44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    nagyon is két áramnemű. Sőt a RailJeten 3 áramszedő van, mert a 3.-at azt Svájcban használja, ahol kisebb a kígyózása a felsővezetéknek.
    Amúgy meg ja két áramnemü, mivel osztrákiában csak 15kV (magyar 25kV) és 16 2/3Hz (magyar 50Hz) üzemel a felsővezetékben lévő nafta és mivel az EC-ket Bécsig viszik a magyar Taurusok is ezért is fejlesztették igy a mozdonyt.
    Miért teknő? Forditsd fejtetőre:))
    160nal hol megy? Hegyeshalom és Tata között. Hogy mennyit? elég sokat, bár vannak benne elég durva féktávok sajnos néha.
    230at pedig nagyon egyszerüen viszi osztrákban, ott annyi a Vmax.
    Adja az isten, hogy menjek rajta sokat és eljössz. Olyan rendszerek vannak benne h elképecccc...
    Sok német szó bazd, idegesitő egy kicsit, de sebay:)
    Sőt azt is tudja a számítógépe h különböző vonatbefolyásolási rendszerrel közlekedjen, mert minden országban más.
    Egyébként jó hir, magyar Taurusok is fognak menni hamarosan Bukarestig, csak hát nem magyar személyzettel külföldön :S kár..
  • Freedom88
    igen. Csak a munka kicsit fontos és ez nem olyan mint a délután tanulok mert x vmi...mondom szombaton lehet, ma biztos h nem...ha meg éccakás vok, akkor mi a lófaszt csináljak?

hétfő-kedd V63 tanfolyam:P
  • Zsófy
    Hogy is szoktad mondani? Arra van időd, amire akarod, h legyen?! (nem kötöszködésnek)
  • Jeff Gordon
    nem is gondoltam volna,hogy ez kétáramnemű villanymozdony,mondjuk azt nem értem miért nevezik Teknőnek,nem is hasonlít rá:))
    és még az ütközők közötti hossz is 19280 mm,legendásan jó:D
    végsebessége eléggé megfelelő,230-al is tudna menni,de nálunk 160 a maximum,bár tudnám hol vannak ilyen jó sínek, ahol ennyivel lehet menni
  • Freedom88
    próbálkoznék ha lenne időm, ma este megint nem mert hulla effekt ezerrel, meg itthon is van dolgom, aztán holnap éccak, szombat este talán, utána meg megint szopás beosztás, kétszer sőt 3x egymás után éccakás...wááá
  • Zsófy
    Ajjjajjj... reméljük, csak a fáradtság...
  • Freedom88
    hát annyi volt és ráadásul okádott be a nap ezerrel. nagyon kamionos barnaságot felveszek, ott áltunk megint a nagy semmi közepén 12-15 között. Nagyon sokat kivesz az emberből.
  • Zsófy
    Figy, tenni kell érte... próbálkozni lehet...
  • Freedom88
    aztán akkor buli havaj?:) kiránduláshoz mitcólsz?
  • Zsófy
    Jóregg! Másfél órája ébren:)
    42 fok?! Az jól jött volna reggel... Kisnaciban eléggé fáztam...
  • Freedom88
    megyek én:))
  • Zsófy
    Na, most megdobtalak egy jó adag szerencsével:) (remélem elér)
  • Freedom88
    émelyegtem, szédültem, pedig ettem normálisan...vmi nem volt okés
  • Freedom88
    2szer néztem meg, de az elsőnél már feltünt az a nézés
    34, istenem, mit megadnék ezé a nőért, na meg picit fiatalabbakért ha olyan és persze max10-12évvel lehetne fiatalabb Zsédától
  • Freedom88
    jóregg
    halál a mai munka megint...40-42fok simán, áh Taurust akarok, van benne légkondi!!!

