44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    Boldogat Petya! neked isHa ma ünnepled!
  • Freedom88
    természetesen az 1-es vonal is örüljön Bicske-alsónál, illetve a 70es vonal Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között Peet emlékére:))
  • Freedom88
    klasszikus videó, klasszik!
  • Jeff Gordon
    Petya,neked is boldog névnapot,ha majd olvasod:)
    elvileg ma futam,hát kíváncsi leszek rá:)
  • Jeff Gordon
    köszönöm
    nem fogom:D
  • Freedom88
    Boldog névnapot Peet!
    (ne ird azt nekem h köszi lányok:D )
  • Freedom88
    jóreggelt.
    Nagyon nem. Egy gigant, meg egy 1800tonnás, 370m-es tehervonatként. Ott ültél a sz.gép előtt pedig, láttam a monitort is és ment a duda összevissza előre hátra jobbra balra:)
    Na mind1, nem hallottad nem hallottad, szomszédok biztosabban.
    Egy jó hir még. Rengeteg vonatunk van Dunaújváros felé. Akármikor arra megyek, menni fog a duda, örüljenek az ottlakók, h megismerkedtél velem:)
  • Jeff Gordon
    ezt nem nagyon lehetne hallani:p
  • Jeff Gordon
    köszi lányok,nagyon kedves tőletek:)
  • Zsófy
    Peetör! Boldog névnapot!:)
  • Zsófy
    Örvendek, h jól érezted magad!:)

Véletlenül nem úgy jöttetek, h két gigant, plusz kocsik? Mert - őszintén szólva - asszem a fülem már immunis a vonatzajokra:(... Kettő fele meg nem hallottam, olyan szarul voltam, h örültem, h elaludtam:)
  • Engösz
    Jóreggelt Magyarország! Éljenek a király szolgálatok! :D
    Peet, eme napsütéses reggelen kívánok Neked boldog névnapot! Este majd iszok egyet az egészségedre! :)
    Szép napot mindenkinek!
  • Freedom88
    hó hát király szolgálatom volt ma megint! Dunaújváros rulz és hát Peet kedvenc mozdonyával voltam...tessék

Zsóf: hallottad e vagy nem hallottad e?:) Éjjel 2kor is ment egy picit rövidebb de annál hatásosabb:P
  • Freedom88
    Hát omm, ehhez nincs mit hozzáfűznöm
  • Freedom88
    nnnáááájsz:)
  • Jeff Gordon
    amolyan válasznak:)
  • Freedom88
    ébresztő kép
  • Freedom88
    jóregg, nem ébredtem fel tőle:)
  • Jeff Gordon
    jóreggelt

egy ébresztő zenét:)
  • Freedom88
    Itt van jóóóó minőségben! BFTV:))
  • Freedom88
    Tessék, nem a legjobb minőség sőt szar, de attól lehet élvezni a zenét...
    épp tegnap kerestem rá egyébként:)
  • Zsófy
    Jóreggelt!
    Igen, azon semmi csoda nincs, h ilyen korán meghalt...
  • Jeff Gordon
    jóregg,így 10kor lassan.
    Free,megvan még neked az a youtube-os link,amin a TV sztárok zenélnek és benne van Dr. House is?:)
  • Freedom88
    sajnálni sajnálom, mert énekelni tudott, de ahogy élt, nem is csodálom h 50évesen elhunyt
  • Zsófy
    Tényleg jóccak... anyum mennyit tud néha beszélni:)
    :'( Jackoooo.... Pedig milyen jó hangja volt!!!
  • Freedom88
    talán a 2.
  • Jeff Gordon
    höö emberek,ma milyen jó meccs volt a tv-ben (nem mintha láttam volna végig,csak kb 5 percig)
    szóval a játék maga nem volt nagy szám,női tenisz nem annyira látványos (a játékot nézve)-bocs lányok.
    de a hölgyek nagyon csinosak voltak,nem tudtam eldönteni kinek szurkoljak:D

Maria Kirilenko
    Caroline Wozniacki

végül utóbbi nyert elég simán:)
  • Jeff Gordon
    Zsófy.
    Hát nem tudom Zsófy,látni kéne azt a papírt is,de szerintem ez ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) kategória,aminek jellemzője,hogy az egyik fél egyoldalúan megállapít bizonyos feltételeket több szerződés kötés céljából és a másik pedig elfogadja azt tárgyalás nélkül,na most gondolom ez a cég (nevezzük: Munkáltatónak) egyoldalúan minden feltételt és elvárást rendezett,ti pedig azt elfogadtátok.Ha jól értem írásodból,a te tájékoztatód volt előbb és bnőd-é egy nappal később,az is lehet,hogy egy órával korábban lesz szükség rátok,és másoknak már így mondták,így pl szerencse (ha így van) hogy ti megtudtátok.
    Szerintem a legegyszerűbb megoldás két telefon és akkor mindenki boldog,ti megtudjátok mi a konkrét szitu a munkakezdéssel, és akkor a teljes napi fizetést meg tudjátok szerezni,nem jobb így?
  • Engösz
    Igen, nagyjából ezt szűrtem le a az előző hsz-ből. Nemtom, én Nagyitól megyek, ha Jesus is úgy akarja. És akkor kb 3kor kell kelnem. Nem tom. Na jó, 4kor. De felőlem mehet. Pihenés még ráér. Akkor hol-mikor? Vár, msn.
  • Zsófy
    Jó neked...
  • Zsófy
    Megvolt
  • Zsófy
    Jaaaa
    Akkor megírom itt: Kata ma szólt, h volt benn ezen a konzultációcuccon Mesivel, és ott olyan papírokat osztogattak,h nem 7:15 és 30 között van a jelentkezés, hanem 6:15 és 30 között. De szólni a többieknek nem fognak, viszont aki nem 6:15-30 között megy, annak fizetnek két óra munkát, és hazaküldik. Mivel az volt, h mi együtt megyünk, ezért meg kéne beszélni, h mi merre hány méter... Vagod?
  • Freedom88
    Üzenik, h ha olyan az ügy, irdd meg itt.
  • Freedom88
    és ez Engösz volt...
    De legalább hozott 1GB memóriát, igy már van 2:)))
  • Freedom88
    Norbinál vok. Itt asszem nincs telefon. :)
  • Zsófy
    Figy, ha írásba adják... és van egy halom tanú
  • Zsófy
    És Kittinél hívhatlak? 5Perc... melóval kapcsolatos
  • Freedom88
    megtámadható igen, de úgyse nektek lesz igazatok. Multi cég ellen vajmi kevés az esély sajnos.
  • Engösz
    nem. egyik otthonomban se vagyok.
  • Zsófy
    Jah, amúgy köszi