F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
ups and downs
ups and downs
T.T.
ups and downs
ups and downs
T.T.
T.T.
Na de Csibe karbantartva van, megzsirozva az ajtók, h ne nyikorogjanak, csapágyak a kerekeknél...minden gördül rajta
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
kíváncsi leszek hány nap lesz míg utalják a nyereményt,mert a levétel azonnali,a kifizetés viszont nem,holott,a mûvelet ua,csak fordított irányban..
egyébként általában gólokra szoktam fogadni,vagy tenisz meccsen gamekre😊
The only speedometer is in your head.
T.T.
T.T.
hétközben nem is leszek úgyse netközelben
T.T.
T.T.
Olyanokat töröltem akikkel már úgyse beszélek pl: volt osztálytársaim vagy olyan F1 tagok akikkel már nem beszélek, mert felesleges és a hülye idióta vasútbarátok, akik akkor vettek fel, mikor kiderült h mozdonyvezetõ-gyakornok vagyok. Õk törölve lettek.
Akikkel azért beszélek maradtak. Pl: Te,Bryan,Peet,Eagle vagy mittomén még ki.
T.T.
Hát elég szar 2.félidõ volt, de GO Chelsea!
T.T.
hát ez volt az utolsó miskolcon töltött szolgálatom, a hónapban most dolgoztam utoljára.
Aztán ha a vizsga nem sikerül, akkor pedig agyõ vasút, ezért irtam ezt.
T.T.
ups and downs
nekem most kicsit elég volt,lehet megnézem a bwin-t,mert az olyan szempontból jobb amiket én szoktam játszani😊
The only speedometer is in your head.
T.T.
Zsóf, majd idõvel beszélnünk kéne a költözésem miatt, de nagyon ráér, csak jelzem, h na mégis...
sziasztok
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
T.T.
Zsóf: lesz, akármi is lesz. mert ha megegyeznek, akkor is csak az elégséges szolgáltatás lesz meg. Jelenleg úgy néz ki, h országos szinten a napi 3100 személyvonatból 300 ha elindul.
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
T.T.