44995
F1CHL - Retro
-
#39875 jaa,én azt hittem,hogy most erre:S bocs,és persze érthető,előre is sok sikert a polgárhoz.
Wimbledont meg akkor majd nálatok,vagy nálunk,majd meglátjuk:)
hát igen,tényleg király volt,mondjuk a meccs is:p -
#39874 aha, hát én is ez okból maradok itthon. (maradtam) -
#39873 én Wimbledonra gondoltam.szívesen átmennék holnapután is, ha másnap nem polgárból kéne menni vizsgázni. :S :( De Wimbledont mindenképpen együtt nézzük ha lehet, tavaly nagyon király volt az a nap :)) -
#39872 persze,felőlem jöhet.
Majd felkelek korán,és max az f1ből csak a rajtot és a célt nézem meg,más úgyse lényeges:)) -
#39871 hát most nem,tanulni kell:) -
#39870 hallom nem mentek holnap...már mint ti ketten -
#39869 igen, én is...de a végét már néztem teljesen.
döntőt nézzük megint együtt?:D -
#39868 úgy van,ilyenkor sajnálom,hogy a Garros mindig vizsgaidőszakra esik:(
de majd Wimledonban lesz több idő meccset nézni -
#39867 Milyen meccsek voltak ezek!!!Nemigaz -
#39866 idióta / fasz -
#39865 igazán nincs mit, legalább ezzel ne kelljen időt húzni:) -
#39864 megnéztem a modot,elég jól néz ki,tetszenek a kocsik,látom te mész majd Gordonnal:) nekem meg jó lesz a 11-es autó:) viszont sajnos erre a nyílt futamra nem tudok jönni,még vizsgák vannak,készülni kell:( -
#39863 úristen, omm nagyon szépen köszönöm -
#39862 Jelentem a széked kárpittisztítóval kitisztítva (meg letakarítottam mindenhol) holnap még ki kell porszívóznom, és zsír:) -
#39861 1-1 -
#39860 jobb hát. Esély van rá mindenképp h 1-1,5év és megyek Taurusra folyamatosan. Kényelem felsőfokon. Nekem jobb, csak hát tudod az emberek irigyek és majd megy a köpködés h jaj friss vizsgások és már Taurus. Most erre meg azt mondom, nem tehetünk róla. BGOK jelölt ki, nem a főnök, nem én kértem, ezt már a vizsgák előtt eldöntötték h ha sikerül akkor irány a Taurus tanfolyam. Igaz Győrben lesz 2 napos, de hát itthon alvós, szóval nem olyan vészes. Ja és fizetik term. szép kis összeggel:) -
#39859 Most "aludtam" kb 3 órát... de az sem megy -
#39858 de ez így neked jobb is lenne nem?:) -
#39857 KERS?:)) -
#39856 ja, értem -
#39855 feküdj le aztán feltöltődsz . -
#39854 Asszem picit kimerültem. -
#39853 mert a képzési rendszer megváltozott. Eddig az ottani telephelyvezető jelölte ki, de 2009ben ez megváltozott és maga a BGOK (oktatási központ) jelöli ki az embereket. Mivel úgyvan a törvény h ha vki elvégez egy felnőtt képzést utána fél évig elvégez még1et és ez annak minősül, ekkor az állam visszafizeti a képzési dijt a Trakciónak és ezt most szépen kihasználják ezért küldenek el minket. Van eszük, mert igy lesz ember akit tudnak beosztani ilyen fordába, az öregek meg maradnak V43-on :) -
#39852 ja h 1-0. -
#39851 mi van vele? -
#39850 neee,Federer:( -
#39849 köszönöm,én is,nagyon is -
#39848 köszönöm szépen gab,majd akkor olvasgatok itt,bár szerintem a Jeff Gordon autóra is lesznek jelentkezők szép számmal:)) -
#39847 mi történt zsófy? -
#39846 Pedig még régen azt mondtad, h csak azok vihetnek Taurust, akik tövig benyalnak... látom akkor még nem tudtad, h megy... -
#39845 ja -
#39844 okés köszönöm szépen, béna vagyok az ilyenekhez :)
legközelebb már tudni fogom -
#39843 úgy hogy "URL beszúrása" -
#39842 vagy mi -
#39841 VADDAFAKK!!! -
#39840 Sziasztok!
Peet!
itt tudsz tájékozódni ---> http://www.vsr.hu/2008/forum/viewforum.php?f=49 (bocs nem tudom hogy kell linkké alakítani)
mivel közös szervezésű bajnokság lesz ha minden igaz, ha jól tudom így ingyenes lesz, szerintem úgy volna a legjobb ha az alap nascar autókkal mennénk az alap sknieikkel (bár lesz egy kis harc Stewart autójáért :$)
egyenlőre még minden tervezés alatt van, szóval nem tudok konkrét információval szolgálni a szezonkezdést illetően -
#39839 háát megcsináltatják velünk a tipust és aztán sajnos ranglétra szerüen kell mennem, vagyis először csak ott tolatgatok fradiban, majd aztán jöhet a nyilt pálya, de nagy esély van h olyan 1-1,5év múlva Taurus fordába kerülünk és akkor csak azzal fogok menni. Ennek örülnék mondjuk -
#39838 legalább úszol egy jót utána -
#39837 ZSííír, örülök -
#39836 Kösz, nekem már van... ellopom bátyám szolgálati fegyverét, kihajtom a kocsi lelkét, majd vhol a Dunaparton fejbelövöm magam:)