F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
Vkinek nincs kedve szombaton jönni Kassára? Lesz egy mozdonykiállitás. Jó sok helyrõl szép nagy moddonyok ott lesznek Kassán....
Gondolom senkit nem érdekel....na mind1, én elnézek😊

T.T.

Zsófy
ÖÖÖ igazából csak megébredtem😄😄😄😄... vagymi😛😄

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
380.000?! Jesus.... De gyönyörûûûûû😛😊

Freedom88
Bryan: ez a Linfield vagy ki a tököm, 8+1 meccsen rúgott 3 gólt eddig. Nem nagy teljesitmény 😊

T.T.

Freedom88
jelentkezek! imádom a cigány ligákat, nincs jobb tõle

T.T.

Freedom88
pedig még pénzt is tehettél volna rá

T.T.

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
én meg a startednek,de végül nem jött be,mert finished lett 😄

Freedom88
aham, igy már érthetõ. Én a Finishednek szurkoltam😊

T.T.

Jeff Gordon
Két különbözõ esemény volt:
Barcelona Ladies Open
13:00 M. Kirilenko R. Vinci 0-6 4-6 Finished
Family Circle Cup (f)
19:00 C. Wozniacki S. Lisicki 2-6 4-6 Finished

Freedom88
akkor nem volt gyõztes a döntõben? két vesztes?! azt h csinálták?😊)

T.T.

Jeff Gordon
re
tanulás egy része meg is volt,délután jöhet a kövi
azt hiszem a nõi tenisz mezõnyben új kedvenceket találtam,sajnos tegnap mindketten kikaptak a döntõben.

Freedom88
jóreggelt!
Milyen változásokat inditok el egy cikk alapján az emberekben, rotfl😊 Na akkor majd bevállalom a bahraint is, elvileg a futamot látom, nem dolgozok.
Gordon24: Nem kevés pénz, de sajna tudom, h a bicikli árak is qrvára fel mentek

Peet: Jó munkát, én északára megyek, aztán megint 2 nap szünet😊 Majd körIC:SSSSS
Bryan: 2.beszélgetés szakad meg azután h kajálsz😊)))

T.T.

gordon 24
Köszi!😄

Hát nem Peet.. Nekem most kb 380000ft be van , ugy hogy a régi bicóról szedtem le egy csomó alkatrészt hozzá.

Az uj 2009 es ugyan ilyen 690000ft be kerül..

Downhill!!

Jeff Gordon
jóreggelt
Bryan,grt a két meccstipphez.Chievo is nyert,így bent maradnak,sajnos a Newcastle nem fog,vagy hát egyre kevesebb az esély..

Petya,tényleg jól néz ki,grt hozzá,gondolom azért egy ilyen nem olcsó😊

Zsófy,sokáig voltál fenn ma is 😄 jó pihenést reggelre

Free,a cikkedrõl jut eszembe,most,hogy néztem a 99es döntõ (japán) futamot,teljesen más volt,mármint a közvetítés.hihetetlen,de nagyon más,igaz maga a kommentátor is,Knézy Jenõ közvetítette.Különbség ég és föld,ha egyszer feltámad az extra,és érdekel titeket,felrakom😊

nekem sajnos go work,Sziasztok

Zsófy
UUU nagyon tetszik....<#szeret>

gordon 24
Köszi! Igen😄

Downhill!!

antijuve
Huhh, ahogy a nõvérem mondaná: "metálkirály" 😄D. Nagyon szép, gratula hozzá 😊

ups and downs

gordon 24
Igen😄 Az az...

Downhill!!

Freedom88
a FREEmountain-on😄D

T.T.

gordon 24
Thx😄 Én is imádom és milyen jó vele menni😄 Huhh ma is egész nap száguldoztam vele a Szabadsághegyen😄

Downhill!!

Freedom88
de kirááállly...húh ez király járgány!!! GRTGRT

T.T.

gordon 24
Megmutatom ha érdekel: õ lenne az:

Downhill!!

Zsófy
Csatlakozok Norbihoz: Totálisan igazad van... pedig ez szerintem tök jó élmény lenne...

Freedom88
true,true,true

T.T.

Tigristank
A fiatalsággal pont ez a baj, hogy sokan csak olyanra költenek, ami nekik kell, aztán ha már valami másért is kéne fizetni, akkor az már nem megy...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
egy értékü Nokia-t ajánlottak. Hát nem cseréltem el😊

Az volt még a fura, hogy igaz egyedül voltam végig, azt hittem elején szar lesz, de végülis qrva jó volt. Úgyh cool😊

T.T.

Zsófy
Az biztos...

Freedom88
ez "jól" hangzik! Azért kicsit másabb, mint az a szalagavató utáni buli.

T.T.

