F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
a tegnapi meccs után néhány vicces kép:
"a Barca nyári igazolása,de már tegnap bemutatták":

köszönet a chelsea topicnak

The only speedometer is in your head.

Gatti
na mára off 😄 majd re holnap 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
azt hittem angolos vagy 😄 na akkor sok sikert holnapra is 😊 én alszom vagy 11 ig xD

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Zsófy
Ja, fõleg emelt szinten:S:S I. ker.... anyum legalább bevisz😊

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Én is a legjobbakat remélem😄

Gatti
mondjuk a holnapi német érettségi is izgalmas lesz a sztrájk miatt 😛

Gatti
elhiszem :S Hát reméljük neked jól sikerült 😊

Zsófy
Azért igaz az, amit a tvben mondtak: egy kettest rohadt könnyû volt összeszedni, az ötösért már nagyon meg kellett dolgozni:S

Gatti
jó vannak benne nehezek is, de többnyire nem vészes 😊 sztem a mién nehezebb volt annó 2 éve 😛

Zsófy
Kezd pl a 16/c-vel... kíváncsi vok, mennyi idõbe telik rájönni, mit hogy kell alkalmazni😄

Zsófy
Oké, kérlek, csináld már meg....

Gatti

antijuve
na, Chelski kiesett.mondtam h 1-1 lesz 😊).
akik azt mondják h a bíró elfújta a meccset...azoknak igazuk van 😊 :S.
de így legalább valszínû nem a MU nyer.döntõben sima 3-0 a Barcának.ez a tippem 😊

ups and downs

antijuve
O te jó ég

ups and downs

Zsófy
Jah, azt nem tudom, h sikerült, de nem lett olyan rossz, mint a magyar:S:S Ma mondta a tanár, h a szövegértésem nem a legjobb... pedig eddig brillíroztam... Én is éreztem, h az nem lett a legjobb

Na, jóccak😄

Zsófy
😮OOO hogy Te mit tudsz😊 Helga írta így, én csak kimásoltam a naplózott beszélgetésekbõl😄

Egyetemes: Ókori keleti vállások, II. Ipari forradalom (a Fordon keresztül😊)
Rövid: Tatárjárás, Nemzetiségek a dualizmus idején, Magyar társadalom a két VH között
Hosszú: Rákóczi szabadságharc, Magyar polgári átalakulás, hazai parlamenti választások

Én írtam: parlamenti választások, tatárjárás, II. ipi forr

Jeff Gordon
Zsófy.az nem Szûrösi.hanem Szûrös Mátyás és egyébként okt 23-tól a harmadik Magyar Köztársaság elnöke,egészen 90 májusáig,tulajdonképpen csak megbízott volt,mert az elsõ aki ténylegesen kitöltötte e poszton az öt éves mandátumot Göncz Árpád volt😊
bocs,nem okoskodni akartam😊

amúgy mik voltak az esszék?😊
remélem jól sikerült

Tigristank
Kösz!
Én meg vihetek vagy 10 kg felszerelést, mert valahogy ma mindenki megkért valamire. -.-

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
hát ugye bjog gyak, meg a keddi speckoll 😄.
na, megyek aludni, reggel viszem a könyvet

ups and downs

Tigristank
Grat, mikbõl? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
srácok, már van két ötösöm!!!már többnél járok, mint a múlt félévben...
mondjuk akkor egy se volt 😊

ups and downs

Tigristank
😊

antijuve
na látod.az már mindjárt más.most jó hogy már nem annyira vágod, 3 éve alig látsz számokat 😊.

ups and downs

Jeff Gordon
akkor nekem is az volt,így három évvel késõbb,hát,kéne gondolkodnom rendesen,hogy ezt hogy is kéne megcsinálni... 😊

Zsófy
Sziasztok!

Matek? Hát reggel elaludtam, volt 15percem, h elkészüljek...
Ezek után a 45 perc helyett 10 perc alatt megoldottam a rövid részt (és még alvásra is volt idõm😄😄)
A második részt végig dolgoztam, van ami jó, van ami kevésbé😊 majd meglátom😄

Ami irritáló: Osztálytársam (túl) jóban van a magyartanárral, és õ már tudja a magyar eredményét... és nem is titkolja.... pfff azért ezt durva... vagy javítsa ki mindenkinek, vagy senkinek (sztem)

antijuve
szia Dranzero!

ups and downs

antijuve
hát pedig a középszint ótvar egyszerû (leglábbis anno az volt nekem 😄).már persze ha a középszintrõl beszélsz.

ups and downs

Jeff Gordon
Zsófy,hogy ment a matek?😊

ezeket a feladatokat látva,ismét rájöttem,miért is leszek jogász és nem mérnök😊)

DranzerF1
sziasztok!
erre tévedtem, aztán gondoltam bepofátlankodott ide egy picit... 😛<#wave>

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

Zsófy
Fuuuu dettó egyetértek😊 De simán kiszedhettem volna a borítékból, csak nyúl voltam hozzá... ha észreveszik:S:S

Tigristank
Annó nekem is kevés volt (el is csesztem miatta a legkönnyebb feladatot), 10-15 perccel kéne hosszabbnak lennie, és bõven elég lenne rá az idõ, míg a második részre szerintem még sok is. :S

Zsófy
Sziasztok!
Túl a magyaron... Kevés volt az az egy óra a szövegértésre, érvelésem 4 oldal lett, reméljük a legjobbakat😊
Hót kóma vok:S

Gatti
köszi 😄

Jeff Gordon
meggondoltam😊
nagyon jók ezek a képek gatti,mármint a tied 😄 a puskás meg a rohamsisakos is 😄

Gatti
grat 😊

antijuve
gratulálok!remélem nekünk is sikerül 😊

ups and downs

Jeff Gordon
hurrááá,megvan a jogbölcselet gyakorlatom,mehetek vizsgázni 😄

antijuve
köszi

ups and downs

Gatti
értem , továbbra is sok sikert 😊

antijuve
most sehogy.majd kiderül pár hét múlva

ups and downs

Gatti
Peet te meg h h regiztél myvipre?😄 azt mondtad nem fogsz 😊

Gatti
és h megy nektek az egyetem ?😊

antijuve
lol

ups and downs

Gatti

antijuve
nekem csak 6 van. (ill végülis 7).

hja, lehetséges.Free is gyünne, Buller is 😊.Micsoda futamok lennének 😄.

ups and downs

Jeff Gordon
hát én még nem tudom,majd ma délután állítok össze mindent😊 remélem sikerül majd úgy felvenni,nem lesz egy könnyû menetrend,10 vizsga:S

nocsak lehet lesz liga? elvileg hárman már lennénk 😊)

antijuve
hihi.hát az én beosztásom nagyjából jó, bár néhol kicsit sûrûnek találom 😊.tiszta játékidõt tekintve május 21-tõl június 18-ig pattog majd a labda.Remélem nem lesz extra-time 😊
Elsõ már megint jogbölcselet (jogelmélet...), uccsó büntetõjog.

ups and downs

Jeff Gordon
köszi,remélem szerencsés leszek,akárcsak ti.
nem-nem,holnapot kihagyom,meg a csütörtök pénteket is

antijuve
sok sikert hozzá! (akkor hnap nem mész melózni?)

ups and downs

Jeff Gordon
holnap😊