44995
F1CHL - Retro
-
#40115 Hát azt mondtad, be kell menned Fradiba. Gondoltam, anyu munkahelye közel van hozzá, és akkor bemész hozzá az iratokért. Ő csak nem fogja kivinni Gazdagrétre... Vagy te hogy gondoltad? -
#40114 upsz, leesett -
#40113 jóregg. De most akkor be kell mennem vagy nem? most mivan? -
#40112 Free! Ha mész anyumhoz, sztem előtte csörögj rá, vagymi, nehogy aztán ne legyen benn... -
#40111 Jóreggelt!:) -
#40110 jóregg
Kaka Madridban
Perec visszajött,és a világ összes pénzét elköltené. -
#40109 fúú ez eksönfilm.
na én is tépek lassan.fáradt is vagyok meg nem is :) -
#40108 No filmnézés az ágyból, vagyis hogyan kell beájulni rajta:) Jóccak
-
#40107 kösz, megvolt :D -
#40106 részemről is jóéjt.
Szia Free,szép estét!
Bryan,jó fürdést!
Zsófy,szép álmokat! -
#40105 Szia -
#40104 Szép álmokat! -
#40103 oké -
#40102 De rohadtul pozitív vagy.... -
#40101 lehetne jobbis, de nem találok normális helyet, meg nem jókor mentem ki, majd máskor -
#40100 van köztük egy BAE,British Aerospace nevű légijármű:)
amúgy jó kis képek:) -
#40099 biztos, csak hol? na jó itt nem nyitok erről beszélgetést -
#40098 aham. elnéztem, mi a lófaszt tudtam volna csinálni... -
#40097 Biztos lenne jelölt... -
#40096 Kinn voltál fotózni?:) -
#40095 holnap bemegyek a munkahelyre és ámen, szerdán meg nem megyek sehova, akkor megint senkihez...naggyon komoly...komolyan hiányzik vki -
#40094 Neeee az komoly:S -
#40093 önreklám -
#40092 csatlakozom:D -
#40091 nm:D -
#40090 Ja, tényleg... főleg ha én villannék:D -
#40089 hát igen, hiányzik az élről...:S -
#40088 milyen jót beszólt már a csapatnak:
" I CANNOT DO THAT!' -
#40087 annak a palinak kéne egy jó autó, és mindjárt érdekesebb lenne a dolog. -
#40086 de kár.Pedig Alonso jól elszórakozott vele :) -
#40085 lol:)) Na meg jövőre nem lesz -
#40084 A BMW-nek is elege lett belőle -
#40083 ők tudják, én jól elszórakoztam rajta, többi nem érdekel -
#40082 ezt a lehetőséget is fenntartottam.hát aki ilyen címért sorban áll, még pénzt is kidob érte, annak csak gratulálni lehet. -
#40081 Mai nap csodálatos volt, reggel amikor hivtál Zsóf akkor dumáltam vkivel, aztán bent a MOSZban, kb. 2percet se, T-Pontban 1percet és ámen...azóta senkihez...nagyon komoly:) -
#40080 én szoktam hallgatni, sztem egyik legjobb reggeli müsor, a többi mind szar, kocsiban meg kell hallgatni vmit, akkor meg hát ezt.
Nem azért telefonált be, hogy megoldják a problémát, hanem h a hét lúzere cimet elnyerje vagy mi a tököm, előzménye az volt, h a csaj asszem kibaszta a jeggyürüket az ablakon, aztán keresgélte utána.
Ez csak egy apró részlet az egész beszélgetésből...
"Horgászik az a szemét, mi?! Fenekezik, pontyozik, villantózik, kuttyogat!" De ahogy mondja, nekem nagyon bejön :)
-
#40079 ezt mondtam nagyjából én is csak hosszabban kifejtve, köszi az ismétlést:))) -
#40078 jó játék a felsővezeték :) milyen jó, h én ezt szabályszerüen 1,5m-re megközelithetem -
#40077 nem mondtam el kinek lesz, őt azt nem érdekli. Én voltam a két fél között, rajtam csattan általában, mind1, csak a jövőre remélem ez nem hat ki és átfogja venni a következőket is. -
#40076 Meg van a véleményem az ilyenekről.Aki a problémáját a tv-ben vagy a rádióban akarja megoldani az mit vár?Ha meg nem is akarja megoldani, akkor meg hülye, hogy csak úgy betelefonál, és hagyja hogy három műsorvezető szopassa, "hülyét" csinálva belőle azok előtt, akik hallgatják ezt.Most mit várt mégis tőle?Főleg egy ilyen idegesítő reggeli műsorban, ahol csak azt hallani, hogy a műsorvezetők húde jól elvannak egymással, és csak az idegesítő viháncolást lehet hallani szinte.Erre ébrednék, két nap után beülnék a kádba és felvágnám az ereimet. Betelefonált, egészségére, senki nem kötelezte.