44995
F1CHL - Retro
-
#40955 a gázolaj, egyébként WTCC futamra írtam ezt. -
#40954 Mi folyik a MÁV-nál???????? :D -
#40953 love,sex , rock and roll -
#40952 FreeF1 mai élménye:
"komolyan, amikor már ott voltunk egymás hegyén hátán...mosolyogtam folyamatosan"
-
#40951 Biztosan nem a 9 oldalnyi minimumot fogja beletenni, hanem kiválaszt ötöt (most csak mondtam vmit) és abból minimum kettőre jól kell válaszolnod, hogy elkezdje javítani a dolgozat éles részét. (Már csak alapból nem rakhatja bele a 9 oldalt, mert ha mindet elkezdenéd kidolgozni, nem jutna idő a feladatokra. Szóval érted.)
#40945-re: itt nem egy kérdésről van szó, hanem "x" (ahol x eleme N, x>=3) db kérdés 30%-áról. Szóval ha csak egyet nem tudsz, attól még király vagy. -
#40950 Sztem sem hülyeség pl a minimumkérdés... de van olyan tanár, akinél beleszámít, és mondták is, h benne lesz a dogában, van olyan, akinél nem számít bele, és azt sem mondta, h a 9 oldalnyiból beletesz mittomén 4-5-6ot... És engem csak azért zavar ez az egész, mert a ZH-król szinte semmi felvilágosítást nem kaptunk:S... Pedig sztem jó lett volna. A minimumkérdések meg tényleg tök alapok... -
#40949 ok, vettem -
#40948 akkor meg nem értem mi ez a szöveg folyton.mi se ócsároltuk a sulidat, mert egy napot se töltöttünk ott,hülyeségek meg mindenhol vannak.mellesleg van olyan kérdés(kör) amiket ha nem tudsz, akkor tényleg felesleges erőlködni - és itt most nem konkrétan Zsófyra gondolok.Igaz nálunk csak vizsgán volt ilyen eddig, az se volt túl nehéz, de valaki már azon elhasalt, így meg legalább rövidre zárták a problémát. -
#40947 hát voltak és azt se szívleltem és ugyanúgy igazságtalannak tartottam, de ilyen az élet. -
#40946 én meg úgy bírom h egy napot se töltöttél egyetemen, de azért mindig csak nyomod róla a szöveget.mintha a te vasutas iskoládban nem lettek volna dolgok.mellesleg meg nem olyan hülyeség a beugró.Kicsit leegyszerűsíted a dolgokat, de ez legyen a te bajod. -
#40945 de jó ez az egyetem, eddig is szerettem, ezután is fogom.
Azért mert nem tudsz mondjuk véletlenül egy kérdést, akkor az egész szar? Ez egy faszság.
Mondjuk ha nem tudsz egy kérdést a KRESZ-ből, attól még lehet jogosítványod...áh, faszság az egész... -
#40944 szerintem is olyan mint ahogy bryan írja,tehát ha tudjátok,akkor kijavítják a zh-t a többi feladatok alapján,ha meg nem,akkor ugye eleve nincs meg.Nálunk is lesz ilyen,tavaly is volt. -
#40943 hát nálatok még én se :).Hát nem tudom, nekem ez jött le a megfogalmazásból, viszont nemtom hogy értékelik a 9 oldalt mint "minimumkérdést"... lehet nem beugrószerűség, mint nálunk szokott lenni -
#40942 de kaptunk 9 oldalnyi minimum kérdést.... Én nemtom hogy megy ez, még nem írtam zh-t... -
#40941 ha megengedsz egy tippet az utolsó kérdésre:
szerintem azért minimum kérdés, mert ez alapkérdés lesz, és azért nem számít bele majd az összpontszámba, mert ha valaki nem tudja, akkor eleve bukó a dolgozat.De ez csak egy tipp -
#40940 :D -
#40939 azt hiszem, ehhez nincs mit hozzáfűzni -
#40938 Igen, én a SZÁMVITELRŐL írtam:D:D.... de most kaptam a választ, miszerint levonnak pontot, és "A gyakorlati példáknál csak akkor tudjuk figyelembe venni a feladatban elért pontszámot, ha az eléri a 30%-ot."
"A kifejtős elmélet csak a minimum kérdés lesz, mely a dolgozat összpontszámába nem számít bele!" Viszont ezt a mondatot nem értem:S... ha az összpontszámba nem számít bele, akkor mibe? -
#40937 Neeee.... Nagy András szívjon le.... Akkor tiszta filozófia lesz az egész:S -
#40936 Ja, hogy Te a számvitelről írtál...Azt én sem tudtam. Hehe. Viszont akkor most mondom, hogy mikrón is így van. Ajjé. -
#40935 Először is nem tudom ki az az Egnösz, nem ismerek ilyen személyt. Spongyát rá! :D. Na. Nekünk mondták, hogy a rossz válaszért mínusz pont jár. Ez van. Cumi. Ne felejtsd el leszedni pszfjegyzet.info-ról a Nagy András-féle jegyzeteket, mert ő állította össze a dogát! -
#40934 Fuuuu de lennék most ott:) -
#40933 Erre számítottam:) -
#40932 sorry,szóval ez lenne az..
bár nekem wozniacki szebb -
#40931 nálam nem.
jee bébi :) -
#40930 ezt hogy érted? nálam bejön a pontos linken a kép:)
ana még mindig csinos:) -
#40929 innen melyik?
ha már mindenki: nekem ez -
#40928 szép kép zsófy.
nekem most ez a hátterem -
#40927 Hátterem?! Csak kicsit sötét...:( -
#40926 -
#40925 Akkor az Peti korosztálya. :) -
#40924 a-a... az még a 2006os tábor volt....:D Mieinkről így hirtelen meg nem mondom, hol vannak a képek... -
#40923 Elcsesztem a linket....:S -
#40922 jók ezek a képek:)) hogy ki van ütve mindenki :D gondolom ez nem az odafelé út :D mondjuk az durva lenne:)) -
#40921 Egnösz, tudom, h itt vagy:D
Tantárgyi útmutató... és a táblázat alatt van egy ilyen mondat: "A tesztkérdéseknél a helytelen válasz esetében pontot vonunk le." ezt nekünk miért nem mondta senki? Már írtam a tanáromnak is, de nem reagál:S:( -
#40920 jajj csajjéé hát ne is mondd :) -
#40919 Jajj, fiúk.... annyit titok van: Titok, mit gondolt Bryan, titok, mit gondol Norbi, titok mi az a DT... Hát mindenkinek vannak titkai?:D -
#40918 Újabb... -
#40917 szánalmas... -
#40916 Kilenc perc, 9 gól -> LOL