44995
F1CHL - Retro
-
#39835 Wow, tauruszon leszel? -
#39834 az -
#39833 tragacs.
Najó, csak vicceltem =)) -
#39832 gratula! -
#39831 remélem nekem is jó lesz, bár min. 1 év mire fogok rajta menni egyedül, de azért örülök h ez meglesz a tarsolyban:) -
#39830 azért gratuláció!
Köszi, nekem izlett -
#39829 Szia Petya!
Részemről simán
Pár kérdésem lenne hozzád,mint szervező Úrhoz:D
-Tagdíj lenne? és ha igen kb mennyivel kellene számolni?
-Szezonkezdeten gondolkodtatok már?
-Original Nascar kocsikkal mennénk vagy custom paintet is lehet kreálni?
Bocs,a sok betanulós kérdés miatt,de amúgy az ötlet tetszene mindenképpen:) -
#39828 nagyon jó kis mozdony ez,bár nem ismerem,csak így külsőre mondom:) -
#39827 Sziasztok!
Sikeres napom volt,elégségessel átmentem a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló tantárgyból (röviden közig. eljárásjogból). Szerencsém is volt,mert a beugró kérdéseknél (írásbeli vizsgánál!) kicsit bizonytalan voltam,ha ebből az ötből három nem lett volna teljesen hibátlan nem is javítják tovább a dolgozatot,onnan 1es.Így jártam múltkor,nagyon örülök neki.
Másik vizsga 12től volt,jogelmélet.Bejön a tanár,leültet mindenkit,és feláll mondani akarja a kérdést (mondom magamban csak ne a jogdogmatikát) erre Ő: A jogdogmatika általános kérdései,ó mondom de jó lesz.Végül is,írtam egy oldalt,tagoltan,sorvezetővel,szépen,lényegre törően,remélem kettes meg lesz,mert sajnos annyira jól ezt a témát nem tudtam.
és most itthon,kis pihi,aztán jövöhéten folyt köv,két szigorlattal ráadásul,úgyhogy jó lesz ez a hétvége:(
Free,egészségedre! Hát azt nem mondom,hogy nyálcsorgató az étlap,de ha te mondod,biztos finom volt:) -
#39826 VKI ESTE PROGRAM?!!?!?!?!?!?!? Senki nem lesz sehol ahogy látom, Roland se, hmmm...tökjó:) -
#39825 neeeem, Anyám hivott meg, nagyon finom, mondjuk 4 embernek volt 12e Ft, de hát ez van, egyszer ki kell próbálni. Attól h jól néz ki nem jelenti h finom is, kicsit iztelen a dolog, de nagyon lehet élvezni azokat a minimális izeket. Nyami azért:) -
#39824 hülye mv, hülye mozdonyvezetők!!!
Én pedig hivatalosan, szerződésileg is tegnaptól fogva mv vagyok.
Csütörtökön kell legközelebb menni dolgozni addig here-vere ezerrel, majd péntek éjszaka, utána pedig kedden-szerdán Győrben tipus tanfolyam, aztán utána még kérdéses...hehe. -
#39823 Na, túl a mai napon:) Jófejek voltak a vizsgáztatók:) Leszámítva, h lesántultam:'(... Egy faszi izomból sarokkal az egész súlyával rálépett a lábamra, mert az MV berángatta az egész vonatot, mikor megállt...:( -
#39822 Szevasztok!
Peet! gondolkozunk egy NASCAR ligán! VSR nyomatná én ott vagyok ilyen szervező féle, de lehet a HRC is be segít..
Indulnál? Rfactorral lesz.. Van ez az uj VHR mod..
Szóval ? -
#39821 Sírból? Igen, amilyen mélyen aludtam, körülbelül, onnan:)
Ígérem, ha lesz időm, megnézem:) (így elsőre rohadt jól néznek ki a kaják:D)
Azt hittem, h vmi gyorskajáldába rohansz ki egyedül (fuuu úgy érzem, tegnap du nem voltam toppon, minden félrement:D) -
#39820 Jóreggelt! 4 óra alvás rulz, 10-re megyek vizsgázni, tessenek drukkolni!!!
