31
  • JayDee
    Emléxem a 2001-es trailer után nagyon vártam ezt a játékot, csak aztán ugye...
  • LowEnd
    hááá én nézegettem az oldalt, de semmi konkrét :(((
  • Cat #29
    de a szomorú, hogy azóta se jöttek újabbak...
  • Benedekco
    gyerekek! ne tegyétek ezt velem... menjetek fel a 3drealms oldalára majd ott olvasgassatok picit... (igaz még nekik is nehéz hinni...) a képekről meg ennyit, hogy ezek még a régi UT engine-el készült screenshot-ok közül kerültek ki... azaz akkoriban szépnek számítottak mameg ugye... csak nem adnak ki gamét egy olyan őskövület engine-el... ezek baszom régi képek...
  • hiba
    akkor ebbe mindharom motor benne lesz + meg egy honda is :)
  • hiba
    http://www.sg.hu/kep/2006_06/0611d1.jpg

ilyen egy bandzsa nőt bakker :)))
  • LowEnd
    nem fejlesztenek ezek engine-t. A hírekben mindig az volt, hogy belicenszelték a halflife, unreal, q3 miegyéb motorját
    de még ezt sem hiszzem...
    viszont ha így lenne, a pályák, a scriptek, és a texturák készen lennének, akkor egy mai doom3 mittomén motorral még élvezetes lehetne... 10 év alatt sok poént lehetett volna bele kreálni
  • rgerg
    Grebber, honnan nézve az első?Biztos hogy be van kapcsolva a monitorod?Az a kép a legundorítóbb...
  • Carbine
    háát... ha most újra indították a fejlesztést, és még ez évben tényleg kiakarnák adni az rosszul sülne el, mivel fél év alatt, az atyaúristen sem fejleszt ki egy vadiúj Engine-t!!! Ki tutdja!? Lehet, karácsonykor mégis bedobják a pacra, aztán majd nem veszi meg senki
  • Radnix
    Hú ez a 4 kép fostalicska. Anno duke nukem3D-t rengeteget toltam. Első FPS-em volt. Ez nem lesz a sokadik ez egy xar! A grafikus motorja a quake2-jével vetekszik.
  • Sanyix
    Follyanak csak ezek, aztán már valami jó is kijöhetne ;)
  • Yuuzer[real]
    ezek a képek legalább hét évesek és azót semmilyen kép vagy videó nem került ki a játékról! állítólag átment több engine váltáson (unreal2, domm3 stb :)). szóval ha valami kész van a játékból az egészen biztosan nem így néz ki, ha még fejlesztik egyeltalán és nem a népet hülyítik :O
  • grebber
    Első kép még asztmondom elmegy de a másik 3 lol szánalmasan gyenge!
  • antikommunista2
    duke nukem never
  • djukel
    Lófaszt jön. Meg hát ki a szart érdekel már ez a játék? 10 évvel ezelőtt kellett vele játszani, akkor király volt.
  • Csacsis
    Hiszem ha látom
  • quentit
    Ez csak félrevezető infó, a fél millát nem a 3dreamsnek, hanem az Atarinak utalják...
    "A fél millió kapcsán Broussard kifejtette, hogy fogalma sincs az egészről, de fél millióért egy íly hosszú fejlesztésű játékot semmiképp sem üldözne ki idő előtt a piacra."

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18437
  • noss
    -50 000 000 $ nem elég árulkodó jel, hogy enyhén szólva is szar az üzleti modelljük? -- teszem fel a kérdést :)
  • Szeszmester
    Nem értem mit stresszeltek, ezek nagyon régi screenek, most biztos nem ezek vannak a hivatalos sajtóanyagban, a cikk írója gondolom előhalászta a vincsiről. Ha megnézitek, látszik, h más enginnel van a csajos kép. Aki kicsit kancsal, de azért blokkolnám.
  • 5i
    Mit is mondhatnék? AZóta sok víz (Half Life 2, Black, Condemned) lefolyt a Dunán.

Szóval HEHE.

Egyébként pedig Daikatana-szagot érzek.
  • Panyi
    LOOOL
    10 év az kemény ám:P Na majd meglátjuk!
  • RaszPuty1N
    ezek ezeréves képek...a cikkben arról van szó, hogy újra elkezdik fejleszteni ergo új grafikus motort is fog kapni...
  • Wittao
    Szerintem ezeknek a képeknek nem sok valóságtartalmuk van.

A nőcis táncolós úgy van összerakva...
  • sweech
    hát ez lol
  • psishock
    most látom nagyba a shotokat.... atyaúristen , hát ki ne adják már így a játékot, olyan mindha még mindíg a hajdani UT99-es feljavított motortját használná. Könyörgök, ne csináljonak már komédiját a címből. Inkább akkor hadják a csába az egészet, ha nem tudnak mit kezdeni vele, nem kiadni azt amit eddig nagy kínjukban összehordtak. így legalább a "legenda" megmaradna, de ha 10év fejleszt(get)és alatt csak ennyre jutott akkor inkább süljesztő, próbálkozzonak új címekkel új alappal vagy mittomén. Csak belegondoltam mi lenne a reakció a public tól ha a történelem leghosszabban fejlesztett játéka egy multévtizedi grafos gagyi FPS lenne. Ha már a cím így nem elég tömegröhej akkor ezzel biztos az lesz. Hogy hova süljedt a FPS-ek egykori kiránya aki még a Quake-et is maga alá kényszerítette...
  • bugger
    ronda, ráadásul úgyse adják ki :)
  • tomo
    randa
  • blakshep
    az eredeti szebb vót
  • Higany
    Pfff!! Ez nagyon gáz! Annó a maga idejében viszonylag szépnek számított az eredeti! De ezt, így kiadni! Csaknem?!
  • psishock
    ööö, hát igen, még mindíg hiszem ha látom szindróma megy nállam ezzel a gammával kapcsolatban, de 97 óta várom, egyszem majdcsak megjelenik. A grafika már csúfosan outdated-nak néz ki, de ennek a játéknak sohasem ez volt a fő tulajdonsága hanem hogy nagyon pöpec, és baromi vicces. Egyébbként hosszú ideje már nem láttam új shotokat. Gondolom ez a legfrissebb egyben a végleges engine is.
  • LowEnd
    Háááhááhááháááá

ki hiszi ezt el.....

Amúgy érdekes: amikor régen láttam a duke4ever demót, akkor állkapocsleejtős volt, ma a képekről a "deszar" jut eszembe....