F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
most vettem ki elõször,60e,kicsit kerekítve

The only speedometer is in your head.

antijuve
ez is igaz

ups and downs

Freedom88
elvileg a Fradi is hozzátartozott az NB1-hez meg a Juventus is a Serie A-hoz mégis kizárták õket. Attól, hogy nagyobb név, nem vonatkoznak rájuk más szabályok, de abban biztos vok, h ha ezt a vétséget vagy akár a tavalyit egy kisebb csapat tette volna meg, akkor már rég nem lennének az F1 közelében

T.T.

antijuve
Sportkódex 151.c bekezdés elleni vétség esetén (ha jól emlékszem, most olvastam el kicsikét jobban 😄).

ups and downs

antijuve
amúgy tök igaz.Azért nem semmi amit mûveltek és megúszták egy ilyennel.Nem mondom h akkor most zárják ki õket a szezonból, mert azért a McLaren hozzátartozik az F1-hez, akárcsak a Ferrari, de ez azért elég "enyhe" "büntetés"...fõleg h nem ez volt az elsõ turpisságuk az elmúlt években.

ups and downs

Freedom88
fogalmam sincs, de azért erõsebbre mint egy fehérvonal átlépés...ugyanilyenért vagy vmi lopás gyanújával ahogy 07ben is.

T.T.

antijuve
vajon a "következõ szabálysértés" alatt mit értenek? (nem olvastam el a cikket teljesen 😄).átlépik a fehér vonalat, három futamos büntetés 😊

ups and downs

antijuve
hát ja.evvan.amikor vmit fizetni kell, azt rögtön leveszik, ha meg fordítva, akkor meg basznak az egészre.

ups and downs

Freedom88
ergo nem kapott semmit. Lehet akkor simán hazudni, minden csapat kezdheti. Ezt is megúszta a McLaren. Hihetetlen...

T.T.

Freedom88
h a bank üljön rajta, sok más pénzzel egyetembe és ezzel jó sok sok sok millió forint kamatot eltegyenek.

T.T.

antijuve
A Meki felfüggesztett 3 futamos eltiltást kapott 😊

ups and downs

antijuve
miért, neked amúgy mi a legnagyobb összeg?

ups and downs

antijuve
amúgy én is.bár most Murray-n vagy egy 20-asom, de nem állok túl jól jelenleg 😄

ups and downs

antijuve
olyan 8 nap kábé míg utalják.Ez van 😊.De megérkezik 😊

ups and downs

Freedom88
Nem. Csibe Kelenföldön marad, az utcán...nem állok úgy anyagilag h most bevállaljak 4 szombathelyi utat. Annyi cuccot úgyse viszek már le, 1 hónapra kell csak visszamenni.

Na de Csibe karbantartva van, megzsirozva az ajtók, h ne nyikorogjanak, csapágyak a kerekeknél...minden gördül rajta

T.T.

Zsófy
Hogyhogy? Nem Csibével mész?

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
köszi, megteszek mindent ez érdekében h sikerüljön

T.T.

Jeff Gordon
Free,sok sikert a vizsgához,szerintem sikerülni fog😊

Jeff Gordon
hmm,az se rossz,gratos.
kíváncsi leszek hány nap lesz míg utalják a nyereményt,mert a levétel azonnali,a kifizetés viszont nem,holott,a mûvelet ua,csak fordított irányban..
egyébként általában gólokra szoktam fogadni,vagy tenisz meccsen gamekre😊

Freedom88
na lassan elkezdõdik az idei évem 4.költöze. Hát nem csodálatos?! Aztán félig költözés Szombathelyre, számoljuk az 5.nek és akkor 6.ra már tényleg szeretnék megállapodni és onnan már csak 1szer életembe elköltözni, mikor vkivel?!?!?!?! összebútorozok örökre... Csodálatos 6 költözés fél év alatt, havonta 1 átlagban...anyám, hát szerencsésnek érzem magam...

T.T.

Freedom88
meg még1szer aztán csá vasút

T.T.

antijuve
mért?csak egyszer lehet vizsgázni?

ups and downs

Freedom88

T.T.

Freedom88
oké-oké, sztem majd május 2. hétvégéjén vagyis 9-10.
hétközben nem is leszek úgyse netközelben

T.T.