Free, levél repült iwiwen! -
#39819 jóregg
Irtad h felkeltettek, kérdezem h a sirból?!:)
Mérted az időt, h meddig voltam?:P Ja hát elég sok mindent ettem, de hát egyszer lesz az ember mozdonyvezető.
Itt voltunk.
Étlap menüben pedig megláthatjátok h mit ettem. Levesként egy mizo leves lazaccal aztán Teriyaki ételek közül a pálcikás csirkét majd egy Sashimi szettet végül pedig egy Maki Sushi szettből ami 6db abból egy királyrákosat. Tök jó volt. -
#39818 Hm?
Huh, pedig elég soká távol voltál... mennyit ehettél, és mégsem vagy tele?:D -
#39817 a sírból?!:)
huh érdekes volt ez a japán kaja, tele vagyok de mégse -
#39816 ÖÖÖ keltettek, sorry:) -
#39815 Én sem jövök, sry:D.... vagymi:)
Mindenesetre az alvást felfüggesztettem (10 perc alatt 3an keltek fel:D) -
#39814 én lehet kinézek vasárnap :D most már úgyse kell tanulni :D -
#39813 részemről szintén,most jön majd a java a vizsgáknak,egyenlőre sajnos nem állok túl jól:)
lemondtam a munkát is,júliusig kb nulla szórakozás:( -
#39812 nagyon kizárt dolog -
#39811 köszi
Omm, jövőhétvégén WSR a Hungaroringen...Vki jön? -
#39810 grat -
#39809 na akkor jólvan, reménykedünk a legjobbakban! -
#39808 jaja, csak holnap nekem jelenésem van a főnöknél és a f*szom tudja mit akar...inkább marad lehet szombat, minden egyszerübb, TALÁN! -
#39807 Köszi:)
1-es tételt húztam (a hiedelmekkel ellentétben, én nem előröl kezdem a tételek tanulását, tehát nincs az, hogy "az elsőt tudja mindenki a legjobban:)). Mindenesetre, azért örültem neki! Szerintem 80%át elmondtam, még a fogyasztói racionalitáshoz Gossen bácsi törvényeit is kapcsoltam, aztán mikor befejeztem, elkezdtek kérdezősködni. Volt, amire nem tudtam a választ:(. "Mik a közgazdaságtan részei" vagymi. Két nő és egy férfi volt a bizottságban, a nők "szivattak", a bácsira csak rá kellett mosolyognom, és azt mondta, nincs kérdése.:) -
#39806 Akkor jó magadérzést!:D -
#39805 Hát ha a kicsikocka kell, akkor anyumat hívd, ne velem beszéld meg, én sajnos nem vagyok érintett az ügyben... -
#39804 drukkolunk!!! -
#39803 mittudom én, pénteken szeretnék lazitani, új lakás, munkám is sikerült, nőm sincs. Minden ok arra vall, h jól érezzem magam:) -
#39802 ja értem, akkor mind1, akkor majd felhivom Anyudat, mert pénteken költöznék és kellenek a járgány. -
#39801 Szombat reggel hány fele kelsz? Mert ha nem ütöm ki nagyon csúnyán magam pénteken, akkor sztem korán kelek tanulni, és felhívlak, megdumáljuk telón!:) Ha Neked is jó -
#39800 Este?! Sztem enyhén kileszek... hazajövök és németezem (mert egy szót még nem tanultam, és holnap 10kor vizsga -
#39799 Áhhhh nemtom megmutatni, milyen gyilkos fejet csináltam magamnak... úgy nézek ki, mint vmi adóbehajtó/ügynök/stréber:D:D.... haj lenyalva, szemüveg fel, visszafogottság (már csak a szoknya és a fekete tűsarkú hiányzik, és büntethetnék:D:D, de ahhoz most hideg van:S)
Na, én lassan el, meg fog enni a penész, vagy én magam az unalomtól?!:D Fél 3tól tessék drukkolni!!! -
#39798 ja Peet, hétfőn-kedden Gigant tanfolyamra megyek előreláthatólag illetve Flirt -
#39797 jólvan, ha este van időd akkor majd beszélnünk kéne...ha nem akkor elég holnap is...nyugalom,nyugalom... -
#39796 igen azzá, nyugalom menni fog, nekem is ment ahogy látod, neked is fog!