F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy
Te mirõl beszélsz?!😄😄

Nézegessétek😊 Van egy-két jó csaj, de van amit pl nem értek... miért csak minimum vállig érõ hajúakat vesznek fel? És tök furi, h van köztük 160körüli magasságú

Jah, most simán leborotválnám a hajam..... Annyira ki akarom próbálni!!!

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
na mentem, reggel fel kell kelni 3:30kor és 2x4,5óra és több mint 800km vár rám...
Szevasztok Srácok!
Szia Zsófy!

T.T.

Freedom88
h szar...oké😊

T.T.

Zsófy
oké😊 ezek úgyis kovácsolt tények (ez nemtom hogy jött ide, de le kellett írnom😊)

Freedom88
rendben és zárjuk is le ezzel.

T.T.

Zsófy
Én nem azt mondom, h maradi vagy, hanem azt, hogy a technikai fejlõdés megállíthatatlan, és még ha néha nem is tökéletesítik az adott programot/ötletet/mittoménmit, akkor is forgalomba hozzák...

Zsófy
Nyammmi

Freedom88
3. Sztem ha Neptun müködik akkor jóval több idõt fog igénybevenni egy ügyintézés...majd meglátod😊

Na mind1, végülis én nem vagyok benne, nem is érint, szóval olyan amilyen, sztem egy szar fos, meg sok-sok minden, ami elszámitógépesedett, de én vok maradi..sorry.

T.T.

Freedom88
Vacsim

T.T.

Zsófy
És nemtom mire gondoltál😛😄

Zsófy
Reagálok😊
1. Igazad van
2. Régen egyetemre nem vettek fel minden hülye jött-mentet (persze tisztelet a kivételnek). Szerinted, amikor GV van, minden szervezet több embert szeretne alkalmazni? Sõt, GV nélkül is arra hajtanak, hogy minél több maradjon a zsebükben... ÉS ugye mindenhol leépítenek:S
3. Szerintem nem mindegy, hogy ha pl ügyet mész intézni, fél órát vársz, míg 5000ember aktája közül elõbányásszák a tied, vagy egy gombnyomásra elõugrik (feltéve, h mûködik a rendszer)
4. Szerintem valahol a Neptunt is a könnyebb ügyintézés és kényelem érdekében találták ki, az más dolog, hogy nem úgy szuperál, ahogy kéne...

Freedom88
*ne keverjük
elsõ sorban javitom...

T.T.

Freedom88
no, akkor álljunk meg egy paraszt szóra. Ne kerüljüka szezon a fazonnal. Irhattam volna tudod mit de nem irom😊 Szóval ne keverjük már könyörgöm!
1. Belegondolok, h mennyi diák van. Ezt a tervezõ is tudta, h sok diák van, tessék olyan szerverre tenni ami elbirja. Nem olyat, amin 500 diák fellépése után behal/meghal/csigalassú lesz. Ha beleöltek több 10millió forintot, akkor tessék olyat csinálni ami müködik normálisan.
2. Régen is tökéletesen müködött az egyetem számitógépek nélkül. Mindent meg lehet csinálni papirral is. Oké, lehet bonyolultabb egy picit, de biztos h jobban müködne. Több alkalmazott? Jó is, úgysincs sok embernek munkája sajnos.
3. Miért is nincs a gépen az adatok?! Ki a felelõs érte...nem végezte el munkáját. Mondjuk itt mind1, h papir vagy számitógép. Ha nincs megcsinálva egyiken se jelenik meg.
4. Az meg h a pénzt neten utalom, pusztán kényelem dolga. De miért is?! Mert mükdödik a rendszer. Az OTP megcsinálta úgy h müködik. Ahogy mondtam nekem nem a Neptun ellen van konkrétan bajom, hanem h nem müködik ergo akkor igy fölösleges. Sajnos Mo-n még nem lehet sok-sok csekket bankkártyán a neten keresztül fizetni. Csak ebben a tetves országban van még sárga csekk, a világon sztem sehol máshol.

T.T.

