44995
F1CHL - Retro
-
#39795 szúúúszááááá... és egyedül leszek... de úgyis azt a tételt fogom húzni, amit tudok:) A legbosszantóbb, h az Örsre kell menni, és még onnan gyalogolni (világ háta mögé...), szal egy óra múlva indul a vonatom, és tuti még azt is végig tanulni fogom. Este a tételekkel aludtam, úgy szorítottam őket magamhoz a bocipárnám helyett, h jajjjj:D -
#39794 nagy kalappal leányzó,drukkolunk:)
just relax,és menni fog,meglátod;) -
#39793 Pedig az álom valósággá vált:)
Rosszul vagyok... asszem... jajjjjjjjjjjj NEM akarok EGzni menni!!! 14:30 és ááááááááááááááááááááááááááá -
#39792 igen sikerült, hála égnek!
huh, azért még nem vagyok ott h felfogjam h sikerült. Hihetetlen még...iszonyat sok melót belefektettem, megérte e? megirom majd egy blog bejegyzésben -
#39791 oké köszi, elolvasom -
#39790 Szép estét, fiúk! Én el... tanulni:) -
#39789 Igen-igen, sikerült Neki!!!:)
Én meg holnap 14:30kor megyek kivégzésre, a X kerbe... Áhhhhh... még legalább 9 tételt meg kell tanulni, de nem megy buksimba... és még egy kidolgozásra vár -
#39788 PÁ -
#39787 grat hozzá:)
részemről jó8 urak:) -
#39786 biztos mert sokat játszottam :D -
#39785 nemtom. -
#39784 7500at miért?:) -
#39783 jaja, neki is grat.reméljük a mai is sikerült neki. -
#39782 ötös.de hát 2szer kellett megszólalnom hozzá :).Szval nem volt vmi nehéz :).Igaz, ha nem tanultam vna, akkor nem tudtam vna hozzászólni :D.
Kaptam SB-n 7500 FT-ot.Még ezért is jó nap :D.
Willanó kiesett, sajna Robredo is ki fog :S -
#39781 jah és freenek is grt,azóta szerintem már a mai vizsgán is túl vagy,remélem sikerült.
apropó.küldtem egy mailt,v43-1045re,vasúttal kapcsolatos,egész jó kis diafilm,igaz nem magyar:) -
#39780 hát tőled,gondolom nem ez lenne a véleményed,ha 1es lett volna,tehát akkor már kettes megvan minimum,és az már nagyon jó,három szempontból is,1.görbül :D 2.nem kell újra menni belőle 3.adják érte a kreditet:))
szóval grt
amúgy hányas?:) -
#39779 kösz, honnan tudod?:D -
#39778 gratulálok:) -
#39777 hát ez kurva jó nap volt -
#39776 jóétvágyat az ebédhez -
#39775 grat neki -
#39774 szia, jó éjt -
#39773 Sziasztok!
Bejelentenivaló: Norbinak sikerült a mai vizsgája is:) (hullám:D:D), már csak holnap kell brillíroznia:) -
#39772 én viszont menek pihenni,kicsit még hallgatok zenét.
jó8 mester:) -
#39771 azt nézem :D. -
#39770 pedig az jóféle:) -
#39769 Terminator 2 jeeeee :DD -
#39768 :)))
páran biztos szívesen dolgoznának rajta :D -
#39767 csávó könnyen van,veszélyesen laza,a lányok meg dőlnek be az ágyába:DD
de azért tenisz topicban is vanak olyan beszólások,hogy nagyon jók:
"De ennyi erővel Sharapovát is meg lehetne leckéztetni az ocsmány üvöltései miatt, nem? Szerintem ha hárman "dolgoznának rajta" (és hogy ne legyen könnyű sorsa, mondjuk: Monfils, Tsonga és Blake ), akkor sem sikítozna így..." -
#39766 igen?nem is tudtam.Ha egy üzlet beindul... -
#39765 állítólag most Verdasco-val jár.. azért a csávó nagyon tud,Ivanovic után,Wozniacki:) mázlista. -
#39764 Wozniacki csinosabb:p -
#39763 ja, és Cirstea elég jól néz ki azért :DD -
#39762 Hát, női meccsek ilyenek.Safina nagy küzdő rohadtul amúgy...sose lehet leírni.Safina valszeg leüti majd Cibulkovát, a másik ágon meg hát..Cirstea vs Stosur...ha vmelyik döntőbe jutna, az csoda lenne.Bár már ez is az...(és Cirstea verte meg Wozniackit).Kuznetsova remélem megveri Williamst, aztán jöhet az orosz döntő :D.
Férfiaknál pedig amit mondtál.Remélem Robredo-Fed elődöntő (Robredo jusson már el egyszer az elődöntőig).De azért az a svéd-chilei meccs is kemény lesz. -
#39761 hát igen,Azarenka mit szúrt el... már szinte meg volt neki a meccs,na mind1,így legalább még lehet Safina-S.Williams döntő,ami még jó meccs is lehet.
Férfiaknál remélem Federer játszik majd Gonzalez ellen:) -
#39760 még 16 nap van hátra nekem (remélem), alig több mint két hét..kimondva nem is tűnik soknak :D -
#39759 lemosták...és kár h nem Ági volt az, pedig lehetett vna, ha nincs betegsége..Sharapovától így is nagy hogy eljutott idáig, bár sztem igazán nagy ellenfele nem volt.Erre kicsit elfárad(hatott, mert csak bele-bele néztem), de a végén még feljebb jöhetett vna.Hát ezt Safinának kell nyernie innen már... -
#39758 nem csodálom:) nekem szintén,meg a munkából is.. -
#39757 Sharapova -
#39756 hát mára elég volt a tanulásból :)