F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve

ups and downs

Freedom88
rendben. Gondoltam h ez lesz, nem is vártam mást...ennyit a megbeszélt dolgokról...

T.T.

Zsófy
A költõi kérdésekre nem kell választ adni, azért költõiek (de gondolom jelen esetben meg kell válaszolni😊)
Nem

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Szépnapt!😊

Igen, van hogy visszaélnek, én ezt sem tagadom.
Remélem egy generáció elég lesz😊

Freedom88
az biztos, nem volt egy drámai nap szerencsére

T.T.

antijuve
nem volt egy izgalmas nap 😊

ups and downs

Freedom88
Zsóf: költõi kérdés...18ára kaptam idõpontot a szervizbe...
Szeretnél jönni és akarsz e vagy sem? Nem kell félremagyarázás, igen vagy nem választ kérnék 😊 Többivel ne foglalkozz...
köszöntem

T.T.

Freedom88
köszi megvolt...lefeküdtem kb 21:00kor és reggel 4:15kor keltem fel, h mivan?! elvileg csak 5:45kor kellett volna kelnem. Erre eszembejut h állitottam én be magamnak telót csörögni, hát nem😊 Szóval gyorsan beállitottam és alusz vissza. De hát 5:45kor ébresztõ volt..

T.T.

Freedom88
jóregg igy oktatás után
Azért a maga az utcai rendõrök se az angyalok, rendesen visszaélnek a hatalmukkal sokszor, sajnos...
Senki se jó sehova. Egy(?!) teljes generációnak ki kell halnia h itt változás legyen, mi már késõn kezdenénk el sajna...

Grt Gordonnak!😊

T.T.

Jeff Gordon
sziasztok

hurrá,Gordon nyert.47 futam óta elõször,jól ment nagyon,örülök neki! Go Jeff,Go!
Akit érdekel a futam összefoglalója 17percben

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Jó aluszt mindenkinek!😊

antijuve
huhh hát a hülye Milan a frászt hozta rám, de azért nyertek nagy nehezen, úgyhogy én is nyertem 😄

ups and downs

Zsófy
Igen, tény és való, h nem a legbiztonságosabb... Mondjuk azért Érden szoktak este járõrözni...

Most olvastam, h a focisok is elvonultak, most béke van, remélem így is marad😊. A rendõrök vannak kinn, azt hiszik sztem, h maguktól mennek oda "védeni a kormányt" vagy mi. De abba senki nem gondol bele, h nekik az a munkájuk, amit a föntiek mondanak...

antijuve
nem akarom az egyszerû rendõrökre varrni, én nem tudom h mi van a rendõrségen, csak annyit érzékelek, hogy nem a legbiztonságosabb 10 után (vagy tök mindegy mi után) az utcán járkálni.

Remélem a bátyádnak nem esik semmi baja, sõt, jó lenne ha nem lenne balhé.Nem a zsarukra kéne haragudni talán, hanem akik ott benn ülnek...ellenük is tüntetnek (gondolom).De tök mindegy, mert hiába tüntetnek, ahogy a mellékelt ábra mutatja.

ups and downs

Zsófy
Én nem azt mondom, h õk szentek, és sérthetetlenek... De talán, ha a fenitek nem lopnának annyit, nem ott lennénk, ahol. Én hallom, h mi folyik a rendõrségen, hogy viselkednek a fõnökök az alkalmazottakkal. És hidd el, sztem pl te sem örülnél, ha hirtelen egy határõr bejönne, és õ osztaná neked az észt, holott õ "csak" egy határõr, és közel nem tud annyit az itteni helyzetrõl, de mivel a fõmuftik így döntöttek... (és ez csak egy a sok közül)

Zsófy
Ha mész aludni: szép álmokat!😊

antijuve
jah, hát a magyar rendõrség nagyon híres a vigyázásról.

ups and downs

Freedom88
ja, igy oké. Más nem vigyázhat az életedre, sokszor pedig kicsúszik ez a kezed közül...
Lassan jó éjszakátot kivánok, még kicsi evés fürdés aztán alvás...marha fáradt vok

T.T.

Zsófy
Azt nem arra értettem, h ha többet kapnának, akkor ezek nem lennének, hanem arra,amit Te mondtál: "Saját magad vigyázol az életedre"

Freedom88
amiket példának leirtál ne haragudj, de ha a rendõrök 200e nettót keresnének akkor se tudnák kivédeni...
Amúgy igaz, ne is mozditsák meg, aztán észhez kap a kormány...

T.T.

Zsófy
Jah, saját magam vigyázok... de ha pl. berántanak egy bokorba, vagy betuszkolnak egy kocsiba, vagy rám törik a lakásomban az ajtót, akkor mind vigyázhatok... Ezek után totál megérteném, ha a rendõrök a kisujjukat nem mozdítanák a népért. Én is azt tenném...

Freedom88
most olvastam én is, hogy kezdenek visszavonulni a Magyar Gárda tagjai, az a gond, h a Fradi csoport hozzájuk csapódott.
Saját magad vigyázol az életedre, nem õk, de akkor is szomorú h 80e Ft a nettó. ilyen ez a rohadt ország és meg is szavazták h Bajnai lesz a miniszterelnök.

T.T.

