44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    hát nekem nem fog menni sajnos,de azért köszönöm a meghívást.Másnap szigorlat büntetőeljárásból,f1 meg sokat úgy se ér mostanában,ahogy bryan is írta,lassan tényleg csak "megszokásból" nézzük..

jó pihenést Ági!

és gratula az érettségihez:)
  • Engösz
    Gyere ki Bicskére! Faterral majd jól eldumáltok, elvasutaztok, boldogság lesz.
    VAGY: Nagyiék lementek Zamárdiba, aki gondolja, szívesen látom egy futamnézős délutánra.

Most azonban ismét útnak indulok, a tegnap délutáni Margitszigetezést ma kipihenjük egy kis Feneketlen-tavazással.

Apropó: érettségi. Magyar: 94%, matek: 85%, töri: 89%, közgáz: 80%, emelt német: 69%. Minden ötös tehát, úgyhogy verem a s**gem a földhöz.
    Üdv mindenkinek!
  • Jeff Gordon
    mindkettő sikerült szerencsére:)
  • Jeff Gordon
    nem rossz,nekem 200 van,és nagyon ritkán van tele,szóval az elég nagy tárhely:)
  • Engösz
    Ha egy gépnek 750 GB-s a vinyója, az jó? Pénteken kész lesz az új gépünk. Király!
  • Engösz
    Jó hát, mert én csináltam! :)
  • Zsófy
    OH, köszönöm... Ace Ventura-s haj rulz:D
  • Zsófy
    És hogy ment?:)
  • Jeff Gordon
    jó lett ez az amsteles kép:)

• Jeff Gordon
    valószínűleg júl 3-ig,ill. attól tovább biztos nem,mert az lesz az utolsó vizsganap
  • Jeff Gordon
    bocs,hogy nem jöttem,tegnap két vizsgám volt,reggel 8ra mentem este 7re jöttem,és nascarozni már fáradt voltam..
  • Freedom88
    jóregg. ammm kinél nézhetném meg a brit futamot? mert még mindig nincs tvm
  • Zsófy
    OH, régen nálam is az volt a favorit!:P

Na, én is lassan el:) Pusz mindenkinek
  • Freedom88
    na jóccak, jól bevacsoráztunk...best: lángoltkolbász,kenyér,paradicsom,kóóóla:)))
    jóóccak, holnap megint Hegyeshalom
  • Freedom88
    volt egy láma az autópályán azt:)

Peet, meddig tartanak még a vizsgáid?
  • Zsófy
    Igen, azt vettem észre, h nem a táblát figyelted... de akkor mit?:P
  • Freedom88
    win telepitás kész, megy fel a sok szemét progi:)
  • Freedom88
    majdnem:) Köszi...RailJettel utaztam vissza Pestre, hát mit mondjak, ültem már kényelmesebben is igazából utazási konfortot nézve...vezetni jó, utazni szar rajta...

Grt Engösz! Peet Go már csak 4 :) Bryan go nem tudom mennyi miatt...:)
  • Freedom88
    szted láttam?! Nem a táblát figyeltem, aztán meg be navigálsz oda és örültem h nem mentem neki semminek, hát micsoda dolog ez már...:)))
  • Freedom88
    na re...qrrrrva jó ez a taurus oktatás, nagyon tetszik, csak hazakellett jönnöm ja és xp telepités, behalóban az windows...