Igen igy gondoltam:)
  • Jeff Gordon
    köszi a biztatást Zsófy,igazából rám is fér nagyon,meg egy jó adag szerencse is,de hátha nem fogok hadilábon állni vele,meglátjuk:)

Látom jó volt a buli,örülök neki,én is várom már azt a júlis első hétvégéjét.Most viszont megyek is,véget ért a 10 perces szünetem,kicsit úgy érzem magam,mint aki a börtönben van: "lejárt a 10 perc,tegye le a kagylót!" :S
  • Zsófy
    Hát én úgy örülök, h vége ennek a "korszaknak":), nemsokára Te is túl leszel:)
    Kitartás!
  • Jeff Gordon
    nahát ez igaz,de a mostanik már elég jók:))
  • Jeff Gordon
    jobbulást

tényleg jó lenne már az sör,mennék is szívesen,ha mondjuk négy helyett kettő lenne hátra,az két hétre tartható lehetne,de így sajnos... viszont nektek jó sörözést
  • Jeff Gordon
    irigyellek,én meg lassan tanulni,5kor keltem,de azóta nem bírtam rávenni magam:(

álmomban sem gondoltam volna,hogy ez ilyen nehéz félév lesz.. mh-ről meg hívnak,hogy menjek,de mondtam,hogy nem fog menni,hát most majd mondom újra:D
  • Zsófy
    Mi a baj?

Na, én is megyek aludni, kezdek fáradt lenni...
  • Zsófy
    Te aztán kielemezted a videót (jó sok időd van:))... végül is az a feladata, h belenézzen a kamerába:). Nemtom, nőből vok, sztem ilyen pillantást bárki tud produkálni. (amúgy 34)
  • Zsófy
    Jah, akkor hozzánk is jöhetsz, egyik vendégszobába megnézheted (vagy még mindig nem így gondoltad?)
  • Freedom88
    na jóccak, holnap meló, meg szarul is érzem magam, vmi nem oké most igy, inkább alszok egy nagyot
    sziasztok

Peet: kár, pedig jó lett volna beguritani egy sört szombat este, Bryan már úgyis végez ő jött volna, na de majd...rájér
  • Freedom88
    na elnéztem, 2:10nél
  • Freedom88
    Heej, aztazisten...ez a Zséda, pf, kifejezhetetlenül tetszik...úristen...húú...2:16nál az a nézés...bakker
  • Freedom88
    és byran mi a faszért nem ir?
  • Freedom88
    nem az volt a kérdés h nézed e vagy sem...úgylátszik sokan félreértik a kérdést ma amit felteszek
  • Freedom88
    neked is drakula
  • Freedom88
    ja nekem meg meglett a tipusom a Taurusból:)
    Ez volt a vizsgagép.
  • Freedom88
    jóóó az...drakula neked is
  • Freedom88
    drakula
  • Freedom88
    eléggé...nekem a 3 vinyó ad olyan 550GB és nagyon könnyedén elférek.
    összes house,beugró rész...2008 összes futama, F1CHL videók az összes és még sok sok minden más...bőven jó
  • Zsófy
    Köszi, remélem meglesz:)

Persze, de rohadtul nem vok megelégedve magammal:S
    Magyar: 86, matek: 85, töri: 80, német (közép, ez már megvolt): 92, emelt (ezt most tettem):64, infó (ez is megvolt): 86, emelt elméleti gazdaságtan: 53 (ez az egyetlen 4es jegyem... de a százalékok kevesek:S)
  • Jeff Gordon
    jó ünneplést

jut eszembe zsófyetta,a tiédet meg szabad kérdezni,hogy sikerült?:)
  • Zsófy
    Nem nézek F1et, kiölték belőlem... különben is: remélem vhol épp józanodni fogok:) Vagy talizok Wimmerrel:D:D:D

Gratgrat!:)
  • Zsófy
    Akkor jólvan akkor, örülök:)
  • Jeff Gordon
    köszönöm szépen,hát,96 tétel lesz
  • Engösz
    Én azért megpróbáltam és sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Majd meglétjuk, még mi és hogyan is lesz.
    Mindenesetre nagyon sok sikert kívánok gondolok majd Rád!
    És köszönöm! :)
  • Engösz
    Van egy olyan érzésem, hogy akkor kb. az egy tized része sem lesz kihasználva. De jó hogy van (lesz).