Év végén jön a Duke Nukem Forever?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emléxem a 2001-es trailer után nagyon vártam ezt a játékot, csak aztán ugye...
Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
hááá én nézegettem az oldalt, de semmi konkrét 😞((
de a szomorú, hogy azóta se jöttek újabbak...
gyerekek! ne tegyétek ezt velem... menjetek fel a 3drealms oldalára majd ott olvasgassatok picit... (igaz még nekik is nehéz hinni...) a képekrõl meg ennyit, hogy ezek még a régi UT engine-el készült screenshot-ok közül kerültek ki... azaz akkoriban szépnek számítottak mameg ugye... csak nem adnak ki gamét egy olyan õskövület engine-el... ezek baszom régi képek...
Mé há nem?
nem fejlesztenek ezek engine-t. A hírekben mindig az volt, hogy belicenszelték a halflife, unreal, q3 miegyéb motorját
de még ezt sem hiszzem...
viszont ha így lenne, a pályák, a scriptek, és a texturák készen lennének, akkor egy mai doom3 mittomén motorral még élvezetes lehetne... 10 év alatt sok poént lehetett volna bele kreálni
de még ezt sem hiszzem...
viszont ha így lenne, a pályák, a scriptek, és a texturák készen lennének, akkor egy mai doom3 mittomén motorral még élvezetes lehetne... 10 év alatt sok poént lehetett volna bele kreálni
Grebber, honnan nézve az elsõ?Biztos hogy be van kapcsolva a monitorod?Az a kép a legundorítóbb...
háát... ha most újra indították a fejlesztést, és még ez évben tényleg kiakarnák adni az rosszul sülne el, mivel fél év alatt, az atyaúristen sem fejleszt ki egy vadiúj Engine-t!!! Ki tutdja!? Lehet, karácsonykor mégis bedobják a pacra, aztán majd nem veszi meg senki
Hú ez a 4 kép fostalicska. Anno duke nukem3D-t rengeteget toltam. Elsõ FPS-em volt. Ez nem lesz a sokadik ez egy xar! A grafikus motorja a quake2-jével vetekszik.
Follyanak csak ezek, aztán már valami jó is kijöhetne 😉
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ezek a képek legalább hét évesek és azót semmilyen kép vagy videó nem került ki a játékról! állítólag átment több engine váltáson (unreal2, domm3 stb 😊). szóval ha valami kész van a játékból az egészen biztosan nem így néz ki, ha még fejlesztik egyeltalán és nem a népet hülyítik 😮
duke nukem never<#zavart2>#zavart2>
Lófaszt jön. Meg hát ki a szart érdekel már ez a játék? 10 évvel ezelõtt kellett vele játszani, akkor király volt.
Ez csak félrevezetõ infó, a fél millát nem a 3dreamsnek, hanem az Atarinak utalják...
"A fél millió kapcsán Broussard kifejtette, hogy fogalma sincs az egészrõl, de fél millióért egy íly hosszú fejlesztésû játékot semmiképp sem üldözne ki idõ elõtt a piacra."
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18437
"A fél millió kapcsán Broussard kifejtette, hogy fogalma sincs az egészrõl, de fél millióért egy íly hosszú fejlesztésû játékot semmiképp sem üldözne ki idõ elõtt a piacra."
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18437
-50 000 000 $ nem elég árulkodó jel, hogy enyhén szólva is szar az üzleti modelljük? -- teszem fel a kérdést 😊
________ `_~_\" noss
Nem értem mit stresszeltek, ezek nagyon régi screenek, most biztos nem ezek vannak a hivatalos sajtóanyagban, a cikk írója gondolom elõhalászta a vincsirõl. Ha megnézitek, látszik, h más enginnel van a csajos kép. Aki kicsit kancsal, de azért blokkolnám.
Mit is mondhatnék? AZóta sok víz (Half Life 2, Black, Condemned) lefolyt a Dunán.
Szóval HEHE.
Egyébként pedig Daikatana-szagot érzek.
Szóval HEHE.
Egyébként pedig Daikatana-szagot érzek.
LOOOL
10 év az kemény ám😛 Na majd meglátjuk!
10 év az kemény ám😛 Na majd meglátjuk!
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
ezek ezeréves képek...a cikkben arról van szó, hogy újra elkezdik fejleszteni ergo új grafikus motort is fog kapni...
Szerintem ezeknek a képeknek nem sok valóságtartalmuk van.
A nõcis táncolós úgy van összerakva...
A nõcis táncolós úgy van összerakva...
most látom nagyba a shotokat.... atyaúristen <#wow2>#wow2>, hát ki ne adják már így a játékot, olyan mindha még mindíg a hajdani UT99-es feljavított motortját használná. Könyörgök, ne csináljonak már komédiját a címbôl. Inkább akkor hadják a csába az egészet, ha nem tudnak mit kezdeni vele, nem kiadni azt amit eddig nagy kínjukban összehordtak. így legalább a "legenda" megmaradna, de ha 10év fejleszt(get)és alatt csak ennyre jutott akkor inkább süljesztô, próbálkozzonak új címekkel új alappal vagy mittomén. Csak belegondoltam mi lenne a reakció a public tól ha a történelem leghosszabban fejlesztett játéka egy multévtizedi grafos gagyi FPS lenne. Ha már a cím így nem elég tömegröhej akkor ezzel biztos az lesz. Hogy hova süljedt a FPS-ek egykori kiránya aki még a Quake-et is maga alá kényszerítette...
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
ronda, ráadásul úgyse adják ki 😊
randa
az eredeti szebb vót
Pfff!! Ez nagyon gáz! Annó a maga idejében viszonylag szépnek számított az eredeti! De ezt, így kiadni! Csaknem?! <#bdead>#bdead>
<#wilting>#wilting> ööö, hát igen, még mindíg hiszem ha látom szindróma megy nállam ezzel a gammával kapcsolatban, de 97 óta várom, egyszem majdcsak megjelenik. A grafika már csúfosan outdated-nak néz ki, de ennek a játéknak sohasem ez volt a fô tulajdonsága hanem hogy nagyon pöpec, és baromi vicces. Egyébbként hosszú ideje már nem láttam új shotokat. Gondolom ez a legfrissebb egyben a végleges engine is.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Háááhááhááháááá
ki hiszi ezt el.....
Amúgy érdekes: amikor régen láttam a duke4ever demót, akkor állkapocsleejtõs volt, ma a képekrõl a "deszar" jut eszembe....
ki hiszi ezt el.....
Amúgy érdekes: amikor régen láttam a duke4ever demót, akkor állkapocsleejtõs volt, ma a képekrõl a "deszar" jut eszembe....