F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Nemtom mikor megyek Csibéért, de sztem 2-3 fele, szal majd ne aggódj!😊
Te vasaltál? Mert akkor <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Na kivasalva a pólók, párositva a zoknik...
kész vagyok az indulásra
T.T.
The only speedometer is in your head.
új-Florence Brudenell (de állítólag már szakítottak,hogy tényleg így van-e azt viszont nem tudom)
akkor f1,jó szurkolást nektek 😊
hát nem is tudom,Go mondjuk Button😊)
amúgy ez a japán egész jó kis verseny volt,bryan amúgy sztem a rajt utáni balhé az gondy számlájára írható,mert kihúzódott az aszfalt bal szélére,aztán berántotta a kocsit az ideális íven a kanyarban,ez alapvetõen nem gond,csak voltak ott ketten,két mclaren,ezért került eléd,mert mi így beforgattuk,ha kicsit nagyobb íven fordul,nem lett volna gond,csak akkor pozíciót vesztett volna.én így láttam,de majd megmondjátok ti is😊
T.T.
tegnap este megtettem félidõben a Sportingot 6100-zal 1.45-ös szorzóval...a gyõztes gól a 90.percben esett.Már megint a frászt hozták rám:@.
Mai napra a következõ hármas:Barca,Castellon és Porto 😊
ups and downs
Amikor elõször mutatták külsõ kamerából, akkor ugye ott látszott az oszlop, de nem utalt rá.A másodiknál meg az volt, amit mondtál.De végülis oly mindegy 😊.Gyula ígyis úgyis hülye herélthangú 😄
ups and downs
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"hiába mutatják a visszajátszást, ha nincs fenn a futóóra". - ennyire emlékszem.Amúgy meg tökkk mindegy
ups and downs
T.T.
ups and downs