Freedom88
legyen igy, helyette beszopom én szokásosan, hiszen jöv hét pénteken Szombathelyrõl megint nem tudom hogy fogunk hazajönni, mert épp akkor kéne hazajönni, de mondjuk ha ott lehetne maradnék is, jó az ott, kutya se vár itthon úgyis...

T.T.

Freedom88
Tigristanknak irtam ezt és ahogy mondtam, senkit nem tiltottam le azért mert töröltem, akik alapból tiltva voltak, azok már úgyis maradnak részemrõl.
Olyanokat töröltem akikkel már úgyse beszélek pl: volt osztálytársaim vagy olyan F1 tagok akikkel már nem beszélek, mert felesleges és a hülye idióta vasútbarátok, akik akkor vettek fel, mikor kiderült h mozdonyvezetõ-gyakornok vagyok. Õk törölve lettek.
Akikkel azért beszélek maradtak. Pl: Te,Bryan,Peet,Eagle vagy mittomén még ki.

T.T.

Freedom88
szerencsére munka alatt megtudtam nézni a második félidõt, közbe még kajáltam is, arany élet volt.
Hát elég szar 2.félidõ volt, de GO Chelsea!

T.T.

Freedom88
jóregg

hát ez volt az utolsó miskolcon töltött szolgálatom, a hónapban most dolgoztam utoljára.
Aztán ha a vizsga nem sikerül, akkor pedig agyõ vasút, ezért irtam ezt.

T.T.

Zsófy
Oké, majd tudasd vhogy, ha optimálisnak érzed az idõpontot😊

Zsófy
Köszi, majd meghálálom...

Zsófy
Hát akkor tilts le... nincs sértõdés belõle, komolyan.

antijuve
A Barcának már nem megy annyira, ha védelem is van velük szemben.Mondjuk erre számítani lehetett. (és most majd a második félidõben jól megszórják magukat h rámcáfoljanak 😄).

ups and downs

antijuve
mit szoktál játszani? (csak úgy kérdezem 😊 ).

ups and downs

antijuve
28 ezer.

ups and downs

Jeff Gordon
részemrõl jó8
meccshez jó szurkolást😊

Jeff Gordon
Bryan,neked mennyi volt a max amit felvettél SB-rõl?😊
nekem most kicsit elég volt,lehet megnézem a bwin-t,mert az olyan szempontból jobb amiket én szoktam játszani😊

antijuve
Igli nem foglalkozik most vele, szval bukónak tûnik a dolog

ups and downs

antijuve
micsodi???

ups and downs

Freedom88
Na, elintéztem Neked. Telefonáltam párat és már az Index meg is irta. Szivesen máskor is, 6000

T.T.

Freedom88
Na én el utolsó miskolci szolgálatomhoz és lehet életem utolsó vasutas szolgálatára is...

Zsóf, majd idõvel beszélnünk kéne a költözésem miatt, de nagyon ráér, csak jelzem, h na mégis...

sziasztok

T.T.

Freedom88
nem tiltottam le senkit, pusztán töröltem a felhasználókat

T.T.

Jeff Gordon
köszi.

Jeff Gordon
én szerintem nem,csak a szûk társaság megmarad,és ennyi😊

Tigristank
Jah, akkor nem tiltottál le. Így oké. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
asszem téged is töröltelek, mert nagyon úgyse beszélünk MSNnen. Attól h én töröllek, Te még látsz. Forditva viszont nem

T.T.

Freedom88
a sztrájk reggel 8tól este 6ig tart, vagy reggel 6tól? teljesen mind1...május 1ére nem tervezik. Csak 30.

Zsóf: lesz, akármi is lesz. mert ha megegyeznek, akkor is csak az elégséges szolgáltatás lesz meg. Jelenleg úgy néz ki, h országos szinten a napi 3100 személyvonatból 300 ha elindul.

T.T.

Tigristank
Rendben. Átteszük május 4-tõl 6-ig. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
mert nem tudom h a Liga tovább fog e müködni, mert ha igen, akkor maradnak az emberek fent, ha nem akkor delete.

T.T.

Tigristank
Még én is fent vagyok, juhé. 😊

Zsófy
Jajj, intézzétek el, h 30án se legyen!!! Kérlek, vhogy!!!
Ugye ez még nem biztos?