F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hátulján szokott lenni egy ilyen fekete biszbasz ami rávan húzva a fém szálra. 4 helyre lehet tenni, próbáld átteni máshelyre.
HDD kábel elrendezésére is figyelj, mert néha ha nem úgy van kötve, akkor szarakodhat, meg a tápkábelre is. Mindig folytatólagosan legyen, sorba legyen kötve a vezetékrendszer és nem kihagyva és akkor ezzel párhuzamosan lesznek kötve a dolgok. Nem tudom mennyire érthetõ😊
T.T.
amúgy igen, úgy hiszem mindent helyenen dugtam vissza.
a HDD kábellel összekötöttem a két vinyót meg az alaplapot, floppys szart ugyanígy...ja meg a DVD szarságokat is.
ups and downs
T.T.
ups and downs
Na nekem mai napra vége a munkának, elértem a korábbi vonatomat. Füzesabonyból 4perc késéssel indultunk, Miskolcra már 5 perccel korábban voltam, igy 20:52 helyett megálltam 20:47kor, 20:48kor meg indult a hazatérõ vonat😊 Mondjuk az utasok nem biztos h élvezték az utazást, elég metrózás jellegü volt, de kitérdekel. Qrva meleg volt, végig sütött a nap, 3liter folyadékot ittam meg. Csodálkoztam is magamon. Holnap éccaka folytatás.
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
nagyon elegem lett, hogy folyton újraindulgat a gépem, úgyhog úgy döntöttem, hogy kiszedem az egyik vinyót, hogy az-e a baja.A kiszerelés még sikeres volt, de most, h visszatettem mindent, nem akar bejönni semmi.Elindítom, bekapcsolódik, de csak fekete képernyõt hoz be, semmi komolyabb életjel.Mi lehet a gond?Valakinek ötlet? 😊
ups and downs
The only speedometer is in your head.
Na, jóccak, lassan alszom...
jóéjt!nekem hnap meg ismét sulii!!de legalább egy kis könnyített nappal kezdõdik 😊
ups and downs
na jóccakátot, mára nekem ennyi, holnap munka
T.T.
Iglivel volt most egy olyan meccsünk ahol kevesebb gól esett (ráadásul hosszabbításos volt 😄)
ups and downs
T.T.
Én mára elköszönök,további jó szurkolást.
Ui.: Csak a Bayern! jah,és utáljuk közösen a Manchester Unitedet! 😄
CM-ben újabb szezont fejeztem be:
bajnokság megnyerve
olasz kupa megnyerve
BL-ben a Barca ejtett ki 0-1 2-5-tel 😄. (de kiütöttem a Chelseat 😄D)
a mostani szezon elején elbuktam az olasz szuperkupát (kicsit félvállról vettem a meccset..nem kellett vna 😄)
jelenleg pedig vezetem a bajnokságot
ups and downs
T.T.
T.T.
ups and downs