44995
F1CHL - Retro
-
#39675 lehet megijed a lehetőségtől Nadal :) -
#39674 háát pedig,nagyon jókat szervált a svéd,és nadal megint olyanokat ért el,hogy pfuu... mindenesetre a tippmixgyilkos mindenit :D -
#39673 ha Fed most se nyeri meg a Garrost, akkor soha.Se Djokovic, se Nadal...már csak Murray van, dehát salakon csak megveri már -
#39672 lol, Nadal bukott?! atyám:) -
#39671 igaz-igaz:) -
#39670 ez hihetetlen, még mindig nem hiszem el.egy Söderling megveri, akit pár héttel ezelőtt tényleg 6-1 6-0ra vert meg...elképesztő -
#39669 mondjuk Vaidisovához képest...aki a 70. hely körül van, még csúcsforma -
#39668 mondhatni: szar formában van.sajna így a top10 is ugrott. -
#39667 KIESETTT!! NEM HISZEM EL!!! :DDD -
#39666 hát nem semmi meccs itt a 4.szett hajrájában,extra meglepetés lenne,ha nadal kiesne,de nem hiszem,hát meglássuk:) -
#39665 vége mára...hála istennek, holnap folytatás...
Ivanovic áh, nem jó formában van.
Szurkolni a Realnak megtettem 500Ftal h nyer 3,8 szoros a szorzó. -
#39664 jó nap...kiesett Ági, meg Ivanovic is...
Dee, talán Nadal is!! :) -
#39663 lényeg h nem történt baj, pusztán elnézést kértem Peettől.
Tök jó h minden utasitás fent a neten, kényelmesen a székből tudok tanulni közbe még fórumozni is tudok:) Na még van 30 oldal! GO FREE GO:) Aztán meg futam -
#39662 Nem tudhatod, h a szervezeted milyen gyorsan bontja le... és különben is: az a fél pohár (vagy mennyi bor),amit én ittam indulás előtt két órával, és még toltam rá gumicukkert és popkornt. De mindegy, lehet, h igazad van... -
#39661 Mert tanulni kellett és azért ezzel elbasztam majd egy fél napot, h normális állapotba legyek...2. senkit nem veszélyeztettem azért a rövid ital gyorsabban elmúlik a hatása mint egy sörnek...nem voltam ittas, ebben tuti 100% biztos vagyok, kicsit másnapos voltam ennyi...
Te egy szót ne szólj, mert Te Neked is volt ilyen és omm, akkor tuti h ittál és bizonyitható is lett volna, az enyim közel nem -
#39660 Bolond vagy, h így vezettél... több okból is... egyszer kapjanak el a rendőrök, ilyenkor a véralkohol-szinted tuti, nem 0 volt. Faszér nem lehetett ott marandni még?! Ezzel nen csak magatokat veszélyeztetitek (most felbasztam az agyam) -
#39659 hát 5 pálinka(utolsó 2pálinka olyan 3 fél 4 felé csúszott le) és 2 pohár bor után és úgy h asszem még reggel 8kor fent ébren voltam, majd fél 10ig hunytam, igen le voltam egy kicsit. De nem is hoztam a szokásos városban való közlekedési stilusom, nagyon nagypapa stilust vettem fel. Nyugi, nem lesz gond, nem is volt akkora, csak éreztem h a reflexeim nincsenek a toppon olyan 70% állapotban voltak. Nem esik senkinek baja. -
#39658 igen, elég király:)
Katt www.formula1.com, ott video, majd I agree, majd kiválasztani a 2008as szezonból a summary-t, majd a Grade 1re vagy 2re...ott még videó is van alá, nem is gyenge:) -
#39657 Le voltál lassúlva? Te tudsz olyat?! Gondolom a vezetésre gondolsz. De ha egyszer nem érezted a toppon magad, miért ültél volán mögé?! Meggajdulnék, ha vkinek így baja esne... -
