 1e-t tettem fel én is belõle😊

antijuve
én már fel is raktam egy 1000-t.10 ropi ha bejön 😄

ups and downs

antijuve
légy ha gondolod 😊

ups and downs

antijuve
😊))

ups and downs

Jeff Gordon
- Mi a különbség a felsõ tízezer és a nõi lábak között?
- Semmi. Egyiket sem kritizálni kell, hanem bejutni közéjük.

Freedom88
legyek én is IQ fighter?😊)

T.T.

Jeff Gordon
szintén😊

antijuve
Istencsászár?pfff, na pl õmiatta is nem olvasom azt a topicot.mindig osztja az igét...borrzalmas.nekem bõven elég ha itt megdumáljuk 😊.nem kell IQ fighterekkel vitatkozni 😊

ups and downs

Freedom88
én csak röhögük rajtuk, néha mókás mikor a divatdrukkerek összecsapnak 😊 Ja meg istencsászár osztja az észt és h Hamilton mekkora császár, király...jó olvasgatni

T.T.

antijuve
Peti, megkaptam a bónuszt!TE?

ups and downs

antijuve
ne olvasd már azt a topikot 😄.csomó hülyeséget írnak, én tuti csak felhúznám magam 😄

ups and downs

Freedom88
forma1 topicba most jönnek rá, hogy szar a közvetités? Hát igen... Mondjuk tényleg gyalázat. Gyulai Balázs nagyon gyenge, Wéber aki ott van a szeren. Czollner nem tudom miért nem tud figyelni a TV-re meg a Live Timingra egyszerre. Sokkal jobb közvetitést tudna csinálni. Sajna holnap megint Palik+Czollner kettõs lesz, szóval agyhalál szokásosan...

T.T.

Freedom88
1. az qrva jó 😄D
2.-at ismertem

T.T.

Freedom88
hát vmit nagyon elbaszarintotak az biztos...Buttonnak azért én örülök

T.T.

Jeff Gordon
üdvözlet
grt button
divatdrukkerek menjenek a sunyiba..

és két viccet (második klasszikus,sztem ismeritek):
1.A fiatal ügyvéd vesz egy BMW-t. Hazafelé tartva az autószalonból száguldozik az országúton. A kocsi felugrik kétszázra, ám az ügyvéd késõn veszi észre, hogy az út elég élesen elkanyarodik. Beletapos a fékbe, de már túl késõ, a kocsi kipördül, és felkenõdik az út szélén álló óriási tölgyfára. Egy motoros, aki épp a kocsi mögött ment, látja a szörnyû balesetet, odamegy, hogy tud-e esetleg segíteni. De csak azt látja, hogy az ügyvéd szanaszét szakadt ruhában és könyékbõl leszakadt alkarral áll, és bámulja a roncsot. Észre sem veszi, hogy nincs karja, miközben így siránkozik:
- A kocsim! A gyönyörû kocsim!
A motoros erre megszólal:
- Ember, tényleg azt gondolja, hogy a kocsija miatt kéne aggódnia? Szerintem inkább a kezét nézze meg.
Az ügyvéd fásultan néz le a bal karjára, és meglátja a csonkot ami a kezébõl maradt. Egybõl elsápad és felsikolt:
- A Rolexem!

2.A Magyar Trabantos németországban autózik. Egyszer csak lefullad a kocsija az úton. A Trabantos kiszáll, és órákig bütyköli a kocsi motorját. Végül úgy dönt, hogy megállít valakit, és beviteti magát a legközelebbi városba. Pár perc múlva leint egy Ferrarist, aki vállalja, hogy bevontatja a kis Trabantot a legközelebbi szervízbe. Utána is kötik a kis autót az erõs sportkocsinak, és elkezdenek száguldani. A Trabantos nagyon élvezi a helyzetet, mivel még soha sem repesztett ilyen sebességgel. Félóra múlva elmegy melletük egy Porsche, és a sofõrje beint a Ferrarisnak. Nosza, a Ferraris begerjed, és maximális sebességre kapcsol. A Trabantos megijed, és ijedtében dudálni kezd hogy lassítsanak, de azok rá sem hederítenek. Elszáguldanak egy benzinkút mellett, ahol a benzinkutas rémülten nézi õket. Miután elmennek, gyorsan beszalad a házba, és áttelefonál a következõ kutasnak:
- Te, ezt látnod kell! Hárman versenyeznek! Egymás mellett egy Porsche és egy Ferrari, szorosan mögöttük pedig egy Trabant, amelyik dudál, mert nem hagyják elõzni!

antijuve
istenem Gatti..."good work Toyota F1 Team"...mintha õ lenne a csapatfõnök vagy mittomén...blöööeeee

ups and downs

antijuve
picsába..Ferkák mit mûveltek megint...BMW-k is...gány F1

ups and downs

Freedom88
Divatdrukkerek éljenek újra!😊
Button juhéé 😊

T.T.