Zsófy
De vágod, mondom anyunak: nyugi, sokan vannak.... Ja, basszák meg... 20 rendõr+egy kisbusznyi... nemtom hány 100 emberre:S:S
Jah, és akkor még tegnap mondja Balu, h elfogadták a megszorításokat, és kb 80.000 lesz a nettója... Hát basszák meg. Õk vigyáznak az életünkre...

Freedom88
békés tüntetésnek készülõdött, vagy készülõdik...
Mondjuk erre most számitani kell, hogy el fog szaporodni ilyen tüntetések...

T.T.

Freedom88
Zsófy
"Erõsítés jött a rendõrökhöz

A Vértanúk terénél húsz rendõr ácsorog sisakban, felszerelten, jelentette tudósítónk. Most érkezett hozzájuk egy mikrobusznyi erõsítés."(Index)
Szerintetek? Itthon áll a kálvária, anyámnak nem merem megmondani... 20 rendõr... És most vitték oda a bátyámékat is...

Freedom88
go

T.T.

Freedom88
Jeff Gordon
lassan kezdõdik a Nascar, go #24

Jeff Gordon
sajnos igen

Freedom88
19:00...SportKlub, ismétli...

Bayern szopóka volt rendesen...ha jól olvastam

T.T.

Zsófy
Mondhatod, h mit csinált, nem láttam <#rinya>... na mindegy😊
Tényleg jó felfogás... na jó, azért nem mindig

Freedom88
megunta a futamot😊) meg azt h a 14.helyen tanyázott. Inkább bement, lefürdött megjégrémezett, mialatt a többiek kint üldögéltek a kocsiban a szakadó esõben...Kimi már csak ilyen , baszik mindenre és jó felfogás😊

T.T.

Zsófy
MI az, h jégkrémet eszik!? Énisénisénis😄😄😄

antijuve
tudom 😊

ups and downs

Freedom88
reklama

T.T.

antijuve
zuhog az esõ, de a napszemcsó az kell 😄

ups and downs

antijuve
ja, bocsi.

ups and downs

Freedom88

T.T.

Freedom88
ok, elõbb is 07-08 közötti változásra gondoltam...lehet rosszul fogalmaztam, sorry

T.T.

antijuve
épp ezért mondom h 2-3 mm-nél kicsit rövidebbek/hoszabbak a szárnyak most, mint tavaly.

ups and downs

Freedom88
azt mondom h 2007-2008 között akkor szabályváltozás nem volt. mondjuk tc off lett, de aerodinamikailag nem sokat változtak. De azért a mostani autók elég mások, de ezzel nem mondtam újat😊

T.T.

antijuve
ja, és Kimi a legnagyobb arc!!! 😄

ups and downs

antijuve
1-2 mm?hát azért az több annál.
közvetítés SZAR, én már régóta nem nézem ezeket a "felvezetetõ" mûsorokat, mert amit ott mondanak, azt magamtól is tudom, ha érdekel.csak a futamot nézem, mert nem lehet máshol, de...szörnyû.bár Paklinak most volt pár jó szivatása, de akkora baromságokat mondott hogy fáj

ups and downs

Freedom88
grt Button az biztos😊
Közvetités igen tényleg kritikán aluli volt, de már a nyitány is. Szóval mutatják igaz az esõs futamokat, benne volt Szingapúr...nem is volt esõs...erre Gyulai Balázs...a 2008as év esõs futamait láthatták...árgh, már asztal átharap...a többi meg szokásos faszság.
Az oké, h a Ferrari meg a McLaren mindig ott volt, de közel nem változott soha ennyit az F1 mint most. Most azt h szárnyak 1-2mm-rel kisebbek nagyobbak nem sok tervezõi munka, de ez elég radikális volt. Nem véletlen h az ex-honda ott az élen, õk a 08as évet beáldozták és láss csodát eddig 2bõl 2. Mindkettõ Button, örökmásodik Rubi meg mehet a faszba ezerrel!

T.T.

Jeff Gordon
grt Button
közvetítés megint kritikán aluli volt,de néhány poénjuk már annyira rossz volt,hogy pont ezért volt jó 😊
letudtunk még egy viadalt,még 3-1 ilyen futam,és Ferrarinak nem lesz esélye semmire (hál isten) hozzá teszem McLarennek sem,de nekem tetszik ez,hogy mások vannak az elején,végre egyszer egy kis elõnyt szereztek abból,hogy állítólag "elõbb" kezdték tervezni a kocsit,ami szerintem azért kacsa,mert szabályváltozások mindig voltak,és érdekes,a McLaren és a Ferrari mindig jó kocsit tudott építeni..

Ilyenkor futam után kicsit hiányzik a versenyzés,jó volt,meg kell hagyni😊

Freedom88
lololol😊)

Köszi a logót.
Kertfelásva, kezem szétszakad, hülye kapagép vagy mi a fasz menni akart mint az ökör...látszik , h shell mérnökök gyártották bele a benzint és kenõolajat😊

T.T.

Zsófy
Sztem tök jól néz ki😊

Jeff Gordon
Free,kreáltam neked egy Brawn GP-s logot,nem lett vmi nagy szám,de sajnos nagyon kevés a hely,ha tetszik,íme:

antijuve
😊)

ups and downs