44995
F1CHL - Retro
-
#41075 Tök jó relaxálós:) Köszönöm! -
#41074 nem rossz, bár a VIII.kerbe kéne bevinni a kamerát és megmutatni a háborús helyzetet -
#41073 szép-szép:)
cserébe
egy számot neked zsófy -
#41072 Hm. Nekem tetszik... -
#41071 köszi:) -
#41070 6 pont nálam -
#41069 Kööööööööööööszöööööööööööööööönöööööööööööm:) -
#41068 na, amig szállnak fel előttem, Zsóf olvastam hirtelen facebookon, h hétvégén tankolok, pont a tiéd. Nem a MOLhoz akartam menni, de végülis tök mind1... -
#41067 Hát én sem komolyan mondtam, h örihari:D Szal mondhatod:P -
#41066 hát sztem várhatod:) ez a bicsibocsi durva lenne Tőlem, max úgy ha nem gondolom komolyan. -
#41065 Igen, kérek egy bicsibocsit, de csak mert tőled még nem hallottam:D... Dehogy van örihari:D -
#41064 tééényleg, hát veled is csak kevesebben lennénk:))) -
#41063 ha 'örihari' van akkor minek kérsz bocsánatot?tök felesleges -
#41062 mi jó benne? semmi...csak úgy elkattingacc egy kicsit stb...olyan mint a kvíz, baromság az egész:)
na nájni nájt! -
#41061 még szerencse h nem vagyunk egyformák, sőt közelébe se vagyunk, áh nem fokozom tovább:)
örihari akkor most nekem bicsi bocsit kell kérni? -
#41060 Farmolás... mi a jó abban? Na mindegy, talán egyszer kipróbálom:)
Találtam egy fekete macskát meg tehenet... ez miez?!:O -
#41059 Ajjjmár, Adrián az Adrián, Te meg Te vagy... tök jó buli, de ha nem hát nem... (és most örihari van:D) -
#41058 ja meg még az, h magasról leszarom az ilyen "közösségi" oldalakat. Facebookra ránézek ha itthon vagyok egy-kétszer. Farmolok azt viszlát. -
#41057 most mit mondjak arra? Az jött ki, volt már ördög/vámpír is.
Adrián úgyis kommentel mindent, szóval felesleges bármit is mondanom:) -
#41056 Áhhh, bocsi, nem vagy elélg facebook kocka:)
Igaz arra sem mondtál semmit, h te jöttél ki nekem a nap barátjának :'(....:D
Na, megyek aludni.... vagyis próbálok, mert ez a köhköh:S -
#41055 be cool -
#41054 psotolgatunk? a meg mi a búbánat?:)) -
#41053 Figy, épp psotolgatunk, te meg itt rombolsz.... igen, legalább erről dumálunk, úgyis elég off ez a forum... -
#41052 azért mondtam, h mivel gáztűzhelyem van, ezért még a gázt is én fúrtam:) -
#41051 a zöldségeket is otthon termeszted gondolom. -
#41050 Jajjmár, én szoktam hozzá a lisztet is őrölni, nem?! De ez a pizzatészta meg alap ez illúzióromboló volt, mondjuk ettől függetlenül igazán teleportálhattál volna ide is belőle:D -
#41049 inkább ne lenne -
#41048 csak egy picit:) legalább van téma... -
#41047 Nem kerekítetek egy HANGYÁNYIT nagy segget egy pizzának?? -
#41046 na ez király finom volt:) jó napot zárhatunk:) -
#41045 Köszönöm kedves Topik lakók!:D
(mindjárt érkezik nálunk is a Pizza:D) -
#41044 ez ilyen Free speciál pizza lesz:) Akkor a tojást is magam kéne tojnom? na jó kettőt rávághatok, kicsit fájdalmas lesz. Megyek akkor gombázni, bár lábam között van kevés learatom, sertést is aprítok a párizsi miatt, kukoricát meg lopok és akkor tökéletesen házi lesz. -
#41043 Pffff.... ennyit a házi pizzáról.... se a tészta, se az alap nem házi?! Mi ez kéremszépen?!:D:D Mindenesetre egyél helyettem is:D -
#41042 muha, egyszerübb venni:)) -
#41041 Azt tudsz úgy is csinálni, hogy egy kis fej hagymát megpirítasz, összekevered egy kis konzerv paradicsompűrével, és másfél doboznyi vízzel. Kis oregánó, meg vmi olaszos fűszer, és kész:) -
#41040 Boldog születésnapot Petya! -
#41039 az lesz, még sajnos menni kell a boltba, nem vettem ilyet h pizzakrém vagy mitököm, na de 8ra meg van rendelve a pizza jami jami:) -
#41038 Boldog szülinapot!:) -
#41037 Csatlakozom:) -
#41036 Pizááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááát:P