44995
F1CHL - Retro
-
#40275 hát nekem nem fog menni sajnos,de azért köszönöm a meghívást.Másnap szigorlat büntetőeljárásból,f1 meg sokat úgy se ér mostanában,ahogy bryan is írta,lassan tényleg csak "megszokásból" nézzük..
jó pihenést Ági!
és gratula az érettségihez:) -
#40274 Gyere ki Bicskére! Faterral majd jól eldumáltok, elvasutaztok, boldogság lesz.
VAGY: Nagyiék lementek Zamárdiba, aki gondolja, szívesen látom egy futamnézős délutánra.
Most azonban ismét útnak indulok, a tegnap délutáni Margitszigetezést ma kipihenjük egy kis Feneketlen-tavazással.
Apropó: érettségi. Magyar: 94%, matek: 85%, töri: 89%, közgáz: 80%, emelt német: 69%. Minden ötös tehát, úgyhogy verem a s**gem a földhöz.
Üdv mindenkinek! -
#40273 mindkettő sikerült szerencsére:) -
#40272 nem rossz,nekem 200 van,és nagyon ritkán van tele,szóval az elég nagy tárhely:) -
#40271 Ha egy gépnek 750 GB-s a vinyója, az jó? Pénteken kész lesz az új gépünk. Király! -
#40270 Jó hát, mert én csináltam! :) -
#40269 OH, köszönöm... Ace Ventura-s haj rulz:D -
#40268 És hogy ment?:) -
#40267 jó lett ez az amsteles kép:)
-
#40266 valószínűleg júl 3-ig,ill. attól tovább biztos nem,mert az lesz az utolsó vizsganap -
#40265 bocs,hogy nem jöttem,tegnap két vizsgám volt,reggel 8ra mentem este 7re jöttem,és nascarozni már fáradt voltam.. -
#40264 jóregg. ammm kinél nézhetném meg a brit futamot? mert még mindig nincs tvm -
#40263 OH, régen nálam is az volt a favorit!:P
Na, én is lassan el:) Pusz mindenkinek -
#40262 na jóccak, jól bevacsoráztunk...best: lángoltkolbász,kenyér,paradicsom,kóóóla:)))
jóóccak, holnap megint Hegyeshalom -
#40261 volt egy láma az autópályán azt:)
Peet, meddig tartanak még a vizsgáid? -
#40260 Igen, azt vettem észre, h nem a táblát figyelted... de akkor mit?:P -
#40259 win telepitás kész, megy fel a sok szemét progi:) -
#40258 majdnem:) Köszi...RailJettel utaztam vissza Pestre, hát mit mondjak, ültem már kényelmesebben is igazából utazási konfortot nézve...vezetni jó, utazni szar rajta...
Grt Engösz! Peet Go már csak 4 :) Bryan go nem tudom mennyi miatt...:) -
#40257 szted láttam?! Nem a táblát figyeltem, aztán meg be navigálsz oda és örültem h nem mentem neki semminek, hát micsoda dolog ez már...:))) -
#40256 na re...qrrrrva jó ez a taurus oktatás, nagyon tetszik, csak hazakellett jönnöm ja és xp telepités, behalóban az windows...
Durva: 6400KW teljesitményü a Tau, és tud 5 percig 7000KW. Iszonyat, de tényleg...10mp alatt van 0ról 200ra...na tanulás, xp telep -
#40255 gratulálok Engi :)
nekem is -2 szerencsére:)
így még van 4db hátra:) -
#40254 Peet!
ma este Nascarozunk New Hampshireben, ha van kedved gyere nyugodtan
időmérő: 21:30
utána verseny
TS-en is várunk!
IP: 87.229.108.129:8767
code: mzts3
NASCAR szoba -
#40253 Sziasztok! Leérettségiztem! Olyan boldog vagyok! Ó hála annak a jóóóó égnek. Magyarom egy kicsit fos lett, töri fasza, közgáz jó. Holnap végleges eredmény. Szép napot! -
#40252 Épp ez az: "NEM itt kell befordulni:D:D" -
#40251 Reggelt!
De aztán aludtam végül, és jobb volt:)
Nemtudom, hogy miről beszélsz, talán el kellett volna olvasnod a táblát, amin az állt: autóátvizsgálás (és nem ott akarni bekanyarodni az Auchanhoz...) én meg csak szóltam...:D:D -
#40250 jóregg
mint az a haver esetében?:D hogy "itt kellett volna befordulni!" :D
megyek én is,még pár dolgot elolvasok,sziasztok.jó utat Free! -
#40249 jóregg...
Te mondod mikor te is ugyanezt csináltad mint Peet?!:))) Nalol
Ja és soha ne navigáljon Titeket Zsóf:DD érdekes szituáció adódhat belőle...
Na irány Hegyeshalom, aztán vagy ma vagy csak holnap re -
#40248 Hát igen, túl vagyok rajta, ráadásul olyan tételeket húztam, amiket tudtam:)... Emelt németem 5ös lett, emelt elméleti gazdaságtanom 4es... Szerdán meg megtudom a többit:)
Szerintem inkább aludj, az jobb, én is azt teszem (de ha mégsem feküdnél le, akkor kitartást!!!:))
Szép álmokat! -
#40247 nincs mit:)
amúgy grat az érettségihez,ha jól tudom te már túl vagy rajta,jó neked,nekem ma hosszú éjszaka néz ki,most néztem meg egy filmet lazításképp,de lehet mégegy lesz belőle :D najó nem csak vicceltem,még pár dolgot el kell olvasnom:( -
#40246 Köszönöm:D -
#40245 hoztam,egy képet -
#40244 :D -
#40243 jó de az ország vége, fű se nő ott basszus, vagy ha igen az is forditva:))))
Na húztam már el, mert elkések mindenhonnét, a picsába... -
#40242 ilyen szokott felénk is járni :) -
#40241 Buék SG.
Mai szolgálat lol: Reggel 6kor jelentkezés, az emberem akihez mentem alapból 7re jött szóval rögtön egy óra semmittevés. Megjött, majd mondják h nincs bolt(gyk: nincs vonat, nincs munka), oké, reggeliztünk, dumáltunk minden hülyeség. Majd negyed 11kor szólnak irány Budafok-Háros. Oké, fütőházból (továbbiakban fth) kihoztuk a gépet ráálunk a kemény 3 kocsis tehervonatra irány Háros. Odaérünk leakadunk mondják irány Keleti mert pár személykocsit át kell vinni Nyugatiba. Oké..go. Odaérünk, bevisznek a 10.vágányra, majd 1,5órás semmittevés, 1 centit nem mozdulunk. Mikor már elkezdünk érdeklődni h mégis mi a fasz van, mondják lemondták a vonatot, de irány Budafok-Háros, mert van 1 azaz egy kocsi amit át kéne vinni Fradiba. rendben. gépmenet Háros, 1 kocsi fel, irány Fradi. Megérkezünk, leakadunk, irány fth és szolgálat vége:)
Mai szörnyeteg
Holnap Hegyeshalomban Taurus tanfolyam és holnapután is -
#40240 Bsz SG!
Mentem aludni:D -
#40239 und einer weniger -
#40238 utólag is boldog születésnapot a fórumnak!
3éve indult:)
nem sokára lesz új banner is -
#40237 lol:)) -
#40236 GoGoGo!!!:)