Zsófy
Szted? Egy egyetemen tudod hány diák van?! Most gondolj bele.... Akkor meg rinyálás lenne, h két napig állnak sorba, és papírokat töltögetnek, és egy csomó plusz embert kéne alkalmazni, a papírhasználásról nem is beszélve.... és aztán ha ügyet akarsz intézni, és nincsenek a gépen az adatok.... halál:S:S Te miért nem mész be mindig a bankba, és utalsz át onnan pénzt? Miért fizetsz bankkártyával, akár a számláidat is, ahelyett, h a postán állnál sorba?

Freedom88
értem. Nehéz megtervezni jól....Nyugi, nem a Ti hibátok, hanem az egészet aki kitalálta. MÁVnál is bevezették most ezt a számitógépes lófaszt és csak a baj van vele...Miért nem jó a régi, hagyományos módszer? Miért kell mindent számitógépekre terhelni. Nem értem, biztos maradi vagyok.

T.T.

Tigristank
Csak a nagy jelentkezési idõszakokban nem jó. (Ill. jó akkor is, csak lassú.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
igen egyszerübb, ha müködik. De a Neptunra nagyon sokan panaszkodnak h nem jó.

T.T.

Zsófy
A Chill out az egy zenei mûfaj😊 és youtube-on hallgattam😊

Tigristank
Ez olyan helyzet, hogy mindenkinek az aktuális probléma a legrosszabb. Tehát amikor érettségiztem, akkor az, mostanában pedig a vizsgaidõszak. Szerintem igazán csak az tudja megmondani, hogy melyik a jobb (Neptun vs bejárás), akinek mindkettõvel kapcsolatban van tapasztalata. De: gondolom van olyan online szolgáltatás, amit igénybe vettél. Ugye mennyivel egyszerûbb a gépen elvégezni a dolgokat? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
most a youtubeot vagy a chill outot hallgatod?😊 Chillout is egy videómegosztó lett? Nem tudtam róla.
amúgy meg tök jó szám...ezek hiányoznak a mai világból, qrva jók...

T.T.

Freedom88
régen is megvolt az egyetem neptun nélkül, mindenki levizsgázott aki akart, mindenki ott volt ahol kell.
Én nem vagyok benne szerencsére és ha benne lennék, úgy szidnám mint a bokrot és tiltakoznék ellene

T.T.

Zsófy

Zsófy
Jó, de meglesz😊

Tigristank
Neptunt sokan szídják, csak abba nem gondolnak bele, hogy mi lenne nélküle. Szerintem sokkal jobb, hogy van, mert még így is jobb, mintha a suliban kéne a helyekre tülekedve feliratkozni...

Freedom88
múlthéten pénteken, 17én.

Hja, saját nem mondható kecó, mert albérlet, de végülis ugyanott tartok, mintha sajátlakásom törleszteném a banknak, egy kutya...ez legalább biztos h mindig annyira marad😊. Ja meg saját autó?! höh...csak sikerüljön aztán majd csak alakul vhogy az életem.

T.T.

Zsófy
És fogászaton mikor voltál?

Nyugi, mindjárt vége a gyakorlatodnak, és a saját lábadra állhatsz (saját kecóval😊)

Freedom88
ok, legyen igy, ámen...

Nekem tegnap küldtek e-mailt, június 02-03 hatósági vizsga...eltolták 1 héttel...ajj, lehetne már inkább holnap...1. Nem kéne korIC-ni, 2. rohadtul unom már a felügyelet alatti vezetést, 3. végre elkültözhetnék külön egyedül.

T.T.

Zsófy
Asszem szerencsére senki nem keseredett el😊 És nem idõvel, hanem a következõ alkalommal fog sikerülni😛😊

Freedom88
oké-oké jó szórakozást! Hát nem tudom meddig leszek, de most éjszakás után aludtam majd 13 órát, fáratnak nem mondható vagyok, de sztem 11 felé megint dõlök le, mert 3:30kor kelni kell, de azért köszi😊

T.T.

Freedom88
na nem akarom mondani, de még mindig egyre jár az agyunk...épp azon gondolkoztam most, h mondom megkérdezem már h mi lett a nyelvvizsga, de aztán elvetettem az ötletet, mondom, nem zavargatlak emiatt. Aztán most mégis megtudjuk.

Esztinek fel a fejjel, lesz jobb is. Azért egy bukás nem olyan vészes, ha lesz akkor meg el is felejted.

