44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Wow, tauruszon leszel?
  • Freedom88
    az
  • antijuve
    tragacs.

Najó, csak vicceltem =))
  • antijuve
    gratula!
  • Freedom88
    remélem nekem is jó lesz, bár min. 1 év mire fogok rajta menni egyedül, de azért örülök h ez meglesz a tarsolyban:)
  • Freedom88
    azért gratuláció!

Köszi, nekem izlett
  • Jeff Gordon
    Szia Petya!

Részemről simán
    Pár kérdésem lenne hozzád,mint szervező Úrhoz:D
    -Tagdíj lenne? és ha igen kb mennyivel kellene számolni?
    -Szezonkezdeten gondolkodtatok már?
    -Original Nascar kocsikkal mennénk vagy custom paintet is lehet kreálni?

Bocs,a sok betanulós kérdés miatt,de amúgy az ötlet tetszene mindenképpen:)
  • Jeff Gordon
    nagyon jó kis mozdony ez,bár nem ismerem,csak így külsőre mondom:)
  • Jeff Gordon
    Sziasztok!
    Sikeres napom volt,elégségessel átmentem a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló tantárgyból (röviden közig. eljárásjogból). Szerencsém is volt,mert a beugró kérdéseknél (írásbeli vizsgánál!) kicsit bizonytalan voltam,ha ebből az ötből három nem lett volna teljesen hibátlan nem is javítják tovább a dolgozatot,onnan 1es.Így jártam múltkor,nagyon örülök neki.
    Másik vizsga 12től volt,jogelmélet.Bejön a tanár,leültet mindenkit,és feláll mondani akarja a kérdést (mondom magamban csak ne a jogdogmatikát) erre Ő: A jogdogmatika általános kérdései,ó mondom de jó lesz.Végül is,írtam egy oldalt,tagoltan,sorvezetővel,szépen,lényegre törően,remélem kettes meg lesz,mert sajnos annyira jól ezt a témát nem tudtam.

és most itthon,kis pihi,aztán jövöhéten folyt köv,két szigorlattal ráadásul,úgyhogy jó lesz ez a hétvége:(

Free,egészségedre! Hát azt nem mondom,hogy nyálcsorgató az étlap,de ha te mondod,biztos finom volt:)
  • Freedom88
    VKI ESTE PROGRAM?!!?!?!?!?!?!? Senki nem lesz sehol ahogy látom, Roland se, hmmm...tökjó:)
  • Freedom88
    neeeem, Anyám hivott meg, nagyon finom, mondjuk 4 embernek volt 12e Ft, de hát ez van, egyszer ki kell próbálni. Attól h jól néz ki nem jelenti h finom is, kicsit iztelen a dolog, de nagyon lehet élvezni azokat a minimális izeket. Nyami azért:)
  • Freedom88
    hülye mv, hülye mozdonyvezetők!!!

Én pedig hivatalosan, szerződésileg is tegnaptól fogva mv vagyok.
    Csütörtökön kell legközelebb menni dolgozni addig here-vere ezerrel, majd péntek éjszaka, utána pedig kedden-szerdán Győrben tipus tanfolyam, aztán utána még kérdéses...hehe.
  • Zsófy
    Na, túl a mai napon:) Jófejek voltak a vizsgáztatók:) Leszámítva, h lesántultam:'(... Egy faszi izomból sarokkal az egész súlyával rálépett a lábamra, mert az MV berángatta az egész vonatot, mikor megállt...:(
  • gordon 24
    Szevasztok!

Peet! gondolkozunk egy NASCAR ligán! VSR nyomatná én ott vagyok ilyen szervező féle, de lehet a HRC is be segít..

Indulnál? Rfactorral lesz.. Van ez az uj VHR mod..

Szóval ?
  • Zsófy
    Sírból? Igen, amilyen mélyen aludtam, körülbelül, onnan:)
    Ígérem, ha lesz időm, megnézem:) (így elsőre rohadt jól néznek ki a kaják:D)

Azt hittem, h vmi gyorskajáldába rohansz ki egyedül (fuuu úgy érzem, tegnap du nem voltam toppon, minden félrement:D)
  • Zsófy
    Jóreggelt! 4 óra alvás rulz, 10-re megyek vizsgázni, tessenek drukkolni!!!

