F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
Nem
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Igen, van hogy visszaélnek, én ezt sem tagadom.
Remélem egy generáció elég lesz😊
Szeretnél jönni és akarsz e vagy sem? Nem kell félremagyarázás, igen vagy nem választ kérnék 😊 Többivel ne foglalkozz...
köszöntem
T.T.
T.T.
Azért a maga az utcai rendõrök se az angyalok, rendesen visszaélnek a hatalmukkal sokszor, sajnos...
Senki se jó sehova. Egy(?!) teljes generációnak ki kell halnia h itt változás legyen, mi már késõn kezdenénk el sajna...
Grt Gordonnak!😊
T.T.
hurrá,Gordon nyert.47 futam óta elõször,jól ment nagyon,örülök neki! Go Jeff,Go!
Akit érdekel a futam összefoglalója 17percben
The only speedometer is in your head.
ups and downs
Most olvastam, h a focisok is elvonultak, most béke van, remélem így is marad😊. A rendõrök vannak kinn, azt hiszik sztem, h maguktól mennek oda "védeni a kormányt" vagy mi. De abba senki nem gondol bele, h nekik az a munkájuk, amit a föntiek mondanak...
Remélem a bátyádnak nem esik semmi baja, sõt, jó lenne ha nem lenne balhé.Nem a zsarukra kéne haragudni talán, hanem akik ott benn ülnek...ellenük is tüntetnek (gondolom).De tök mindegy, mert hiába tüntetnek, ahogy a mellékelt ábra mutatja.
ups and downs
Lassan jó éjszakátot kivánok, még kicsi evés fürdés aztán alvás...marha fáradt vok
T.T.
Amúgy igaz, ne is mozditsák meg, aztán észhez kap a kormány...
T.T.
Saját magad vigyázol az életedre, nem õk, de akkor is szomorú h 80e Ft a nettó. ilyen ez a rohadt ország és meg is szavazták h Bajnai lesz a miniszterelnök.
T.T.
Jah, és akkor még tegnap mondja Balu, h elfogadták a megszorításokat, és kb 80.000 lesz a nettója... Hát basszák meg. Õk vigyáznak az életünkre...
Mondjuk erre most számitani kell, hogy el fog szaporodni ilyen tüntetések...
T.T.
T.T.
A Vértanúk terénél húsz rendõr ácsorog sisakban, felszerelten, jelentette tudósítónk. Most érkezett hozzájuk egy mikrobusznyi erõsítés."(Index)
Szerintetek? Itthon áll a kálvária, anyámnak nem merem megmondani... 20 rendõr... És most vitték oda a bátyámékat is...
T.T.
Tényleg jó felfogás... na jó, azért nem mindig
T.T.
T.T.
ups and downs
T.T.
közvetítés SZAR, én már régóta nem nézem ezeket a "felvezetetõ" mûsorokat, mert amit ott mondanak, azt magamtól is tudom, ha érdekel.csak a futamot nézem, mert nem lehet máshol, de...szörnyû.bár Paklinak most volt pár jó szivatása, de akkora baromságokat mondott hogy fáj
ups and downs
Közvetités igen tényleg kritikán aluli volt, de már a nyitány is. Szóval mutatják igaz az esõs futamokat, benne volt Szingapúr...nem is volt esõs...erre Gyulai Balázs...a 2008as év esõs futamait láthatták...árgh, már asztal átharap...a többi meg szokásos faszság.
Az oké, h a Ferrari meg a McLaren mindig ott volt, de közel nem változott soha ennyit az F1 mint most. Most azt h szárnyak 1-2mm-rel kisebbek nagyobbak nem sok tervezõi munka, de ez elég radikális volt. Nem véletlen h az ex-honda ott az élen, õk a 08as évet beáldozták és láss csodát eddig 2bõl 2. Mindkettõ Button, örökmásodik Rubi meg mehet a faszba ezerrel!
T.T.
közvetítés megint kritikán aluli volt,de néhány poénjuk már annyira rossz volt,hogy pont ezért volt jó 😊
letudtunk még egy viadalt,még 3-1 ilyen futam,és Ferrarinak nem lesz esélye semmire (hál isten) hozzá teszem McLarennek sem,de nekem tetszik ez,hogy mások vannak az elején,végre egyszer egy kis elõnyt szereztek abból,hogy állítólag "elõbb" kezdték tervezni a kocsit,ami szerintem azért kacsa,mert szabályváltozások mindig voltak,és érdekes,a McLaren és a Ferrari mindig jó kocsit tudott építeni..
Ilyenkor futam után kicsit hiányzik a versenyzés,jó volt,meg kell hagyni😊
Köszi a logót.
Kertfelásva, kezem szétszakad, hülye kapagép vagy mi a fasz menni akart mint az ökör...látszik , h shell mérnökök gyártották bele a benzint és kenõolajat😊
T.T.