Durva: 6400KW teljesitményü a Tau, és tud 5 percig 7000KW. Iszonyat, de tényleg...10mp alatt van 0ról 200ra...na tanulás, xp telep
  • Jeff Gordon
    gratulálok Engi :)

nekem is -2 szerencsére:)
    így még van 4db hátra:)
  • Gerrard93
    Peet!
    ma este Nascarozunk New Hampshireben, ha van kedved gyere nyugodtan

időmérő: 21:30
    utána verseny

TS-en is várunk!
    IP: 87.229.108.129:8767
    code: mzts3
    NASCAR szoba
  • Engösz
    Sziasztok! Leérettségiztem! Olyan boldog vagyok! Ó hála annak a jóóóó égnek. Magyarom egy kicsit fos lett, töri fasza, közgáz jó. Holnap végleges eredmény. Szép napot!
  • Zsófy
    Épp ez az: "NEM itt kell befordulni:D:D"
  • Zsófy
    Reggelt!
    De aztán aludtam végül, és jobb volt:)

Nemtudom, hogy miről beszélsz, talán el kellett volna olvasnod a táblát, amin az állt: autóátvizsgálás (és nem ott akarni bekanyarodni az Auchanhoz...) én meg csak szóltam...:D:D
  • Jeff Gordon
    jóregg
    mint az a haver esetében?:D hogy "itt kellett volna befordulni!" :D

megyek én is,még pár dolgot elolvasok,sziasztok.jó utat Free!
  • Freedom88
    jóregg...
    Te mondod mikor te is ugyanezt csináltad mint Peet?!:))) Nalol

Ja és soha ne navigáljon Titeket Zsóf:DD érdekes szituáció adódhat belőle...
    Na irány Hegyeshalom, aztán vagy ma vagy csak holnap re
  • Zsófy
    Hát igen, túl vagyok rajta, ráadásul olyan tételeket húztam, amiket tudtam:)... Emelt németem 5ös lett, emelt elméleti gazdaságtanom 4es... Szerdán meg megtudom a többit:)

Szerintem inkább aludj, az jobb, én is azt teszem (de ha mégsem feküdnél le, akkor kitartást!!!:))
    Szép álmokat!
  • Jeff Gordon
    nincs mit:)

amúgy grat az érettségihez,ha jól tudom te már túl vagy rajta,jó neked,nekem ma hosszú éjszaka néz ki,most néztem meg egy filmet lazításképp,de lehet mégegy lesz belőle :D najó nem csak vicceltem,még pár dolgot el kell olvasnom:(
  • Zsófy
    Köszönöm:D
  • Jeff Gordon
    hoztam,egy képet
  • Gatti
    :D
  • Freedom88
    jó de az ország vége, fű se nő ott basszus, vagy ha igen az is forditva:))))
    Na húztam már el, mert elkések mindenhonnét, a picsába...
  • Gatti
    ilyen szokott felénk is járni :)
  • Freedom88
    Buék SG.

Mai szolgálat lol: Reggel 6kor jelentkezés, az emberem akihez mentem alapból 7re jött szóval rögtön egy óra semmittevés. Megjött, majd mondják h nincs bolt(gyk: nincs vonat, nincs munka), oké, reggeliztünk, dumáltunk minden hülyeség. Majd negyed 11kor szólnak irány Budafok-Háros. Oké, fütőházból (továbbiakban fth) kihoztuk a gépet ráálunk a kemény 3 kocsis tehervonatra irány Háros. Odaérünk leakadunk mondják irány Keleti mert pár személykocsit át kell vinni Nyugatiba. Oké..go. Odaérünk, bevisznek a 10.vágányra, majd 1,5órás semmittevés, 1 centit nem mozdulunk. Mikor már elkezdünk érdeklődni h mégis mi a fasz van, mondják lemondták a vonatot, de irány Budafok-Háros, mert van 1 azaz egy kocsi amit át kéne vinni Fradiba. rendben. gépmenet Háros, 1 kocsi fel, irány Fradi. Megérkezünk, leakadunk, irány fth és szolgálat vége:)
    Mai szörnyeteg
    Holnap Hegyeshalomban Taurus tanfolyam és holnapután is
  • Zsófy
    Bsz SG!
    Mentem aludni:D
  • antijuve
    und einer weniger
  • Jeff Gordon
    utólag is boldog születésnapot a fórumnak!
    3éve indult:)
    nem sokára lesz új banner is
  • Jeff Gordon
    lol:))
  • Zsófy
    GoGoGo!!!:)