44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    hehe, tény, de nem az ajándék számit, hanem h miként mondod és komolyan gondolod e. Nálam ez számit
  • Zsófy
    és én csak két puszit adtam neked...:'( :D
  • Zsófy
    Hát igen, látnod kellett volna az arcod, mikor mondtam:)
  • Zsófy
    (egyetértek)
  • Zsófy
    Jah, akkor elérted a célod:)
    Igen, én is remélem:)
  • Freedom88
    hát igen, ez igaz, de reménykedni lehet. Tudom h nem sok múlik ezen a hülye EP választáson, de nem mondhatom azt h én nem nyilvánitottam ki a véleményem, vagyis joggal jártatom a pofám ha nem tetszik vmi, ugyanúgy a kormányválasztáson, ha nem mész el szavazni, akkor 1. a győztes pártra szavaztál, 2. mivel nem mondtál véleményt emiatt psszt és el kell fogadnod ami van, mivel Te nem tettél ellene.

Oké, most ez nem feléd irányul, na jó vmilyen szinten igen, pontosabban akik nem mentek el szavazni
  • Jeff Gordon
    én viszont nem mentem/nem megyek.
    szar idő is van,és ebből a fajta politikából nagyon de nagyon elég már ebben az országban,amit te is mondtál, #39946-ban,fiatalok jövője,amire ők nagy ívben sz*rnak,hát akkor én meg rájuk,mondjuk más lenne,ha ez országgyűlési,vagy helyhatósági választás lenne,de az,hogy ki nyeri most az EP választást,az a legkevésbé se érdekel..
  • Freedom88
    Ezt hallgassátok meg, nagyon állat:)))
  • Freedom88
    Ja igen, hát ez olyan fél 8 körül volt...
  • Freedom88
    Na hát ma megvolt a bevásárlás, nagyon komolyan elszálltak az árak ahogy látom.
    Vettük olyan sok mindent nem is, erre 35e forintot otthagytunk a qrva Tescoba. Jó mondjuk a legdrágább tétel volt 9000Ft, ami egy száritó volt, de hát akkor is...naggyon durva sajnos. Éljen a fiataloknak való jövő.
  • Freedom88
    hát de basszus, komolyan azt hittem h az a párt erre nem...na mind1, én leadtam a voksom, rajtam nem múlik semmi!
  • Freedom88
    ez volt a cél:))
    Nehéz mondani bármit is, majd idővel jobban kiderül. Még mindig félsz van bennem.
  • Freedom88
    megnéztem a környéket, meg Ági hozott Nekem névnapi ajándékot.
  • Freedom88
    nem néz ki rosszul, futam szar volt:)

Kiir szubjektivot? Megirjam?
  • Freedom88
    oh köszönöm szépen :)
  • Zsófy
    Nála ez nem újdonság...
    Szavazás van, és mindenki meglepődik mindenkin?!:D
  • Zsófy
    Free, esküszöm, izomlázat okoztál...
    És milyen volt az első este?
  • Zsófy
    Véletlen volt... tényleg (szal tyűűűű:D)
    Én eszméletlenül jól éreztem magam (katonasrác még puszit is dobott nekünk:P), és az a hangulat, táncosok, meg minden (ez a guggolásban előre lábnyűjtogatás.. .milyen izmaik lehetnek:P:D)
    Meglehet, h minket láttál akkörül indultunk:) És te? Merre jártál?:) Jöttél te is az Alexandrovci-re csak titokban, mi?:D
  • antijuve
    Na megyek vissza polgárt tanulni...majd felnézek olykor.
  • antijuve
    Szavazni?Free, nálad ez újdonság
  • Jeff Gordon
    ha valaki kíváncsi rá,hoztam két képet a tegnapi futamról (én a FedEx-es kocsival vagyok):

és a végeredmény

most viszont irány tanulni,este re.
    Go Federer!
    Go RedBullok,lényeg,hogy legyen egy jó kis futam!
  • Jeff Gordon
    napsütéses jó reggelt mozdonyvezető Úr:)
  • Jeff Gordon
    nem mondtam ilyet,csak már te versenyzel f1 cl-ben,gondoltam két ligára nem nagyon lenne időd,ezért nem kérdeztem.Meglátjuk mi lesz belőle,tegnap elég sokan voltunk,nem gondoltam volna,hogy leszünk 10en. Amúgy ezzel a moddal simán mehetnek f1chl-sekkel is,mert tényleg nagyon jó,csak hát,ha az f1 nem hozza össze azt a csapatot,akkor valószínűleg a Nascar se,bár végülis nem biztos,mert legalább lenne vmi újdonság 3 év után...
  • Freedom88
    lol, Portugália 2-1re nyert Albánia ellen. Alves a 93.percben rúgta a gólt. Mázli, de jött a totó:)
    Na irány szavazni, vásárolni
  • Freedom88
    és ha fricskének lenne kedve az smafu?
  • Freedom88
    jóregg, morbid pont 00:00kor irtál...hűűű:)
    Na jónak néz ki...
    Tegnap nem találkoztunk mi véletlenül estefelé a régi 7es bevezető szakaszán? Mert totál láttam egy olyan autót amilyen a tiétek.
  • Jeff Gordon
    re.hát megvolt ez a Nascar teszt is,funraccel együtt.Öt hónapja nem versenyeztem,jó volt egy kicsit feleleveníteni. A fun tök jó volt,de sajnos rosszul végződött,egy pace caros körben véletlen 3-as helyett 1-esbe tettem,és ott vége volt a motornak.
    amúgy szerintem maga a mod,elég jó hangulatot ad vissza a Nascarból,aki meg folyamatosan követi annak még jobb is,fixed setup volt,ami nem tudom,hogy jó v. rossz,igazából van előnye és hátránya is.. de a lényeg,h jó kikapcsolódás volt.

Bryan,neked nincs kedved Nascarhoz?:)
  • Zsófy
    Fuuu eszméletlen jó éjszakám volt.... Két és negyed óra tömör gyönyör:D
    Ez
    Ez
    Meg ez
    És persze még sok más volt... Úúúúgy ropták a táncot is közben, h elmondani nem lehet:) Rohadt jól éreztem magam, de már hulla kóma vok... Megyek, alusz
    Szép álmokat!:)
  • antijuve
    hát pá
  • Freedom88
    na ccak
  • Freedom88
    ja lehet focizni is, csak lejt egy kicsit, szóval előnyben az egyik csapat.
  • antijuve
    oké :). nem gyalázásként mondtam :).első képen szép a kilátás. jó platznak tűnik
  • Freedom88
    tudom h nem azok, csak mégis másak, hja ezt látom ha kinézek az ablakból jobbra.
  • antijuve
    itt laksz?változatos képek :D
  • Freedom88
    de csak 1 nyert :) Na pancsi fürdés, alvás, jó 8
  • antijuve
    elég háromesélyes is volt.
  • Freedom88
    4 újabb kép a Picaszás fotóalbumomban
  • Freedom88
    azt a meccset nem tettem meg szerencsére...
  • antijuve
    höhö, kikaptak a svédek.bár az X jobb lett vna, de ez a második legjobb eredmény :)
  • antijuve
    :)). nem ellened.csak általában így van. (najó nem.) tegnap megtettem két meccset hogy félidőig lesz gól.Nos, minden más meccsen volt gól, de azon a kettőn persze nem.