44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Fel tudlak vhol hívni? beszélnünk kéne, fontos lenne
  • Engösz
    Még el sem olvastam...... Mármint tom, hogy nem tőlem kéred a választ, de én még nem olvastam végig.
    Amúgy nyelvvizsga: nem tok mit tenni, ez van. Az érettségivel megvan, azt jóvan. De neked azért gratulálok! :D
  • Zsófy
    Peet, egy kérdésem lenne:
    Elvállaltunk egy statiszta melót, ami a kapcsolat koncerten lesz, 12 órás... Namármost: voltunk egy eligazításon, ott a kezükbe nyomtak egy lapot, amin rajta vannak a tudnivalók. A leglényegesebb, h 7:15-30 között kell ott lenni. Na: ma volt a másik bnőm (neki más időpontban volt ez, mert ő idősebb), és azt mondák neki, hogy 6:15re kell menni, de a lapon neki is 7:15 volt. A többieket nem értesítik, hogy korábban kell menni. Ha vki nem lesz ott, annak kifizetnek 2 órát, és hazaküldik... Na, ha pl én nem megyek oda egy órával hamarabb, és írásos formában kérem, hogy miért nem foglalkoztattak, és hivatkozok erre a tájékoztató lapra (és ott volt rajtam kívül még 120 diák), akkor ez támadható?
    Előre is köszi, remélem érthető voltam:)
  • Zsófy
    Nagggyontetszik!!! Gratula!:)
  • Engösz
    Eszembe jutott valami, amikor megláttam hogy Ágit írtál. Méghozzá az, hogy van még egy variáció a becenevemre: Neska. Ez onnan jön, hogy Ágneska (ez rettenetes) és hát csak a vége marad. A tesitanár hívott így.

Ezt csak azért, mert tudom, hogy mindig más jut az eszedbe, és így van még egy alternatíva! :D
  • Engösz
    Tök jó! Már várom. :D
    Én, lássuk csak...ma shoppingoltam, vettem fürdőrucit, felsőt, farmert. Este egy bnőmhöz megyek Herceghalomba kertipartyra, holnap még nem tom mi lesz, szombaton a Kapcsolat Koncerten dolgozok, aztán megint nem tudom, elsején meg irány Bulgária 10 napra. Távolabbi terveim még nincsenek.

Ja, tegnap kiderült, hogy meghúztak a szóbeli német nyelvvizsgán. A magnón bukott el a dolog, egy pont kellett vna.
  • Freedom88
    hááááát, kicsivel több a mávos pénz mint ennek a duplája
  • Jeff Gordon
    most írtam,szerintem amikor lesz egy kis szabadidejük erre,ma este,holnap,holnapután,ilyesmi:)

amúgy kedves Ági te mit jót csinálsz nyárnak kezdetén?:)
  • Engösz
    Mikortól láthatjuk élesben?
  • Jeff Gordon
    38+24? még két ilyen nap és megvan a máv-os pénz:p
  • Jeff Gordon
    jóreggelt,akkor majd megkérem a modikat,hogy tegyék be:)
  • Freedom88
    meg még du.-n 24e-t:)) elégedett vok igazából.
  • Freedom88
    qrrrva jóóó! CSIBEEEEE!:)))) (L):))
    BAZDMEG!!!!!!:DD In 1998 :) Juhéé

jóregg és egyben jóccak is
  • Engösz
    Hát Peet, ez igen nagy megtiszteltetés nekem. Köszönöm. Amúgy én első látásra jót derültem rajta és komolyan az jutott eszembe a sportos képekről , amit aztán le is írtál. (Nagyon jól emlékszel a röpivel kapcsolatban!) Elsőre tetszik, de még nézegetnem kell hogy megszokjam. Mindenesetre gratula! :)
  • Jeff Gordon
    nos fiúk,lányok,én kreatívkodtam így kicsit este,és ezt a bannert sikerült összehozni,persze a bekerülés tőletek is függ majd:

Sorry,mindenki neve nem fért rá,így azokat írtam akik régóta és viszonylag rendszeresen itt vannak:) Free-Bryan-és én azért vagyunk külön,mert mi tényleg az első hsz-ek óta itt vagyunk:) és természetesen a lányokkal illik kezdeni,ezért a két hölgy az első :)
    középpontba mindenképp Csibét akartam rakni, sokat köszönhetünk neki,remek kis járgány. A kis képeken meg egy-egy olyan sport vagy foglalkozás szerepel,amit kedvelünk vagy valami ilyesmi (a röplabda term. a lányok miatt,remélem jól emlékszem,hogy szeretitek a röpit),és akkor nagyjából ennyi :)
    Kicsit hasonlít a BMW topicos bannerhez,de csak picit,de az alapkoncepciót még a bryan féléből merítettem:)
  • Engösz
    Na, most már télleg érdekel a dolog! :)
  • Freedom88
    hehe, korlátozott eléggé lehetőség:)
    most beléptem egy nagy ilyen "ügynökségbe". Utánajárok és hát lehet elég jól keresni vele, ha belemélyed az ember. Időm meg mint a tenger...
  • Engösz
    Ez igen! Jól tolod a témát! :) Beszervezhetsz engem is. :P
  • Freedom88
    fél legálisan:)) kellenek a "kapcsolatok":))
  • Engösz
    Azt hogy csináltad? Huncutság? :D
  • Freedom88
    na kerestünk egy kis aprópénzt(38e) igy hirtelen délelőtt. Na jó 1,5óra alatt.
  • Freedom88
    géptérbe menekült, semmi baja
  • Engösz
    Jóóóóó reggelt mindenki! Idilli képpel nyitottad a mai napot. :D
  • Jeff Gordon
    és az mv?
    elég csúnyán bement az eleje
  • Freedom88
    mezőgazdasági jármüvel találkozott...
  • Jeff Gordon
    hát ezzel meg mi történt?

Malouda hosszabbított a Chelseavel:)
  • Freedom88
    ezt elkapta...
  • Freedom88
    fuck, de hát oké, én se tehetek róla, h ekkora irtak ki szabadhétvégét

hát meglesz remélem, mondtam h lemondják még vagy 10en, szóval a 9 jelentkezett főből kiváncsi vagyok ki az aki konkrétan jön.
  • Jeff Gordon
    Free,ez a kirándulás sajnos akkor most off részemről,mert Bryan nővérének diplomaosztója erre a hétvégére esik(07.03-05).

akik viszont mennek,annak jó mulatást:)
  • Zsófy
    Kitt-katt...
  • Freedom88
    hát nem nagyon szám ahogy tolja, vannak ettől jobbak, bár tény, tud vmit, csak ez a dob kinézet?!

Nemtudok rá mit mondani és nem is itt az biza...Te igy gondoltad, én is gondolom majd akkor másképp
  • Zsófy
    Ezért kapsz egy számot Tegnap éjjeleztem, és nemtom... sztem tetszeni fog neked (sztem rohadt jól tolja a srác:))
    Bocsánat!!!
  • Freedom88
    hála az égnek...
  • Freedom88
    ROOOOTFL:DDDDDDD
  • antijuve
    József Attilát meg a vonat
  • Zsófy
    De-de... csak a reakcióm nem volt helyénvaló... elragadott a hév....
  • antijuve
    már bocs, de mondtam az ellenkezőjét?azt hiszem nem értetted h mire is mondtam.
  • Zsófy
    A Pilóta keksz igenis finom!!!
  • antijuve
    Nem, nem soha!
    buzi franciák
  • Zsófy
    :'( PLIÓTA KEKSZ :'(
    Mi lesz velem?!:(