44995
F1CHL - Retro
-
#40235 Reggelt!:)
Hát igen...:S -
#40234 jóregg
elfelejtettem mennyire szar dolog leégni...húzódik úgy a bőröm, lol:) -
#40233 Majd megnézem:) -
#40232 Na, örvendek!:) -
#40231 Na jóóccak, reggel 4:45kor ébresztő -
#40230 képek,videók -
#40229 re...szénné égve...király volt nagyon, én élveztem baszottul ezt a WSR-t.
Megane(L). Hamarosan képek/videók -
#40228 Engösz, majd ha hazaérsz, pls csörizz meg, kéne infó a gv tételről... -
#40227 Hűha.....péntek óta nem voltam erre és csak 22 hsz. Alulteljesítitek önmagatokat. De sebaj.
Látom sehol nincs rózsás jókedv.....meg is értem. Szívás ez a tanulás-téma. És elképesztően unalmas is. Nem baj, már csak kedd 14:00-ig szenvednem, ha minden jól megy. Szurkoljatok egy kicsit a szerencsémnek, jó tételt akarok húzni.
Peet, kitartás, egyszer ennek is vége lesz!
Kellemes további napot mindenkinek. Pusz -
#40226 el tudom képzelni mennyire :D -
#40225 király ez a le mans 24h :D -
#40224 Gondolom nem:D
Na jóccak! VAgymi -
#40223 Fiúk, segítsek?:D -
#40222 jó ötlet,én is megcsinálom.
zsófy,szép estét neked is -
#40221 szép az álet mi?! Na KV bekészitve reggelre, irány ágy -
#40220 Te tudod, én remélem a legjobbakat!
Szép álmokat! -
#40219 Szép álmokat!
Talán egyszer te is vezetsz majd olyan vonatot, amekkora mázlista vagy:)!
Én meg felakasztom magam, mert csak olyanok találnak, akiknek van... De akkor miért?!?!?!?! ...férfiak... -
#40218 az a vicc,hogy nem.Mintatanterv. Annyi változtatással (részemről),hogy én a közigazgatási jog IV (szakigazgatás) tantárgyat nem vettem fel,mert az nem könnyű,helyette választottam az orvosi jogot,ami lényegesen egyszerűbb volt.
megyek én is aludni,hallgatok egy pár Johnny Cash számot,hátha jobb kedvem lesz:))
Viszont a nyelvvizsgához grt,csak így tovább -
#40217 én is pozitivan zártam, megyek aludni.
Ja és megszereztem ezalatt az 1 óra munka alatt a Railjet vonatra a tipusom, most már ezen is mehetnék, de úgyse fogok. Kinek mi jut. Engem hál istennek senki nem akar felszedni, de el is küldeném a retkes *****-ba.
Na alvás, holnap hajnalban irány Ms -
#40216 magyar egyetemi rendszer 2009 éljen vastaps qrva anyjukat azt -
#40215 Köszönöm, sztem meglesz. Nem voltam csúcs, elbeszélgetésben 50/35, magnóban meg 20/8at el kell érnem...
És egy 29éves srác fel akar szedni, szal pozitívan zártuk a napot -
#40214 Hát ez tényleg nagy állatság... De remélem a legjobbakat! Picit úgy jön le, Te is túlvállalatad magad...:( -
#40213 nagyon helyes:D
szép estét nektek,részemről éjt
zsófy,nyelvvizsga jól ment?
-
#40212 nahát,a történethez csak annyit,hogy ma voltam munkajogból vizsgázni,amit a legnagyobb jóindulattal sem neveznék annak,ugyanis tényleg ki se nyitottam a könyvet. Persze,hát akinek ki se kell... ám sajnos ez nem én vagyok. Szóval a történet lényege,megvan adva x időpont,minden héten pénteken mehet 65 fő. Vizsga előtt van egy beugró,amin 70%ot el kell érni,és ha rosszat írsz - pont. Oké,sok értelme van (kb semmi,de sebaj). Szóval az utolsó két időpont (jún 29, júl 3) az két utóvizsga. Viszont ahhoz,hogy azokra jelentkezhess, már meg kell bukni egyszer,jó kérdés ki találta ki ezt a nyilvánvaló b*romságot,de ez van,tudom nem csak nálunk,de azért mégis.. Ha az én példámat nézem,én ma nem akartam volna elmenni,tudtam,hogy nem tudok készülni,mert jövőhetiknek kell sikerülni,ebből július elején akarok javítani,de az egyest,azt be kell szedni. +1 bukás,milyen jól mutat az indexben.. oh és igen,ez már vizsgának számított,még ha nem is jutottam be,tehát a következő még ingyenes,viszont utána fizethetek majd,és kemény pénzeket,mert alapvizsga.. szóval tegyenek egy nagy szívességet...
hát nincs jó kedvem,szerintem ez meg is látszik...
bocsi a regényért.
az-az igazság kéne már egy-két sikeres vizsga,ami visszaadná a hitem
-
#40211 Meg kell halni tőled....:D -
#40210 kösz, már itthon :)) igy kell ezt csinálni és 4:00ig szól a papir:) -
#40209 Jó munkát! -
#40208 el dolgozni, sziasztok! -
#40207 na igen meg lehet unni, de amikor unod és még fizetik is, az azért nem rossz:) -
#40206 Az a helyzet szerintem,hogy mindent meg lehet unni,és ez annál könnyebb minél hosszabb ideje csinálja az ember,és ha még nem is szereti csinálni azt a valamit,akkor még könnyebb:)
lányok,nektek sok sikert..
én elmentem ma egy egyesért,de ezt majd este elmesélem,most kis pihi,aztán tanulás:) -
#40205 tény...csak nem úgy hajnal 4ig kell lennem, de ez van, fizessenek csak jó pénzt -
#40204 Igen, nekem is ez jutott róla eszembe. :)
Aki meg csak punnyad a vasúúúton, annak is minden jót, de szerintem nemigen van annál jobb, minthogy a punnyadásért fizetnek. További kellemes délutánt. :D -
#40203 Ákos, akinek a szája öblös.... erre csak ennyit mondok:D -
#40202 Na kis szünet... Itt vok anyunál, gyógyszerügynöknek néztek... (haha:D)...
Lassan vissza vizsgázni... Majd lesz vhogy:)
Engösz, hívlak majd -
#40201 és aki csak rohad a vasúúúúton?!?!?! na pápusz -
#40200 Nah, én mostmár hazamegyek, és a változatosság kedvéért megint vagy 3 napig nem tudok sg-t olvasni. :( De azért Ti csak irogassatok, legalább nem unatkozom, ha mégis géphez jutok! :D
Szép napot mindenkinek, jó tanulást nekem meg minden érettségizőnek, meg akinek tanulnia kell. (Anyám, micsoda elmés gondolatok....)
Sziasztok, pusz -
#40199 Igen, gúúgl a barátunk. Én is megtaláltam, de igazán köszönöm a felhomályosítást! :D
Öblös száj.....micsoda kifejezés..... -
#40198 Domolykó
(Squalius Bonap.) a Nyilthólyagu halak alrendjének Pontyfélék családjába tartozó halnem vaskos, bajusztalan fejjel, öblös szájjal, kampós torokfogakkal. Hazánkban két faja tenyészik. A Fejes D. (Squ. dobula L.) néha 40 cm. -
#40197 Nem is ismerek ilyen szavakat. Nem tudtam megállapítani amit mondott. :)
Hát ezért érdemes volt bemászni..... Mutter a főnöknél, és már el sem eresztik. Áhh -
#40196 csak nem domolykózik?:))