F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami jó, mert jó újra réginek látni a topikot. 😊
Külön fórumunkra meg azért nem írtam, mert idegesített az, hogy aláhúz mindent, és két sort nem lehet értelmesen elolvasni, de úgy látom, megcsinálták, úgyhogy ott is visszaolvastam most mindent.
Msn-en próbáltam kicsit többet lenni, hátha összefutunk, és akkor dumálhatunk, de azt hiszem, elkerültük egymást.
Én most kicsit lekvárban vagyok, van két 3. felvételes tárgyam, muszáj meglenniük, plusz, szakdolgozattal még annyira nem állok túl jól, és febr. 14-én adom le (elvileg), vagyis, az a végsõ határidõ, úgyhogy némileg ki sem látszom a nem létezõ havból. 😄
Bocs, hogy akkor nem írtam, amikor beszéltétek, de így utólag, sok boldogságot kívánok én is, párodnak és Neked. Remélem jól kijöttök és minden okés.
Facebookal kapcsolatban meg az-az igazság, hogy állandóan fejlesztették, és egyre rosszabb és rosszabb lett. 😄 És igazság szerint, azt kicsit meg is untam, úgyhogy ott is ritkán vagyok mostanában, bár, ezt az új idõvonalas akármit beállítottam, nem tudom mennyire volt jó ötlet, elég gagyi az egész. 😄
The only speedometer is in your head.

The only speedometer is in your head.
Bármennyire is szórakoztató film, van benne tanulság bõven.
T.T.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Kitartást hozzá! 😊
A hosszú párkapcsolat titka a kevés találkozás (vagy valami ilyesmit hallottam...)...
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
23. 03:00-12:06
24. 05:05-17:30
25. 06:50-19:20
27. 10:40-21:38
28. 12:00-00:00
29. 16:00-01:55
31. 03:16-15:56
1. 18:00-06:40
2. 19:36-07:40
4. 03:46-15:56
5. 05:20-17:26
aztán hétvégi pihenõ.....na milyen frankó vezénylés. 159óra a kötelezõ amit dolgozni kéne decemberben és lett 193. Pénz lesz, magánélet meg nincs. Párom kiakadva, elhiszem, megértem.
T.T.
Ha megnyugtat, én már több, mint egy hónapja nem volt olyan nap, h ne órára keljek :S 😞.... De idén már nem dolgozom többet 😊
T.T.
Meg a TGV szupervonatot felettünk egy viadukt szerûségen 200as tempóval áthúzni, idõm nem volt fotózni, de egy másik helyen igen.Jó kis látvány volt.
T.T.
Hát, köszi a tanácsot, tuti nem vállalnám be 😄
Legalább láttatok is valamit? Vagy csak a munka?
mehetne a protkóra is 😊))
Ne utazzatok 4200km-t 3,5nap alatt kocsival, mert fárasztó 😊
Fõleg, hogy még vezetni is kell. 3,5t az össztömeg és 85 a max tempó.
2100km-t Lanquepie Bp között 30 óra alatt tudtuk le...egyszer volt benne 1,5óra pihenõ..többit csak annyi, hogy cseréltünk ki vezet...
és ezt 40 euróért összesen 😊
T.T.
ups and downs
De nagy mákunk volt, mert azért idõnként rendesen be volt borulva. Szerencsére 1-2 cseppnél több esõt nem tudott produkálni az idõjárás 😊
Azt sajnálom, hogy nem esett egy kis hó, legalább mutatóba. De reggel értünk ki, negyed 7-kor és még 8-ig sötét volt, úgyhogy láttunk valamit a karácsonyi díszkivilágításból is. Nagyon nagyon szép volt!
Majd fészen lesznek fényképek is, talán holnap.
Ajánlani tudom mindenkinek. Az Óvárosban nemcsak egy vásár van, hanem minden szabadtéri területet benépesítenek.
Nagyon szép idõnk volt, nagyon sokat sétáltunk és nagyon megérte. Mint mindig.
T.T.
ups and downs
T.T.
T.T.
Valójában az sem érdekel, hogy ki mennyire macska, mennyire paraszt (anélkül is tudjuk...), mennyire szakács, meg a bánat tudja hogy mi.
Egy trágya ez a fb.
Most úgy rányomultam, hogy mindenféle törvénybõl kivonatot írtam bele, szó szerint idéztem, jogeset, példa, jóégtudja.... Erre most fogta és beszedte az egészet, rá se nézett. Majdnem falat fejeltem, mikor ezt megláttam. Ennyi erõvel tényleg mehetett volna bele a mézeskrémes 😛