F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
nekem vagy 100,de tényleg igaza van freenek,fölösleges,mert kb ha 20-al beszélgetek...

Tényleg Free,nem tudod,hogy ápr. 30-i MÁV sztrájk csak aznap lesz-e vagy folytatódik május elején is?😊

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Akkor miért nem teszed?

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
te még fent vagy, meg maradsz is...most már csak 22...de mondom, olyan 10-12re le tudnám redukálni

T.T.

antijuve
nekem 37 van

ups and downs

antijuve
legyen fenn 1 ember.én 😄

ups and downs

Freedom88
no, kicsit megnyírbáltuk az MSN-t...volt fenn majd 60 ember, mostmár csak 25, de még ezt is le kéne redukálni olyan 10-12re...az is bõven sok

T.T.

antijuve
ja, vizsgázni tök jó

ups and downs

Freedom88
nekem is...barom jó lesz mindenkinek, everybody happy and pleased

T.T.

Zsófy
Látom a mai nap mindenkinek mozgalmas volt😊

Akkor én is mesélek: Találkoztam volt haverokkal Campiba, megijesztették Esztert😄, megvettük Livinek meg Klárniak az ajándékot😊, majd szerenád a némettanárnál... Hazafele:
Busz- találkoztunk haverokkal, egy sor Tescozás, majd utána busz, és rendõrbácsik átintegettek és mosolyogtak nekünk😊
Városház tér: Megint másik haverok, de õk mentek tovább, majd: Eszti mondta, h menjünk ki 250essel Kelenföldre... Jó. Buszmegálló: 3 (ebbõl 2 jól bebaszott) faszi... Odajön hozzánk az egyik, h adjunk cigit. Mondtuk, h nem dohányzunk. Odajön a másik, kiszakítanak a két csaj mellõl (kopasz, bõrkabátos emberek, piaszaggal:S), majd elkezd csesztetni az egyik. Nem is néztem rá, de már majdnem az útra szorítottak. Ilyet szól: nekem mindig bejöttek a szemüveges csajok, már rögtön kiszúrt:S. Aztán: nézzek rá. Mondom: nem nézek. Miért? Van párom. Engem nem érdekel, "Hamar Beverem"-nek hívnak. Ott szivatott, aztán felhívtam bátyóm, de már nagyon féltem:S. Erre odébbmegy, és jó hangosan mondja a haverjának, h: "Az a hülye ribanc akkora bunkó volt velem, h mindjárt odamegyek, leszedem a fejét, megölöm meg társai" Persze rendõrök ott álltak kocsival a buszmegbe, de semmit nem hallottak:S. Aztán elindultunk busszal (persze a faszikkal) és jöttek a további oltások... Mondtuk, h felmegyünk Esztihez, mert már hívtam a bátyóm, h jöjjön elém. Én annyira féltem:S:S... még jó, h hárman voltunk, most is remegek:S

antijuve
értem...hát sajna nemsoká vizsgaidõszak 😞

ups and downs

Jeff Gordon
semmi különös mostanában.. veled? csak fáradtnak érzem magam hétköznaponként,de jövõhéttõl nem megyek mindennap dolgozni,lassan tanulni is kell (a vizsgákra).aztán meg holnap zh,csütörtökön szintén

Jeff Gordon
láttam vannak "COD-os" képek is myvipen,nagyon jók lettek,mókás,de jó 😄

antijuve
adná az ég

ups and downs

Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Freedom88
kiderül majd, ha nem dolg, akkor lehet kinézek...

T.T.

Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Freedom88
húúú de nem irom le mit gondolok...

T.T.

antijuve
i

ups and downs

Gatti
nem hiszem XD Elég nekem az rfgpl és ez a hsrl. így sincs idõm tesztelni rájuk , csak úgy elmegyek a futamra meg az idõmérõre. 😊

Freedom88
egy-két kombó és lesz pénz

T.T.

antijuve
ehhez még hibádzik pár forintocska 😊

ups and downs

antijuve
és az f1hgkpkfjéeakfel-en voltál? 😊

ups and downs

Freedom88
vagyis utolsó lettél?

T.T.