Free, levél repült iwiwen!
  • Freedom88
    jóregg
    Irtad h felkeltettek, kérdezem h a sirból?!:)

Mérted az időt, h meddig voltam?:P Ja hát elég sok mindent ettem, de hát egyszer lesz az ember mozdonyvezető.

Itt voltunk.
    Étlap menüben pedig megláthatjátok h mit ettem. Levesként egy mizo leves lazaccal aztán Teriyaki ételek közül a pálcikás csirkét majd egy Sashimi szettet végül pedig egy Maki Sushi szettből ami 6db abból egy királyrákosat. Tök jó volt.
  • Zsófy
    Hm?
    Huh, pedig elég soká távol voltál... mennyit ehettél, és mégsem vagy tele?:D
  • Freedom88
    a sírból?!:)
    huh érdekes volt ez a japán kaja, tele vagyok de mégse
  • Zsófy
    ÖÖÖ keltettek, sorry:)
  • Zsófy
    Én sem jövök, sry:D.... vagymi:)

Mindenesetre az alvást felfüggesztettem (10 perc alatt 3an keltek fel:D)
  • Gatti
    én lehet kinézek vasárnap :D most már úgyse kell tanulni :D
  • Jeff Gordon
    részemről szintén,most jön majd a java a vizsgáknak,egyenlőre sajnos nem állok túl jól:)
    lemondtam a munkát is,júliusig kb nulla szórakozás:(
  • antijuve
    nagyon kizárt dolog
  • Freedom88
    köszi

Omm, jövőhétvégén WSR a Hungaroringen...Vki jön?
  • antijuve
    grat
  • Freedom88
    na akkor jólvan, reménykedünk a legjobbakban!
  • Freedom88
    jaja, csak holnap nekem jelenésem van a főnöknél és a f*szom tudja mit akar...inkább marad lehet szombat, minden egyszerübb, TALÁN!
  • Zsófy
    Köszi:)
    1-es tételt húztam (a hiedelmekkel ellentétben, én nem előröl kezdem a tételek tanulását, tehát nincs az, hogy "az elsőt tudja mindenki a legjobban:)). Mindenesetre, azért örültem neki! Szerintem 80%át elmondtam, még a fogyasztói racionalitáshoz Gossen bácsi törvényeit is kapcsoltam, aztán mikor befejeztem, elkezdtek kérdezősködni. Volt, amire nem tudtam a választ:(. "Mik a közgazdaságtan részei" vagymi. Két nő és egy férfi volt a bizottságban, a nők "szivattak", a bácsira csak rá kellett mosolyognom, és azt mondta, nincs kérdése.:)
  • Zsófy
    Akkor jó magadérzést!:D
  • Zsófy
    Hát ha a kicsikocka kell, akkor anyumat hívd, ne velem beszéld meg, én sajnos nem vagyok érintett az ügyben...
  • Freedom88
    drukkolunk!!!
  • Freedom88
    mittudom én, pénteken szeretnék lazitani, új lakás, munkám is sikerült, nőm sincs. Minden ok arra vall, h jól érezzem magam:)
  • Freedom88
    ja értem, akkor mind1, akkor majd felhivom Anyudat, mert pénteken költöznék és kellenek a járgány.
  • Zsófy
    Szombat reggel hány fele kelsz? Mert ha nem ütöm ki nagyon csúnyán magam pénteken, akkor sztem korán kelek tanulni, és felhívlak, megdumáljuk telón!:) Ha Neked is jó
  • Zsófy
    Este?! Sztem enyhén kileszek... hazajövök és németezem (mert egy szót még nem tanultam, és holnap 10kor vizsga
  • Zsófy
    Áhhhh nemtom megmutatni, milyen gyilkos fejet csináltam magamnak... úgy nézek ki, mint vmi adóbehajtó/ügynök/stréber:D:D.... haj lenyalva, szemüveg fel, visszafogottság (már csak a szoknya és a fekete tűsarkú hiányzik, és büntethetnék:D:D, de ahhoz most hideg van:S)

Na, én lassan el, meg fog enni a penész, vagy én magam az unalomtól?!:D Fél 3tól tessék drukkolni!!!
  • Freedom88
    ja Peet, hétfőn-kedden Gigant tanfolyamra megyek előreláthatólag illetve Flirt
  • Freedom88
    jólvan, ha este van időd akkor majd beszélnünk kéne...ha nem akkor elég holnap is...nyugalom,nyugalom...
  • Freedom88
    igen azzá, nyugalom menni fog, nekem is ment ahogy látod, neked is fog!