44995
F1CHL - Retro
-
#40395 Fel tudlak vhol hívni? beszélnünk kéne, fontos lenne -
#40394 Még el sem olvastam...... Mármint tom, hogy nem tőlem kéred a választ, de én még nem olvastam végig.
Amúgy nyelvvizsga: nem tok mit tenni, ez van. Az érettségivel megvan, azt jóvan. De neked azért gratulálok! :D -
#40393 Peet, egy kérdésem lenne:
Elvállaltunk egy statiszta melót, ami a kapcsolat koncerten lesz, 12 órás... Namármost: voltunk egy eligazításon, ott a kezükbe nyomtak egy lapot, amin rajta vannak a tudnivalók. A leglényegesebb, h 7:15-30 között kell ott lenni. Na: ma volt a másik bnőm (neki más időpontban volt ez, mert ő idősebb), és azt mondák neki, hogy 6:15re kell menni, de a lapon neki is 7:15 volt. A többieket nem értesítik, hogy korábban kell menni. Ha vki nem lesz ott, annak kifizetnek 2 órát, és hazaküldik... Na, ha pl én nem megyek oda egy órával hamarabb, és írásos formában kérem, hogy miért nem foglalkoztattak, és hivatkozok erre a tájékoztató lapra (és ott volt rajtam kívül még 120 diák), akkor ez támadható?
Előre is köszi, remélem érthető voltam:) -
#40392 Nagggyontetszik!!! Gratula!:) -
#40391 Eszembe jutott valami, amikor megláttam hogy Ágit írtál. Méghozzá az, hogy van még egy variáció a becenevemre: Neska. Ez onnan jön, hogy Ágneska (ez rettenetes) és hát csak a vége marad. A tesitanár hívott így.
Ezt csak azért, mert tudom, hogy mindig más jut az eszedbe, és így van még egy alternatíva! :D
-
#40390 Tök jó! Már várom. :D
Én, lássuk csak...ma shoppingoltam, vettem fürdőrucit, felsőt, farmert. Este egy bnőmhöz megyek Herceghalomba kertipartyra, holnap még nem tom mi lesz, szombaton a Kapcsolat Koncerten dolgozok, aztán megint nem tudom, elsején meg irány Bulgária 10 napra. Távolabbi terveim még nincsenek.
Ja, tegnap kiderült, hogy meghúztak a szóbeli német nyelvvizsgán. A magnón bukott el a dolog, egy pont kellett vna. -
#40389 hááááát, kicsivel több a mávos pénz mint ennek a duplája -
#40388 most írtam,szerintem amikor lesz egy kis szabadidejük erre,ma este,holnap,holnapután,ilyesmi:)
amúgy kedves Ági te mit jót csinálsz nyárnak kezdetén?:) -
#40387 Mikortól láthatjuk élesben? -
#40386 38+24? még két ilyen nap és megvan a máv-os pénz:p -
#40385 jóreggelt,akkor majd megkérem a modikat,hogy tegyék be:) -
#40384 meg még du.-n 24e-t:)) elégedett vok igazából.
-
#40383 qrrrva jóóó! CSIBEEEEE!:)))) (L):))
BAZDMEG!!!!!!:DD In 1998 :) Juhéé
jóregg és egyben jóccak is -
#40382 Hát Peet, ez igen nagy megtiszteltetés nekem. Köszönöm. Amúgy én első látásra jót derültem rajta és komolyan az jutott eszembe a sportos képekről , amit aztán le is írtál. (Nagyon jól emlékszel a röpivel kapcsolatban!) Elsőre tetszik, de még nézegetnem kell hogy megszokjam. Mindenesetre gratula! :) -
#40381 nos fiúk,lányok,én kreatívkodtam így kicsit este,és ezt a bannert sikerült összehozni,persze a bekerülés tőletek is függ majd:
Sorry,mindenki neve nem fért rá,így azokat írtam akik régóta és viszonylag rendszeresen itt vannak:) Free-Bryan-és én azért vagyunk külön,mert mi tényleg az első hsz-ek óta itt vagyunk:) és természetesen a lányokkal illik kezdeni,ezért a két hölgy az első :)
középpontba mindenképp Csibét akartam rakni, sokat köszönhetünk neki,remek kis járgány. A kis képeken meg egy-egy olyan sport vagy foglalkozás szerepel,amit kedvelünk vagy valami ilyesmi (a röplabda term. a lányok miatt,remélem jól emlékszem,hogy szeretitek a röpit),és akkor nagyjából ennyi :)
Kicsit hasonlít a BMW topicos bannerhez,de csak picit,de az alapkoncepciót még a bryan féléből merítettem:) -
#40380 Na, most már télleg érdekel a dolog! :) -
#40379 hehe, korlátozott eléggé lehetőség:)
most beléptem egy nagy ilyen "ügynökségbe". Utánajárok és hát lehet elég jól keresni vele, ha belemélyed az ember. Időm meg mint a tenger... -
#40378 Ez igen! Jól tolod a témát! :) Beszervezhetsz engem is. :P -
#40377 fél legálisan:)) kellenek a "kapcsolatok":)) -
#40376 Azt hogy csináltad? Huncutság? :D -
#40375 na kerestünk egy kis aprópénzt(38e) igy hirtelen délelőtt. Na jó 1,5óra alatt. -
#40374 géptérbe menekült, semmi baja -
#40373 Jóóóóó reggelt mindenki! Idilli képpel nyitottad a mai napot. :D -
#40372 és az mv?
elég csúnyán bement az eleje -
#40371 mezőgazdasági jármüvel találkozott... -
#40370 hát ezzel meg mi történt?
Malouda hosszabbított a Chelseavel:) -
#40369 ezt elkapta... -
#40368 fuck, de hát oké, én se tehetek róla, h ekkora irtak ki szabadhétvégét
hát meglesz remélem, mondtam h lemondják még vagy 10en, szóval a 9 jelentkezett főből kiváncsi vagyok ki az aki konkrétan jön. -
#40367 Free,ez a kirándulás sajnos akkor most off részemről,mert Bryan nővérének diplomaosztója erre a hétvégére esik(07.03-05).
akik viszont mennek,annak jó mulatást:) -
#40366 Kitt-katt... -
#40365 hát nem nagyon szám ahogy tolja, vannak ettől jobbak, bár tény, tud vmit, csak ez a dob kinézet?!
Nemtudok rá mit mondani és nem is itt az biza...Te igy gondoltad, én is gondolom majd akkor másképp -
#40364 Ezért kapsz egy számot Tegnap éjjeleztem, és nemtom... sztem tetszeni fog neked (sztem rohadt jól tolja a srác:))
Bocsánat!!! -
#40363 hála az égnek... -
#40362 ROOOOTFL:DDDDDDD -
#40361 József Attilát meg a vonat -
#40360 De-de... csak a reakcióm nem volt helyénvaló... elragadott a hév.... -
#40359 már bocs, de mondtam az ellenkezőjét?azt hiszem nem értetted h mire is mondtam. -
#40358 A Pilóta keksz igenis finom!!! -
#40357 Nem, nem soha!
buzi franciák -
#40356 :'( PLIÓTA KEKSZ :'(
Mi lesz velem?!:(