Istenem röhejes ez a mai világ...röhejes. Rohadt internet meg a papir világa. Ugyanez az egyetem is a Neptun vagy mi a tököm. Mi a lófasznak?! Kitenni a falra, olvasd el, viszontlátásra. Itt is, 0% meg 53%, röhejes komolyan, ezen már csak nevetni tudok.

Összegezve, fel a fejjel, sõt tényleg nem szabad letörni, sikerülni fog! idõvel😊

T.T.

antijuve
j

Mentem, majd este még írok valszeg, lehet Free te már nem leszel.Mindenesetre ha nem, akkor jó munkát hnapra

ups and downs

Zsófy
Jah, nemtom, h érdekel-e vkit.... Megtudtuk a nyelvvizsga eredményeket:
Esztinek sajnos egyik sem jött össze:S, Ágit meg engem meghúztak szóbelin.... Nemsokára újra megyünk sztem. 7%kellett volna.... ÁÁÁÁÁ életem elsõ bukása. De szerencsére nem törtem össze😊
Ami viszont sztem röhely, az részben az, hogy elhagytam a kódszámom, szal mehettem feltöretni (persze pénzért<#idiota>, de errõl csak én tehetek) Na, ami röhely, hogy totál más eredmények voltak kinn a vizsgaközpontba a falon, mint az interneten (pl falon 0%ot kaptam szóbelire, neten meg 53%ot....)

Freedom88
igen-igen, ez igaz

T.T.

antijuve
😄D

ups and downs

antijuve
vagy még az után is 😄

ups and downs

Freedom88
nem baj, illedelem vagy milófasznak nevezik...

T.T.

Freedom88
hát igen, de a meccs a lefújásig tart, ahogy a versenysport a kockás zászlóig😊

T.T.

Zsófy
OKé, de nem tudom átadni😊

antijuve
jaja, hát én már lemondtam az egészrõl.Képzelheted...a 88.percben büntetõ...hát ez nagy adag malac volt tényleg.
igen ma lesz

ups and downs

Freedom88
atyám, hát mákod volt rendesen h ilyen bendzsa...
Tényleg, ma lesz a Milan meccs?

T.T.

antijuve
jajj de jó napot!

ups and downs

Freedom88
lololol az igen 😊

T.T.

Freedom88
jó egészséget a babának és Anyukájának is!

T.T.

antijuve
Liverpool-Arsenal 4-4! Arsavin mesternégyest lõtt<#wow1><#wow1><#wow1>
Real-Getafe 3-2...hát majdnem buktam a 12 rongyomat.83.percben 1-2 volt, aztán 85.-ben 2-2, aztán 11-est kapott a Getafe és kiállítottak egy madridit, de kihagyták a 11-est!És az utolsó percben lõtte a Real a 3.-at!Pfúúúúúú, ez már veszett fejsze nyele volt

ups and downs

Zsófy
Sziasztok!

Jaja, megszületett😊 Viktória 16.05 perckor, 2490 gramm és 46 cm😊

antijuve
😄D

ups and downs

Freedom88
na egy két humorbomba, aztán aludni kéne, de magától a fü nem fog levágódni, jaj de magyaros volt, sebaj...

1, - Lehet csináltatok piercinget a mellbimbómra, hogy legyen mire akasztani a mikrofont mikor meztelen vagyok.

2, - az olyan jó buli, kapok kinder tojást
- háát tõlem nem igen 😄
- tõled milyen tojást kapok?😛
- szõröset😄😄

3, - és ilyen lágy zene szól, vonaglok majd letolom a kis bugyikámat és utána bevadulnak a dolgok... Érted mire gondolok, ugye? 😉 😛
- ...ahamm... hasmenés a Westendben? 😄

4, - ITT A HÚSVÉT, ITT A NYÚL, MAGYAR-MÁLTA HÁROM-NULL!!!"

5, - annyira örülök hogy már annyira szeretsz hogy csináltál nekem felhasználót a laptop-odon
- korlátozottat, nehogy elbassz valamit

T.T.

Freedom88
hali...rotfl😊))

Atya úr isten....

T.T.

antijuve
hali
csak nem??!!! 😄😊😛XDDD

ups and downs