44995
F1CHL - Retro
-
#41035 Galambos Péternek boldog születésnapot kívánok! -
#41034 tényleg jó lenne
Köszönöm:) -
#41033 okés, ráér, csak úgy megemlítettem. Jobbulást! -
#41032 Asszem ez most off, de talán legközelebb:), elég szarul vok, örülök, ha hazavezetek (és még be is kell vásárolni.... yupiiii)
Majd egyeztetünk:) -
#41031 jaja, az lesz:)) -
#41030 viszont ehetnek egy jó pizzát :) -
#41029 így jártak, nyugi attól megoldjuk a helyzetet:)) -
#41028 hát akkor a csajoknak nem marad semmi :D -
#41027 naja, de akkor már kolbászt is aprítok rá :))) -
#41026 a tojások is belőled valók? -
#41025 meg még a gázt is én fúrom ki a földből:) -
#41024 hát Keletiből hazafelé beugrasz két szeletért:))
vmikor beszélünk kéne már, csak Neked is legyen alkalmas, meg úgy Nekem is. -
#41023 Azt hittem, a tésztáját is te gyúrod:) -
#41022 Yummi de jól hangzik.... csak én holnap suli után doki, aztán viszem anyuékat keletibe, és jövök haza meghalni... -
#41021 :)) 2 alapot vettem, úgyh lesz bőven:)
1. párizsi,sajt,kukorica,pizzalap
2. kukorica,tojás, ha lesz vmi jó gomba, meg egy kis párizsi -
#41020 Oh, Norbi, nekem is csinálhatsz pizzát:P.... -
#41019 Free: átadom, ha itthon leszek, mikor hazaér...
Bryan: meghalt a nagynénje, mehet ki a fél család Brassóba -
#41018 mi történt?:S -
#41017 Zsóf: részvétem és mondd meg Anyudnak is, ma reggel hirtelen nem tudtam mondani Neki! köszönöm -
#41016 Lehet, h holnapra már késő. Azért ha megkérdezed, megköszönöm, de lehet, h mi hamarabb kiderítjük... -
#41015 nm! Úgy tudom igen. Jól érted. Hiába CFR a vonat, azt a MÁV is közlekedteti, de holnapra utánajárok Neked ha kell.
-
#41014 Köszönöm!
Akkor ha pl Romániába mennek anyuék, hiába CFRes vonattal mennek (mert asszem azzal), akkor is lehet fizetni a magyar részét? Jól értem? -
#41013 Az üdülési csekket csak Magyarország területén lehet felhasználni.
A Magyarországon teljesítendő utat lehet abból fizetni, a határ túl már készpénzzel kell.
Én igy tudom -
#41012 Norbi, az üdülési csekket nemzetközi forgalomba is fel lehet használni? -
#41011 köszi! -
#41010 BSZ! -
#41009 hát meghiszem azt.. Amikor pihennél,akkor is bevonnak a szolgálatba:) -
#41008 igen, ezért sincs gond, meg hát mindenki akkor keres mikor jól esik neki, telefon bekapcsolva folyamatosan. Múltkor a kolléga hajnal 3kor hívott, mert elbaszta a mozdonyt és segítsek neki...villamos rajzot elővenni, nézegetni, frankó volt:) -
#41007 a szándék a fontos:)
mármint nem a felébresztő,hanem a felköszöntő:) -
#41006 há inkább aludtam és nappal dolgoztam, de igy is jó volt, köszönöm még1szer. Két percre rá már vissza is aludtam:) -
#41005 Bocsi, nem tudtam, h melózol-e vagy sem (reméltem, h igen, és akkor tök virultál volna a mozdonyban:).... asszem:) -
#41004 köszcsi, ja igen és ébresztettél reggel:) -
#41003 Freecsek, boldog szülcsinapcsit!:P -
#41002 köszi szépen! Reméljük vmit elérünk, amíg tudunk harcolunk! Ahogy tegye a Danubius és a Sláger is! -
#41001 BSZ kedves Free! Hajrá MÁV!! (remélem elértek valamit!) -
#41000 na igaz, voltak szar műsorok rajta, de legalább nem politikai volt és most az jön helyére, meg azért igy kocsiban jó hallgatni ezeket a rádiókat.
Most igy reggelente nem tudom hallgatni a Pirítóst, helyette kereshetek mást, Juventuson nagyon gyenge a reggeli műsor, marad a Rádió1. De én úgyhiszem, hogy a Danubius vhol folytatni fogja, leglábbis ezt vettem ki ma reggel a Pirítós stáb szavaiból, aztán kitudja. Tényleg röhej, h két ekkora rádiót, Mo két legnagyobb rádióját igy megszüntetik a rohadt tetves buzi politika miatt. -
#40999 köszi! -
#40998 és már van is rengeteg tiltakozó
mondjuk ez a döntés lehet hülyeség,mert azért jók voltak ezek a rádiók,igaz voltak sz*r műsorok (pl,pajzán szerda Petrával,vagy kivel,meg a Jáksó 6:50 is gyalázat volt),de azért összességében nem volt ám olyan rossz:)
Ebben az országban mindent tönkre tesznek. -
#40997 Boldog születésnapot Free mester! -
#40996 :DDD ez jóó