Zsófy
Nem, nem lesz:S épp ezaz.... Páran akarunk, lehet,h mi elmegyünk a többiek meg.... nemtom...

Freedom88
lesz bankett? Drasztikus lépések kellenek amikor már érzi az, hogy fejesztt fejsze nyele.

T.T.

Zsófy
Nah, az zsír😊

Zsófy
Persze ezen kívül még kaptam nagyon szaftos maileket is, de fuuuu anyummal fogtuk a fejünket, h egyesek mennyire nagyra tartják magukat... aztán még én kértem elnézést, hogy talán olyan hangnemben várnék választ, amilyenben írtam, nem vmi szenyában. Erre megkaptam, h én csak ne degradáljam le, és persze még én kértem elnézést a csajtól.... Fuuu ezt érdemes lenne látni mindenkinek, komolyan. De legalább annyi volt a csajban, h õ is elnézést kért a hangneméért, és legalább ezért becsülöm....

antijuve
hát ez jó 😄.el akarták cserélni a fényképezõt a mobilra?😄D tudnak ám seftelni 😄

ups and downs

Zsófy
CSak nálunk sokan nem akarnak bankettet, és egy cserepes virág egy pl Trófea meghívással benne van az 5000be. És ezt sokan sokallják, mikor az 100Ft/diák/év.... na mindegy. Arról nem is beszélve, h volt olyan szülõ, aki beküldte az 5000et, és a lánya visszakapott 2000et, mert olcsóbb ajándékot találtak ki az osztálytársaim, és a csaj közölte velem e-mailba, h nem fogja még egyszer behozni a pénzt, nem is szándékozik, mert abból fog ajándékot venni anyák napjára....

Freedom88
igen szerencsére az ize megmaradt. Nagyon nagyon finom!😊

T.T.

Zsófy
Jah, tényleg, miket nõket megkülönböztet, h tudjuk merrõl fúj a szél(persze nem csak ez😊), és nem pisilünk széllel szembe😛😄

Freedom88
épp tegnap olvastam a reggeli kávém elfogyasztása mellett ,h az idén a gv miatt, nagyon visszavettek az ajándékokból. Mondjuk egy cserepesvirág vagy vmi ebédre meghivják és csõ.

T.T.

Zsófy
Lolller😄😄
Igen, láttam, hû maradtál a márkához😊, de a design megújult😛😊 Remélem az íz maradt a régi😊

Freedom88
aha, vizelj egyszer széllel szembe, rögtön nem akarsz pasi lenni

T.T.

Zsófy
Valamit alkotni kellett, és én voltam ébren, meg a csaj, szal elkezdtünk gányolni... De már picit elegem van a tanári ajándékok körülötti herce-hurcából:S:S

Freedom88
Hehe😛 igen nagyon jól éreztem magam. Mondjuk ahogy kiszálltam a kocsiból, rögtön elakarták cserélni a fényképezõgépemet egy telefonra, de nem engedtem😊 Nyustu Nyustu, aztán viszlát. Nagyon szép hely Nagyvárad, érdemes volt kimenni. Vettem Prigatot😄 Nem hagyhattam ki. Úgyhogy tegnap elég hosszú napom volt, mert Putnok-Nyiregyháza-Nagyvárad-Hortobágy-Eger-Putnok távot megtettem. De Oradea szép, szép, szép, csak ezt tudom mondani.

T.T.

Zsófy
1. Már pár helyrõl megkaptam, hogy nem vagyok 100%ig nõ (de ez miért szimpi a pasiknak?!)
2. Mert tök szeretek barkácsolni😊 Tegnap is polcokat szereltem a szekrényembe, élt vasaltam rá, meg múltkor szobátfestettem, bútort csiszoltam és festettem, szombat reggel majdnem elmentem gerendát pakolni meg betonozni. Tök szívesen kipróbálok ilyen "pasis cuccokat"😊 és tök jó ezeket csinálni😊

Freedom88
úúúú, cseles

T.T.

Zsófy
Jah, igen, és irigyellek, h kinn voltál Oradeán....<#crazya> De remélem jól érezted magad<#smile>!!!

Zsófy
Édes Drága osztálytársam (neki is fel vannak véve a tanárok iwiwen), õ írta ki a tanári ajándékokkal kapcsolatos infókat... én persze segítettem neki összegányolni az üzenõfalat, hogy a tanár - ha estleg olvassa - megunja, és ne nézze tovább...

Zsófy
Az. Nem tudom, de nem is akarom elfogadni... De legalább tegnap "relaxáltam" egy jót.

Jeff Gordon
Zsófya,miért kéne pasinak lenned?😊

Freedom88
rotfl 😊)

T.T.

antijuve
tuti.sztem tejel a Shell neki ezért 😄

ups and downs