44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    lehet megijed a lehetőségtől Nadal :)
  • Jeff Gordon
    háát pedig,nagyon jókat szervált a svéd,és nadal megint olyanokat ért el,hogy pfuu... mindenesetre a tippmixgyilkos mindenit :D
  • antijuve
    ha Fed most se nyeri meg a Garrost, akkor soha.Se Djokovic, se Nadal...már csak Murray van, dehát salakon csak megveri már
  • Freedom88
    lol, Nadal bukott?! atyám:)
  • Freedom88
    igaz-igaz:)
  • antijuve
    ez hihetetlen, még mindig nem hiszem el.egy Söderling megveri, akit pár héttel ezelőtt tényleg 6-1 6-0ra vert meg...elképesztő
  • antijuve
    mondjuk Vaidisovához képest...aki a 70. hely körül van, még csúcsforma
  • antijuve
    mondhatni: szar formában van.sajna így a top10 is ugrott.
  • antijuve
    KIESETTT!! NEM HISZEM EL!!! :DDD
  • Jeff Gordon
    hát nem semmi meccs itt a 4.szett hajrájában,extra meglepetés lenne,ha nadal kiesne,de nem hiszem,hát meglássuk:)
  • Freedom88
    vége mára...hála istennek, holnap folytatás...
    Ivanovic áh, nem jó formában van.
    Szurkolni a Realnak megtettem 500Ftal h nyer 3,8 szoros a szorzó.
  • antijuve
    jó nap...kiesett Ági, meg Ivanovic is...
    Dee, talán Nadal is!! :)
  • Freedom88
    lényeg h nem történt baj, pusztán elnézést kértem Peettől.

Tök jó h minden utasitás fent a neten, kényelmesen a székből tudok tanulni közbe még fórumozni is tudok:) Na még van 30 oldal! GO FREE GO:) Aztán meg futam
  • Zsófy
    Nem tudhatod, h a szervezeted milyen gyorsan bontja le... és különben is: az a fél pohár (vagy mennyi bor),amit én ittam indulás előtt két órával, és még toltam rá gumicukkert és popkornt. De mindegy, lehet, h igazad van...
  • Freedom88
    Mert tanulni kellett és azért ezzel elbasztam majd egy fél napot, h normális állapotba legyek...2. senkit nem veszélyeztettem azért a rövid ital gyorsabban elmúlik a hatása mint egy sörnek...nem voltam ittas, ebben tuti 100% biztos vagyok, kicsit másnapos voltam ennyi...
    Te egy szót ne szólj, mert Te Neked is volt ilyen és omm, akkor tuti h ittál és bizonyitható is lett volna, az enyim közel nem
  • Zsófy
    Bolond vagy, h így vezettél... több okból is... egyszer kapjanak el a rendőrök, ilyenkor a véralkohol-szinted tuti, nem 0 volt. Faszér nem lehetett ott marandni még?! Ezzel nen csak magatokat veszélyeztetitek (most felbasztam az agyam)
  • Freedom88
    hát 5 pálinka(utolsó 2pálinka olyan 3 fél 4 felé csúszott le) és 2 pohár bor után és úgy h asszem még reggel 8kor fent ébren voltam, majd fél 10ig hunytam, igen le voltam egy kicsit. De nem is hoztam a szokásos városban való közlekedési stilusom, nagyon nagypapa stilust vettem fel. Nyugi, nem lesz gond, nem is volt akkora, csak éreztem h a reflexeim nincsenek a toppon olyan 70% állapotban voltak. Nem esik senkinek baja.
  • Freedom88
    igen, elég király:)
    Katt www.formula1.com, ott video, majd I agree, majd kiválasztani a 2008as szezonból a summary-t, majd a Grade 1re vagy 2re...ott még videó is van alá, nem is gyenge:)
  • Zsófy
    Le voltál lassúlva? Te tudsz olyat?! Gondolom a vezetésre gondolsz. De ha egyszer nem érezted a toppon magad, miért ültél volán mögé?! Meggajdulnék, ha vkinek így baja esne...
  • Zsófy
    Ez egy rohadt jó szám... ááááááááááááááááááááááááááááá:D
  • Freedom88
    amúgy be kell vallanom magamnak h óriási felelőtlenség volt eljönni igy onnét...azért enyhén le voltam lassulva még...szóval elnézést Petey!
  • Freedom88
    ez?!
  • Jeff Gordon
    Free,nem tudod véletlen,hogy mi volt annak a számnak a címe ami a kocsidban ment,és vmi speed2z vagy valami hasonló volt a neve amit kiirt a legjátszó.Olyan 40 körül lehetett,az ment ma is,amikor átváltottál a rádióról:)
  • Freedom88
    igen, úgyérzem az vagyok:) Mind1, meglátom. Ahogy irtam, inkább egy házipartyban hallgatok ilyet.
  • Zsófy
    Mindenhol vannak hülye alakok... De ha pasiból vagy, kisebb az esély, h odamegy hozzád egy állat, és elkezdi lökni a sódert... Zsizsiéknek korábban el kellett menniük, mert egy korábbi haveri összetűzés miatt Jocót meg akarták verni:S... De sztem ha te normális vagy, a többiek is azok:)
  • Freedom88
    akkor azért hülye alakok vannak?! Akkó nem is kell...
  • Zsófy
    Hihi.... nekem annyira nem sikerült eltáncolni... pedig igyekeztem (csak az emlékek nem voltak vmi frissek, h hogy is van....:D)
  • Zsófy
    Hidd el, fél liter jéger-cola és pezsi után, fuuu tombolni lehet mindenre (nem voltunk részegek:)) Megismertem bátyóm egyik munkatársát, meg olyan arcok voltak, h ... persze voltak jó fejek is:) ÚÚÚÚgy megtáncoltattak:) a végére viszont uncsi volt, el is jöttem 3 körül...
  • Freedom88
    neeeeeeeee már rosszul kezdődött beletekertem még rosszabb....ááá inkább c.c.catch
  • Jeff Gordon
    van ennek is -1es verziója:))
  • Freedom88
    C.C.CATCH!!!!!! 1998!!!!! C.C.CATCH!!!!!!! WÁÁÁÁÁ ÁWÁWÁWÁWÁÁWÁÁ.....imádom
  • Freedom88
    uh, köszönöm h ennyit megjegyeztél:) Kedves...

