44995
F1CHL - Retro
-
#39635 -
#39634 amúgy free,itt van az a fórum,amiről beszéltünk tegnap,a retro előzménye:) -
#39633 nem tudni,de az ellenfél tényleg jól játszott,ági viszont nem annyira.
szegény mv -
#39632 ki...hát azért ha vééénuszt megverte, akkor talán lett volna esély erre is...
Ilyen is megtörténik :'( -
#39631 kiesett Ági:(
azért szép volt nagyon,grt -
#39630 np. majd legköz... -
#39629 re.basszus tényleg,sorry -
#39628 re, Köszi Peet a filmet, tényleg kösz!!!:) -
#39627 1:05től érdemes nézni...én is csináltam ilyenet, istenem de hiányzik....:'((( -
#39626 ja olvastam Chelsea fórumon, végülis csak olyan 1500Ft körül van feltéve a cselzi győzelmére... -
#39625 Chelsea-Everton 1-1 a félidőben.
hát az első percben a londoniak védelme nem volt a helyzet magaslatán,lehet az öltözőben maradtak:)) -
#39624 jobb. Mind1...köszi, remélem meglesz -
#39623 Sajnálom, ma nem megyek.Jobb lesz így mindenkinek.Főleg nekem.Jó szórakozást -
#39622 szivesen. Nem vmi értelmes de ez van, erre futotta igy hirtelen...Lényegét megérted és tudod.
Na még 40oldal hátra van!:) -
#39621 Köszönöm!!! -
#39620 pusztán aranyos -
#39619 ez meg a classic :) -
#39618 ROTFL :D hát ez qrvva jóóó -
#39617 mondhatod nyugodtan, úgyis elfelejtem :))) -
#39616 szerintem nagyon jó,nem fogsz csalódni:) akkor többet nem is mondok.bocs,azt hittem te is nézed:)
oks,megyek -
#39615 ez az 5.évad, azt még annyira nem láttam, nem is tudom miért nem töltöm le. Majd ha ráérek és dolgozni fogok, akkor maybe...most még nem.
Peet: majd 1-2percre pls MSN -
#39614 hát van, hol van itt válság?!! -
#39613 hát én a másik csatorna által készített műsort favorizálom,a Showder klub nagyon jó,csak kár h kb 9kor már mindig alszom:))
na de! most leszedem az összes részt,enkoron úgyis fent van,meg aztán úgyis ingyenes:p
amúgy ha már poén,valamelyik House részben volt egy nagyon jó:
Az epizód története röviden annyi (te biztos láttad),hogy egy beteg fogjul ejti Houset és vagy 12 túszt még Cuddy irodájában egy pisztollyal. Valamilyen problémája van,és Housetól vár választ,viszont minden gyógyszert amit behoznak előbb 13-asnak adnak be (Dr.Hadley).Egyiktől rosszul lesz,majd a a nővér Housenak: "Nem sokára elveszti az eszméletét" erre House: "a betegellátás sorrendje,először a pisztolyos faszik" mondjuk lehet csak nekem vicces,de hátha nem:) de tény,nézve jobban hangzik,mint így olvasva -
#39612 háát érdekes..
jó sok pénzük van:)) -
#39611 hát ez a Beugró újra óriási jó volt...naggyon királyat összehoztak megint...:) -
#39610 No, jó éjszakát kivánok!
Akit érdekel F1CL honlapján kint az eredmény. Úgynéz ki h Wilson nem fog jönni futamra és igy akkor 6. leszek, ami ideig legjobb kval helyezésem. Futam: vasárnap 19:00tól -
#39609 Remélem most, hogy kivettem azt, tartani fogod azt, mert nekem nincs fogalmam hogyan tegyük vissza azt. És ha te nem akarod, mert ez tele van vérrel, ne aggódj, mert nem tudok ekörül tenni egy kört?!, és nem tudom lemosni azt róla. Omm, mindig ezt szerttem volna mondani, szeretlek téged. Mellesleg el készülök ájulni, annyira gyorsan venni készülök azt
Nem teljesen jó forditás, de a lényege talán ez...mittom én igy ilyenkor, nagyjából -
#39608 Valaki le tudná fordítani?
Bocsi, h ilyenekkel zaklatlak titeket...:) -
#39607 úgylátom a Barcánál is megbolondultak...
60M eurót még vhogy értem,bár ilyen irreális összeget mindig is hülyeségnek tartottam fociban,főleg,hogy egy játékosról van szó,de a másik verzió,hogy 20misi (ami azért nagyon szép pénz) és még Etoo-t is adják,hát az tényleg nonszensz,Mourinho jó boltot csinálhat:) -
#39606 Áh, emelt elméleti gazdaságtan: 56 pont...:S Egy 100%os szóbelivel is csak 70%... :S nemtom megéri-e tanulni?!...:S -
#39605 láttam, már amennyit mutattak belőle.Szép volt!:) -
#39604 Zsííír:D -
#39603 na ennyi pihenést engedtem meg most magamnak, irány vissza... -
#39602 bakker Szávay 6:0 ; 6-4 V.Williams ellen -
#39601 go everybody!:) -
#39600 lehet persze, csak úgy h másnap is tanulás képes legyek...
Na még pár reklám:
Budlight
Budlight2
Budweiser
Hahn
Budlight2
Budlight3 -
#39599 ha már mindenki:
ÉN MEG JÚNI 18.-ÁN!!!!!!
kösssz -
#39598 Jah, és pihenj kicsit, azt mindig kell!:) -
#39597 Oh, persze, h fognak veled kortyolgatni!:) Miért ne kortyolgatnának? De azt a vizsgáig is lehet!:)
CSak én is legyek már túl júni 15én...:D -
#39596 Szőőőkét? Na majd belekóstolok vmikor...ha sikerül a vizsga akkor is kortyolgat velem vki?:) csak sikerüljön, jaj tanulni kéne, de nem megy a fejembe már több