F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Szivem, iwiw-en azt kérdezték h jól nézel-e ki 😊.Nem tudtam rá mit mondani, annyira evidens rá a válasz...

ups and downs

Jeff Gordon
igen.szerencsére nem lett belõle nagy baj,könnyen lehetett volna

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
köszönöm szépen mindenkinek

antijuve
😄D

ups and downs

Freedom88
LOL😄DDD

<15:52> <kedves> valaki segittene a mesenger instalalasaban?
<15:52> <Kazal> next next next finish😊

T.T.

Freedom88
Freedom88
nem tudom, majd eldöntik õk a tempót

T.T.

antijuve
s gyorsabban?

ups and downs

Freedom88
lehetne lassabban?

T.T.

Freedom88
hát anyám nevén van közösen élünk benne és hát most átmenetileg meghúzódtam itt erre az egy hónapra, ha pedig sikerül a vizsga, akkor tudok költözni, anyagi okok miatt is.
Úgyhogy jól tudod és boldog szülinapot

T.T.

antijuve
tom 😊. Péter-Pál napján 😊
csak azért megemlítettem h jófej legyek 😄

ups and downs

antijuve
Isten éltessen, boldog születésnapot! 😊

ups and downs

gordon 24
Köszi! 😄 Tényleg nem tegnap tartjuk.. Én speciel Juni vagy juli( sose tudom😄) ba..

Peet neked meg Buék! Akarom mondani Boldog szülinapot!😄

Downhill!!

Tigristank
😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zsófy
Lassan ballag már....

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Peetör, Isten éltessen!😊<#puszi><#puszis>

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Tigristank
Boldog születésnapot Petinek! 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
pá.jó éjt

ups and downs

Jeff Gordon
tényleg nem,de azért köszi.
részemrõl mára ennyi,kellemes estét mindenkinek

Hajrá Arsenal! Bryan,jó meccs nézést!

Sziasztok

antijuve
ja

ups and downs

Jeff Gordon
én sose utáltam õket,Bergkamp idejében nagyon szimpatikus volt a gárda (hozzátenném,õ egy zseniális játékos is volt).Most már nem nagyon tudom kik játszanak ott,de a mez tényleg jól néz ki,a home az mondjuk átlagos,de az away az elég jó valóban😊

Jeff Gordon
köszönöm szépen.jó utat hnapra. amúgy bocs,hogy megkérdem,tudom nem rám tartozik,de az a lakás,ahol megannyi ligatali volt az nem közös iglivel?
Mert ott pár hónapig lehetne fix helyed nem? amíg elindul a karrier a MÁVnál😊 bár én csak tippelek. Igaz eddig Kata is ott élt,de most már nem,ha jól tudom..

antijuve
találó hasonlat.ráadásul a mezük is szar.Az Arsenalnak viszont kurva jó meze van (y).Lehet ha nem utálnám õket, egyszer vennék is egy ilyet 😊.

ups and downs

Jeff Gordon
Mocskos United!! sálálálá 😄
egyetértek,bárki,csak ne az MU,utálom õket,mint pestiek a sárga combinót😊)

antijuve
szervusz!jóéjt

ups and downs

Freedom88
csak a chelsea!
Na részemrõl jóccakátot kivánok, holnap hajnalban irány Bp.

halihó

T.T.

antijuve
de legalább az angol válogatott egy igazi loser csapat.jókat nevetek rajta 😊.a szuper bajnokság ennyit ér 😊.

ups and downs

antijuve
hehh ja.viszont akkor ki kéne esniük.mindegy, csak ne a MU nyerjen.meg ne az Arsenal.

ups and downs

Freedom88
ezért jó a Chelsea, legalább spanyollal játszik...

T.T.