Lássuk: Bikini (10/4) ez mindig szól, uncsi ; Neoton Familia (10/10) ez alap klasszik ; Fenyő Miki (10/6) van jobb száma is ettől ; Hungária(alias Fenyő Miki) (10/8) például ez máris jobb ; KFT (10/9) nagyon jóóóó ; Orsi (10/6) lehet énekelni rá ezerrel ; Takáts Tamás (10/2) sehol nem jegyzik az én memóriámban ; Hip Hip Boyz (10/-1) jessszus de szar

Na azért átlagban jó zene van. Ha majd sikerül a vizsga lehet egyszer benézek bár annyira azért nem vonz, inkább egy ilyen zenékből álló háziparty jobban vonz
  • Zsófy
    Oupsz... köszi, ezaz:) (elpirulóssmyle:))
  • Jeff Gordon
    nahát-nahát,nem rosszak,nem rosszak azt kell hogy mondjam.Olyan CC Catch Megamix kategóriák:D
    amúgy viccet félretéve,veszélyesen jó lett az mix.
    Tessék Zsófy hallgasd meg te is:)
  • Freedom88
    YMCA
  • Zsófy
    Freecsek! Tegnap roptuk... Ez tényleg retró volt
    Erre
    Erre
    Erre
    ÚÚÚÚristen, és még egy halom régi zenére, aminek a címét nem tudom, és nem is jár az agyamban... Pl volt az a fájemszié... vagy mi, amit egy niga faszi énekel... Csak nemtom, h kell leírni a címét:)

Erre
    Erre
    Erre
    Erre is:PHihi:)
  • Freedom88
    nem gondolok ilyenre, csak benne van a pakliban, bekandikált a fatörzs..kellemes. Mondjuk akkor én biztos nem kelnék fel a székből, maradjak ott basszus. Igy is úgyis 0 az esély
  • Zsófy
    De nem Veled, ilyenre ne is gondolj!!!
  • Freedom88
    uh, kösz:)
  • Freedom88
    nyugi most jön nála majd az a korszak, amikor mindenkitől kikap