Freedom88
reggeltet. Tegnapi Beugró megint qrva jó volt, olyanokat röhögtem rajta, h na na😊) Hamarosan kval, aztán este meg munka...

T.T.

Jeff Gordon
nagggyon jó 😄

jóéjt,sziasztok

Freedom88
jóreggelt. Huh, ez a nap elég volt. Reggel el Hidasnémetibe Miskolcról 67km, majd vissza Miskolcra, majd onnét fel Pestre gyorsvonattal, meg igaz vissza. 510km-t mentem...hulla én is, holnap folytatás

T.T.

Tigristank
😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
baszki és holnap is korán kell kelni..áááááááhhh csesszék meg h nem Újpesten bírnak kirándulni 😄

ups and downs

antijuve
*eszemben volt

ups and downs

antijuve
én meg már megint elfelejtettem tippelni...pedig eszembe volt.bár féligmeddig tudatos volt, mert gondoltam úgyis a BGP nyer, nekik meg nem szurkolok, szval nem nagyon raknám õket elsõ helyre, íg aztán sok pontot nem szereznék 😄.de ez még úgyis csak egy szabadedzés.

ups and downs

Tigristank
Persze pont most, amikor nem õket teszem meg f1híreken. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
Ferrarik feltámadtak?😄 FOR FERRARI!!!!!!!!!

ups and downs

antijuve
jaja grat a fiúknak, fõleg egy ilyen tragédia után.hokihoz én se értek, meg nem is nagyon szeretem, de a VB-n a magyar meccseket majd megnézem valszeg.A finnek tényleg jók, bár azt mondták 4 alapjátékosuk hiányzott, dehát akkor is... 😊

Jelenleg csak klinikailag létezem, de az agyam meghalt a mai nap után 😊

ups and downs

Jeff Gordon
jóregg

grt a magyar válogatottnak,legyõzték a finneket,habár a jégkoronghoz nem értek,de azt tudom,h a finnek jók nagyon.
végre péntek,kedvenc napom már egy éve

Freedom88
lololololol😊)))

T.T.

antijuve
nemtom melyik meccsen volt, talán a németek ellen?skandálták ezt az "Álljatok fel!!Álljatok fel!" rigmust, erre mögöttünk mondja vki, "Baszki, üljetek le ti" 😄

ups and downs

antijuve
TÜNTETTÉÉÉÉÉSS!!!!!

ups and downs

antijuve
A legjobb idõt Hitler autózta 😄DDDDDDDDDD

ups and downs

Freedom88
mindenkinek mindenkivel baja van.

Igen, ott készültek. Belsõ,külsõ, motormosás után

T.T.

Jeff Gordon
én túl fegyelmezett voltam,nem szidtam senkit,de nagyon jól éreztem magam ettõl független,amúgy sztem MÁV-val kevesebb embernek van baja,mint a BKV-vel.

Akartam egyébként,csak aztán elfelejtettem,de most így beugrott,ezek a Csibés képek Putnokon készültek?

Freedom88
de jó ilyenkor dolgozni a metrón, tökre élvezném 😊)) Remélem lesznek ilyen Fradi-DVSC meccs mikor viszem a szurkolókat és skandálják együtt a MÁV "dicsõítését"😊

Nekem már nem is üzensz semmit?😊 köszi

T.T.

Jeff Gordon
Sziasztok
hát ez a meccs nagyon jó volt,rég voltam válogatott,meg egyáltalán futball meccsen is,de most nagyon megérte,remek hangulat volt.Igaz a meccs elején volt egy balhé mellettünk,mert 5embernek elfoglalták a helyét,csak az volt a probléma,hogy meccskezdésre jöttek ki,nem tudom mit gondoltak,hogy majd meg lesz a helyük? hát rosszul gondolták,verekedtek vagy 5 percig,már kezdtem nézelõdni mikor jönnek a droidok,és ekkor rúgtuk az elsõt,utána nagy békesség lett😊)
hazafelé is érdekes volt,azt hittük lesz egy is balhé,de nem.Leérünk a peronra,és mindenki csoportosan szidta a BKV-t😊 ez így nem valami vicces,de ott az volt nagyon😄
Beszállunk az elsõ kocsiba,pont volt egy olyan szurkolói csapat akiknél volt dob,hát több se kellett.. sokáig nem indultunk.jött a dobszóló 😄 majd erre énekeltek valami BKV-t szidó dallamot.Nagyon jó volt mindenkinek a kedve a metroban,és kulturáltak voltak,nem szedték szét a metrot,lehet mert nyertünk?😄

Bryan,köszi a meccs infót
grt McLaren team :S
gab-zsófy,ti még nem is találkoztatok.

Tigristank
Ez valami nagyon nagy: <#idiota>