Freedom88
nem megoldás egyértelmûen, semmiben nem segitség, de egy löketet ad a vizsgára való felkészüléshez

T.T.

antijuve
ez a Bl baszki...angol bajnokit kell nézni.franc se kíváncsi rá, utálom mindkettõt 😊.
hopp 1-0 MU.

ups and downs

antijuve
pia nem segítség 😊. ill rövidtávú megoldás 😄

ups and downs

Freedom88
én is igy tudtam😛
na meg elõre is boldog szülinapot Barta Péternek, holnap költözés, leszek majd délután vhogy, de lehet le kéne inni magam már a francba, csak segitene vmit...na szóval BUÉK PETEY

T.T.

antijuve
Pétereknek boldog névnapot, habár egyikõtök se ma ünnepli tudtommal 😊

ups and downs

antijuve
nb1...majd jövõre.
most a fontos NBII KELETI CSOPORT!!!!!! HAJRÁ FTC!!! 😄

ups and downs

Freedom88
GO DVSC😊))

Hát Bwin, egy lassú, kettõ nem fizetik ki rögtön a lóvét, 3. csak 7200HUF felett lehet kivenni. Barom oldal...

T.T.

Jeff Gordon
az is szép,10perce még 1-2 volt😊
azért remélem még bajnokok lesznek..

antijuve
Újpest bukóra áll...meglepetés.Mondjuk sztem egy 11-est nem adtak meg nekik. Közben ki is kaptak

ups and downs

antijuve
hogy kurva lassú.3 nap alatt nem írják fel a pénzt a számlára. (ahogy Free mondta).
tegnap néztem azt az oldalt:szebb mint az SB, de sztem nehezebben is kezelhetõ...meg az SB Faragó Ricsi és Hajdú B Pisti ajánlották a Fifa07-bõl 😄D

ups and downs

Jeff Gordon
miért rossz a bwin? vagy neked mi a negatív tapasztalat?😊

antijuve
Hát azért a történelem során már tiltottak be játékokat.Mondjuk amik hazárdjátékokká váltak.Azért annyi ráció van benne, hogy az államnak nem érdeke, hogy csomó földönfutó éljen az országban, merthogy a fogadóirodák elszívták a pénzüket-akármennyire is szabadon döntenek arról h mire költik a pénzüket

ups and downs

Freedom88
miért lenne a szerencsejáték illegális...tök egyértelmü h legalábis. Qrva istenit h SB-re nem tudok regelni, pedig qrva jó fogadó oldal. Bwin egy rakat fos.

T.T.

antijuve
lol.nem 1, nem 2 fogadóiroda van már, meg TV-ben is hirdetik orrba-szájba, akárcsak a pókert is.Gondolom ha szabályellenes lenne, nem hirdetnék.Habár van olyan állam, ahol az online pókert már betiltották (legjobb tudomásom szerint...)

ups and downs

Jeff Gordon
amúgy mielõtt regisztráltam volna ide,épp azt néztem mindenfelé a neten (jogszabályokban is) hogy ez nem törvényellenes-e.. mármint az internetes fogadás,de nem találtam rá semmit,sõt pontosabban csak annyit,hogy az EU eljárást indított ellenünk,hogy korlátozzuk a "szolgáltatások szabad áramlását" azzal,hogy a szerencsejáték állami monopóliumban van.. Viszont már ez is két éves hír volt,biztos megoldódott a történet, mert azért nem egy-két magyar játékos van.

antijuve
szóval összességében:CSEZD MEG ANDY!! 😛

ups and downs

antijuve
jah.azt már igen 😊.a másik kis probléma h 10e-bõl indítottam egy sorozatot (gémekre fogadva), felvittem 22e-re, csak aztán az is bukta lett 😊.szval összességében -30e-ben voltam, mostmár csak -5e 😊.

ups and downs

Jeff Gordon
az igen,grat😊)

antijuve
nekem 48 ezer volt max a számlán, de 20 ezret meghagytam játékra.

ups and downs

antijuve
pontosan 😄D
de noproblem, már visszanyertem, hosszadalmas fogadgatásokkal.

ups and downs

Jeff Gordon
úgy nézem kiesett:S
A. Murray J. Monaco 6-1 3-6 5-7