F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy hallottam csak a jelszó hiányzik,mert régen regeltél már oda,viszont van ilyen emlékeztetõ,elvileg azzal be tudnál lépni újra,vagy már próbáltad?
The only speedometer is in your head.
Free, leveled érkezett iwiwen
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
bizonyos szempontból nem.azért sztem több a buta és bunkó, mint okos és bunkó ember.Mondjuk a butaságot is többféleképpen lehet érteni. 😊 No, mindegy
itt meg 1 perc után már ott van a számlámon.SB rulez!!! 😄
itt meg 1 perc után már ott van a számlámon.SB rulez!!! 😄
ups and downs
nem bunkóság kérdése a tudás 😊
Nekem meg egy fogadást még mai napig nem fogadták el, pedig már 3 napja lement a meccs 😊
Nekem meg egy fogadást még mai napig nem fogadták el, pedig már 3 napja lement a meccs 😊
T.T.
huu micsoda tudás!!! 😊). na mondja valaki h a mv-k bunkók 😊)
fogadásokkal a mai napon kábé 5000 HUF pluszban vok 😊
fogadásokkal a mai napon kábé 5000 HUF pluszban vok 😊
ups and downs
részlet az NSO élõ tudósításából:
"Ivancsics 17 méterrõl kb. ugyanennyivel lõtt fölé egy szabadrúgást."
😄
"Ivancsics 17 méterrõl kb. ugyanennyivel lõtt fölé egy szabadrúgást."
😄
Gyerekek, én ma ezen szakadtam:
Két angol egy szállodában a 222-es szobában két rumot rendel:
- Hello, Two rum for two two two room!
Mire a telefonos:
- Taa-ra-ra-ra-ra ti-ri-rí, a kurva anyád!
Két angol egy szállodában a 222-es szobában két rumot rendel:
- Hello, Two rum for two two two room!
Mire a telefonos:
- Taa-ra-ra-ra-ra ti-ri-rí, a kurva anyád!
lehetséges. Lehet mikor szedted szét, véletlenül túlságosan megrángattad vmelyik vezetéket és kontaktos lett. Próbáld baszogatni, aztán ha véletlenül kikapcsol magától, akkor az lesz a baja... ha meg nem akkor ez egy rejtély😊
T.T.
benne.a másik most ki van húzva.de most érdekes módon be tudtam kapcsolni.lehet vmi érintkezési hiba?:S
szép napot
szép napot
ups and downs
most meg nem tudom bekapcsolni a gépet.ha meg bekapcsol, akkor pár mp múlva lelövi magát...
Peet, asszem buktam 😞(
Peet, asszem buktam 😞(
ups and downs
Egy könnyed viccet így az esti órákra:
Egy nap Pistike hazamegy az iskolából. Kérdezi az apja:
- Mi történt az iskolában?
- Kaptam két egyest.
- Mibõl kaptad?
- Egyiket élõvilágból, a másikat földrajzból.
- Miért, mire nem tudtál válaszolni?
- Élõvilágból kérdezte a tanár néni, hogy miért bõg a tehén, ha fejik? Én meg azt válaszoltam, hogy a tanárnõ sem szereti, ha rángatják a csöcsét.
-És földrajzból miért kaptad?
- Tanárnõ megkérdezte, kb. milyen messze van Afrika? Erre én azt válaszoltam, hogy nem lehet túl messze, mert a néger bácsi, aki a szomszéd nénit kúrogatja, biciklivel szokott jönni
Egy nap Pistike hazamegy az iskolából. Kérdezi az apja:
- Mi történt az iskolában?
- Kaptam két egyest.
- Mibõl kaptad?
- Egyiket élõvilágból, a másikat földrajzból.
- Miért, mire nem tudtál válaszolni?
- Élõvilágból kérdezte a tanár néni, hogy miért bõg a tehén, ha fejik? Én meg azt válaszoltam, hogy a tanárnõ sem szereti, ha rángatják a csöcsét.
-És földrajzból miért kaptad?
- Tanárnõ megkérdezte, kb. milyen messze van Afrika? Erre én azt válaszoltam, hogy nem lehet túl messze, mert a néger bácsi, aki a szomszéd nénit kúrogatja, biciklivel szokott jönni
miért??most jobb mint újkorában 😄D. (najó, kellett hozzá Uri Geller "Múkodj!!"-ja is)
ups and downs
akkor az elsõdleges vinyóval van gond...BIOSban nézdd át a dolgokat, lehet h rosszul ismerte fel, h melyik az elsõdleges és a másodlagos vinyó
T.T.
sajna más gépen nem nagyon tudom kipróbálni jelenleg, meg max Peetéknél, de nem akarom megkérni hogy barmolják szét a gépet egy ilyen miatt.
ups and downs
nem hinném h az lenne.de még nem tudom, most kicsit netezek meg ilyenek 😄.kettõvel vhogy nem akart beindulni...lehet h vmi áramellátási gondjai vannak?meg igazából a Master HDD-re ír ki vmi hibát...szval nemtom.de most még nem indult újra hálistennek
ups and downs
rendben köszi a tippet, meg lesz vevõdve😊)
Akkor az a vinyó vmiért hibás, próbáld meg másik gépben vhogy, ott is ugyanezt csinálja e
Akkor az a vinyó vmiért hibás, próbáld meg másik gépben vhogy, ott is ugyanezt csinálja e
T.T.
tipp: vegyél meg egy bizonyos Craig Lindfield nevezetû emberkét, ha akarsz egy jó csatárt 😊.