#39656 Ez egy rohadt jó szám... ááááááááááááááááááááááááááááá:D -
#39655 amúgy be kell vallanom magamnak h óriási felelőtlenség volt eljönni igy onnét...azért enyhén le voltam lassulva még...szóval elnézést Petey! -
#39654 ez?! -
#39653 Free,nem tudod véletlen,hogy mi volt annak a számnak a címe ami a kocsidban ment,és vmi speed2z vagy valami hasonló volt a neve amit kiirt a legjátszó.Olyan 40 körül lehetett,az ment ma is,amikor átváltottál a rádióról:) -
#39652 igen, úgyérzem az vagyok:) Mind1, meglátom. Ahogy irtam, inkább egy házipartyban hallgatok ilyet. -
#39651 Mindenhol vannak hülye alakok... De ha pasiból vagy, kisebb az esély, h odamegy hozzád egy állat, és elkezdi lökni a sódert... Zsizsiéknek korábban el kellett menniük, mert egy korábbi haveri összetűzés miatt Jocót meg akarták verni:S... De sztem ha te normális vagy, a többiek is azok:) -
#39650 akkor azért hülye alakok vannak?! Akkó nem is kell... -
#39649 Hihi.... nekem annyira nem sikerült eltáncolni... pedig igyekeztem (csak az emlékek nem voltak vmi frissek, h hogy is van....:D) -
#39648 Hidd el, fél liter jéger-cola és pezsi után, fuuu tombolni lehet mindenre (nem voltunk részegek:)) Megismertem bátyóm egyik munkatársát, meg olyan arcok voltak, h ... persze voltak jó fejek is:) ÚÚÚÚgy megtáncoltattak:) a végére viszont uncsi volt, el is jöttem 3 körül... -
#39647 neeeeeeeee már rosszul kezdődött beletekertem még rosszabb....ááá inkább c.c.catch -
#39646 van ennek is -1es verziója:)) -
#39645 C.C.CATCH!!!!!! 1998!!!!! C.C.CATCH!!!!!!! WÁÁÁÁÁ ÁWÁWÁWÁWÁÁWÁÁ.....imádom -
#39644 uh, köszönöm h ennyit megjegyeztél:) Kedves...
Lássuk: Bikini (10/4) ez mindig szól, uncsi ; Neoton Familia (10/10) ez alap klasszik ; Fenyő Miki (10/6) van jobb száma is ettől ; Hungária(alias Fenyő Miki) (10/8) például ez máris jobb ; KFT (10/9) nagyon jóóóó ; Orsi (10/6) lehet énekelni rá ezerrel ; Takáts Tamás (10/2) sehol nem jegyzik az én memóriámban ; Hip Hip Boyz (10/-1) jessszus de szar
Na azért átlagban jó zene van. Ha majd sikerül a vizsga lehet egyszer benézek bár annyira azért nem vonz, inkább egy ilyen zenékből álló háziparty jobban vonz -
#39643 Oupsz... köszi, ezaz:) (elpirulóssmyle:)) -
#39642 nahát-nahát,nem rosszak,nem rosszak azt kell hogy mondjam.Olyan CC Catch Megamix kategóriák:D
amúgy viccet félretéve,veszélyesen jó lett az mix.
Tessék Zsófy hallgasd meg te is:) -
#39641 YMCA -
#39640 Freecsek! Tegnap roptuk... Ez tényleg retró volt
Erre
Erre
Erre
ÚÚÚÚristen, és még egy halom régi zenére, aminek a címét nem tudom, és nem is jár az agyamban... Pl volt az a fájemszié... vagy mi, amit egy niga faszi énekel... Csak nemtom, h kell leírni a címét:)
Erre
Erre
Erre
Erre is:PHihi:) -
#39639 nem gondolok ilyenre, csak benne van a pakliban, bekandikált a fatörzs..kellemes. Mondjuk akkor én biztos nem kelnék fel a székből, maradjak ott basszus. Igy is úgyis 0 az esély -
#39638 De nem Veled, ilyenre ne is gondolj!!! -
#39637 uh, kösz:) -
#39636 nyugi most jön nála majd az a korszak, amikor mindenkitől kikap