44995
F1CHL - Retro
-
#40475 Csibe jármüvek felújitása... -
#40474 Egy egyetemista az egyetem ebédlőjében le szeretett volna ülni egy
> üres helyre egy pedagógusa mellé, de az így válaszol:
> - Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
> - Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák. A tanár ezen vérig sértődött
> és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb
> kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott,
> ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő
kérdést ad:
> - Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a
> másikban pedig ész van. Melyiket választod?
> - Az aranyat.
> - Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
> - Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
> A tanár majd megőrül, és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák
anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből.
Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
> - Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!
lol :D -
#40473 Úúúúristen!!!! A középső gyerek fullra olyan, mint Buller! -
#40472 én meg a kádba csobbantam na bmeg...akkor mivan?!:DD -
#40471 teljesen jogosan járt el, de tényleg.
12 órán túl teljesitett volna addig pedig nem gond amig nem történik semmi, de van egy gázolás akkor pedig ráhuzzák a nem tudom mit is...szóval én is ezt tettem volna. Ha hülye a vasút, akkor szivjon is. -
#40470 na igen,de képzeld csak el azokat,akik a Somogy IC-n ültek.Épp ma olvastam egy újságban,Dombóváron félreállt a vonat az mv leszállt,az utasok azt hitték el is ment.. de később visszaszállt a szerelvényre,de az csak nem indult.Végül a MÁV szóvivője később nyilatkozott az ügyben,miszerint az mv helyesen járt el,hogy a gépházban várta a váltótársát.A vonat meg 40percet állt ott,ahol általában 4et szokott:) -
#40469 hoztam én is egyet:) -
#40468 Megérkeztünk Burgasba és a 6 órás mo-i késésből a románok és bolgárok 3-at behoztak. Igyekszem este blogot írni az msn-tárhelyembe. Volt már mindenféle izgalom, de a szállást elfoglaltunk és a tengerben is csobbantunk már! Tehát majd jelentkezem, puszi innen Nessebar-ból! (lesznek képek is, ha I. is úgy akarja) -
#40467 Újabb magyar siker :)) -
#40466 Újabb klasszik -
#40465 szopás.
Mi is 1 órás késéssel közlekedtünk és tök jó volt:) Kitérdekelnek az utasok:PP -
#40464 Újabb helyzetjelentés: 11.13-kor indul valami vonat, ami valójában nem a mi vonatunk, (hanem a MÁV-é), de az a szerelvény viszi majd a mi hálókocsiainkat. Azt hiszem, meglepődtem volna, ha minden probléma nélkül el tudtunk volna indulni. -
#40463 Mégiscsak még maradok egy kicsit, már helyzet van, 3 órát késik vonat. Vagy mégsem? Ki vár be kit? Mindenki zizeg. :D -
#40462 Igen és majd óvakodok az őslakos civilizálatlan vad-férfiállatoktól! :D
És hogyne emlékeznék Kökösre....vannak dolgok, amik felejthetetlenek!
Na, lassan télleg indulunk, már itt ülök Anyunál a 9. vágány mellett. Vonat rulz!
Pusszi Nektek! :D -
#40461 Köszönjük, egyszer-kétszer elég volt:D -
#40460 vagy kullancs...mutassak képet?:D -
#40459 A gyakori szex nem csak a spermáknak tesz jót:D:P -
#40458 Kőkös... az Kökös lenne (vagyis Chichis... emlékszel?!:))
Vigyázzatok magatokra, nehogy az őserdőben élő felfedezetlen fajok, madárpókok és óriáskígyók fogságába essetek!
Minden jót!:) -
#40457 ki tudja? hátha még jól jöhet az információ
persze nem Ági utazásához :D
jó pihenést Ágnes,érezd jól magad.Szia -
#40456 pápá, jó mulatást! -
#40455 Nem Kőkös, hanem Lőkösháza lesz az átjáró a határnál! :) -
#40454 Hát kedves Mindenki! Lassan jön a búcsú ideje, holnap reggel 9.13-kor indulunk Keletiből, 12.07-kor leszünk Kőkösházánál és 9.23-kor érkezünk Burgasba. Haza majd 12-n estefelé érkezünk.
Addig is mindannyian vigyázzatok magatokra, meg nem is tudom, mit mondhatnék. Mondjuk annyira nem tűnök majd el, mert laptopot viszünk, remélem wifi lesz és akkor majd bejelentkezem egyszer-kétszer. :) -
#40453 Még közel nincs meg... mindenesetre köszönöm a véleményezést!:) -
#40452 lyó! Lyó használatot!
Jó éjszakát mindenkinek! -
#40451 Vélemény? -
#40450 tök szép, tök szép, csak amikor mész és az se tudod mivan előtted a menetrendet meg tartani kell akkor már nem mókás, mert oké kocsival lassabban mész aztán kitérdekel.
Hát meglátjuk majd... -
#40449 ÉN megmondtam, h az kell neki:D:D -
#40448 Imádom a ködöt annyira szeretem... sztem tök szép. Lehet, h nem fickándozni fogok, de élvezni fogom:P:D:D -
#40447 nyihahahahahahahaha, bruhahahahaha....tudom szemét vok, természetemből fakad :)) -
#40446 Éljen a másfél hónapos Nokia 5610i, amit a mai napon szoftverfrissítésre kellett vinnem és eltűnt az összes üzenetem és beállításom és jajjj.... -
#40445 köszönjük szépen!:)
Majd akkor legyen akkora köd amikor Te is jössz velem és vezetsz, majd meglátod h nem fogsz nyugodtan ülni a pilóta ülésben:) -
#40444 igy van. Ha meg vki barom bejelent megmagyarázom h volt vmi veszélyforrás és ezért rádudáltam inkább -
#40443 Én rendeltem Nektek:P:D -
#40442 Oké, jöhet a duda:) aztán majd megrohamozzák a vonatod:D:D... mondjuk úgysem tudják, h Te vagy, és nekem tolod:) -
#40441 igen és teherkocsik voltak mögé kötve :))
Na de olyan köd volt egyébként Pusztaszabolcs és Dunaújváros között, hogy az ablakig láttam tisztán onnét csak egy nagy fehér pacát és mentünk 70nel. Félelmetes volt nem gyengén. -
#40440 Biztos ilyennel voltak... csak tagadják:D -
#40439 Köszi! És mindenkinek!
Jaja ma lesz race! Én is kiváncsi leszk:D Elég nehéz, meg lassu is vagyok, de nem baj.. Végig tolom ha utso leszek is:D -
#40438 basszus, elkések tisztára a megbeszélésről...van 20-25percem h megedjek egy tál másodikat, kapkodnom kell, jaj de utálom ezt... -
#40437 Igenigenigenigenigenigen!!!!!!!!! :D:D:D -
#40436 CARRRYYOOOOOONNN! =)