Freedom88
Gatti
ja és köszi (: bár már nem annyira új 😄

Gatti
hali 😄 azon nem is voltam xD az rfgpl meg nem kezdõdött még el 😄 viszont most volt egy futam a hsrl be az jól ment 😄 Majdnem megnyertem 😛

antijuve
ohh yee, nem tom mi hiányzott 😊
Mizu Peti? 😊

ups and downs

Jeff Gordon
Szia Gatti!
Hogy sikerült a TDL-es futam?

amúgy grt az új bnõhöz😊

Gatti
😄D

antijuve
😄D

ups and downs

Freedom88
antijuve
:S

ups and downs

Freedom88
paff, kár h nem az alvázszámot kérte a kutas, még több "😄" jel jött volna, de jó story...

Én ma kishiján megöltem egy embert, Vámosgyörknél a vonat alá esett a hülye paraszt...fel akart szállni amikor már mozgott a vonat...

Story egyben: Megálltunk Vámosgyörknél már hazafelé, 7 Halbi kocsi, azok a német szarok. A peron tõlem balra esett vagyis a távolabbi tükröt kellett néznem (mozdonyon jobb oldalt vezetsz aki nem tudná), de mivel baszottul sütött a nap, megkértem a mozdonyvezetõt nézze már nekem az utascserét és azt h mikor hatalmazzák fel az inditásra a vonatunkat. Megtörtént minden, kalauz adja a jelzést, forgalmista felhatalmaz az indulásra, mozdonyvezetõ mondja nekem, h oké indulhatunk. Épp h megmozdult a szerelvény egy faszi a semmibõl jön futva, ráugrik az ajtóra, de hát nem szedte eléggé a lábát és megbotlott. Mivel szerencsére folyamatosan figyeltem a tükröt, azonnal gyorsfék és megáll. De már ez ilyen téren késõ volt, mert a faszi vhogy alákeveredett, de csak a lábai, felsõteste az a peron és a sin között volt vhogy. Megálltunk, kikászálódott, felszállt, mintha misem történt volna. Forgalmista meg fogja, jóvan akkor menjetek. Mi meg mentünk. Az az óriási piszok mákja volt a faszinak, hogy a középsõ ajtónál akart felszállni, ahol nincs tengely, mert ha mondjuk a hátsónál, vagy elsõ ajtónál száll fel, akkor bye-bye láb. Elindultunk, de teljesen szétesett a koncentrációm egy jó 5-6percre, az se tudom h mentünk pár kilométeren keresztül. Ne éljétek át, még most is fut a hátamon a szõr, ahogy átéltem. Áh...

T.T.

Freedom88
lett belõle 2...megnéztem még a Heti Hetest, aztán fürdés, kár volt aludni is

T.T.

Zsófy
😄😄😄😄😄 ez komoly?!?! És én miért nem láttam?!😄😄😄😄 Egy élmény lehetett😄😄

antijuve
NEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÚRISTEN!!!!!!!! Ilyen tényleg csak a viccekben van 😄DDDDDDDDDDDD

ups and downs

Jeff Gordon
benzinkutas story:

Idõpont: 2009 április 19 délelõtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelõhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, elõttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön õ a kutashoz:

Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre õ: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltûnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstõl,

antijuve

ups and downs

Zsófy
😮😮 jóccak.... már azt a 4 órát...

antijuve
az még éjszaka 😄

ups and downs

Freedom88
na jóccak, reggel 2:25kor vkinek fel kell kellni😊

T.T.

Freedom88
igen, épp ezen csodálkoztam...most igy nem fogok tankolni és kenõolajat vásárolni ott...nem tudom mit fejlesztettek a mérnökök😊)

T.T.

antijuve
viszont Vettelt meg Webbert annyiszor keverte, ahányszor mutatták õket

ups and downs

Jeff Gordon
hát pedig most Palik nem említette meg a Shell mérnökeit... de a "Richard Bransont, A szponzort" ha 8x nem mondta el,akkor egyszer se😊)

antijuve
ja, okés.

ups and downs

Freedom88
Félreérted, az argh, arra h elutaztok akkor..mondjuk ki a hülye nem utazna el ilyenkor, hosszúhétvégén, én is mennék...
Akkor majd irok én, én láttam az egészet.

T.T.

Freedom88
ja, h az?...okés-okés, igazad van...

T.T.

antijuve
most mit csináljak?tényleg nem láttam, utaztam.

és 'erre a dologra' : Free hagyjad már sztem 😊.

ups and downs

Zsófy
Iwiw, április 17. 17:49... olvasd el még egyszer...

Freedom88
Bull irta fórumon h nem akarja irni...
Hát argh, akkor mind1, akkor majd júniusban

T.T.