Én megszereztem ingyen a hülye Pooltól, azóta már 10 milla fölött van az értéke, és olyan 30 gólt lõ szezononként.
végre ismét mûködõképes a gépem.az egyik vinyó most nincs bedugva, egyelõre örülök h még él a gép 😊
Én megszereztem ingyen a hülye Pooltól, azóta már 10 milla fölött van az értéke, és olyan 30 gólt lõ szezononként.
végre ismét mûködõképes a gépem.az egyik vinyó most nincs bedugva, egyelõre örülök h még él a gép 😊
ups and downs
T.T.
Véget ért a 4.szezonom a CM-ben az MU-val😊
Lássuk az eredményeket:
Bajnokság: 3.helyezés, 9 ponttal lemaradva a Tottenham mögött
League Cup: Elõdöntõben kiestem a Newcastle ellen 1-3 ; 2-1es meccsekkel
FA Cup: Az 5.körben estem ki a Liverpool ellen 1-2 meccs lett
BL: MEGNYERTEM😊) A döntõben a Real ellen 5-2es meccset vivtam, igaz ez hosszabitásos meccs volt, kitalálható h 2-2 volt 90perc után, aztán szórtam még 3at😊
Player of the Year: C.Ronaldo (M.U)
Youth Player of the Year: Anderson (M.U.)
Gólkirály a bajnokságban: Yakubu(Everton) 36 góllal, legjobb játékosom Zlatan lett 18al, ezzel az 5.
Legnagyobb gyõzelem: 5-0 Crystal Palace ellen
Legnagyobb vereség: 2-4 Tottenham ellen
Leggólgazdagabb meccs: 7-3 Derby ellen
Legtöbb gólt Henry rúgta a csapatban
Hát következik majd a 2011/2012es szezon...
Lássuk az eredményeket:
Bajnokság: 3.helyezés, 9 ponttal lemaradva a Tottenham mögött
League Cup: Elõdöntõben kiestem a Newcastle ellen 1-3 ; 2-1es meccsekkel
FA Cup: Az 5.körben estem ki a Liverpool ellen 1-2 meccs lett
BL: MEGNYERTEM😊) A döntõben a Real ellen 5-2es meccset vivtam, igaz ez hosszabitásos meccs volt, kitalálható h 2-2 volt 90perc után, aztán szórtam még 3at😊
Player of the Year: C.Ronaldo (M.U)
Youth Player of the Year: Anderson (M.U.)
Gólkirály a bajnokságban: Yakubu(Everton) 36 góllal, legjobb játékosom Zlatan lett 18al, ezzel az 5.
Legnagyobb gyõzelem: 5-0 Crystal Palace ellen
Legnagyobb vereség: 2-4 Tottenham ellen
Leggólgazdagabb meccs: 7-3 Derby ellen
Legtöbb gólt Henry rúgta a csapatban
Hát következik majd a 2011/2012es szezon...
T.T.
Sziasztok!
Igen, tudom, de asszem most kihagyom.... 😞😞😞 Azért köszi😊
Igen, tudom, de asszem most kihagyom.... 😞😞😞 Azért köszi😊
na nekem mára ennyi...fáradt vok, elég volt a mai munka. Majd irdd meg Bryan, mi lett a gépeddel...jóccak
T.T.
hátha áramtalanitottad mielõtt elkezdted baszogatni, akkor csak összeszerelés baja lehet sztem.
Igen, gondoltam nem érthetõ 😄 Lényleg, h ami kijön a tápból vezeték, az folyamtosan legyen kötögetve a hardwerekre.
Igen, gondoltam nem érthetõ 😄 Lényleg, h ami kijön a tápból vezeték, az folyamtosan legyen kötögetve a hardwerekre.
T.T.
áttettem, de semmi kül.most ezt a soros izét nem értem amit írtál 😄.a táp kábeleihez nem nyúltam hozzá.csak ezeket a 80 eres szarságokat húztam ki, 2 db memóriát...
ugye csak az összeszerelés lehet a hiba?nem vmi alaplap gond satöbbi. (mivel mûködött a szétszerelés elõtt...)
ugye csak az összeszerelés lehet a hiba?nem vmi alaplap gond satöbbi. (mivel mûködött a szétszerelés elõtt...)
ups and downs