F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
Én kereskedelmi jogból írok kevesebb mint 8 óra múlva, na ott aztán tényleg vannak cifra dolgok (hozzátéve h én utálom a tárgyat, meg az ilyen témakört is 😄)
ups and downs
Mit jelent az, hogy "lelkiismereti szabadság sérelme"? Több ilyen fura kifejezés is van, de ezt le kellett írnom, így aztán érdekel, hogy mit is firkálok a dolgozatba.
Vajon feltûnne valakinek, ha a mézeskrémes receptjét írnám bele?
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Bár úgy néz ki decemberben egy Dacia nemzetközi gyors Hegyeshalomba, vissza Wiener Walzer EC Keletiig. Ugyanilyen típusú mozdonykával.
Másnap meg Õriszentpéter tehervasút, oh yeah.
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
McD-ben hasonló volt a helyzet mikor még ott tettem vettem. Mínuszt szépen vonták, ha vétlenül lett plusz, az meg ment az étteremvezetõ zsebébe.
Szánalmas banda.
T.T.
De azért köszi a tippet 😛 😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Inkább sétálj. Helyes. Támogatom. Többet érsz egy tehervonatnál <3
fényképezem és küldöm 😄 😄 😄
De ma úgy éreztem, hogy esélyt sem adok egy tehervonatnak, hogy keresztül menjen rajtam és inkább körbe jöttem, a felüljárón és sétáltam.
A 4 kilót pedig levonják, igen. A poén az, hogy hó elején ugyanebben az üzletben csináltam egy 2500 Ft-os pluszt (azt sem tudom, hogyan, mert tudatosan soha nem vágnék át senkit) és "természetesen" a pluszom nem korrigálja a mínuszomat. És meg sem kapom semmilyen más formában, viszont a 4000-et levonják, amint már mondtam.
De én komolyan majdnem sírtam. Rosszul esett, pláne hogy ebben a hónapban nem is tudtam sokat dolgozni,, ezzel a fizum még kevesebb lesz.
Mindegy, nem rágódok rajta, utólag úgyse tudok mit csinálni.
Biztos én vagyok a béna, de nem találtam olyan anyagot, ami nekem tetszene. Pedig az elsõ beadandót 20 perc alatt összehoztam. Mmint ami egy hete kellett. 😞 De nembaj, most már annál jobban idegesít, úgyhogy márcsak azért is menni fog! 😊